Havlíčkův Brod – Břeclav 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Neděle 10.03.2024, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 36. kolo
Partner:
     
    Příjemné nedělní odpoledne! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině při sledování online přenosu zápasu BK Havlíčkův Brod – HC Lvi Fosfa Břeclav, který se odehraje v rámci závěrečného 36. kola základní části Ligy dorostu. Utkání začíná ve 13:00.
     


    BK Havlíčkův Brod

    Mladí Bruslaři mají na kontě 71 bodů a skončí v tabulce skupiny Východ na 2. příčce. Ve čtvrtfinále play off narazí na Karlovy Vary B a na vrchol sezony se chtějí naladit vítězstvím. Svěřenci trenérů Lukáše Bureše a Antonína Nečase v pátek na svém ledě porazili v divoké přestřelce 9:5 polskou sedmnáctku.
     


    HC Lvi Fosfa Břeclav

    Celek z jihu Moravy se mezi nabitou konkurencí od začátku tohoto soutěžního ročníku trápí. Dosud získal jen 16 bodů, v tabulce skupiny Východ je beznadějně poslední a aktuálně je nejhorším týmem celé soutěže. Břeclav čeká tuhý boj o záchranu proti Sokolovu, s nímž se střetne v sérii hrané na čtyři vítězné zápasy. Lvi odehráli v pátek velmi dobré domácí utkání, když rozstříleli předposlední Šumperk jednoznačně 6:1.
     
    Vzájemné zápasy v této sezoně:

    HC Lvi Fosfa Břeclav – BK Havlíčkův Brod 4:8
    BK Havlíčkův Brod – HC Lvi Fosfa Břeclav 5:3
    HC Lvi Fosfa Břeclav – BK Havlíčkův Brod 3:8
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Konvalina (A), Frantl, Rasocha, Kopecký, Mečiar, Duben – Kunz, Čapek (C), Tecl, Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Čech, Brožek, Vaněček
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Haronik (Kotas) – Hurnický, Coufal, Osička, Veselský, Kubiak (C), Bína – Meissner, Šťastný, Jedlička, Novotný, Chlubný, Charvát, Štohl, Ventliand, Konovalov
    Trenér: Libor Kocúr

    Rozhodčí: Marek Honza – Jaroslav Štěrba, Zdeněk Fišer.
     
    Vše je připraveno, můžeme začít!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:21
    První větší šanci si vytvořili hosté. Po levé straně se protáhl až do prostoru levého kruhu Meissner a tvrdou střelou prověřil levý beton gólmana Humplíka.
     
    01:39
    A další práci měl gólman Humplík, který zpacifikoval ve své výstroji prudkou ránu kapitána Kubiaka z blízkosti modré čáry.
     
    02:08
    Bruslaři získali kotouč a vrhli své síly do útoku. Břeclav však odvedla při defenzivní činnosti velmi dobrou práci, ukořistila hrací předmět a nedovolila soupeři zakončit.
     
    02:20
    V kotlině máme problém s časomírou, na které je zřejmě o dvě minuty nižší čas, než by měl být.
     
    02:36
    Kubiak se znovu probil do zakončení, tentokrát z prostoru pravého kruhu. Brankář Humplík měl dobrý výhled na letící kotouč a zpacifikoval ho ve své náruči bez větších problémů.
     
    03:00
    Hosté jsou i nadále aktivní. Tentokrát zkusil štěstí střelou z pravého kruhu Šťastný, ale brankář Humplík pohotově jeho střelu zlikvidoval betony.
     
    03:35
    Hosté jsou zatím aktivnější než Bruslaři, kteří se nemohou dostat do tempa.
     
    06:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kopecký – 2 min., sekání.
     
    06:45
    Časomíra sice podle našeho názoru neukazuje správný čas, ale budeme se držet podle ní.
     
    07:08
    Mladí Bruslaři se zatím v pohodě brání. Soupeři ve vlastním oslabení nedovolili žádné ohrožení gólmana Humplíka.
     
    07:28
    Konvalina narýsoval hezký pas do jízdy Brožkovi, který se ocitl sám před bránou, ale nedokázal prostřelit pozorného gólmana Haronika!
     
    08:00
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Havlíčkův Brod si dál počíná při hře v početní nevýhodě a drží soupeře daleko od své brány. Gólman Humplík by si teď klidně mohl ve svém území číst denní tisk.
     
    08:05
    Bruslaři jsou kompletní a hraje se 5 na 5.
     
    08:40
    Ventliand nahodil zpoza brány kotouč před gólmana Humplíka, kde se ke kotouči aktivně tlačil Jedlička, ale nedokázal se přes brodské hráče probít k puku.
     
    09:31
    Hra se nám teď rychle přelévá ze strany na stranu, ale ke vzniku velké šance to zatím nevede.
     
    10:08
    Čapek si dělal prostor ke střele z ideální palebné pozice mezi kruhy, jenže v klíčovém okamžiku mu kotouč sjel z hole.
     
    10:29
    Vyloučení v týmu HC Lvi Fosfa Břeclav:
    Hurnický – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    10:46
    Bruslaři vyhráli vhazování a sehráli kombinaci na střelu z první Čapkovi, který však po mohutném nápřahu netrefil břeclavskou bránu.
     
    11:13
    Broďáci se dál drží na dostřel gólmana Haronika a vyměňují si kotouč.
     
    11:28
    Kopecký dostal nabito na modrou čáru a zápěstím zkusil štěstí. Gólman Haronik však kotouč dobře viděl a vyrazil ho do bezpečí.
     
    12:03
    Tak teď měli domácí obrovské štěstí! Břeclav dostala puk ven z pásma a hráči Bruslařů trochu zaváhali při rozehrávce. Kotouč jim vypíchl Novotný a dostal se ke střele zblízka, kterou však gólman Humplík parádně schoval do lapačky!
     
    12:45
    Lvi jsou teď hodně aktivní a díky důrazné hře v blízkosti hrazení se drží na dostřel havlíčkobrodské brány.
     
    13:15
    Bruslařům se nedaří trochu více uklidnit hru a stále musejí svádět četné souboje o hrací předmět u hrazení. Dostávají se kvůli tomu pod tlak.
     
    13:48
    Meissner vypálil nebezpečně z okraje levého kruhu a Charvát se ještě snažil před brankovištěm nebezpečně tečovat, gólman Humplík nakonec i trochu se štěstím kotouč vyrazil!
     
    14:37
    Broďáci rychle přesunuli děj hry do břeclavského území a protlačili se do koncovky. Konvalina vypálil od modré čáry, ale napálil jen Haronikovy betony.
     
    15:10
    Děj hry se rychle přesunul na druhou stranu hřiště a teď pozorujeme útočné snažení celku z jižní Moravy.
     
    15:34
    Konvalina se díky své důrazné postavě probíjel až před brankoviště, kam letěl nahozený puk, ale urostlý brodský bek ho nedokázal trefit.
     
    16:11
    Píská se icing hostů. Buly proběhne v pásmu Břeclavi.
     
    16:38
    Kopecký po vyhraném vhazování v útočném pásmu práskl do puku na modré čáře. Brankář Haronik si připsal další úspěšný zákrok, když ránu vyrazil do bezpečí.
     
    17:06
    A další přerušení hry. Maskovaná opora Lvů si poradila s nepříliš nebezpečnou střelou z prostoru pravého kruhu, kterou udržela v náruči do hvizdu sudího.
     
    17:25
    Hra je znovu přerušena. Buly proběhne ve středním pásmu po ofsajdu mladých Bruslařů.
     
    17:48
    Lvi díky velké bojovnosti u hrazení dokázali děj hry přesunout alespoň do středního pásma. Hosté se zatím prezentují v Kotlině slušnou hrou. Ani to nevypadá, že by byli poslední v tabulce.
     
    18:20
    Čech byl blízko otevření gólového účtu zápasu! Hezky se protáhl až před brankoviště, ale ve velké rychlosti nedokázal překonat gólmana Haronika!
     
    18:40
    Domácí drží kotouč na svých holích a operují s ním na dostřel soupeřovy brány.
     
    19:18
    Soubor z Kotliny ještě nahodil kotouč do útočného pásma. Stihne ještě před první sirénou alespoň jednou zakončit?
     
    19:40
    Broďáci ještě dvakrát vypálili z blízkosti modré čáry, jenže ani jedna rána neproletěla až na bránu a obě se zasekly ve skrumáži těl v prostoru mezi kruhy.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., hákování.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je v Kotlině za námi. Viděli jsme několik slibných šancí na obou stranách, ale vstřelené branky jsme se nedočkali. Na tabuli tak stále svítí bezbrankový stav. Druhá třetina začne přibližně ve 13:53.
     
    Hráči obou týmů i rozhodčí už jsou zpět na hrací ploše, můžeme pokračovat!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Broďáci prožili pohádkový vstup do třetiny a ujímají se vedení! Matěj Makovec s DENISEM KRAUČUKEM ujeli do úniku sami na brankáře, prvně jmenovaný nahrál svému parťákovi a ten zblízka přesnou střelou nekompromisně skóroval! Asistence: Matěj Makovec.
     
    22:13
    Břeclav právě vstřelila branku! Havlíčkobrodská radost z vedení měla však jen jepičí život! Roman Jedlička nabil na modrou čáru Richardu Osičkovi, který vystřelil, brankář Humplík měl zakrytý výhled clonícím ALBERTEM VENTLIANDEM, který po zákroku brankáře Bruslařů nakonec zblízka došťouchal kus černé gumy za brankovou čáru! Asistence: Richard Osička, Roman Jedlička.
     
    23:25
    Břeclav se dostala pod chvilkový tlak svého soupeře a raději vyhodila kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    23:57
    Lédl nahazoval z okraje levého kruhu kotouč před bránu a po hracím předmětu se natahoval u brankoviště svou holí Kraučuk, ale o kousek nedosáhl!
     
    25:05
    Bruslaři se usadili v §točném pásmu a dál buší na zadní vrátka Břeclavi.
     
    26:29
    Karta se otočila a teď v Kotlině sledujeme ofenzivní snažení Lvů.
     
    26:44
    Chlubný se ocitl v dobré palebné pozici mezi kruhy, ale brankář Humplík se vyznamenal a udržel ve výstroji jeho štiplavou zápěstní střelu!
     
    27:14
    Broďáci teď čelí tlaku svého soupeře, který se drží v útočném území.
     
    27:35
    Čapek nabral rychlost ve vlastním pásmu a protože měl na okraji kruhů před sebou protihráče, odhodlal se přes ně k zápěstní střele. Nebyla vůbec špatná, o kousek minula pravou Haronikovu tyčku.
     
    28:20
    Lédl hezky obešel protihráče a zkusil přejít i přes posledního hráče Břeclavi, ale kotouč se odrazil od jeho bruslí a brodský kanonýr už se do blízkosti gólmana Haronika nedostal.
     
    29:00
    Břeclav sice manipuluje s hracím předmětem u havlíčkobrodské brány, ale musí svádět četné souboje u hrazení s důraznými Bruslaři.
     
    29:24
    Kotouč opustil hrací plochu. Sudí ho vhodí zpět do hry v pásmu Břeclavi po pravé ruce brankáře Haronika.
     
    29:40
    Mečiar chvilku po buly dostal nahrávku na modrou čáru a prověřil pozornost gólmana Haronika, který betony vyrazil kotouč od bližší tyčky.
     
    30:18
    Bruslaři předvedli bleskovou kombinaci, díky níž se dostali do útočného pásma. Škoda, že přihrávka na Brožka nebyla přesnější, mohl pelášit sám na bránu.
     
    30:50
    Mladí Bruslaři si teď neporozuměli při přechodu do útočného pásma a píská se jejich icing. Buly proběhne u brankáře Humplíka.
     
    31:06
    Brankář Humplík se vydal za bránu pomoci s rozehrávkou, ale Šťastný získal zanedlouho za bránou kotouč a vystrašil havlíčkobrodského gólmana střelou zblízka, který však kotouč zachytil!
     
    32:25
    Čapek si vybruslil s pukem na okraj kruhů a zakončil zápěstní střelou. Brankář Haronik měl dobrý výhled na letící kotouč a střelu vyrazil do rohu břeclavského pásma.
     
    33:17
    Před havlíčkobrodskou bránou teď bylo hodně rušno, když se tam hosté dokázali v hojném počtu natlačit, ale brankář Humplík nakonec úspěšně zasáhl a podržel svůj tým.
     
    33:29
    Burešovi svěřenci rychle otočili hru na druhou stranu hřiště, Čapek nahazoval kotouč před bránu a o hůl bránícího hráče Lvů se puk odrazil do gólmana Haronika.
     
    33:58
    Lédl předvedl v předbrankovou šikovnou teč, jenže hrací předmět prosvištěl těsně vedle břeclavské brány!
     
    34:11
    Kraučuk se objevil v dobré palebné pozici před brankovištěm, ale jeho projektil vyrazil gólman Haronik těsně nad horní tyčku!
     
    34:40
    Veselský vypálil z prostoru mezi kruhy a kotouč s eod betonu gólmana Humplíka odrazil do tyčky brodské brány!
     
    35:22
    Lédl poslal hezkou nahrávku před brankoviště na osamoceného Čecha, který vypálil z bezprostřední blízkosti, jenže neprotlačil kotouč za Hatonikovy betony!
     
    36:28
    Bruslaři jsou v těchto chvílích aktivnější a nebezpečnější. Před bránu se ze strany natlačil rozjetý Čapek, ale havlíčkobrodský kapitán nedokázal prostřelit maskovanou oporu Lvů.
     
    37:04
    Brankář Haronik nepříliš povedenou střelu od modré čáry nadvakrát zpacifikoval a přerušil hru.
     
    37:28
    Hráči teď bojují o kotouč v neutrální zóně.
     
    37:31
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mečiar – 2 min., faul kolenem.

    Vyloučení v týmu HC Lvi Fosfa Břeclav:
    Jedlička – 2 min., krosček.
     
    38:30
    Na ledě se teď toho moc zajímavého neděje, sledujeme spíše tuhý souboj o puk hráčů obou týmů.
     
    39:22
    Lvi se provinili zakázaným uvolněním, buly proběhne v pásmu Břeclavi.
     
    39:40
    Hokejisté obou týmů ještě bojují o puk v břeclavském pásmu. Mladí Bruslaři by se ještě rádi dostali do zakončení, ale moc to na to zatím nevypadá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část je u konce. Havlíčkův Brod poslal do vedení ve 22. minutě po hezké nahrávce Matěje Makovce kanonýr Denis Kraučuk, ale hosté brzy vyrovnali zásluhou přesné dorážky Alberta Ventlianda. Po dvou třetinách tak platí v Kotlině nerozhodný stav 1:1. Třetí perioda začne přibližně ve 14:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Brankář Haronik přerušil hru, když si hravě poradil se slabší střelou z blízkosti modré čáry.
     
    40:50
    Vaněček po vyhraném vhazování v útočném pásmu zkusil štěstí střelou z levého kruhu, ale brankář Haronik byl pozorný a vyrazil kotouč od bližší tyčky svou vyrážečkou.
     
    41:26
    Broďáci se sice protlačili s kotoučem do útočného území, ale neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    41:50
    Havlíčkobrodská družina nahodila kotouč podél hrazení do útočného pásma, ale k hracímu předmětu se dostali dříve Lvi, kteří mohou v klidu rozehrát od své brány.
     
    42:20
    Zatím nesledujeme moc záživnou pasáž zápasu. Oba týmy se pravidelně střídají u kotouče, ale šance v podstatě žádné nevidíme, naopak se kupí nepřesnosti v kombinaci.
     
    42:44
    Gólman Haronik si připsal další úspěšný zákrok, když si v pohodě poradil se střelou ze střední vzdálenosti.
     
    43:18
    Bruslaři získali kotouč a přesunuli děj hry do útočného území, kde se však zatím nemohou přes dobře bránícího soupeře probít do koncovky.
     
    43:59
    Kopecký nahrál do jízdy na útočnou modrou čáru Kraučukovi, který si sjel do pravého kruhu a u přední tyčky nastřelil dobře postaveného gólmana Haronika.
     
    46:04
    Broďáci se snažili přesunout děj hry rychle ze svého pásma do území Břeclavi, jenže ztratili kotouč už ve středním pásmu.
     
    46:36
    Mladí Bruslaři se sice na chvilku zabydleli v blízkosti brankáře Haronika, ale přes důslednou břeclavskou defenzivu se nedokázali probít do zakončení.
     
    47:15
    Nahozený puk do rohu brodského pásma dojel jako první brodský bek Rasocha a hosté se kvůli tomu neprobili k ohrožení brankáře Humplíka.
     
    47:41
    Hra se nám překlopila do pásma Břeclavi, kde so domácí hledají prostor ke střele, ale zatím bez úspěchu.
     
    47:58
    Kopecký měl dostatek času a prostoru na modré čáře k tomu, aby vypustil ze své hole nebezpečnější střelu. Ta mu však vůbec nesedla a kotouč minul bránu.
     
    48:39
    Lvi se natlačili v hojném počtu do útočného území, ale jen za cenu odpískaného postavení mimo hru.
     
    49:08
    Štohl se zbytečně nemazal s pukem na holi a z mezikruží vypálil. Nebyl to vůbec špatný pokus. Střela měla dobrou tvrdost, ale o kousek minula levou Humplíkovu tyčku.
     
    50:11
    Duben vypálil od modré čáry a byla to nebezpečná střela hlavně díky tomu, že gólman Haronik měl dobře zakrytý výhled. Nakonec si ale poradil, když kotouč vyrazil betony.
     
    50:40
    Domácí hráči teď získali chvilkový tlak díky dobrému pohybu a tlačí Břeclav u její brány.
     
    51:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři jdou do hodně laciného vedení! Od Miroslava Dubna se přes Matěje Kopeckého dostal kotouč na hůl ONDŘEJE SUCHÉHO, který z pravého kruhu vystřelil zápěstím. Brankář Haronik nemá vůbec čisté svědomí, když mu kotouč mezi betony proplul až do sítě! Asistence: Matěj Kopecký, Miroslav Duben.
     
    51:34
    Charvát se ocitl sám před bránou a okamžitě vypálil. Brankář Humplík si připsal dobrý zákrok svými betony a zachránil svůj tým od pohromy!
     
    51:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Konvalina – 2 min., sekání.
     
    52:33
    Burešova družina získala kotouč a osvobodila se vyhozením.
     
    52:56
    A znovu domácí získali ve svém pásmu kotouč a rychle ho odpálili přes celou délku hřiště až do hájemství gólmana Haronika.
     
    53:20
    Jihomoravané už se znovu nastěhovali do pásma svého soka z Kotliny, ale zatím si nic nevytvořili a jejich přesilovka se blíží ke svému konci.
     
    53:46
    Břeclav rozehrává ze zákrytu své brány, už se hraje 5 na 5, domácí jsou kompletní.
     
    54:57
    Lvi se snaží ještě s nepříznivým stavem něco udělat a operují s hracím předmětem kolem brodské brány.
     
    55:17
    Hrodek vypálil od modré čáry, brankář Haronik však měl snadnou práci a vyrazil kotouč betony do rohu břeclavského pásma.
     
    55:49
    Kraučuk táhl útok po levém křídle, jenže namířil si to mezi přesilu protihráčů a rychle kotouč ztratil. Hrát mohou opět hosté.
     
    56:07
    Břeclavský útočník Konovalov schytal zásah od Konvaliny vysokou holí. Sice neúmyslný, ale rozhodčí teď chyboval, měl brodského obránce vyloučit. Hráč hostů už je v pořádku.
     
    56:24
    Suchý pelášil sám na bránu a zkusil blafák do bekhendu, ale brankář Haronik jeho úmysl přečetl a nenechal se překonat!
     
    56:32
    Vyloučení v týmu HC Lvi Fosfa Břeclav:
    Štohl – 2 min., napadení.
     
    56:41
    Hosté získali po buly ve svém pásmu kotouč a vyhodili.
     
    56:53
    Domácí už zavezli kotouč do útočné zóny a snaží se kombinovat.
     
    57:12
    Konvalina se probil ke střele ze strany, ale vylámal si zuby na Haronikových připravených betonech u bližší tyčky.
     
    57:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A pozor, Bruslaři přesilovku využili a výrazně se přibližují vítězství! Oliver Čech předložil přesnou nahrávku na pravé křídlo rozjetému MATYÁŠOVI LÉDLOVI, který teď naplno ukázal svou kvalitu! Nádherně si obhodil protihráče v pravém kruhu a z mírného úhlu na pravé straně zaskočil střelou nad rameno k bližší tyčce brankáře Haronika! Asistence: Oliver Čech.
     
    57:53
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Duben – 2 min., napadení.
     
    57:53
    Oddechový čas pro tým HC Lvi Fosfa Břeclav.
     
    58:01
    Hosté vyhráli vhazování a už si hledají cestu k ohrožení gólmana Humplíka.
     
    58:19
    Domácí získali kotouč na vyhodili. Hosté zatím neodvolali gólmana a stále hrají v pěti.
     
    58:38
    Bruslaři teď dobře zavřeli prostor u své modré čáře, vyhráli souboj a vyhodili.
     
    58:51
    Břeclav odvolává gólmana Haronika na střídačku a zkouší to v šesti hráčích v poli!
     
    59:12
    Po přerušení hry, když kotouč opustil hrací plochu, se vhazuje v pásmu Bruslařů. Lvi už mají hodně málo času na to, aby s nepříznivým stavem něco udělali.
     
    59:25
    Břeclav právě vstřelila branku! Tak jako kdybych to zakřikl, Břeclav využívá přesilovku a snižuje na nejtěsnější rozdíl, čímž zadělala na drama! Matěj Charvát předal puk Jakubu Štohlovi, který nabil na modrou čáru RICHARDOVI BÍNOVI. Břeclavský obránce dokonale využil toho, že brankář Humplík měl hodně zakrytý výhled, a prostřelil maskovanou oporu Bruslařů! Asistence: Jakub Štohl, Ondřej Charvát.
     
    59:58
    Bruslaři už tohle zvládnou, zvítězí těsně 3:2.
     
    Konec zápasu.
     
    Nechutnou dohru předvedl kapitán Břeclavi David Michel Kuciak. Po závěrečné siréně vůbec neunesl porážku, tvrdě a naprosto nesmyslně nalétl loktem do brodského útočníka Čecha. Na hrací ploše už se to pochopitelně mele. Rozhodčí mají spoustu práce s tím, aby hráče obou týmů od sebe roztrhli.
     
    Havlíčkův Brod nakonec potvrdil v Kotlině roli papírového favorita a bojovnou Břeclav porazil těsně 3:2. Základní část tak uzavřel vítězstvím a na play off proti Karlovým Varům B se naladil výhrou. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a předávám touto cestou psané slovo svému kolegovi Štěpánovi Ondráčkovi, který pro vás bude od 18:30 komentovat zápas havlíčkobrodské juniorky s pražskou Slavií. Na shledanou! (15:09:49)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Kraučuk (Makovec), 52. Suchý (Kopecký, Duben), 58. Lédl (Čech) – 23. Ventliand (Osička, Jedlička), 60. Bína (Štohl, Charvát)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Konvalina (A), Frantl, Rasocha, Kopecký, Mečiar, Duben – Kunz, Čapek (C), Tecl, Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Čech, Brožek, Vaněček
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Haronik (Kotas) – Hurnický, Coufal, Osička, Veselský, Kubiak (C), Bína – Meissner, Šťastný, Jedlička, Novotný, Chlubný, Charvát, Štohl, Ventliand, Konovalov
    Trenér: Libor Kocúr

    Rozhodčí: Marek Honza – Jaroslav Štěrba, Zdeněk Fišer.
    bahis siteleri