Winnipeg – Anaheim 6:0 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Detroit – Buffalo 4:1 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:7 (kon.) | Arizona – New Jersey 4:1 (kon.)
Florida – Tampa 3:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
New Jersey Devils
Sobota 16.03.2024, 22:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Clayton KELLER - 4:1
     
    58:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme hotovo! V pravém kruhu dostal kotouč CLAYTON KELLER, jenž se v takových situacích nemýlí a přesnou trefou zřejmě pečetí výhru Coyotes. Asistence: Nick Schmaltz.
    27:01 Nick DESIMONE - 3:1
     
    27:01
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ale tohle byla velká paráda! Devils využili zaváhání domácích, když ujeli do přečíslení tří na dva, na jehož konci po pěkné akci NICK DESIMONE přeloboval padajícího Vejmelku do odkryté sítě. Asistence: Curtis Lazar, Jack Hughes.
    17:32 Logan COOLEY - 3:0
     
    17:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Aby toho nebylo málo, přichází chyby v defenzivě, které Arizona trestá! Dobré napadání Arizony donutilo hosty špatně rozehrát, po čemž Guenther posunul zadovkou puk na LOGANA COOLEYHO a ten z prostoru před brankou dokázal zaokrouhlit gólový účet Coyotes na dvě stovky. Asistence: Lawson Crouse.
    14:02 Dylan GUENTHER - 2:0
     
    14:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Už se nakonec Coyotes podařilo vybojovat útočné pásmo, v němž rozjeli rychlou kombinaci a střela tahem DYLANA GUENTHERA zaplula do pravého růžku Kähkönenovy branky! Asistence: Nick Schmaltz, Clayton Keller.
    09:37 Janis MOSER - 1:0
     
    09:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Velká radost v Mullet Areně! Arizona zamkla soupeře v jeho pásmu, načež JANI MOSER dostal nabito do levého kruhu a střelou tahem načapal gólmana Devils. Asistence: Sean Durzi, Nick Schmaltz.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 10. Moser (Durzi, Schmaltz), 15. Guenther (Schmaltz, Keller), 18. L. Cooley (Crouse), 59. Keller – 28. DeSimone (Lazar, J. Hughes)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Durzi, Moser, Kesselring, Välimäki, J. Brown, Dermott – Schmaltz (A), Bjugstad, Keller (A) – Guenther, L. Cooley, Crouse (A) – Carcone, Kerfoot, Maccelli – O'Brien, McBain, Leonard.
    Trenér: A. Tourigny

    New Jersey Devils: Kähkönen (21. Daws) – Nemec, L. Hughes, DeSimone, Bahl, B. Smith, Hatakka – Mercer, Hischier (C), J. Hughes (A) – Meier, Haula, Bratt – Holtz, Nosek, Palát (A) – Lazar, Tierney, MacDermid.
    Trenér: T. Green

    Rozhodčí: Rehman, Hanson – Gawryletz, Knorr

    Diváci: 4 600
    bahis siteleri