Benátky n/J – Letohrad 4:1 (kon.)
konec
SK Benátky nad Jizerou
4:1 (0:0)
FK Letohrad
Neděle 10.03.2024, 14:30 • Městský stadion, Benátky nad Jizerou • Divize skupina C • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Benátky právě vstřelily branku! Benátečtí podnikli rychlý brejk, po němž přišel centr na PETRA VOBOŘILA, jenž dává definitivní tečku za tímto zápasem.
     
    67
    Benátky právě vstřelily branku! Benátečtí odskakují na dvoubrankový rozdíl. Váhajícího Štěpána obral o míč Šimeček, který se protáhl do pokutového území, ťukl si míč se Zabilanským, zakončení bylo sraženo ke zcela volnému TOMÁŠI FABIÁNOVI, který nabídku k dovršení hattricku neodmítl a neomylně ťukl míč do prázdné brány.
     
    66
    Benátky právě vstřelily branku! Míč si k zahrávání rohového kopu postavil Komma, jehož centr hlavou dostal do brány TOMÁŠ FABIÁN.
     
    57
    Letohrad právě vstřelil branku! Také hosté jsou z první střely na bránu úspěšní. Na hranici vápna se chopil míče ALEŠ ZBUDIL a naprosto přesnou střelou trefil levou šibenici.
     
    53
    Benátky právě vstřelily branku! Benátečtí se z první střely na bránu ujímají vedení. Duchův centr z levé strany našel naskakujícího TOMÁŠE FABIÁNA, který hlavou trkl míč do brány.

    Ondřej Nejedlo

    Branky: 53. Fabián, 66. Fabián, 67. Fabián, 90+3. Vobořil – 57. Zbudil

    Karty:   87. Kopa (BEN)


    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:18.
    SK Benátky nad Jizerou: Dědek – Zabilanský, Glöckner, Hell, Kopa – Vobořil, Šimeček (76. Komárek), Duch (80. Hájek) – M. Macek (46. Komma), Jimmy (76. Mlynka), Fabián.
    Náhradníci: Straka – Komma, Poběrežský, Komárek, Hájek, Mlynka

    Trenér: Staněk

    FK Letohrad: Jech – Lorenc, R. Macek, Václavek, Kail – Černohorský (62. Chládek), Štěpán (75. Skoumal), Zbudil, Pithart (75. Jiřánek) – Kabourek, Mišči (62. Nágl).
    Náhradníci: Janůj – Jiřánek, Skoumal, Chládek, Nágl

    Trenér: Majvald

    Rozhodčí: Pilný – Klečka, Turek

    Diváci: 180
    bahis siteleri