Boston – Ottawa 6:2 (kon.) | Detroit – Columbus 4:3 (po pr.) | New Jersey – Pittsburgh 5:2 (kon.)
NY Rangers – Winnipeg 2:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 4:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 1:4 (kon.)
Nashville – San Jose 8:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Montreal 3:2 (po pr.)
Vancouver – Buffalo 3:2 (kon.) | Vegas – Tampa 3:5 (kon.) | Anaheim – Minnesota 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
Colorado Avalanche
Středa 20.03.2024, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny hokejové příznivce! Společně budeme sledovat zápas NHL mezi domácím St. Louis a hostujícím Coloradem. Domácí aktuálně mají sérii 4 výher v řadě, během které například vyhráli na ledě Bostonu 5:1. Ve svém posledním utkání vyhrálo St. Louis doma nad Anaheimem 4:2. Střelecky se za Blues prosadili Kevin Hayes, dvakrát Robert Thomas a jednou Jake Neighbours. Domácí byli efektivní v přesilovkách, ve kterých dali hned tři góly. Anaheimu nepomohli dva góly Terryho. V Západní konferenci jsou Blues na 9. místě se ziskem 75 bodů a na osmé Los Angeles ztrácí 4 body. LA drží poslední postupovou příčku do play-off. Ve své Centrální divizi je St. Louis na pátém místě a na 4. Nashville ztrácí 7 bodů. Colorado má aktuálně skvělou fazónu, protože má sérii šesti výher v řadě, ve které porazilo Chicago, Detroit, Minnesotu, Calgary, Vancouver a naposledy Edmonton, na jehož ledě Laviny vyhrály 3:2 v prodloužení. Za Colorado se prosadili dvakrát Walker a jednou Lehkonen, který rozhodl prodloužení. Colorado je v Západní konferenci na 3. místě a má 91 bodů, stejně jako čtvrtý Dallas a druhý Winnipeg. Na vedoucí Vancouver ztrácí Colorado jen bod. Colorado si v pohodě hlídá účast v play-off. V dresu St. Louis aktuálně působí český útočník Jakub Vrána, který si zapsal 8 bodů (2+6) v 21 zápasech. Nejproduktivnějším hráčem Blues je kanadský útočník Robert Thomas, který si připsal 73 bodů (23+50) v 68 zápasech. Nejlepším střelcem týmu je ale ruský útočník Pavel Bučněvič, který dal o gól víc, než Thomas a k tomu přidal ještě 29 asistencí v 66 zápasech. Nejproduktivnějším obráncem je Američan Torey Krug, který zapsal v 68 zápasech 34 bodů (4+30). Mezi brankáři má nejlepší statistiky Kanaďan Jordan Binnington, jenž odchytal 48 utkání s úspěšností zákroků 91,2 % a s průměrným počtem 2,8 branky na zápas.
    V sestavě Colorada figuruje v této sezóně český brankář Pavel Francouz, který je aktuálně zraněný a sezóna pro něj skončila. V kádru Avalanche dále působí český útočník Ivan Ivan a Slovák Maroš Jedlička, ale ti zatím na svůj debut v NHL čekají. V Coloradu působí i český útočník Ondřej Pavel, který už odehrál 2 zápasy, ve kterých ale nebodoval. Nejproduktivnějším hráčem Colorada, ale i celé NHL je kanadský útočník Nathan MacKinnon, který zatím odehrál 68 utkání, ve kterých si připsal 116 bodů (43+73) a je I nejlepším střelcem týmu. Mezi obránci je tím nejproduktivnějším Kanaďan Cale Makar, který si připsal v 63 zápasech 73 bodů (17+56). Mezi brankáři má nejlepší statistiky Rus Alexander Georgijev, který zatím odchytal 57 utkání s úspěšností zákroků 90,1 % a s průměrným počtem 2,8 branky na zápas.
    Oba týmy spolu v aktuálním ročníku sehrály tři utkání. 2. listopadu, kdy Colorado zvítězilo na svém ledě 4:1. O devět dní později pak vyhrálo St. Louis 8:2 na ledě Colorada. Hattricky si v tomhle zápase připsali Bučněvič a Schenn. Naposledy spolu tyto týmy hrály 30. prosince, kdy Colorado vyhrálo na ledě St. Louis 2:1. Úvodní buly bude v Enterprise Center v St. Louis vhozeno krátce po 1:00.
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Leddy, Parayko, Krug, Kessel, Perunovich, Faulk (A) – B. Schenn (C), Thomas (A), Kyrou – Saad, Bučněvič, Neighbours – Z. Bolduc, Hayes, Kapanen – Toropčenko, Sundqvist, N. Walker.
    Trenér: Drew Bannister

    Colorado Avalanche: Annunen (Georgijev) – Makar (A), Toews, Manson, Girard, Se. Walker, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Ničuškin – Drouin, Mittelstadt, Lehkonen – Parise, Colton, Wood – Trenin, Cogliano, Duhaime.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Rooney, Lee – Kovachik, O´Quinn.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Jako první zakončoval z levého kruhu Toews, který se vydal na útočný výlet, ale branku těsně minul.
     
    01:01
    St. Louis se poprvé vydalo do útoku, ale zastavuje ho ofsajd. Buly ve středním pásmu.
     
    01:51
    Bolduc dostal pěknou nahrávku do předbrankového prostoru, ale s jeho střelou z první si poradil Annunen, který sebral puk do lapačky a přerušil hru. Buly před jeho brankou.
     
    02:21
    Binnington udržel ve výstroji střelu jednoho z hostujících hráčů z pravého kruhu a přerušil hru. Buly před jeho bránou.
     
    03:07
    Další střelu vyslal Schenn, ale se střelou domácího kapitána si poradil Annunen, který ji vyrazil do rohu.
     
    03:43
    Další ofsajd St. Louis. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    03:55
    Lehkonen našel zpoza brány Drouina, který se pohyboval v prostoru před bránou. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti lapil skvělým zákrokem Binnington a přerušil hru. Buly před jeho brankou.
     
    05:03
    Wood hledal z levé strany svou přihrávkou někoho ze spoluhráčů před brankou, ale puk nakonec včas odpálila domácí obrana.
     
    05:51
    Schenn střelou z pozice před brankou těsně minul.
     
    06:36
    5/5
    Colorado právě vstřelilo branku! Je tady první gól! Makar našel vepředu MacKinnona, který se vydal směrem k brance podél levého mantinelu. Odtud pak našel přesnou nahrávkou v mezikruží MIKKA RANTANENA, který se nemýlil rychlou střelou pod lapačku Binningtona. Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.
    Rantanen M., MacKinnon N., Makar C., Johnson J., Ničuškin V.
    Schenn B., Thomas R., Kyrou J., Perunovich S., Faulk J.
    06:36 Mikko RANTANEN - 0:1
     
    07:35
    Po zásahu Binningtona přichází na řadu komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    07:45
    Duhaime se dobře vrátil a nepustil střelu domácích na bránu Annunena.
     
    08:48
    5/5
    St. Louis právě vstřelilo branku! Máme srovnáno! Domácí se usadili v útočném pásmu a kombinovali, jako kdyby hráli přesilovku. Následně našel Perunovich křižnou nahrávkou na levém kruhu NATHANA WALKERA, který se prosadil přesně nad Annunenův beton. Asistence: Scott Perunovich a Justin Faulk.
    Walker N., Perunovich S., Faulk J., Hayes K., Bolduc Z.
    Toews D., Makar C., Parise Z., Duhaime B., Colton R.
    08:48 Nathan WALKER - 1:1
     
    09:29
    Domácí vedli další útok, ale už když přešli útočné pásmo, přišli o kotouč. Dopředu už míří Colorado.
     
    10:15
    Drouin nahrával do pravé strany, a pak se bleskově přesunul do mezikruží, kam pak dostal nahrávku a pálil. Střela zřejmě vypadla Binningtonovi z výstroje a před jeho bránou se vytvořila skrumáž, ze které ale nikdo z hráčů Colorada nedokázal dostat puk do sítě. Binnington se nakonec po puku natáhl a má ho v lapačce. Po komerční pauze se bude vhazovat před jeho bránou.
     
    10:26
    Rantanen měl na holi svůj druhý gól v utkání. Dostal pěknou nahrávku na pravou stranu, ale proti jeho zakončení se skvěle přesunul Binnington a vyrazil jeho ránu hřbetem lapačky na tyč, od níž se pak puk odrazil zpět do hry. Rantanen by jinak zakončoval do zcela prázdné brány.
     
    11:34
    Před brankou Binningtona nyní předvedl dobrou práci Neighbours, který zablokoval ránu Drouina.
     
    12:00
    Po dalším zákroku domácího brankáře se vhazuje před jeho brankou.
     
    12:33
    A znovu zásah Binningtona, takže se bude vhazovat opět před ním.
     
    13:18
    MacKinnonovu ránu zápěstím srazil mimo Binnington.
     
    13:30
    Icing domácího týmu. Buly před Binningtonem.
     
    13:56
    Lehkonen byl čistým způsobem přitlačený na mantinel.
     
    14:31
    Jeden z hráčů Avalanche pálil z mezikruží, ale bránu těsně minul.
     
    15:18
    Annunen pomohl za svou bránou s rozehrávkou.
     
    15:44
    Makar vyslal dělovou ránu z pravého kruhu, ale Binnington ji dokázal bez problémů vyrazit.
     
    16:28
    Obránce Colorada Walker pálil od modré čáry, ale Binnington vyrazil jeho ránu. Na dorážku číhal před brankou Duhaime, ale puk se k němu neodrazil.
     
    17:28
    Binnington má nyní puk v lapačce a po komerční pauze se bude vhazovat před jeho bránou. Domácí brankář musel během posledních několika desítek sekund několika ranám od Colorada, ale vždy si dokázal poradit.
     
    18:06
    Binnington má další zákrok, když lapil do své rukavice střelu Rantanena zápěstím. Buly před jeho bránou.
     
    18:46
    Wood dorážel puk před brankou po předchozí ráně jeho spoluhráče od modré čáry, kterou vyrazil Binnington před sebe, ale Woodova střela skončila pod lapačkou Binningtona. Vhazuje se tak před jeho bránou.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:37
    Johnson to zkusil od modré čáry, ale Binnington i přes clonu puk viděl a má ho ve své lapačce. Vhazuje se před jeho bránou.
     
    19:54
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Mikko Rantanen – 2 min., hákování.
     
    Rantanen na brankovišti zahákoval kapitána Schenna při zakončení a míří na trestnou lavici. Střela Schenna nakonec skončila mezi betony Annunena.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka, ve které padly dvě branky. Jako první skórovalo hostující Colorado v 7. minutě. MacKinnon se protáhl podél levého mantinelu, odkud pak našel přesnou nahrávkou v mezikruží Rantanena, který následně poslal puk pod lapačkou Binningtona do branky. Hned v 9. minutě bylo srovnáno po kombinaci domácích, která připomínala přesilovku. Perunovich pak křižnou nahrávkou v útočném pásmu našel na levém kruhu Walkera, jenž se prosadil nad beton Annunena. V 11. minutě pak předvedl důležitý zákrok brankář Binnington, který hřbetem lapačky vytáhl na tyč střelu Rantanena z pravé strany. Rantanen by jinak zakončoval do zcela prázdné klece. St. Louis do druhé části vstoupí se zbytkem přesilovky. Druhá třetina začne zhruba ve 2:04.
     
    Střely ns branku po 1. třetině: 16:10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Puk po vyhození hráči Colorada dojel až za bránu Binningtona, který ho podržel a předal svému spoluhráči. Domácí střídají.
     
    21:25
    Faulk pálil z vrcholu levého kruhu, ale jeho ránu zápěstím vyrazil Annunen.
     
    21:54
    Hosté v plném počtu.
     
    22:13
    Annunen poprvé ve druhé části přerušuje, když má puk v lapačce. Buly před jeho bránou.
     
    22:22
    Leddyho střela od modré prošla těsně vedle Annunenovy brány.
     
    23:27
    Colorado se snažilo dostat ze svého pásma, ale neúspěšně. Puk stále drží St. Louis.
     
    24:13
    Na vrcholek pravého kruhu dostal nabito Parise a vypálil. Jeho ránu schoval ve výstroji Binnington a vhazuje se před jeho bránou.
     
    24:44
    5/5
    St. Louis právě vstřelilo branku! Po střele Faulka od modré čáry vznikl závar před bránou Annunena. Annunen střelu vyrazil pouze před sebe, kde se pohyboval zcela nekrytý ALEXEJ TOROPČENKO, který lehce klepl do puku, který se od betonu Annunena odrazil, přeletěl jeho beton a skončil až v jeho bráně. Asistence: Justin Faulk a Nathan Walker.
    Toropčenko A., Faulk J., Walker N., Perunovich S., Sundqvist O.
    Johnson J., Parise Z., Duhaime B., Colton R., Walker Se.
    24:44 Alexej TOROPČENKO - 2:1
     
    26:34
    Hra přerušena. Bude se pokračovat po komerční pauze vhazováním před Binningtonem.
     
    26:41
    5/5
    Colorado právě vstřelilo branku! Vedení domácím ale dlouho nevydrželo. Po vyhraném buly se puku ujal Girard, který si s ním sjel za branku, odkud nahrál do mezikruží CASEYMU MITTELSTADTOVI, jehož tvrdá rána zapadla do horního růžku Binningtonovy brány. Asistence: Samuel Girard.
    Mittelstadt C., Girard S., Drouin J., Manson J., Lehkonen A.
    Thomas R., Saad B., Perunovich S., Faulk J., Bučněvič P.
    26:41 Casey MITTELSTADT - 2:2
     
    28:18
    Walkerovu střelu má Annunen v lapačce a přerušuje hru. Buly před jeho brankou.
     
    28:33
    Na druhé straně musel po střele Ničuškina zasahovat Binnington, který si poradil a přerušil hru. Buly před jeho bránou.
     
    28:43
    5/5
    St. Louis právě vstřelilo branku! Domácí ale znovu vedou! Domácí se vydali do přečíslení 2 proti 1. Neighbours akci nezakončil, naopak křižně našel na levém kruhu kapitána BRAYDENA SCHENNA, který se trefil přesně do protipohybu přesouvajícího se brankáře Annunena. Asistence: Jake Neighbours.
    Schenn B., Neighbours J., Leddy N., Thomas R., Parayko C.
    Toews D., Makar C., Ničuškin V., MacKinnon N., Rantanen M.
    28:43 Brayden SCHENN - 3:2
     
    29:13
    Vhazuje se před bránou Annunena.
     
    29:26
    Po icingu St. Louis se vhazuje před Binningtonem.
     
    29:48
    Puk se dostal až za bránu Binningtona, který úspěšně rozehrál.
     
    30:26
    Za Annunenem zvoní tyčka!
     
    31:48
    Wood mířil do vzdálenějšího rohu branky, ale Binnington jeho pokus vyrazil.
     
    32:32
    Mittelstadt pálil z předbrankového prostoru, ale bránu přestřelil.
     
    32:55
    Na druhé straně neúspěšně, ale nebezpečně pálil Thomas.
     
    33:32
    Colorado za svou brankou rychle otáčí hru a míří dopředu.
     
    34:13
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Matthew Kessel – 2 min., podrážení.
     
    Po komerční pauze si Colorado zahraje svou první přesilovku v zápase poté, co Kessel podrazil svého soupeře.
     
    34:54
    Kousek za modrou čáru dostal nahrávku Makar, ale jeho ránu Binnington viděl a má puk ve své výstroji. Buly před jeho bránou.
     
    35:59
    Tvrdě vypálil Rantane, ale Binnington měl na střelu dobrý výhled, a i proto ztlumil puk ve své lapačce a bude se vhazovat před jeho bránou.
     
    36:08
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Zach Parise – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    Za 5 sekund začne přesilovka St. Louis.
     
    36:13
    Domácí v plném počtu.
     
    36:15
    Po zakázaném uvolnění se vhazuje před bránou Annunena.
     
    37:20
    Po střele jednoho z domácích hráčů z pravého kruhu vypadl Annunenovi puk z výstroje a zůstal zcela volný za ním. Než si toho někdo z domácích všimnul, odehrál puk včas Manson a zachránil svůj tým.
     
    38:08
    Hosté v plném počtu.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Jordan Kyrou – 2 min., podrážení.
     
    Pár vteřin po skončení neúspěšné přesilovky domácích fauloval Kyrou, který podrazil Cogliana a míří na trestnou. Po komerční pauze bude hrát přesilovku Colorado.
     
    38:46
    5/4
    Colorado právě vstřelilo branku! Je srovnáno! Colorado využívá přesilovku. Po pěkné kombinaci našel Ničuškin na pravém kruhu Drouina. Jeho nahození tečoval mezi kruhy MIKKO RANTANEN a Binnington nestihl na směr střely reagovat. Asistence: Jonathan Drouin a Valerij Ničuškin.
    Rantanen M., Drouin J., Ničuškin V., Makar C., MacKinnon N.
    Leddy N., Thomas R., Parayko C., Bučněvič P.
    38:46 Mikko RANTANEN - 3:3
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina skončila nerozhodně, ale tentokrát jsme viděli hned čtyři góly. Ve 25. minutě otočilo St. Louis skóre. Po střele Faulka od modré čáry vznikl závar před Annunenovou bránou. Annunen střelu vyrazil pouze před sebe, kde se pohyboval Toropčenko, jenž lehce klepl do puku, který se pak odrazil od finského gólmana a skončil za jeho zády. Hned ve 27. minutě bylo znovu srovnáno. Girard vyhrál buly, popojel si s pukem za branku, odkud našel v mezikruží Mittelstadta, jehož tvrdá rána zapadla do horního růžku Binningtonovy brány. Ve 29. minutě se znovu ujali vedení domácí. St. Louis se dostalo do přečíslení 2 proti 1. Neighbours místo zakončení zvolil přihrávku na levý kruh na lépe postaveného kapitána Schenna, který se trefil přesně do protipohybu přesouvajícího se Annunena. Ve 39. minutě ale Avalanche znovu srovnali. V přesilovce našel Ničuškin na pravém kruhu Drouina. Jeho nahození před branku tečoval mezi kruhy Rantanen a Binnington na směr střely nedokázal reagovat. Hosté měli v průběhu druhé části i štěstí, když ve 31. minutě za Annunenem zazvonila tyčka. Třetí třetina začne zhruba ve 3:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Domácí se hned v úvodu dostali ke střele, kterou musel Annunen vyrážet.
     
    40:40
    Annunen má na začátku poslední třetiny hodně práce. Teď musel vytáhnout další zákrok.
     
    40:57
    Coloradopoprvé ve třetí části ohrozilo Binningtona. Konkrétně to byl Mittelstadt, jehož ránu lapil Binnimgton a vhazuje se před jeho bránou.
     
    41:24
    Ofsajd St. Louis. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    41:31
    Puk dojel za domácí bránu, kde ho úspěšně rozehrál Binnington.
     
    42:07
    Domácí zahnali Colorado až k jeho bráně, odkud musí rozjet novou akci
     
    43:04
    Parayko to zkusil od modré, avšak bránu o kousek netrefil.
     
    43:37
    Zakázané uvolnění Colorada. Hra se vrátí před bránu Annunena, kde se bude vhazovat.
     
    43:40
    Hned po vyhraném buly se musel mít Annunen na pozoru a přerušil hru, když sebral puk do lapačky. Buly před jeho bránou.
     
    44:15
    5/5
    Colorado právě vstřelilo branku! Colorado znovu vede! Jeden z hráčů St. Louis špatně rozehrál a od pravého mantinelu poslal puk na levý kruh Ničuškinovi, který ještě poslal puk do mezikruží MIKKU RANTANENOVI, odkud se finský útočník přesnou ranou nemýlil. Rantanen zapisuje hattrick. Asistence: Valerij Ničuškin.
    Rantanen M., Ničuškin V., Walker Se., MacKinnon N., Girard S.
    Leddy N., Saad B., Kyrou J., Parayko C., Bučněvič P.
    44:15 Mikko RANTANEN - 3:4
     
    45:36
    Po dalším Annunenově zásahu se vhazuje před jeho bránou.
     
    46:20
    Kyrou dostal nahrávku na pravý kruh, ale branku těsně minul. Annunen nemusel zasahovat.
     
    47:34
    St. Louis rozjíždí akci od své branky.
     
    48:01
    Drouin se dostal do předbrankového prostoru, odkud zkusil prostřelit Binningtona, ale ten vyrazil jeho pokus do rohu.
     
    48:59
    Zakázané uvolnění Colorada. Buly před Annunenem.
     
    49:29
    Trenin pálil z mezikruží zápěstím, ale Binningtonovu bránu minul. Domácí gólman ani nemusel zasahovat.
     
    49:51
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Jake Neighbours – 2 min., podrážení.
     
    Neighbours podrazil ve středním pásmu Rantanena a míří na trestnou lavici,. Colorado má možnost další přesilové hru. Tu předchozí dokázalo zužitkovat díky Rantanenovi.
     
    50:50
    Domácí vyhazují puk a šetří vteřinky.
     
    51:30
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Valerij Ničuškin – 2 min., vysoká hůl.
     
    Je ale po přesilovce Colorada. Ničuškin totiž trefil do obličeje vysokou holí svého protihráče a už sedí na trestné lavici. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    51:51
    Domácí v plném počtu.
     
    52:34
    Schenn z pravého kruhu netrefil branku.
     
    52:52
    Colorado vyhodilo puk až za Binningtona, který jede rozehrát, což se mu povedlo.
     
    53:30
    Hosté v plném počtu.
     
    54:24
    Annunen si poradil se střelou Leddyho z pozice před brankou, kterou zastavil vytrčeným betonem, a pak zastavil betonem i následnou dorážku Toropčenka .
     
    55:09
    Na útočný výlet se vydal obránce Sean Walker, který se se svým spoluhráčem dostal do přečíslení 2 proti 1. Walker nakonec celou situaci zakončoval střelou zápěstím, kterou Binnington vyrazil.
     
    56:39
    Binnington za svou bránou úspěšně rozehrál puk a poslal ho svým spoluhráčům.
     
    58:18
    Binnington míří na střídačku a domácí to zkusí v šesti!
     
    58:54
    Colorado poslalo puk na zakázané uvolnění. Buly před brankou Annunena.
     
    Oddechový čas pro tým St. Louis Blues.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:57
    Rantanen zkoušel trefit bránu z vlastního pásma, ale netrefil a je z toho icing. Buly před Annunenem.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí části se nakonec podařilo jednomu z týmů zlomit nerozhodné skóre, a to Coloradu. Ve 45. minutě totiž jeden z domácích hráčů u pravého mantinelu špatně rozehrál a poslal puk na levý kruh Ničuškinovi, jenž hned našel mezi kruhy Rantanena, který odtud mířil přesně a zkompletoval hattrick. Domácí se pak ve zbytku základní hrací doby snažili srovnat, což se jim ale nepovedlo, a to ani při hře bez brankáře. Colorado tak natáhlo svou vítěznou šňůru už na sedm výher v řadě. Domácí naopak po čtyřech výhrách v řadě padli.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 32 – 35 | Přesilová hra: 0/3 – 1/3 | Trestné minuty: 6 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Jordan Binnington (STL) – 31 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,5 %, odchytal 58:15
    Justus Annunen (COL) – 29 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,6 %, odchytal 59:23

    Česká a slovenská stopa
    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.

    Tři hvězdy utkání
    1. Mikko Rantanen (COL) 3+0
    2. Nathan Walker (STL) 1+1
    3. Valerij Ničuškin (COL) 0+2
     
    Z tohoto utkání je to všechno. Děkuji vám za pozornost a budu se těšit zase někdy příště u dalších přenosů. Na počtenou. Hezký den a mějte se fajn.
     
    Dnešní utkání sledovalo v Enterprise Center v St. Louis 18 096 diváků. (03:47:03)

    Mateo

    Branky a nahrávky: 9. N. Walker (Perunovich, Faulk), 25. Toropčenko (Faulk, N. Walker), 29. B. Schenn (Neighbours) – 7. Rantanen (MacKinnon, Makar), 27. Mittelstadt (Girard), 39. Rantanen (Drouin, Ničuškin), 45. Rantanen (Ničuškin)


    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Leddy, Parayko, Krug, Kessel, Perunovich, Faulk (A) – B. Schenn (C), Thomas (A), Kyrou – Saad, Bučněvič, Neighbours – Z. Bolduc, Hayes, Kapanen – Toropčenko, Sundqvist, N. Walker.
    Trenér: Drew Bannister

    Colorado Avalanche: Annunen (Georgijev) – Makar (A), Toews, Manson, Girard, Se. Walker, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Ničuškin – Drouin, Mittelstadt, Lehkonen – Parise, Colton, Wood – Trenin, Cogliano, Duhaime.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Rooney, Lee – Kovachik, O´Quinn

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri