North wings Ústí – Engineers Prague 3:10 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:10 (0:2, 2:4, 1:4) Stav série: 0:2
ČVUT Engineers Prague
Sobota 16.03.2024, 17:30Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Engineers právě vstřelili branku!
    Hosté se nakonec dočkali desátého gólu. Domácí rozehrávka skončila jen na hokejce Davida Routy, který však Kožnara nadvakrát u levé tyče nepřekonal. Po druhém odrazu se puk dostal na levý kruh, kde si ke kotouči najel FRANTIŠEK JANUŠKA, který už jej za ležícího gólmana kolem pravé tyče dostal. Asistence: David Routa, Michal Kučera.
     
    56:45
    Engineers právě vstřelili branku!
    MAREK ŠONSKÝ to vzal ve vlastním oslabení na sebe a z pravého křídla prostřelil domácího brankáře na vzdálenější tyč. Asistence: Bez asistence.
     
    52:58
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Záhy však přichází třetí branka North Wings a druhá branka JANA MACELA v dnešním utkání. Hosté si stojí za tím, že o gól nešlo, ale rozhodčí se na verdiktu shodli a branka platí. Macela našel z pravého kruhu Michal Svoboda a ústecký střelec se z druhé strany trefil do bližšího horního rohu. Asistence: Michal Svoboda, Jan Jindra.
     
    52:08
    Engineers právě vstřelili branku!
    Ztráta domácích teď navíc ještě narostla, protože MATOUŠ NAJMAN využil ukázkové křižné přihrávky od Pavla Vaňouse a poslal kotouč pod betony rozpohybovaného gólmana. Asistence: Pavel Vaňous, Vojtěch Matějka.
     
    40:54
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí trefili tyčku, následně ujel na druhé straně Paval Vaňous, kterého skvělým zákrokem vychytal Kožnar. Z druhé vlny ovšem dojížděl ještě VOJTĚCH MATĚJKA, který už s dorážkou do odkryté brány neměl problém. Asistence: Pavel Vaňous.
     
    34:31
    Engineers právě vstřelili branku!
    Ani Kožnar v brance North Wings nezastavil rozjetý stroj hostujícího celku. Engineers nahodili puk do pásma, přihrávka z pravého křídla ovšem nebyla přesná, a tak si MAREK ŠONSKÝ najížděl k volnému kotouči. Neměl úplně ideální střeleckou pozici, ale i tak dokázal dostat puk z ostrého úhlu na vzdálenější tyč. Asistence: Tomáš Březina, Jan Kubata.
     
    32:58
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pět sekund stačilo Engineers k tomu, aby využili přesilovou hru. František Januška vyhál buly a MICHAL KUČERA tečoval střelu Davida Vobořila, čímž nasměroval kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: David Vobořil, Frantiček Januška.
     
    32:39
    Engineers právě vstřelili branku!
    A tato práce se také vyplatila, Engineers se znovu dostávají do dvoubrankového vedení. Hosté rozehrávali z vlastního pásma, Václav Svach pak našel zcela volného JOSEFA HYNKA, který nikým nebráněn zamířil přesně pod vyrážečku. Asistence: Václav Svach.
     
    27:19
    Ústí právě vstřelilo branku!
    North Wings se velice rychle dostávají do kontaktu. Opět do byl Jan Macel, kdo se zkoušel prodrat mezi hostujícími obránci, to se mu však nepovedlo a jen poslal kotouč na najíždějícího MICHALA SVOBODU. I ten byl těsně bráněn, ale nakonec se mu v pádu podařilo procpat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jan Macel, Jan Jindra.
     
    26:45
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Adam Werner využil zaváhání při hostujícím střídání a ve středním pásmu se jednoduše dostal ke kotouči. Jakub Tot pak dlouhou přihrávkou našel za obranou schovaného JANA MACELA, jenž individuální akci zakončil do pravého horního rohu. Asistence: Jakub Tot, Adam Werner.
     
    24:32
    Engineers právě vstřelili branku!
    Po vhazování v útočném pásmu Engineers zavládl na levém kruhu zmatek, puk se však odrazil k obránci Samuelu Gondovi, jehož rána zůstala ležet na hranici brankoviště. Právě tam našel kotouč PAVEL VAŇOUS a poslal jej za rozpohybovaného gólmana. Asistence: Samuel Gonda.
     
    13:14
    Engineers právě vstřelili branku!
    Autor hattricku z prvního čtvrtfinálového utkání DAVID ROUTA se prosazuje i dnes. Zcela nehlídaný si najel od pravého mantinelu do prostoru před brankovoštěm, nejprve zakončoval na Blažkův levý beton, nakonec poslal odražený kotouč k pravé tyči. Asistence: František Januška.
     
    08:07
    Engineers právě vstřelili branku!
    Na druhé straně ale podobná akce vyšla. DAVID VOBOŘIL se protáhl domácí obranou, vytvořil si prostor před brankovištěm a poslal kotouč přesně pod horní tyč. Asistence: Marek Šonský.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Macel (Tot, Werner), 28. Svoboda (Macel, Jindra), 53. Macel (Svoboda, Jindra) – 9. Vobořil (Šonský), 14. Routa (Januška), 25. Vaňous (Gonda), 33. Hynek (Svach), 33. Kučera (Vobořil, Januška), 35. Šonský (Březina, Kubata), 41. Matějka (Vaňous), 53. Najman (Vaňous, Matějka), 57. Šonský, 59. Januška (Routa, Kučera)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek (Kožnar) – Petržílka (A), Werner, Miškovič, Šubrt, P. Jarý (A), Štěpánek – Janoušek (C), Gottfried, Vrba, Jindra, Macel, Martínek, Svoboda,T. Jarý, Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    ČVUT Engineers Prague: Mann (Pulda) – Kubata, Raiterman (A), Vobořil (C), Svach, Gonda, Skorčík, Staněk – Holanik, Hynek, Březina, Hasil, Januška, Šonský, Routa (A), Kučera, Dohnal, Najman, Matějka, Vaňous, Kleveta.
    Trenér: Daniel Fuks

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Beneš
    North wings Ústí 0 2 Engineers Prague
    #1 Pondělí 11.03.2024 • 18:00
    Engineers Prague - North wings Ústí 4:1
    #2 Sobota 16.03.2024 • 17:30
    North wings Ústí - Engineers Prague 3:10
    bahis siteleri