Slovensko – Lotyšsko 3:5 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 5:2 (kon.) | Finsko – Norsko 7:0 (kon.)
Kanada – Česko cz 6:0 (kon.)
konec
Slovensko
3:5 (1:3, 2:1, 0:1)
Lotyšsko
Pátek 26.04.2024, 13:00 • Metro Arena, Espoo • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    53:46 Dmitrijs DIĻEVKA - 3:5
     
    53:46
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Bleskurychlou akci zpoza vlastní brány zakončil po Bērziņšově sklepnutí do jízdy střelou nad vyrážečku DMITRIJS DIĻEVKA a výrazně přibližuje outsidera k vítězství. Asistence: Edvīns Bērziņš a Rolands Naglis.
    36:34 Antons MACIJEVSKIS - 3:4
     
    36:34
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Za necelou minutu využívá pobaltský výběr svou přesilovku, od modré čáry pálil Retenais a jeho tvrdou střelu tečoval do sítě ANTONS MACIJEVSKIS. Asistence: Krists Retenais a Maksims Haritoncevs.
    35:47 Andreas STRAKA - 3:3
     
    35:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Húževkovo nahození vyráží Vecvanags jen před sebe a ANDREAS STRAKA vrátil kotouč nadvakrát mezi jeho betony do sítě. Asistence: Samuel Húževka.
    28:29 Michal SVRČEK - 2:3
     
    28:29
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V přesilovce 5 na 3 vybojoval kotouč u pravého hrazení Pitka, na modré čáře ho okamžitě posunul Radivojevič doleva a MICHAL SVRČEK nádherně vymetl šibenici. Asistence: Luka Radivojevič a Tobiáš Pitka.
    16:33 Olivers MURNIEKS - 1:3
     
    16:33
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    První pokus skončil za bránou, pět vteřin před vypršením trestu však přece jen po zpětné přihrávce překonává OLIVERS MURNIEKS slovenského brankáře z první pod víko. Asistence: Markus Sieradzkis a Daniels Serkins.
    13:58 Maksims HARITONCEVS - 1:2
     
    13:58
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Sieradzkého střelu zpoza kruhu zblokoval smolně Radivojevič přímo na hůl MAKSIMSE HARITONCEVSE, který zblízka pohotově zavěsil do odkryté brány. Asistence: Markus Sieradzkis a Kists Retenais.
    9:24 Tobiáš TOMÍK - 1:1
     
    9:24
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno je za 41 vteřin! Slováci rozebrali soupeřovu sestavu a z pravého kruhu zavěsil bez přípravy do odkryté brány TOBIÁŠ TOMÍK. Asistence: Luka Radivojevič a Andreas Straka.
    8:43 Markus SIERADZKIS - 0:1
     
    8:43
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Téměř přesilovkovou kombinaci v útočném pásmu zakončil vedoucím gólem z mezikruží MARKUSS SIERADZKIS. Asistence: Martins Klaucans a Krišjānis Sārts.
    Marken.cz

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 10. Tomík (Radivojevič, Straka), 29. Svrček (Radivojevič, Pitka), 36. Straka (Húževka) – 9. Sieradzkis (Klaucans, Sārts), 14. Haritoncevs (Sieradzkis, Retenais), 17. Murnieks (Sieradzkis, Serkins), 37. Macijevskis (Retenais, Haritoncevs), 54. Diļevka (Bērziņš, Naglis)


    Slovensko: Haronik (Lenďák) – Radivojevič, Kupec, Zubek, Fabuš, Beluško, Húževka, Kalman – Straka, Pobežal (C), Chrenko – Maruna, Pitka, Svrček – Tomík, Šatan, Chovan – Lašš, Vrtiel, Liščinský – Nemec.
    Trenér: Dendis

    Lotyšsko: Vecvanags (Mauriņš) – Uljanskis, Petrovičs, Cjunskis, Retenais (C), Naglis, Sārts – Pumpiņš, Macijevskis, Haritoncevs – Flugins, Murnieks, Osmanis – Serkins, Bērziņš, Diļevka – Vanags, Sieradzkis, Zaprivoda – Klaucans.
    Trenér: Sorokins

    Rozhodčí: Kika (CZE), Lindner (USA) – Bedard (CAN), Mäkinen (FIN)

    Diváci: 583
    bahis siteleri