Havlíčkův Brod – K. Vary 6:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (0:1, 3:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 16.03.2024, 12:30 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu
Partner:
     
    Dobré sobotní odpoledne z havlíčkobrodské Kotliny, kde budeme svědky druhého čtvrtfinále Ligy dorostu mezi BK Havlíčkův Brod a HC Energie Karlovy Vary "B". Utkání začíná ve 12:30, přeji krásnou sportovní podívanou.
     
    BK Havlíčkův Brod
    Celek z Vysočiny po sestupu z extraligy dorostu hrál celou sezonu o patro níž v horních patrech tabulky. Havlíčkův Brod opanoval ve skupině Východ druhé místo za Vsetínem, který hrál uplynulou sezonu baráž.

    Bruslaři měli v základní části konzistentní výkony, když prohráli maximálně dva zápasy v řadě. Tým pod trenérskou taktovkou Lukáše Bureše musel počítat i ztrátu, jelikož v průběhu sezony ho opustil nejproduktivnější hráč – Dominik Chromý.

    Podaří se celku z Kotliny postoupit po roční odmlce zpátky mezi dorosteneckou smétánku?
     
    HC Energie Karlovy Vary "B"
    Západočeši prožili v uplynulém roce pohádkovou sezonu, kdy byli první ve skupině západ a v semifinále play off vyřadili Techniku Brno. Jenže... Lázeňský celek nemohl postoupit o patro výš, tam totiž hraje první dorostenecký celek Energie.

    Karlovy Vary měly méně povedenou sezonu, když po základní části skončily na třetí příčce. Před Západočechy skončily Chomutov nebo Pilsen Wolves, který v roli nováčka více jak překvapil.

    Energetici by rádi napodobili uplynulý ročník, jenže v play off hrané na dva zápasy zatím tahají za kratší konec provazu. Podaří se jim otočka?
     
    Čtvrtfinále pokračuje jako základní část
    Oba týmy se v rámci základní části Ligy dorostu potkaly jednou, a to téměř na konci skupinové fáze. Z prvního duelu odešli lépe Havlíčkobrodští, kteří na ledě Kotliny porazili Karlovy Vary 5:3.

    Oba celky se potkaly ve čtvrtfinálové sérii, která se hraje na dva vítězné duely. V prvním případě měli navrch Karlovarští, ale celek z města lázní nedokázal uhájit vedení. Havlíčkův brod otočil duel ve třetí třetině, vítězný gól dal ve vlastním oslabení v čase 58:44 Denis Kraučuk.

    Fragmenty obou zápasů? V první třetině padlo celkem osm branek a dvakrát z toho bylo skóre 2:2. Jako první se vždycky prosadil domácí celek. Šimon Kožík (KVB)ve dvou zápasech zaznamenal čtyři body (3+1), Matyáš Lédl (HBR) celek sedm kanadských bodů (6+1).

    Vzájemné zápasy – základní část
    Havl. Brod – Karlovy Vary B 5:3 (2:2, 2:0, 1:1)
    Branky a nahrávky: 10. Lédl (Kraučuk, Konvalina), 20. Lédl (Kraučuk, Frantl), 36. Lédl (Mečiar, Duben), 39. Lédl (Kraučuk), 47. Lédl (Kopecký, Hrodek) – 11. Köhler (Pavlis), 20. Kožík (Žalud, Kašpar), 53. Kožík (Jílek).
    Rozhodčí: František Held – Richard Tomanička, Vít Vašenka.
    Vyloučení: 6:4, navíc Konvalina (HBR) 10 min OT [NESP.].
    Využití: 0:1.
    Diváci: 57.
    Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 5:2, 5:3.

    Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Rasocha, Frantl, Kopecký, Mečiar, Konvalina (A), Duben – Čech, Kunz Čapek (C), Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Tecl, Brožek, Vaněček.

    Karlovy Vary B: Kašpar – Nešvera, Pavlis, Schrottenbaum, Bednář – Köhler, Kožík, Jílek, Šedivec, Krček, Žalud (C), Michalov, Benda, Piatkowski.

    Vzájemné zápasy – čtvrtfinále play off
    Karlovy Vary B – Havl. Brod 3:4 (2:2, 1:0, 0:2)
    Branky a nahrávky: 5. Kožík (Benda, Nešvera), 8. Jílek (Pavlis, Magner), 33. Michalov (Benda, Kožík) – 12. Kopecký (Duben), 14. Kraučuk (Brožek, Lédl), 51. Lédl (Mečiar, Kraučuk), 59. Kraučuk (Makovec).
    Rozhodčí: Martin Němec – Jakub Stacho, Lukáš Kubas.
    Vyloučení: 3:2.
    Bez využití. V oslabení: 0:1.
    Diváci: 73.
    Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:4.
    Stav série: 0:1.

    Karlovy Vary B: Maňák (Kašpar) – Magner, Nešvera, Bauer, Pavlis, Bednář, Schrottenbaum – Krček, Piatkowski, Dobřemysl, Kožík, Jílek, Zolnaj, Šedivec, Malý (C), Michalov, Benda.

    Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Rasocha, Kopecký, Frantl, Mečiar, Konvalina (A), Teml (C), Duben – Suchý, Brožek, Tecl, Čech, Hrodek, Čapek (A), Kraučuk, Makovec, Vaněček, Lédl.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Kopecký, Duben, Rasocha, Frantl, Mečiar, Konvalina (A), Teml (C) – Hrodek, Čapek (A), Kraučuk, Makovec, Vaněček, Suchý, Brožek, Čech, Tecl, Lédl.
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Energie Karlovy Vary: Maňák – Magner, Schrottenbaum, Nešvera, Bauer, Pavlis, Bednář – Zolnaj, Franc, Šedivec, Malý (C), Krček, Žalud, Benda, Piatkowski, Jílek, Kožík, Michalov.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Lukáš Hort — Patrik Augusta, Jan Trávník.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní vhazování vyhráli domácí hráči, kteří po zakázaném uvolnění Varů dostanou poprvé před Maňáka.
     
    00:24
    Matěj Makovec zkusil projít přes obranný val, ale nahození z osy neohrozilo gólmana hostů.
     
    01:04
    Šimon Kožík se dostal po levé straně do pásma, odkud vystřelil. Lehký plachťák končí v lapačce Jakuba Humplíka.
     
    01:33
    Energetici teď operovali v útočné třetině Bruslařů, jenže ani jeden ze střeleckých pokusů se neujal.
     
    01:59
    Oskar Magner mohl využít volného prostoru na pravém kruhu lépe, avšak pokus zápěstím skončil na vyrážečce brankáře domácího celku.
     
    02:43
    Protiútok dva na jednoho z podání Varů, kdy nahrávku Kožíka zlikvidoval před Humplíkem Miroslav Duben, jenž hokejkou zastavil puk.
     
    03:48
    Oba celky předvedly nepřesnosti v rozehrávkách, tudíž ani jeden z útočníků se nedostal za modrou čáru.
     
    04:19
    Marek Čapek se prosmýkl po pravé straně do pásma, kde byl zastaven. Nicméně akce Bruslařů pokračovala dál, jenže bez střely na branku.
     
    05:06
    Havlíčkův Brod i Karlovy Vary se pravidelně střídají v šancích, oba brankáři jsou stoprocentní, stejně jako precizní obrany.
     
    06:05
    Václav Brožek hledal krosem Denise Kraučuka, jenže nahrávka byla ve středovém kruhu zablokovaná. Soupeř je na kotouči a chce otočit hru.
     
    06:35
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Pavlis – 2 min., hrubost.
     
    06:51
    Marek Čapek dostal nabito na levý kruh, odkud se položil do střely. Puk skončil za Maňákem, ale toho zastoupila branková konstrukce!
     
    07:33
    Matyáš Lédl se dostal na osu kluziště, odkud vypálil zápěstím. Puk byl na poslední chvíli ztečován mimo tři tyče.
     
    08:17
    Matěj Kopecký měl před sebou clonu, a tak zkusil nahodit puk na branku. Kotouč nakonec neskončil na výstroji karlovarského gólmana.
     
    09:28
    Hosté přežili první oslabení, ale stále se musí bránit, neboť Havlíčkobrodští jsou v pásmu.
     
    09:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Frantl – 2 min., krosček.
     
    09:44
    Ondřej Bednář nahodil puk od modré, který končí na betonech Humplíka, jenž si musel dát pozor na vypadnutí kotouče. V jeho blízkosti byl osamocený karlovarský hráč.
     
    10:39
    Špatná souhra mezi útokem Varů končí vyhozením kotouče přes všechny čáry za pomoci Matěje Kopeckého.
     
    11:22
    Marko Michalov dostal nabito na pravý kruh, jenže z pokleku nedokázal trefit puk přesně, velká škoda pro hosty. Na druhou stranu, oba výběry hrají přesilovky velice sympaticky.
     
    11:48
    Matyáš Lédl se dostal do úniku, obešel obránce, který ho možná fauloval, a tak domácí štírek nedokázal kvalitně zakončit.
     
    12:43
    Jakub Humplík vyrazil kotouč do ochranné sítě, takže se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    13:19
    Ondřej Suchý si na pár metrech udělal tři hráče soupeře, jenže následná nahrávka na modrou nebyla ze strany spoluhráčů plně pochopena.
     
    14:36
    Oba celky měly problémy se dostat do útočných třetin.
     
    14:59
    Matyáš Lédl hledal před brankou Štěpána Hrodka, který v blízkosti Maňáka nedokázal procedit puk pod pravým betonem.
     
    15:09
    Také nebezpečí na druhé straně, kdy Humplík zasahoval na poslední chvíli špičkou pravého betonu. Oba celky se teď ukázaly v dobrém světle.
     
    17:02
    Karlovarští teď zavřeli na několik sekund domácí hráče v obranném pásmu. Ani jeden z hostů nedokázal dostat černou gumu za brankáře Bruslařů.
     
    17:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energie jde do vedení! JIŘÍ MALÝ vystihl nahrávku, narazil si puk s Adamem Zolnajem, který ihned vracel. Rozjetý kapitán Varů nevymýšlel nic složitého, střelou nad vyrážečkou byl úspěšný! Asistence: Adam Zolnaj.
     
    18:47
    Lázeňský celek dostal vítr na hokejky a je teď jasně lepší, jenže svoji převahu nedokáže vyjádřit druhou brankou.
     
    19:43
    Jakubu Humplíkovi vypadl kotouč z rukavice, čehož využil ke kontrole Filip Piatkowski, který se poté poměřil s obráncem Konvalinou. Rozhodčí malou potyčku nechali bez trestu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu druhého čtvrtfinále mezi Havlíčkovým Brodem a Karlovými Vary "B". Oba celky se pravidelně střídaly v šancích a tlaku. Skóre neotevřely ani přesilové hry na obou stranách. Až na konci první části využil zaváhání Bruslařů kapitán Energie Jiří Malý! Druhá část začne přibližně ve 13:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Adrian Benda vypálil před polovinou hrací plochy, Humplík jeho pokus vyrazil hokejkou do ochranné sítě.
     
    20:49
    Havlíčkobrodští se pokusili dostat před Maňáka, ten ale nemusel zasahovat. Úvod druhé části je z obou stran vyrovnaný.
     
    21:19
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mečiar – 2 min., napadení.
     
    21:39
    Václav Brožek se snažil vybojovat puk na polovině soupeře, ale neměl dostatečnou rychlost, tudíž obrana Varů ho posléze odzbrojila od kotouče.
     
    22:21
    Matěj Bauer mohl zvýšit vedení, jenže tak dlouho si vylepšoval pozici, až trefil prvního hráče před sebou!
     
    23:03
    Pavel Konvalina ometl puk po pravé straně až do středního středního pásma. Vary si přesilovku za rámeček nedají.
     
    23:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přežili oslabení, aby záhy vyrovnali! ŠTĚPÁN HRODEK se dostal do nájezdu, ačkoliv byl stínovaný obráncem, tak dokázal bekhendovým blafákem vykoupat Maňáka! Bez asistence.
     
    23:57
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Zolnaj – 2 min., sekání + 2 min., hrubost.
     
    24:02
    Miroslav Duben vypálil tvrdou ránu od modré, která skončila na tyčce Maňákovy klece. Vary teď měly ohromné štětští.
     
    24:52
    Marek Čapek dostal nabito do své kanceláře, ale pokus z první je kořistí pro Ondřeje Maňáka. Brankář Varů zasáhl lapačkou.
     
    25:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vaněček – TS, podrážení.
     
    25:08
    K nařízenému trestnému střílení se postavil Matyáš Šedivec, který chtěl asi zakončit mezi betony, nakonec zkusil kličku do bekhendu, ale Humplík se včas roztáhl na brankovišti!
     
    26:11
    Havlíčkobrodští byli nedočkaví, takže se píská postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    27:01
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Bauer – 2 min., nedovolené bránění.
     
    27:12
    Havlíčkobrodští vyhráli důležité vhazování a hne operují před Maňákem, který musí být na pozoru.
     
    27:58
    Bruslaři připravili několik střel na brankáře Varů, ten ale ve zkouškách obstál. Skóre je stále vyrovnané.
     
    28:50
    Matěj Kopecký dostal špatnou nahrávku na modrou čáru, čehož využili hosté k osvobození se z obranné třetiny.
     
    30:10
    Západočeši přežili dvojnásobné oslabení a už hrají v plném počtu. Oba celky předvádějí maximum a obraz hry se nezměnil.
     
    30:50
    Jiří Malý mohl strhnout vedení na stranu svého celku, ale z dobré pozice neprostřelil natažený beton Jakuba Humplíka.
     
    31:38
    Matěj Pavlis využil zmatky před brankářek Havlíčkova Brodu. Maskovaná opora nakonec zastavila puk částí výstrojí.
     
    32:19
    Ondřej Maňák málem daroval gól Bruslařům, jelikož mu vypadlo nahození Kopeckého. Čech na kotouč těsně nedosáhl.
     
    32:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Signál jako z učebnice otvírá Bruslařům dveře do semifinále! Matyáš Lédl úmyslně prohrál buly, aby se potom zmocnil kotouče, jenž přiťukl DENISU KRAUČUKOVI. Ten se do rány položil a s přispěním břevna prostřelil Maňáka! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    33:19
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., napadení.
     
    33:51
    Karlovy Vary se těžko dostávají do pásma, ale nyní budou hrát dvojnásobnou početní výhodu.
     
    34:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Brožek – 2 min., podrážení.
     
    34:15
    Západočeši vyhráli vhazování, po kterém od modré pálil Nešvera, jeho pokus byl nepřesný.
     
    34:49
    Bruslaři se potom osvobozují vyhozením puku po pravém mantinelu.
     
    35:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Lázeňský celek nabídnutou výhodu plně využívá! K puku se dostal ŠIMON KOŽÍK, který využil clony před Humplíkem, kterého prostřelil k pravé tyči! Asistence: Ondřej Bednář a Oskar Magner.
     
    36:05
    Ondřej Bednář vypálil od modré, kotouč ztlumil na betonech Humplík, který se posléze postavil a ztratil kotouč z dohledu. Toho mohl využít Piatkowski, ale obránce Brodu odpálil kotouč do středního pásma.
     
    36:50
    Čárový rozhodčí se upískl, a tak správně teď vyřešil situaci tím, že hru přesunul do středního pásma.
     
    37:28
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Bauer – 2 min., sekání.
     
    37:55
    Oba celky si vyměnily v nerovnoměrném počtu hráčů útočné pozdravy, ale žádný z gólmanů nemusel zasahovat.
     
    38:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři si berou vedení zpět, stejně jako soupeř trestají faul soupeře! Miroslav Duben narýsoval puk na MARKA ČAPKA, který z voleje trefil přesně nad levý beton gólmana! Asistence: Miroslav Duben a Matyáš Lédl.
     
    38:23
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Hrodek – 2 min., podrážení.
     
    39:27
    Karlovy Vary sice operují v prostoru Jakuba Humplíka, ten ale nemusí zasahovat, kotouče létají mimo jeho svatyni.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Oba týmy nepolevily z nastavené hry z úvodu utkání. Fanoušci se dočkali čtyř branek, když Bruslaři otočili vývoj utkání na svoji stranu. Karlovy Vary odpověděly v přesilové hře, aby vyrovnaly, jenže... Havlíčkův Brod potrestal faul soupeře a bere jednobrankové vedení. Jak bude probíhat třetí část, která začne přibližně ve 14:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Štěpán Hrodek si z trestné lavice najel do šance, ale pokusem na vyrážečku neuspěl.
     
    41:30
    Matyáš Lédl připravoval šanci Hrodkovi, ke kterému se kotouč na poslední chvíli nedostal. Karlovy vary nezachytily úvod třetí části.
     
    41:56
    Zakázané uvolnění ze strany domácího celku, hra se stěhuje před Humplíka.
     
    42:03
    Adrian Benda vystřelil hned po vhazování, kotouč skončil ve výstroji Humplíka, který dodal potřebný klid spoluhráčům.
     
    42:40
    Zakázané uvolnění opět na straně Havlíčkova Brodu, tentokrát se bude vhazovat po pravé ruce brankáře.
     
    43:52
    Karlovy Vary byly v pásmu soupeře, ale nedokázaly zaměstnat Humplíka v čele s obranou.
     
    44:52
    Suchý se málem dostal do šance, když prošel mezi trojicí hostů, ale všechno skončilo za brankou Ondřeje Maňáka.
     
    45:28
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Jílek – 2 min., faul kolenem.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Bednář – 2 min., vysoká hůl.
     
    45:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři zhodnotili dvojnásobnou výhodu za devět sekund, čímž jodu do trháku. Akce po pravé straně vedená, kdy Lédl přenesl hru do levého kruhu na MARKA ČAPKA! Ten ze své kanceláře propálil přemísťujícího se gólmana Varů! Asistence: Matyáš Lédl a Miroslav Duben.
     
    46:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkův Brod přidává pátý dílek do skládačky a třetí v přesilovce. Matyáš Lédl nadvakrát dostal puk na MATĚJE MAKOVCE, který na dlouhou hokejku protlačil puk mezi Maňákovy betony! Asistence: Matyáš Lédl a Denis Kraučuk.
     
    47:27
    Nahození Adriana Bendy se stalo lehkou kořistí pro Jakuba Humplíka.
     
    48:08
    Západočeši se snaží ze všech sil o korigování výsledku, ale nic z toho se jim nedaří.
     
    48:39
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kopecký – 2 min., držení.
     
    48:57
    Matyáš Šedivec si klepal o puk, který dostal, jenže do bylo moc pozdě, jelikož mu zakončení znepříjemnil jeden z domácích obránců.
     
    49:31
    Lázeňský celek nehraje početní výhodu vůbec špatně, jenže mu chybí potřebné štěstí v koncovce.
     
    50:17
    Vary stupňují tlak, kdy korigovat jemnou tečí mohl Oskar Magner, ten ale nadvakrát nesupěl.
     
    51:27
    Kapitán Karlových Varů Jiří Malý přijel jako třetí do souboje, ale i tento zákrok se nepíská. Rozhodčí jsou klidní, čehož trochu zneužívají hosté.
     
    52:24
    Matyáš Šedivec opět zklamal v zakončení, když zápěstím přestřelil víko Humplíka.
     
    52:50
    Havlíčkův Brod měl hrát přesilovku, ale nakonec je bez ní. Výborná komunikace mezi rozhodčími, kteří odvolali trest pro Západočechy.
     
    53:35
    Ondřej Bednář vypálil nepříjemný projektil, který končí na poslední chvíli ve výstroji gólmana Humplíka.
     
    53:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., napadení.
     
    53:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A je rozhodnu to o tom, že si Bruslaři zahrají semifinále Ligy dorostu! DOMINIK VANĚČEK využil chyby obránce Karlových Varů, kterému sebral kotouč a jel sám na Maňáka. Gólmana Energie prostřelil k pravé tyči! Bez asistence.
     
    55:03
    Západočeši nic nebalí a dál ohrožují branku Jakuba Humplíka, který si musel dávat pozor na vytočení Matyáše Šedivce.
     
    56:16
    Ondřej Suchý nezachytil nahrávku, která ho mohla poslat do brejku. nakonec se bojuje o kotouč v rohu kluziště.
     
    57:54
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Jílek – 2 min., faul kolenem.
     
    58:32
    Matyáš Šedivec mohl udeřit v oslabení, ale na levou tyč nedokázal procpat puk za Humplíkova záda.
     
    59:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kopecký – 2 min., hákování.
     
    59:33
    Karlovy Vary zahrály na zakázané uvolnění, hra se stěhuje před Ondřeje Maňáka.
     
    59:52
    Havlíčkobrodští ukončují zápas vyhozením kotouče do pásma Energetiků.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina patřila Havlíčkovu Brodu, který zlomil snahu Karlových varů v přesilových hrách a v oslabení. Bruslaři postupují do semifinále Ligy dorostu v nejkratším možném čase – 2:0 na zápasy. Západočeši naopak neobhájí loňské tažení. Karlovy Vary se snažily s nepříznivým vývojem něco udělat, ale nedokázaly prostřelit spolehlivého Humplíka.
     
    Havlíčkův Brod opanoval sérii s Karlovými Vary "B" 2:0 na zápasy, když rozhodovaly speciální formace. V první utkání se rozhodlo v samém závěru, a to v oslabení udeřil Havlíčkobrodský Denis Kraučuk.

    Následný druhý duel byl vyrovnaný, ale Karlovarští svoji nedisciplinovaností posadili Havlíčkobrodské do sedla. Celek z Kotliny využil tři přesilovky a jednou udeřil ve vlastním oslabení.

    Lázeňský celek tedy nezopakuje loňské tažení v semifinále. Naopak Havlíčkobrodští mohou snít o brzkém návratu mezi dorosteneckou smetánku.
     
    Dnes je to ode mě všechno, děkuji moc za pozornost a příště se těším na počtenou. (14:54:26)

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 24. Hrodek, 33. Kraučuk (Lédl), 39. Čapek (Duben, Lédl), 46. Čapek (Lédl, Duben), 47. Makovec (Lédl, Kraučuk), 54. Vaněček – 18. Malý (Zolnaj), 36. Kožík (Bednář, Magner)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Kopecký, Duben, Rasocha, Frantl, Mečiar, Konvalina (A), Teml (C) – Hrodek, Čapek (A), Kraučuk, Makovec, Vaněček, Suchý, Brožek, Čech, Tecl, Lédl.
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Energie Karlovy Vary: Maňák – Magner, Schrottenbaum, Nešvera, Bauer, Pavlis, Bednář – Zolnaj, Franc, Šedivec, Malý (C), Krček, Žalud, Benda, Piatkowski, Jílek, Kožík, Michalov.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Lukáš Hort — Patrik Augusta, Jan Trávník

    Diváci: 150
    bahis siteleri