Pardubice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Sparta – Liberec 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0) Stav série: 2:0
Bílí Tygři Liberec
Sobota 16.03.2024, 18:00 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    V rámci druhého zápasu čtvrtfinálové série Tipsport extraligy přivítá pražská Sparta na domácím ledě liberecké Bílé Tygry.
     
    Páteční první zápas série nám nabídl velice napínavý průběh, i přes aktivní úvod v podání Sparty šel po samostatném úniku Jakuba Rychlovského Liberec, následně však Pražané v rámci druhé části skóre otočili, když se prosadil z přesilové hry Jakub Krejčík a poté obrat dokonal David Vitouch.

    Až necelé dvě minuty před koncem třetí části přišlo liberecké vyrovnání, konkrétně z hole Michala Bulíře. V prodloužení měli jasně navrch hosté, všechny příležitosti však pochytal fantastický brankář Jakub Kovář. Následné nájezdy si tak podmanila naopak Sparta v poměru 2:0, vítězné trestné střílení přišlo z hole Aarona Irvinga.
     
    Nejproduktivnější hráči obou týmů (playoff):
    Roman Horák (1 zápas, 0+2) – Tomáš Filippi (6 zápasů, 1+6)
     
    Dosavadní zápasy v sérii:
    1. ČF: HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec 3:2sn
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Kempný (A), Mozík, Krejčík, Mikliš, Moravčík, Irving, Němeček – D. Vitouch, Horák, Chlapík – P. Kousal, O. Najman, Řepík (C) – Buchtele, Lajunen, Forman (A) – Hrabík, Konečný, Harper.

    Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – McCoshen, Knot, Ivan, Melancon, Derner, Budík, Aubrecht – Vlach, Filippi (A), Faško-Rudáš – Rychlovský, A. Najman, Flynn – Birner (C), Bulíř (A), Hawryluk – Zachar, Šír, Kel. Klíma.
     
    Na ledovou plochu nám již nastupují sparťané, brzy se přidají rovněž hráči Libereckých. Utkání za pár minut začíná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Před Chlapíkem kotouč v obranné třetině hostů odpálil McCoshen, kotouč se tak následně dostal až ke Kovářově brance.
     
    01:21
    Řepíkovo nahození z otočky vyslané od modré čáry Hrenák následně raději podržel v rukavici, vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    02:01
    Zpoza branky Klíma posílal kotouč Vlachovi do prostoru mezikruží, celou akci hostů výborným blokem hokejkou zastavil Moravčík.
     
    02:46
    Mozíkovo nahození od modré čáry Hrenák svírá pevně ve své lapačce, následně dochází k lehké strkanici před jeho brankovištěm.
     
    03:32
    Dostatečný prostor dostal na vrcholu levého kruhu dobře postavený Němeček, proti jeho střele tak následně zasahovat musel Hrenák, pro kterého to bez zakrytého výhledu nebyl problém.
     
    03:39
    5/5
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kempného nahození od modré čáry se dostalo do chumlu před brankou, ze kterého po odrazu od Harpera vyplavalo přímo k u pravé tyčky připravenému KRYŠTOFU HRABÍKOVI, který tak již pouze zasunul kotouč do odkryté liberecké branky! Asistence: Stephen Harper, Michal Kempný.
    Hrabík K., Kempný M., Mikliš O., Konečný J., Harper S.
    Šír J., Melancon T., Derner L., Klíma Kel., Zachar M.
     
    05:31
    Do takřka ideální střelecké pozice mezi kruhy se dostal Chlapík, jeho následné nepřesné zakončení střelou zápěstím však skončilo vedle pravé tyčky.
     
    06:45
    Z vrcholu levého kruhu tvrdě příklepem vypálil Krejčík, opět však k trefení branky kousek scházelo a puk po prosvištění kolem pravé tyčky skončil na zadním mantinelu.
     
    07:17
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Michal Řepík – 2 min., vysoká hůl.
     
    07:20
    Po Irvingově vyhození kotouč končí až za Hrenákovou brankou, sparťanská obranná čtveřice si tak může oddechnout.
     
    07:58
    Liberecké přesilovkové letce se zatím vůbec nedaří udržet se po delší časový úsek v obranném pásmu soupeře, nyní úspěšně vyhazuje Buchtele.
     
    08:50
    Najman přesnou přihrávkou z levého dolního rohu kluziště nalezl mezi kruhy postaveného Rychlovského, proti jehož následné střele z první se skvěle přesunul a zasáhl Kovář!
     
    09:17
    Pražané dokázali své první oslabení v zápase úspěšně ubránit.
     
    10:29
    Po nepovedené rozehrávce Pražanů se píská zakázané uvolnění, hra se tak přesune zpět před Kováře.
     
    11:17
    Po pravém křídle si do obranného pásma soupeře skvěle najel Vitouch a před brankou hledal Horáka, který kotouč minul o pouhé centimetry!
     
    12:01
    Po obrovské chybě v rozehrávce Sparty Šír přihrál kotouč z levého kruhu před branku Klímovi, proti jehož střele zasahovat musel pozorný Kovář!
     
    12:16
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Kryštof Hrabík – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Kelly Klíma – 2 min., hrubost.
     
    12:36
    Liberecká rozehrávka zpoza vlastní branky skončila bez jakékoliv teče až za brankou Kováře, logicky se tak píská zakázané uvolnění hostů.
     
    13:19
    Zcela sám se nyní před Kovářem ocitl Hawryluk, ani nadvakrát si ovšem na brankáře Sparty nepřišel, když mířil nejprve do hrudi a poté do pravého betonu!
     
    13:48
    Prudkou střelu tahem z prostoru levého kruhu na Kováře vyslal Rychlovský, na svém místě byla lapačka zkušeného brankáře.
     
    14:20
    Nahození Filippiho vyslané z vrcholu levého kruhu se neúspěšně tečovat snažil před brankou postavený Faško-Rudáš, kotouč tak skončil za sparťanskou brankou.
     
    15:05
    Z vrcholu levého kruhu se Harper snažil diagonálním pasem nalézt před branku z pravého křídla mířícího Řepíka, tomu k zakončení do odkryté liberecké branky následně chyběly centimetry!
     
    16:34
    Přízemní pokus Birnera vyslaný z prostoru před levým kruhem vyrazil Kovář pohotově vytasením levého betonu.
     
    17:21
    Miklišovo nahození vyslané po pravém mantinelu se ke Kousalovi vůbec nedostalo, protiakci tak mohou založit Bílí Tygři.
     
    18:20
    Nepříjemnou přízemní střelu od modré čáry vyslal Zachar, Kovář bezprostředně reagoval a kotouč pravým betonem vykopl mimo pro Spartu nebezpečný prostor.
     
    18:59
    Před branku Liberce se z levého křídla natlačil Lajunen, jeho následné zakončení však postrádalo na kvalitě a pro Hrenáka tak zákrok představoval formalitu.
     
    19:38
    Mozík nemůže ve svém útočném snažení pokračovat, píská se totiž sparťanský ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi, v rámci vcelku vyrovnané partie zatím gól vstřelit dokázala pouze Sparta, když se hned v úvodu utkání z dorážky prosadil Kryštof Hrabík.
     
    Další třetina začíná přibližně v 18:53.
     
    Na led nám již opět postupně přicházejí hráči obou mužstev, to značí jediné – druhá třetina je za dveřmi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Po přízemní střele vyslané od modré čáry Kovář chvíli nevěděl, kde se kotouč v rámci jeho výstroje nachází, před brankou tak došlo k lehké strkanici.
     
    20:34
    Zakázané uvolnění Pražanů, vhazovat se bude po Kovářově pravé ruce.
     
    21:10
    Do útočného pásma si s kotoučem na holi najel a z vrcholu levého kruhu vystřelil Řepík, Hrenák ránu tlumil svou hrudí a kotouč následně podržel.
     
    22:12
    Na pravém křídle pro sebe kotouč ukořistil Konečný, který si následně najel na kraj pravého kruhu a prověřil Hrenáka střelou na bližší tyčku.
     
    23:04
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Jan Buchtele – 2 min., krosček.
     
    23:14
    Pražané oslabeni začínají nejlepším možným způsobem, když vyhazují až za Hrenákovu branku.
     
    23:42
    Další úspěšné vyhození sparťanů, tentokrát z hole Vojtěcha Mozíka.
     
    24:10
    Libereckým se zatím vůbec nedaří dostat se v rámci přesilové hry do obranného pásma soupeře.
     
    24:40
    5/4
    Liberec právě vstřelil branku!
    I přes neúspěšný úvod nakonec Liberec přesilovou hru využívá a srovnává! Melancon kotouč nabil na střelu na vrchol pravého kruhu Filippimu, jehož tvrdou ránu Kovář pravým betonem vyrazil pouze na před ním na dorážku připraveného úspěšného střelce JAKUBA RYCHLOVSKÉHO. Asistence: Tomáš Filippi, Thomas Joseph Melancon.
    Rychlovský J., Filippi T., Melancon T., Najman A., Faško-Rudáš M.
    Mikliš O., Vitouch D., Kempný M., Horák R.
     
    25:39
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Ian McCoshen – 2 min., držení.
     
    26:36
    Po Krejčíkově přihrávce z vrcholu pravého kruhu z první vypálil Chlapík, Hrenák byl na svém místě a pohotově zasáhl.
     
    27:21
    V rámci pohledné akce na jeden dotek Najman nalezl mezi kruhy postaveného Hrabíka, jeho následné nevýrazné zakončení však doputovalo na zadní mantinel.
     
    27:39
    Sparťanská přesilový hra je u konce, hosté se úspěšně dokázali ubránit.
     
    28:15
    Z pravého křídla Forman nalezl před branku najíždějícího osamoceného Konečného, který si následně tváří v tvář položil Hrenáka kličkou do forhendu, následně však zakončil pouze do boční síťky!
     
    29:20
    Od modré čáry střelou příklepem vypálil Knot, po odrazu od jednoho z domácích bránících hráčů kotouč skončil v rohu kluziště.
     
    30:43
    Další obrovská příležitost domácích, v situaci dva na jednoho se na branku řítili Najman s Formanem, druhý jmenovaný vzal celou akci na sebe a z levé strany vypálil, Hrenák byl na tuto variantu připraven a zasáhl.
     
    31:25
    Neuplynula ani minuta a Forman mohl napravit své zaváhání v předchozí šanci, když se po nahrávce z pravého kruhu od Mozíka ocitl před odkrytou brankou soupeře, kotouč mu však utekl od hokejky a než dokázal zakončit se Hrenák stihl přesunout!
     
    32:56
    Z prostoru pravého kruhu bekhendem vypálil Harper, s pokusem postrádajícím potřebnou razanci neměl Hrenák velké problémy.
     
    33:37
    Hra se nyní přerušuje, po tvrdém nedovoleném zakroku se u mantinelu v bolestech svíjí Michal Moravčík, se kterým to momentálně nevypadá vůbec dobře.
     
    33:37
    Michal Moravčík musí být z ledu odnášen na nosítkách, doufejme, že bude co nejdříve v pořádku.
     
    33:37
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Kryštof Hrabík – 5 min. + OK, bitka,
    Jan Buchtele – 5 min. + OK, bitka.

    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Oscar Flynn – 5 min. + OK, napadení,
    David Aubrecht – 5 min. + OK, bitka,
    Jaroslav Vlach – 5 min. + OK, bitka.
     
    35:00
    Střelu Chlapíka vyslanou z levého kruhu Hrenák na své hrudi raději podrží, následovat bude vhazování po jeho pravé ruce.
     
    35:11
    Liberečtí úspěšně vyhazují kotouč až za Kovářovu branku a mohou tak zamířit vystřídat.
     
    35:41
    Proti položenému Hrenákovi z bezprostřední blízkosti zakončoval Horák, i tak jej však trefil pouze do levého betonu a svůj tým do vedení neposlal!
     
    36:22
    Střelu Kempného vyslanou z prostoru vrcholu levého kruhu se neúspěšně tečovat snažil Harper, Hrenák tak v relativním klidu zasáhl lapačkou.
     
    37:01
    Na kraji levého kruhu bezprostředně před brankovištěm se ke kotouči dostal Řepík, který následně vypálil z otočky, Hrenák střelu zlikvidoval špičkou levého betonu.
     
    38:12
    Liberečtí úspěšně vyhazují kotouč až ke Kovářovi a blíží se k úspěšnému ubránění pětiminutového oslabení.
     
    38:37
    Bílí Tygři v plném počtu.
     
    39:25
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    David Němeček – 2 min., hrubost.
     
    39:31
    Ihned po vyhraném vhazování se na útočný výlet vydal ve vlastním oslabení Forman, jeho střelu vyslanou ze středu levého kruhu vyrazil Hrenák svým levým betonem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je v tuto chvíli minulostí, dočkali jsme se libereckého vyrovnání, když přesilovou hru hostů zužitkoval Jakub Rychlovský. Sparťané se do vedení mohli dostat v rámci pětiminutové přesilové hry po vyloučení Flynna, to se jim však nepodařilo a stav tak po čtyřiceti minutách hry zůstává vyrovnaný.
     
    Další třetina začíná přibližně ve 20:00.
     
    Na hrací plochu nám již opět probíhá postupný návrat hráčů obou mužstev, třetí třetina se blíží.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Po úspěšném vyhození Kempného míří sparťanská obranná čtveřice vystřídat.
     
    41:26
    Pražané se úspěšně ubránili, oba týmy tak budou pokračovat v plném počtu pěti hráčů na ledě.
     
    41:59
    Obrovská chyba Knota v rozehrávce, po které Lajunen z rohu kluziště před brankou nalezl Konečného, jehož následná střela bez přípravy skončila na zadním mantinelu!
     
    42:04
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    David Němeček – 2 min., hákování.
     
    43:40
    Střela Melancona od modré čáry se pro dobrý blok jednoho z domácích bránících hráčů ke Kovářovi vůbec nedostala.
     
    44:04
    Pražané v plném počtu.
     
    44:37
    5/5
    Sparta právě vstřelila branku!
    S kotoučem na holi si do prostoru mezikruží najel Krejčík a skvěle nalezl v levém kruhu postaveného ONDŘEJE NAJMANA, jenž následně překonal střelou nad vyrážečku brankáře Hrenáka, který se nestihl včas přesunout! Asistence: Jakub Krejčík, Filip Chlapík.
    Najman O., Krejčík J., Kousal P., Krejčík J., Mikliš O.
    Budík V., Klíma Kel., Ivan M., Zachar M., Šír J.
     
    46:08
    Dočká se Liberec vyrovnání z hole Michala Birnera? Liberecký útočník krátce po odpískání dostal kotouč do soupeřovy branky, gól na ledě uznán nebyl, situaci však může změnit zásah videorozhodčího.
     
    46:08
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po prozkoumání situace mají rozhodčí jasno, branka platí! Nahození Bulíře od modré čáry brankáři Kovářovi propadlo, čehož si včas všiml liberecký kapitán MICHAL BIRNER a zakončil do zcela odkryté branky. Asistence: Michal Bulíř, Thomas Joseph Melancon.
    Birner M., Bulíř M., Melancon T., Hawryluk J., Ivan M.
    Kempný M., Chlapík F., Vitouch D., Horák R., Mozík V.
     
    47:05
    Na útočné modré čáře kotouč skvěle zpracoval a z vrcholu levého kruhu následně vypálil Ondřej Najman, Hrenák puk vyrážečkou poslal do rohu kluziště.
     
    48:04
    Nenápadné přízemní nahození Irvinga vyslané od modré čáry se tečovat snažil Harper, kotouč nakonec skončil na zadním mantinelu a Hrenák tak zůstal bez práce.
     
    49:00
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Michal Řepík – 2 min., sekání.
     
    49:31
    V rámci vlastního oslabení kotouč skvěle až do obranného pásma soupeře vyvezl Konečný, ostatní sparťané tak mohli v klidu vystřídat.
     
    50:47
    Další úspěšné vyvedení kotouče, tentokrát v podání Najmana. Přesilová hra Bílých Tygrů se pomalu ale jistě blíží ke konci.
     
    51:00
    Pražané v plném počtu, Liberečtí si tentokrát nedokázali vytvořit žádnou větší příležitost.
     
    51:43
    Z důvodu pískaného domácího ofsajdu se hra přesune do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    52:12
    Do prostoru pravého kruhu si s kotoučem na holi najel a vypálil Forman, proti jeho pokusu úřadovala Hrenákova vyrážečka.
     
    53:32
    Za nedostatečné podpory svých spoluhráčů Kousal raději pouze nahodil kotouč do obranného pásma soupeře.
     
    54:24
    Faško Rudáš šikovně tečoval kotouč na Kempného holi tak, že lapačkou musel zasáhnout Kovář. Následovat bude komerční přestávka.
     
    Dnešní utkání sleduje 12 241 diváků.
     
    55:05
    Již v zárodku své akce byl Chlapík o kotouč ve středním pásmu obrán jedním z pozorných libereckých obránců.
     
    56:02
    Rychlonohý Klíma se z levého křídla snažil najít před brankou postaveného A. Najmana, do přihrávky svou hůl vložil a celou akci tak ukončil Irving.
     
    57:15
    Střelu Irvinga vyslanou z vrcholu pravého kruhu se ještě před brankou dorážet snažil Lajunen, bohužel pro Spartu neúspěšně.
     
    57:39
    Tak tato rozehrávka se Pražanům vůbec nepovedla, po pískaném zakázaném uvolnění se hra vrací před Kováře.
     
    58:07
    Střelou od modré čáry Melancon řádně provětral Kovářovu lapačku, kterou zkušený brankář musel bleskurychle proti jeho projektilu natahovat.
     
    58:43
    K odraženému kotouči po neúspěšné střele O. Najmana z prostoru mezikruží se na vrcholu pravého kruhu dostal Kousal, ten následně svým zakončením prostor branky rovněž netrefil.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Stejně jako ve včerejším zápase nám na světelné tabuli po šedesáti odehraných minutách svítí nerozhodné skóre 2:2, po osmnáctiminutové přestávce tak bude následovat dvacetiminutová třetina s náhlou smrtí.
     
    Další třetina začíná přibližně ve 20:58.
     
    Na ledové ploše se již opět nacházejí hráči obou mužstev, prodloužení za malou chvíli začíná.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Střelou ze středu pravého kruhu se prezentoval Vitouch, Hrenák pokus ztlumil svou hrudí a zachytil kotouč do lapačky.
     
    61:17
    Liberečtí kombinují v obranném pásmu Sparty a hledají cestu pro možný vítězný gól.
     
    62:11
    Němeček po dlouhou dobu kroužil za brankou soupeře s pukem na holi, když jej následně předal Lajunenovi, finský forvard ztratil rovnováhu a bleskově o něj přišel.
     
    63:21
    Od modré čáry z první vypálil Irving, silně nepřesná střela doplachtila na zadní mantinel.
     
    64:40
    Pražané drží kotouč za vlastní brankou a hledají cestu pro co možná nejvíce konstruktivní rozehrávku, je znát, že v této fázi zápasu je již každá možná chyba fatální.
     
    66:33
    Němeček si nyní nerozuměl v rozehrávce s Řepíkem, výsledkem bylo zakázané uvolnění Sparty. Vhazovat se bude po Kovářově pravé ruce.
     
    66:57
    Střelou vyslanou z vrcholu levého kruhu prověřil McCoshen Kováře, kterému chvíli před tím jeden ze sparťanů vracel do ruky hůl, zkušený gólman byl i tak připraven a lapačkou zasáhl.
     
    67:21
    Na levém křídle se svým rychlým průnikem uvolnil Konečný, jeho následná střela vyslaná z prostoru levého kruhu skončila vysoko nad brankou Hrenáka.
     
    68:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jayce Hawryluk – 2 min., podrážení.
     
    68:14
    Po střele Kousala vyslané z prostoru nad levým kruhem se o dorážku vehementně snažil před brankou nachystaný Horák, liberecká obrana však žádnou senzaci nepovolila.
     
    68:59
    Liberečtí vyhazují v rámci vlastního oslabení až ke Kovářovi a mohou tak zamířit za vytouženým střídáním.
     
    70:02
    Rána Kempného vyslaná od modré čáry Hrenákovi vypadla z výstroje, Lajunen následně zakončoval těsně vedle levé tyčky branky!
     
    70:33
    Hawryluk se zcela osamocen ocitl před Kovářem, v zakončení si však vůbec nevěděl rady, když kotouč poslal do prostoru nad horní tyčku!
     
    71:49
    Konečný nemůže s kotoučem na holi pokračovat, Kempný mu totiž přihrál rukou. Vhazovat se následně bude po Kovářově pravé ruce.
     
    72:04
    Po střele Mikliše od modré čáry Hrenákovi kotouč odskočil od lapačky, dorážet se tak snažil Harper, bez úspěchu.
     
    72:23
    Lajunenovo nahození vyslané z vrcholu pravého kruhu Harper tečoval těsně před Hrenákem, kterého kotouč trefil do pravého betonu!
     
    72:58
    Před sparťanskou branku se neúspěšně přes Mikliše natlačit snažil Rychlovský.
     
    73:10
    5/5
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! MICHAL ŘEPÍK se s kotoučem na holi uvolnil na levém křídle, následně si šikovně sjel před branku Hrenáka a zakončil nechytatelně nad lapačku slovenského brankáře! Bez asistence.
    Řepík M., Němeček D., Najman O., Irving A., Kousal P.
    McCoshen I., Hawryluk J., Najman A., Bulíř M., Melancon T.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči utkání: Michal Moravčík (HC Sparta Praha) – Dávid Hrenák (Bílí Tygři Liberec)
     
    S tímto konstatováním se s vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek sobotního večera. (21:28:36)
    Marken.cz

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 4. Hrabík (Harper, Kempný), 45. O. Najman (Krejčík, Chlapík), 74. Řepík – 25. Rychlovský (Filippi, Melancon), 47. Birner (Bulíř, Melancon)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Kempný (A), Mozík, Krejčík, Mikliš, Moravčík, Irving, Němeček – D. Vitouch, Horák, Chlapík – P. Kousal, O. Najman, Řepík (C) – Buchtele, Lajunen, Forman (A) – Hrabík, Konečný, Harper.
    Trenér: Pavel Gross

    Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – McCoshen, Knot, Ivan, Melancon, Derner, Budík, Aubrecht – Vlach, Filippi (A), Faško-Rudáš – Rychlovský, A. Najman, Flynn – Birner (C), Bulíř (A), Hawryluk – Zachar, Šír, Kel. Klíma.
    Trenér: Filip Pešán

    Rozhodčí: Úlehla, Stano – Hynek, Šimánek

    Diváci: 12 241
    Sparta 2 0 Liberec
    #1 Pátek 15.03.2024 • 19:00
    Sparta - Liberec 3:2 po s.n. (2:0)
    #2 Sobota 16.03.2024 • 18:00
    Sparta - Liberec 3:2 po prodl.
    bahis siteleri