Darmstadt – Bayern 2:5 (kon.) | Heidenheim – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Mohuč – Bochum 2:0 (kon.)
Union Berlín – W. Brémy 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Augsburg 1:3 (kon.) | Hoffenheim – Stuttgart 0:3 (kon.)
konec
SV Darmstadt 98
2:5 (1:2)
Bayern Mnichov
Sobota 16.03.2024, 15:30 • Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Do střelecky bohatého zápasu se zapojili také domácí! Ti snižují na 2:5. Sebastian Polter si vyměnil míč se Seydelem a z levé strany poslal před bránu přízemní centr. Ten si našel na bližší tyči OSCAR VILHELMSSON, který balón usměrnil do sítě za Neuera.
     
    90+3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ještě jeden gól Bavorů! Míč si před bránou zpracovával na prsa Eric Choupo-Moting. Nedal si ho tak, aby mohl sám zakončovat, nicméně ho sklepl příhodně pro MATHYSE TELA, který ho zblízka neměl problém napálit do sítě – 1:5.
     
    88
    Spolupráce střídajících hráčů mohla domácím přinést snížení! Aaron Seydel vybídl svou přihrávkou k zakončení Sebastiana Poltera, který nastřelil bližší tyč za Neuerem!
     
    81
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Harry Kane, přichází Eric Choupo-Moting.
     
    79
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98:
    ze hřiště odchází Bartol Franjić, přichází Klaus Gjasula,
    ze hřiště odchází Tim Skarke, přichází Sebastian Polter.
     
    78
    Z levé strany šestnáctky zakončoval Jamal Musiala, který nastřelil břevno! Balón se pak snažil dorazit do brány Harry Kane, ale nedosáhl na něj a místo toho nepříjemně zajel nohama do tyče! Levačkou dokonce protrhl síť, kde uvízl jako ryba. To zavánělo i nějakým nepříjemným zraněním. Anglický útočník je v péči lékařů.
     
    74
    Bayern právě vstřelil branku!
    A je to o tři góly pro Bayern! Jamal Musiala nahrál doprava střídajícímu SERGEOVI GNABRYMU. Ten si to v šestnáctce srovnal na levačku a střelou ke vzdálenější tyči skóroval.
     
    71
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98:
    ze hřiště odchází Mathias Honsak, přichází Aaron Seydel,
    ze hřiště odchází Fabian Holland, přichází Emir Karić.
     
    70
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Mathys Tel,
    ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Serge Gnabry,
    ze hřiště odchází Raphaël Guerreiro, přichází Alphonso Davies.
     
    70
    Oscar Vilhelmsson se ve středu hřiště dobře uvolnil a vystrašil hosty dobrou přízemní střelou! Ta o decimetry minula vzdálenější tyč Neuerovy brány.
     
    67
    Žlutou kartu vyfasoval Bartol Franjić.
     
    64
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů! Základem byl rychle vhozený aut na JAMALA MUSIALU. Ten si pak v pokutovém území počínal fantasticky. Z pravé strany se přes několik protihráčů dostal až na penaltu a levačkou prostřelil brankáře Schuhena mezi nohama – 1:3.
     
    58
    Hosté nakonec nebudou nic riskovat. Aleksandara Pavloviće nahrazuje Kondar Laimer.
     
    50
    Domácí Christoph Klarer, který už byl v prvním poločase ošetřován, má zřejmě přetrvávající zdravotní problémy. Pokračovat už nebude a nahrazuje ho Christoph Zimmermann.
     
    45+2
    Domácí mohli ještě vyrovnat! Oscar Vilhelmsson se objevil ve velké příležitosti, orazítkoval však břevno!
     
    45+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté v nastavení první půle otočili skóre! Na pravé straně zabojoval Joshua Kimmich, který stihl míč v pádu nacentrovat před bránu ještě v momentě, kdy hrací předmět nebyl celým objemem za brankovou čarou. Našel hlavu HARRYHO KANEA a ten přidává svůj 31. gól v Bundeslize – 1:2.
     
    36
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Odvážným průnikem se prezentoval mladý záložník Aleksandar Pavlović, který se s míčem dostal až na levou stranu pokutového území. Následně našel Harryho Kanea, jenž balón ještě posunul pro JAMALA MUSIALU a ten přízemní střelou podél levé Schuhenovy nohy vyrovnal – 1:1.
     
    28
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do překvapivého vedení! Po dlouhém výkopu brankáře Schuhena vyhrál hlavičkový souboj Oscar Vilhelmsson. Míč se dostal k Mathiasovi Honsakovi, který s ním proběhl do šestnáctky, kde ho posunul doleva na TIMA SKARKEHO a ten zakončil do protipohybu Neuera na vzdálenější tyč.
     
    16
    Domácí mohli z ničeho nic udeřit! Julian Justvan našel zpětnou přihrávkou Mathiase Honsaka, jehož střelu ještě jemně tečoval bránící Kimmich. Manuel Neuer ukázal fantastický reflex a v hokejovém rozkleku vytěsnil míč levou rukou mimo bránu!
     
    7
    Jamal Musiala si v pokutovém území snažil najít prostor pro střelu pravačkou. Byl ale až ztrojen a tak to nakonec vyřešil posunutím doprava na Joshuu Kimmicha. Jeho prudkou ránu vyrazil Schuhen, který zůstal dobře stát a vykryl správný prostor.

    Martin Augustin

    Branky: 28. Skarke (Honsak), 90+5. Vilhelmsson (Polter) – 36. Musiala (Kane), 45+1. Kane (Kimmich), 64. Musiala, 74. Gnabry (Musiala), 90+3. Tel (Choupo-Moting)

    Karty:   67. Franjić (DAM)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:20. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:6.
    SV Darmstadt 98: Schuhen – Klarer (50. Zimmermann), J. Müller, Isherwood – Skarke (79. Polter), Kempe, Holland (C) (71. Karić), Franjić (79. Gjasula) – Justvan, Honsak (71. Seydel) – Vilhelmsson.
    Náhradníci: Brunst – Torsiello, Holtmann, A. Müller.

    Trenér: Torsten Lieberknecht

    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich (C), de Ligt, Dier, Guerreiro (70. Davies) – Pavlović (58. Laimer), Goretzka – Sané (70. Tel), Th. Müller (70. Gnabry), Musiala – Kane (81. Choupo-Moting).
    Náhradníci: Ulreich – Boey, Kim Min-čä, Upamecano.

    Trenér: Thomas Tuchel

    Rozhodčí: Reichel – Koslowski, Bandurski
    bahis siteleri