Monza – Cagliari 1:0 (kon.) | Udinese – Turín 0:2 (kon.) | Salernitana – Lecce 0:1 (kon.)
Frosinone – Lazio 2:3 (kon.)
konec
Frosinone Calcio
2:3 (1:1)
S. S. Lazio
Sobota 16.03.2024, 20:45 • Stadio Benito Stirpe, Frosinone • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    70. Walíd ŠEDDÍRA - 2:3
     
    70
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Pozor, tak tohle možná bude ještě pěkně zajímavé: Frosinone neskládá zbraně a po rohovém kopu snižuje svou ztrátu na pouhý gól! Okoli ve vápně přetlačil Casaleho a hlavou srazil míč k nedostatečně střeženému WALÍDU ŠEDDÍROVI, jehož následný parádní kop přes hlavu zaplul do římské sítě – 2:3!
    62. Taty CASTELLANOS - 1:3
     
    62
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Křeče z prvního poločasu jsou dávnou minulostí, Biancocelesti bez lítosti trestají opařenou obranu Frosinone a pojišťují si svůj náskok! Casale krátce po rohovém kopu slabou střelou orazítkoval tyč, Turati ale pak trochu kuriózně zakopl a míč do odkryté svatyně chladnokrevně uklidil TATY CASTELLANOS – 1:3!
    57. Taty CASTELLANOS - 1:2
     
    57
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tomu říkám nástup! TATY CASTELLANOS jen pár sekund po vstupu do hry dokonává obrat a posílá Lazio poprvé v zápase do vedení! Argentinský forvard si na vzdálenější straně vápna vyskočil nad bránícího Zorteu a hlavou balón tečoval mimo dosah padajícího Turatiho – 1:2!
    38. Mattia ZACCAGNI - 1:1
     
    38
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno, obrana Frosinone zaspala a Římané její první výraznější zaváhání rovnou trestají! Kanárci si pořádně nepohlídali předbrankový prostor a nechali do něj proniknout MATTIU ZACCAGNIHO, který Guendouziho nízký centr lehkou tečí přetavil zásah – 1:1!
    13. Pol LIROLA - 1:0
     
    13
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Lazio doplácí na hodně vlažný vstup do utkání a už v úvodu dvanácté minuty inkasuje! Na střeleckou listinu se jako první dnes večer zapisuje POL LIROLA, který si na vzdálenějším kraji vápna naskočil na Zorteův padající centr a hlavou následně balón nasměroval přesně do levého dolního rohu římské svatyně – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 13. Lirola (Zortea), 70. Šeddíra (Okoli) – 38. Zaccagni (Guendouzi), 57. Castellanos (Luis Alberto), 62. Castellanos

    Karty:   55. Barrenechea (FRS) – 34. Lu. Pellegrini (LAZ), 88. Lazzari (LAZ), 90+1. Castellanos (LAZ)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:7. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 10:15.
    Frosinone Calcio: Turati – Zortea, Okoli, S. Romagnoli, Lirola (80. Valeri) – Mazzitelli (C) (62. D. Seck I), Barrenechea, Brescianini (90+1. Reinier) – Soulé, Šeddíra (90. Çuni), Gelli (80. Jorge).
    Náhradníci: Frattali, Cerofolini – Monterisi, Kvernadze, Báez, Garritano, Ibrahimović, Ghedjemis.

    Trenér: Eusebio Di Francesco.

    S. S. Lazio: Mandas – Marušić, Casale, A. Romagnoli, Lu. Pellegrini (46. Lazzari) – Guendouzi, Cataldi (56. Vecino), Luis Alberto – F. Anderson (82. Isaksen), Immobile (C) (56. Castellanos), Zaccagni (86. Kamada).
    Náhradníci: Sepe, Renzetti – Hysaj, Gila, A. Anderson, Pedro.

    Trenér: Giovanni Martusciello.

    Rozhodčí: Rapuano – Bercigli, Garzelli.
    bahis siteleri