Thajsko – Lucembursko 6:1 (kon.) | Mexiko – Turkmenistán 4:8 (kon.) | Jihoafrická rep. – Kyrgyzstán 1:10 (kon.)
konec
Mexiko
4:8 (1:3, 2:4, 1:1)
Turkmenistán
Sobota 16.03.2024, 12:00 • Gorodskoj Katok – Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepší hráči utkání

    Mexiko: Jack Rullan

    Turkmenistán – Musa Annasaparov
     
    58:02
    Turkmenistán právě vstřelil branku! I tuto třetinu se Turkenistán prosazuje gólově. Hráč dostal přichytsáno kotouč přesně do slotu a odtud se nemýlil, krásná střela do levé šibenice z pohledu brankáře a o osudu utkání i Mexika je rozhodnuto. Autorem branky je ARSLAN NURYYEV. Asistence: Baymyrat Baymyradov.
     
    48:24
    Mexiko právě vstřelilo branku! Už je to jen o tři branky. Střela od modré která prošla až do branky. Skvělé stínění spoluhráčů, brankáři puk prošel někde mezi pravým betonem a vyrážečkou. Autorem branky je JACK RULLAN. Využitá přesilovka. Bez asistence.
     
    48:06
    Velká šance Mexika!!!! Výtečný zákrok brankáře pravým betonem.
     
    Nevím, co se přesně stalo, ale sudí nyní mluví nejspíše s pořadateli zápasu, nebo delegáty a uvidí se, co se stane. Dále vás budu informovat.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Turkmenistán:
    Barkovskiy – 5 min., bitka.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Ugarte – 2 min., hrubost.
     
    No, tak to vypadá na přerušený zápas.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu Turkmenistán:
    Atekayev – 2 min., nedovolené bránění.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    B. Mendez – 5 min., faul kolenem + OK, nesportovní chování.
     
    41:40
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Esteban – 2 min., podrážení.
     
    36:41
    Vyloučení v týmu Turkmenistán:
    Nuryyev – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:05
    Mexiko právě vstřelilo branku! Z tlaku je branka. Turkemnistán se nechal zatlačit a prohrál pár soubojů. Poté se domácí dostali do nízkého slotu a bekhendem proměnili šanci v gól. Charyyev tentokrát nečaroval. Hýbl se, ale puku do sítě vletět nezabráni. Autorem branky je SANTIAGO ESTEBAN. Asistence: Jack Rullan.
     
    28:17
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Hosté okamžitě odpovídají. Říkají tím, kdo je pánem na ledě. Zelení si berou zase momentum na svou stranu. Autorem branky je ARSLAN NURYYEV. Asistence: Arslan Geldimyradov.
     
    27:38
    Mexiko právě vstřelilo branku! Tak máe tu alespoň snížení. Mexičané se probrali ze spánku a využili přesilovku. Autorem branky je ALEXANDER VALENCIA. Aistence: Jack Rullan, Tyler Chavez.
     
    26:55
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Tapia – 2 min., nedovolené bránění.
     
    26:26
    Vyloučení v týmu Turkmenistán:
    Barkovskiy – 2 min., nedovolené bránění.
     
    25:39
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Šestá branka Turkmenistánu, Mexiko si zase nedalo pozor na obranu a hosté tam vjeli neohroženě, vytvořili si šanci a překonali fantoma v masce mezi betony. exiko brání opravdu strašně, útok není špatný, ale ta defenzíva, to je tragédie. Autorem branky je BAYMYRAT BAYMYRADOV.
     
    25:28
    Vyloučení v týmu Turkmenistán:
    Dovletmyradov – 2 min., sekání.
     
    22:42
    Střídání v týmu Mexiko:
    ze hřiště odchází Gomez, přichází Payro.
     
    22:41
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Zelení se prosazují i v oslabení. Takový dost kuriózní a divný gól. Muž v masce se natahoval pro touš a přitom byl puk tečován tak, že brankáře normálně přeskočil. Neskutečně!!! Ale stalo se. Turkmenistán jde do vedení 5:1 a ukazuje dominanci. Asistence: Erkin Kakabayev, Dovrangeldi Bayjayev.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    B. Mendez – 2 min., podrážení.
     
    20:34
    Turkmenistán právě vstřelil branku! A je to hned branka. Mexiko se dál topí v bažině a nyní ho nikdo nevytáhne. Vyjetí zpoza branky, krásné nabrusleí si do dobré pozice před branku a střela zápěstím mezi betony. Mexický brankář překonán počtvrté a to už vypadá s mexickými nadějemi prachmizerně. Autorem branky je BEGENCH DOVLETMYRADOV. Asistence: Pavel Barkovskiy, Arslan Geldimyradov.
     
    17:59
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Zelení si tvoří náskok. Střela na Gomeze, trefila tyčku a turkmenistánští dorazili velice důrazně a agresivně puk do branky. 3:1 pro Turkmenistán. Autorem branky je BAYMYRAT BAYMYRADOV. Asistence: Ovezguly Esenov, Musa Annasaparov.
     
    16:23
    Bílí v obrovské šanci!!! Hezky si najeli do mezikruží a pálili, jenže Charyyev na své místě a připraven zakročit.
     
    14:23
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Hosté jdou do vedení. Střela ze slotu, vyražení kotouče a dorážka z levé strany, mexický muž v masce se nestihl přesunout. Krásná branka nad lapačku do horní poloviny branky. Autorem branky je ALEXSANDR VAHOVSKIY. Asistence: Dovlet Hydyrov, Musa Annasaparov.
     
    13:11
    Vyloučení v týmu Turkmenistán:
    Barkovskiy – 2 min., nedovolené bránění.
     
    11:02
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Krásná branka a máme vyrovnáno. Přihrávka přes šíři pásma a trefa do černého tedy nad lapačku Gomeze, který se přesouval. Na výbornou střelu nedosáhl, je to 1:1. Využitá přesilová hra. hosté narozdíl od domácích využili přesilovku. Autorem branky je BEGENCH DOVLETMYRADOV. Asistence: Dovrangeldi BAyjayev, Arslan Nuryyev.
     
    06:03
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    L. Valencia – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:11
    Vyloučení v týmu Turkmenistán:
    Barkovskiy – 2 min., podrážení.
     
    04:29
    Mexiko právě vstřelilo branku! Mexiko zakládá gólovou listinu. Krásná klička přes obránce, vynikající dovednosti a přihrávka na spoluhráče který puk uklízí do odkryté klece. Gól v oslabení. Autorem branky je ALEJANDRO APUD. Asistence: Angel Tapia.
     
    02:55
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    H. Chavez – 2 min., vysoká hůl.
     
    00:38
    Domácí v šanci, těsně vedle!!!
     
    Dnes se dočkáme v utkání i české stopy, a to v podobě čárového rozhodčího MIroslava Lhotského, další věc, proč sledovat dnešní duel.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 5. Apud (Tapia), 28. A. VAlencia (Rullan, T. Chavez), 35. Esteban (Rullan), 49. Rullan – 12. Dovletmyradov (Bayjaeyev, Nuryyev), 15. Vahovskiy (Hydyrov, Annasaparov), 18. Baymyradov (Esenov, Annasaparov), 21. Dovletmyradov (Barkovskiy, Geldimyradov), 23. Vahovskiy (Kakabayev, Bayjayev), 26. Baymyradov, 29. Nuryyev (Geldimyradov), 59. Nuryyev (Baymyradov)


    Mexiko: Gomez (Payro) – Ugarte, Rullan, Matsubara, Ayala, Ch. Mendez – E. Valencia, A. Valencia, L. Valencia – Tapia, Alvarez, T. Chavez – Esteban, H. Chavez, Apud – B. Mendez, Rosales
    Trenér: Larry Suarez

    Turkmenistán: Charyyev (Myradov) – Kakabayev, Annasaparov, Kakayev, Kakayanov, Hydyrov – Geldimyradov, Dovletmyradov, Barkovskiy – Bayyaev, Nuryyev, BAymyraadov – Gurbanov, Vahovskiy, Atekayev – Esenov
    Trenér: Bayram Allayarov

    Rozhodčí: Chae – Aslanbey, Lhotský
    bahis siteleri