Darmstadt – Bayern 2:5 (kon.) | Heidenheim – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Mohuč – Bochum 2:0 (kon.)
Union Berlín – W. Brémy 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Augsburg 1:3 (kon.) | Hoffenheim – Stuttgart 0:3 (kon.)
konec
SV Darmstadt 98
2:5 (1:2)
Bayern Mnichov
Sobota 16.03.2024, 15:30 • Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Do střelecky bohatého zápasu se zapojili také domácí! Ti snižují na 2:5. Sebastian Polter si vyměnil míč se Seydelem a z levé strany poslal před bránu přízemní centr. Ten si našel na bližší tyči OSCAR VILHELMSSON, který balón usměrnil do sítě za Neuera.
     
    90+3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ještě jeden gól Bavorů! Míč si před bránou zpracovával na prsa Eric Choupo-Moting. Nedal si ho tak, aby mohl sám zakončovat, nicméně ho sklepl příhodně pro MATHYSE TELA, který ho zblízka neměl problém napálit do sítě – 1:5.
     
    74
    Bayern právě vstřelil branku!
    A je to o tři góly pro Bayern! Jamal Musiala nahrál doprava střídajícímu SERGEOVI GNABRYMU. Ten si to v šestnáctce srovnal na levačku a střelou ke vzdálenější tyči skóroval.
     
    64
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů! Základem byl rychle vhozený aut na JAMALA MUSIALU. Ten si pak v pokutovém území počínal fantasticky. Z pravé strany se přes několik protihráčů dostal až na penaltu a levačkou prostřelil brankáře Schuhena mezi nohama – 1:3.
     
    45+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté v nastavení první půle otočili skóre! Na pravé straně zabojoval Joshua Kimmich, který stihl míč v pádu nacentrovat před bránu ještě v momentě, kdy hrací předmět nebyl celým objemem za brankovou čarou. Našel hlavu HARRYHO KANEA a ten přidává svůj 31. gól v Bundeslize – 1:2.
     
    36
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Odvážným průnikem se prezentoval mladý záložník Aleksandar Pavlović, který se s míčem dostal až na levou stranu pokutového území. Následně našel Harryho Kanea, jenž balón ještě posunul pro JAMALA MUSIALU a ten přízemní střelou podél levé Schuhenovy nohy vyrovnal – 1:1.
     
    28
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do překvapivého vedení! Po dlouhém výkopu brankáře Schuhena vyhrál hlavičkový souboj Oscar Vilhelmsson. Míč se dostal k Mathiasovi Honsakovi, který s ním proběhl do šestnáctky, kde ho posunul doleva na TIMA SKARKEHO a ten zakončil do protipohybu Neuera na vzdálenější tyč.

    Martin Augustin

    Branky: 28. Skarke (Honsak), 90+5. Vilhelmsson (Polter) – 36. Musiala (Kane), 45+1. Kane (Kimmich), 64. Musiala, 74. Gnabry (Musiala), 90+3. Tel (Choupo-Moting)

    Karty:   67. Franjić (DAM)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:20. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:6.
    SV Darmstadt 98: Schuhen – Klarer (50. Zimmermann), J. Müller, Isherwood – Skarke (79. Polter), Kempe, Holland (C) (71. Karić), Franjić (79. Gjasula) – Justvan, Honsak (71. Seydel) – Vilhelmsson.
    Náhradníci: Brunst – Torsiello, Holtmann, A. Müller.

    Trenér: Torsten Lieberknecht

    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich (C), de Ligt, Dier, Guerreiro (70. Davies) – Pavlović (58. Laimer), Goretzka – Sané (70. Tel), Th. Müller (70. Gnabry), Musiala – Kane (81. Choupo-Moting).
    Náhradníci: Ulreich – Boey, Kim Min-čä, Upamecano.

    Trenér: Thomas Tuchel

    Rozhodčí: Reichel – Koslowski, Bandurski
    bahis siteleri