Žihadla Moravské Budějovice – Světlá nS 3:4 (kon.) | Pelhřimov – Chotěboř 5:6 (kon.)
konec
HC Lední Medvědi Pelhřimov
5:6 (2:0, 2:3, 1:3)
HC Chotěboř
Sobota 16.03.2024, 17:00 • Pelhřimov, Zimní stadion • Krajská liga: Vysočina • 1. kolo
Partner:
     
    Pětiminutový trest pro Martina Vysloužila za sekání.
     
    55:57
    Dvě minuty pro Martina Vysloužila za faul kolenem.
     
    54:12
    Dvě minuty pro Radima Pejchala za nedovolené bránění.
     
    53:53
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Poutníci se vracejí do zápasu, ihned po buly se prosazuje TOMÁŠ DVOŘÁK a byl to vlastní gól. Bez asistence.
     
    51:14
    Chotěboř právě vstřelila branku! Kolaps domácích pokračuje, další využitá přesilovka po zásahu Marka Vantucha. Asistence Tomáš Eis a Tadeáš Adam.
     
    50:49
    Vysoká hůl a dvě minuty pro Davida Šuláka.
     
    49:32
    Chotěboř právě vstřelila branku! Tvrdou střelou posílá hosty do vedení Jan Hospodka za asistence Mirka Březiny a Michaela Stránského.
     
    48:05
    Chotěboř právě vstřelila branku! Hosté zblízka vyrovnávají, nedůraz před brankovištěm trestá Václav Svoboda a je tu nová situace, deka z Poutníků ještě neopadla...
     
    47:22
    Dvě minuty za nedovolené bránění pro Ondřeje Šťávu.
     
    44:31
    Dvě minuty pro Tomáše Slanaře za podražení.
     
    38:24
    Chotěboř právě vstřelila branku! Hra hostů nabírá na tempu a nyní Chotěboř střílí kontaktní branku. Zblízka se prosazuje Martin Vlček po přihrávce Petra Maška.
     
    32:06
    Chotěboř právě vstřelila branku! A na této vlně Chotěboř pokračuje, i s přispěním mírné teče domácích hráčů se prosazuje Václav Svoboda. Bez asistence.
     
    29:47
    Chotěboř právě vstřelila branku! Nakonec hosté využívají přesilovku, z kruhů se prosadil Tadeáš Adam. Asistence Radim Pejchal a Tomáš Eis.
     
    27:59
    Dvě minuty pro Filipa Břízu za držení.
     
    26:49
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Krásná souhra až do kuchyně, Vácha našel na brankovišti nekrytého MARTINA VYSLOUŽILA a ten jen nastavil hůl. Asistence Josef Vácha
     
    22:42
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Ale není jim to nic platné, před Peška si nabruslil TOMÁŠ CEJPEK a nadvakrát propašoval puk pod hostujícím brankářem. Bez asistence.
     
    12:17
    Dvě minuty pro Josefa Váchu za hrubost.
     
    11:15
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Tohle neomrzí. Únik 2 na 1, Martin Hadrava našel MARKA HADRAVU a ten pohotově navyšuje vedení domácích. Asistence Martin Hadrava a Filip Kasalý.
     
    05:36
    Eis vyrovnává, ale již předtím bylo pískáno, branka neplatí. Naopak, dvě minuty pro Petra Votápka za hákování.
     
    00:47
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! To je start! Puk se před bránou odráží k PETRU VOTÁPKOVI a ten posílá puk za Peška. Bez asistence.

    Pavel Blažek

    Branky a nahrávky: 1. Votápek, 12. Hadrava Marek (Hadrava Martin, Kasalý F.), 23. Cejpek, 27. Vysloužil (Vácha), 54. Dvořák – 30. Adam (Pejchal, Eis), 33. Svoboda, 39. Vlček (Mašek), 49. Svoboda, 50. Hospodka Jan (Březina, Stránský), 52. Vantuch (Eis, Adam)


    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Zour (Roh) – Vácha, Port, Kasalý D., Glejtek, Bříza, Pospíchal, Šťáva – Siřiště, Kochrda, Cejpek, Machovský, Březina, Kasalý F., Šulák, Hadrava Marek, Dvořák, Votápek, Vysloužil, Hadrava Martin, Vrátný
    HC Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Adam, Pejchal, Musílek, Slanař, Kříž – Eis, Stránský, Mašek, Zvolánek, Vantuch, Svoboda, Sedláček, Březina, Vlček, Hospodka Jakub, Hospodka Jan

    Rozhodčí: Tomáš Sibera, Matyáš Sapík — Jan Kuchta, Vojtěch Kukeně
    bahis siteleri