Havlíčkův Brod – Břeclav 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Neděle 10.03.2024, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 36. kolo
Partner:
     
    59:25
    Břeclav právě vstřelila branku! Tak jako kdybych to zakřikl, Břeclav využívá přesilovku a snižuje na nejtěsnější rozdíl, čímž zadělala na drama! Matěj Charvát předal puk Jakubu Štohlovi, který nabil na modrou čáru RICHARDOVI BÍNOVI. Břeclavský obránce dokonale využil toho, že brankář Humplík měl hodně zakrytý výhled, a prostřelil maskovanou oporu Bruslařů! Asistence: Jakub Štohl, Ondřej Charvát.
     
    57:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A pozor, Bruslaři přesilovku využili a výrazně se přibližují vítězství! Oliver Čech předložil přesnou nahrávku na pravé křídlo rozjetému MATYÁŠOVI LÉDLOVI, který teď naplno ukázal svou kvalitu! Nádherně si obhodil protihráče v pravém kruhu a z mírného úhlu na pravé straně zaskočil střelou nad rameno k bližší tyčce brankáře Haronika! Asistence: Oliver Čech.
     
    51:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři jdou do hodně laciného vedení! Od Miroslava Dubna se přes Matěje Kopeckého dostal kotouč na hůl ONDŘEJE SUCHÉHO, který z pravého kruhu vystřelil zápěstím. Brankář Haronik nemá vůbec čisté svědomí, když mu kotouč mezi betony proplul až do sítě! Asistence: Matěj Kopecký, Miroslav Duben.
     
    22:13
    Břeclav právě vstřelila branku! Havlíčkobrodská radost z vedení měla však jen jepičí život! Roman Jedlička nabil na modrou čáru Richardu Osičkovi, který vystřelil, brankář Humplík měl zakrytý výhled clonícím ALBERTEM VENTLIANDEM, který po zákroku brankáře Bruslařů nakonec zblízka došťouchal kus černé gumy za brankovou čáru! Asistence: Richard Osička, Roman Jedlička.
     
    21:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Broďáci prožili pohádkový vstup do třetiny a ujímají se vedení! Matěj Makovec s DENISEM KRAUČUKEM ujeli do úniku sami na brankáře, prvně jmenovaný nahrál svému parťákovi a ten zblízka přesnou střelou nekompromisně skóroval! Asistence: Matěj Makovec.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Kraučuk (Makovec), 52. Suchý (Kopecký, Duben), 58. Lédl (Čech) – 23. Ventliand (Osička, Jedlička), 60. Bína (Štohl, Charvát)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Konvalina (A), Frantl, Rasocha, Kopecký, Mečiar, Duben – Kunz, Čapek (C), Tecl, Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Čech, Brožek, Vaněček
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Haronik (Kotas) – Hurnický, Coufal, Osička, Veselský, Kubiak (C), Bína – Meissner, Šťastný, Jedlička, Novotný, Chlubný, Charvát, Štohl, Ventliand, Konovalov
    Trenér: Libor Kocúr

    Rozhodčí: Marek Honza – Jaroslav Štěrba, Zdeněk Fišer.
    bahis siteleri