Akademici Plzeň – Engineers Prague 5:2 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
5:2 (1:0, 3:0, 1:2) Stav série: 2:0
ČVUT Engineers Prague
Úterý 26.03.2024, 19:00 • Plzeň, LOGSPEED CZ Aréna • Univerzitní liga ledního hokeje • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:12
    Engineers právě vstřelili branku! Autorem branky je DAVID ROUTA. Routa donesl puk do branky doslova v zubech, skočil do brány a překonal překvapeného Kubáta. Byl to gól z dorážky, Routa ukázal svou všestrannost. Asistence: Marek Šonský, Michal Kučera.
     
    50:33
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku! Plzeň předvedla, co se má dělat s přesilovkou. Engineeři to dnes bohužel nevěděli. Autorem branky je ŠTĚPÁN ŘÍHA. Folda našel před brankou Říhu a ten uklízel do odkryté klece. Západočeši dali razítko na postup do finále. TOhle už Engineeři nezvládnou, to by byl hokejový zázrak.
     
    47:47
    Engineers právě vstřelili branku! Autorem branky je JAN KUBATA. Dobrá řihrávka z brankové čáry před branku a střela po ledě k pravé tyči. Kubát se nestihl přesunout. Je to 4:1, hle, je tu naděje na obrat. Asistence: Vojtěch Srb.
     
    39:20
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku! Obrovská chyba brankáře Puldy při rozehrávce. Říha se trefil do prázdné branky v oslabení po chybě Puldy a je to 4:0, kruté pro Engineery. Ovšem když neproměníte takový počet přesilovek, nemůže přijít nic jiného než trest. Autorem branky je ŠTĚPÁN ŘÍHA. Bez asistence.
     
    33:47
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku! Ne enrgy drink, dostali přímo dvojitou dávku, potože domácí se prosazují potřetí. Autorem branky je DAVID ROUBAL, který vyplaval z druhé vlny a poslal puk nad levé rameno brankáře Puldy. Ten máchl lapačkou a kotouč minul. Vymetená šibenice, 3:0. Asistence: Marek bláha.
     
    32:28
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku! Autorem branky je ALEŠ MATOUŠEK. Matoušek okamžitě po buly pálil z kruhu a propasíroval puk mezi jeho betony, ten se došoural za brankovou čáru a je to 2:0 pro Západočechy. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    07:13
    Akademici Plzeň právě vstřelili branku! A z tlaku je branka. Autorem branky je JAN REJŽEK. Rejžek propasíroval puk do horního rohu nad vyrážečkou Puldy. Klička do bekhendu a střela do levého horního rohu. Asistence: Martin Jánský, Filip Králíček.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 8. Rejžek (Jánský, Králíček), 33. Matoušek (Vavřička), 34. Roubal (Bláha), 40. Říha, 51. Říha (Folda) – 48. Kubata (Srb), 54. Routa (Šonský, Kučera)


    Akademici Plzeň: Kubát (Varga) – Kala, Sýkora, Štochl, Houdek, Šibra (C), Jánský, Bláha – Šucha, Vavřička, Princl (A) Rejzek, Roubal (A), Fořt, Matoušek, Folda, Králíček, Říha, Reitspies, Kalus
    Trenér: Tomáš Ceperko

    ČVUT Engineers Prague: Mann (Pulda) – Svach, Gonda, Vobořil (C), Skorčík, Kubata, Spurný, Raiterman (A) – Matějka, Najman, Dohnal, Holanik, Hynek, Březina, Srb, Januška, Kleveta, Šonský, Routa (A), Vaňous, Kučera
    Trenér: Daniel Fuks

    Rozhodčí: Wagner – Juránek, Pěkný

    Diváci: 756
    Akademici Plzeň 2 0 Engineers Prague
    #1 Čtvrtek 21.03.2024 • 18:00
    Engineers Prague - Akademici Plzeň 1:4
    #2 Úterý 26.03.2024 • 19:00
    Akademici Plzeň - Engineers Prague 5:2
    bahis siteleri