Slovensko – Lotyšsko 3:5 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 5:2 (kon.) | Finsko – Norsko 7:0 (kon.)
Kanada – Česko cz 6:0 (kon.)
konec
Kanada
6:0 (4:0, 0:0, 2:0)
Česko
Pátek 26.04.2024, 18:00 • Vantaa Trio Arena, Vantaa • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
    59:20 Gavin MCKENNA - 6:0
     
    59:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy dávají ještě jeden gól! Porter Martone parádní žabičkou našel na pravé straně GAVINA MCKENNU, který propasíroval kotouč do brány. 6:0. Asistence: Porter Martone a Malcolm Spence.
    47:19 Malcolm SPENCE - 5:0
     
    47:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesně po čtyřiceti minutách hry se Kanada znovu dočkala. Už se zdálo, že MALCOLM SPENCE českého brankáře nepřekoná, jenže dorážka už byla úspěšná a propadla Vystrčilovi do sítě. 5:0. Asistence: Gavin McKenna a Porter Martone.
    07:42 Carson WETSCH - 4:0
     
    07:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Na řadu přišla další branka rozjeté Kanady. Nahození Colea Beaudoina od modré čáry tečoval těsně před brankářem CARSON WETSCH. Milota reagovat nemohl, nyní už míří na střídačku. 4:0. Asistence: Cole Beaudoin a Kashawn Aitcheson.
    07:18 Tij IGINLA - 3:0
     
    07:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace Kanady končí třetím gólem! Martone posunul puk na McKennu, jehož přihrávku si na kruhu našel TIJ IGINLA. Syn bývalého slavného hokejisty dal svou druhou branku v tomto klání. Milota neměl šanci. 3:0. Asistence: Gavin McKenna a Porter Martone.
    01:51 Tij IGINLA - 2:0
     
    01:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada jde ve druhé minutě už do dvoubrankového vedení. Charlie Elick získal puk a pádil dopředu. Následně vybídl TIJE IGINLU, který posílal kotouč na kolegu, ale touš si do sítě srazil Adam Titlbach. Čeští trenéři si vzali trenérskou výzvu zřejmě kvůli ofsajdu, sudí gól ale uznali. 2:0. Asistence: Charlie Elick.
    00:05 Malcolm SPENCE - 1:0
     
    00:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Už po pěti sekundách jde favorit do vedení. Čeští zadáci udělali chybu v rozehrávce, kterou okamžitě potrestal přesnou střelou zápěstím útočník MALCOLM SPENCE. 1:0. Bez asistence.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 1. Spence, 2. Iginla (Elick), 8. Iginla (McKenna, Martone), 8. Wetsch (Beaudoin, Aitcheson), 48. Spence (McKenna, Martone), 60. McKenna (Martone, Spence)


    Kanada: George (Leenders) – Schaefer, Elick, Marrelli, Mews, Aitcheson, Brunicke, Gill – McKenna, McQueen, Martone (C) – Iginla, Luchanko, Vanacker – Greentree, Josephson, Massé – Spence (A), Beaudoin, Wetsch (A) – Ritchie.
    Trenér: Gardiner MacDougall

    Česko: Milota (8. Vystrčil) – Fibigr (A), Zielinski, Mrtka, Galvas, Král, Hlinský (C), Švec – Titlbach, Benák, Kos – Jecho, Sikora (A), Kubiesa – Daníček, Curran, Drančák – Vaculík, Heš, Poletín – Lisler.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Ruuska (FIN), Wuorenheimo (FIN) – Kingdon (USA), Strömberg (SWE)

    Diváci: 954
    bahis siteleri