Havlíčkův Brod – Břeclav 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Neděle 10.03.2024, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 36. kolo
Partner:
     
    59:25
    Břeclav právě vstřelila branku! Tak jako kdybych to zakřikl, Břeclav využívá přesilovku a snižuje na nejtěsnější rozdíl, čímž zadělala na drama! Matěj Charvát předal puk Jakubu Štohlovi, který nabil na modrou čáru RICHARDOVI BÍNOVI. Břeclavský obránce dokonale využil toho, že brankář Humplík měl hodně zakrytý výhled, a prostřelil maskovanou oporu Bruslařů! Asistence: Jakub Štohl, Ondřej Charvát.
     
    58:51
    Břeclav odvolává gólmana Haronika na střídačku a zkouší to v šesti hráčích v poli!
     
    57:53
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Duben – 2 min., napadení.
     
    57:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A pozor, Bruslaři přesilovku využili a výrazně se přibližují vítězství! Oliver Čech předložil přesnou nahrávku na pravé křídlo rozjetému MATYÁŠOVI LÉDLOVI, který teď naplno ukázal svou kvalitu! Nádherně si obhodil protihráče v pravém kruhu a z mírného úhlu na pravé straně zaskočil střelou nad rameno k bližší tyčce brankáře Haronika! Asistence: Oliver Čech.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu HC Lvi Fosfa Břeclav:
    Štohl – 2 min., napadení.
     
    56:24
    Suchý pelášil sám na bránu a zkusil blafák do bekhendu, ale brankář Haronik jeho úmysl přečetl a nenechal se překonat!
     
    51:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Konvalina – 2 min., sekání.
     
    51:34
    Charvát se ocitl sám před bránou a okamžitě vypálil. Brankář Humplík si připsal dobrý zákrok svými betony a zachránil svůj tým od pohromy!
     
    51:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři jdou do hodně laciného vedení! Od Miroslava Dubna se přes Matěje Kopeckého dostal kotouč na hůl ONDŘEJE SUCHÉHO, který z pravého kruhu vystřelil zápěstím. Brankář Haronik nemá vůbec čisté svědomí, když mu kotouč mezi betony proplul až do sítě! Asistence: Matěj Kopecký, Miroslav Duben.
     
    37:31
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mečiar – 2 min., faul kolenem.

    Vyloučení v týmu HC Lvi Fosfa Břeclav:
    Jedlička – 2 min., krosček.
     
    35:22
    Lédl poslal hezkou nahrávku před brankoviště na osamoceného Čecha, který vypálil z bezprostřední blízkosti, jenže neprotlačil kotouč za Hatonikovy betony!
     
    34:40
    Veselský vypálil z prostoru mezi kruhy a kotouč s eod betonu gólmana Humplíka odrazil do tyčky brodské brány!
     
    34:11
    Kraučuk se objevil v dobré palebné pozici před brankovištěm, ale jeho projektil vyrazil gólman Haronik těsně nad horní tyčku!
     
    33:58
    Lédl předvedl v předbrankovou šikovnou teč, jenže hrací předmět prosvištěl těsně vedle břeclavské brány!
     
    31:06
    Brankář Humplík se vydal za bránu pomoci s rozehrávkou, ale Šťastný získal zanedlouho za bránou kotouč a vystrašil havlíčkobrodského gólmana střelou zblízka, který však kotouč zachytil!
     
    26:44
    Chlubný se ocitl v dobré palebné pozici mezi kruhy, ale brankář Humplík se vyznamenal a udržel ve výstroji jeho štiplavou zápěstní střelu!
     
    23:57
    Lédl nahazoval z okraje levého kruhu kotouč před bránu a po hracím předmětu se natahoval u brankoviště svou holí Kraučuk, ale o kousek nedosáhl!
     
    22:13
    Břeclav právě vstřelila branku! Havlíčkobrodská radost z vedení měla však jen jepičí život! Roman Jedlička nabil na modrou čáru Richardu Osičkovi, který vystřelil, brankář Humplík měl zakrytý výhled clonícím ALBERTEM VENTLIANDEM, který po zákroku brankáře Bruslařů nakonec zblízka došťouchal kus černé gumy za brankovou čáru! Asistence: Richard Osička, Roman Jedlička.
     
    21:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Broďáci prožili pohádkový vstup do třetiny a ujímají se vedení! Matěj Makovec s DENISEM KRAUČUKEM ujeli do úniku sami na brankáře, prvně jmenovaný nahrál svému parťákovi a ten zblízka přesnou střelou nekompromisně skóroval! Asistence: Matěj Makovec.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., hákování.
     
    18:20
    Čech byl blízko otevření gólového účtu zápasu! Hezky se protáhl až před brankoviště, ale ve velké rychlosti nedokázal překonat gólmana Haronika!
     
    13:48
    Meissner vypálil nebezpečně z okraje levého kruhu a Charvát se ještě snažil před brankovištěm nebezpečně tečovat, gólman Humplík nakonec i trochu se štěstím kotouč vyrazil!
     
    12:03
    Tak teď měli domácí obrovské štěstí! Břeclav dostala puk ven z pásma a hráči Bruslařů trochu zaváhali při rozehrávce. Kotouč jim vypíchl Novotný a dostal se ke střele zblízka, kterou však gólman Humplík parádně schoval do lapačky!
     
    10:29
    Vyloučení v týmu HC Lvi Fosfa Břeclav:
    Hurnický – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    07:28
    Konvalina narýsoval hezký pas do jízdy Brožkovi, který se ocitl sám před bránou, ale nedokázal prostřelit pozorného gólmana Haronika!
     
    06:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kopecký – 2 min., sekání.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Kraučuk (Makovec), 52. Suchý (Kopecký, Duben), 58. Lédl (Čech) – 23. Ventliand (Osička, Jedlička), 60. Bína (Štohl, Charvát)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Konvalina (A), Frantl, Rasocha, Kopecký, Mečiar, Duben – Kunz, Čapek (C), Tecl, Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Čech, Brožek, Vaněček
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Haronik (Kotas) – Hurnický, Coufal, Osička, Veselský, Kubiak (C), Bína – Meissner, Šťastný, Jedlička, Novotný, Chlubný, Charvát, Štohl, Ventliand, Konovalov
    Trenér: Libor Kocúr

    Rozhodčí: Marek Honza – Jaroslav Štěrba, Zdeněk Fišer.
    bahis siteleri