Arsenal – Everton 2:1 (kon.) | Brentford – Newcastle 2:4 (kon.) | Brighton – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
Burnley – Nottingham 1:2 (kon.) | Crystal Palace – Aston Villa 5:0 (kon.) | Chelsea – Bournemouth 2:1 (kon.)
Liverpool – Wolverhampton 2:0 (kon.) | Luton – Fulham 2:4 (kon.) | Manchester City – West Ham 3:1 (kon.)
Sheffield Utd. – Tottenham 0:3 (kon.)
konec
Arsenal FC
2:1 (1:1)
Everton FC
Neděle 19.05.2024, 17:00 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký nedělní podvečer všem milovníkům ostrovního fotbalu! Je před námi závěrečné 38. kolo Premier League, Arsenal FC v něm přivítá na Emirates Stadium Everton FC. Úvodní hvizd North London derby je na programu v 17:00.
     
    Sestava Arsenalu proti Manchesteru United: Raya – B. White, Saliba, Magalhães, Tomijasu – Ødegaard (C) (90+3. Jorginho), Partey (90+3. Kiwior), Rice – Saka (82. Jesus), Havertz, Trossard (66. Martinelli).
    Náhradníci: Ramsdale – Zinčenko, Smith Rowe, Vieira, Nketiah.
    Trenér: M. Arteta.
     
    Sestava Evertonu v posledním utkání: Pickford – Coleman (C), Tarkowski, Branthwaite, Young – Garner, Gueye, A. Doucouré, Am. Onana, McNeil – Calvert-Lewin.
    Náhradníci: Virginia – Beto, Danjuma, Dobbin, Godfrey, A. Gomes, Chermiti, Keane, Warrington.
    Trenér: Sean Dyche
     
    Posledních pět vzájemných zápasů:
    17. 9. 2023| Anglická Premier League Everton – Arsenal 0:1 (0:0, 0:1)
    1. 3. 2023| Anglická Premier League Arsenal – Everton 4:0 (2:0, 2:0)
    4. 2. 2023 13:30| Anglická Premier League Everton – Arsenal 1:0 (0:0, 1:0)
    17. 7. 2022 1:00| Přátelské utkání Arsenal – Everton 2:0 (2:0, 0:0)
    22. 5. 2022 17:00| Anglická Premier League Arsenal – Everton 5:1 (2:1, 3:0)
     
    Poslední utkání ročníku klepe na dveře a o vítězí trofeje ještě není definitivně rozhodnuto. Pokud totiž Machester City nezvládne svůj zápas s West Hamem a Arsenal v derby překoná Everton, tak se mohou Gunners radovat z prvního titulu po dvou desetiletích. Před dvaceti lety se v kádru „Invictibles“ po hřišti proháněli hráči jako Patrick Viera, Robert Pires, Sil Campbell, Sylvain Wiltord, nebo Dennis Berkamp.

    No ale zpátky do reality, šance, že by se něco podobného mohlo zopakovat je podle bookmakerů cca třináct procent. Reálněji se tedy v tuto chvíli jeví stříbrný hattrick. To hráči Evertonu nemohou skončit na horším než šestnáctém fleku. V případě jejich neúspěchu by je mohl překonat ještě Brentford, který doma v souběžně hraném utkání hostí Newcastle.
     
    Úvodní sestavy:

    Arsenal FC: Raya – B. White, Saliba, Magalhães, Tomijasu – Ødegaard (C), Partey, Rice – Trossard, Havertz, Martinelli.
    Náhradníci: Ramsdale – Jesus, Smith Rowe, Timber, Kiwior, Jorginho, Vieira, Zinčenko.
    Trenér: Mikel Arteta

    Everton FC: Pickford – Coleman (C), Tarkowski, Branthwaite, Young – Garner, Gueye, Am. Onana, McNeil – A. Doucouré – Calvert-Lewin.
    Náhradníci: Virginia, Crellin – Keane, Beto, Godfrey, Chermiti, Warrington, Hunt, Dobbin.
    Trenér: Sean Dyche

    Rozhodčí: Michael Oliver.
     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu, za chvíli se začne hrát.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Arsenal začal první dějství na balonu.
     
    1
    Gabriel Martinelli poslal balon z pravé strany na Kaie Havertze, ale ten z úhlu ostrým pokusem míjí branku Jordana Pickforda.
     
    2
    Arsenal zastavil před vlastním velkým čtvercem útok hostů. Domácí šli do rychlé akce po levé straně, ale Gabriel Magalhães poslal míč raději dozadu.
     
    3
    Domácí kontrolují v poklidu balon na polovině Evertonu. Všichni domácí jsou třicet metrů od branky Evertonu.
     
    4
    Takehiro Tomijasu si naběhl na odražený balon, který se dostal na hranici vápna. Jenže při pokusu o prudké zakončení trefuje jenom hráče Evertonu.
     
    5
    Kai Havertz ukázal na pravé straně své rychle nohy, ale obránce Evertonu v tísni poslal míč na roh. Arsenal z pravé strany poslal balon na přední tyčku, ale tam Dominic Calvert-Lewin poslal hlavou míč mimo ohrožený prostor.
     
    6
    Po rohu se Arsenal dostal rychle na balon. Takehiro Tomijasu si naskakoval na zadní tyčce na centr z pravé strany, ale jeho hlavička míří mimo zařízení.
     
    7
    Dwight McNeil dostal balon na levou stranu na svého kolegu. Dominic Calvert-Lewin pak přihrál na hranici vápna. Poté ale domácí obránce Gabriel Magalhães kopl míč na roh.
     
    8
    David Raya se po rohu z levé strany dostal svýma rukama na balon, ale poté byl pískán útočný faul na osobu domácího brankáře.
     
    9
    James Garner u postranní čáry na levé straně poslal míč do autu. Poté byli napomínání hráči Evertonu panem rozhodčím, aby nezdržovali hru.
     
    10
    Séamus Coleman na levé straně kontroloval pokus domácích o rychlou kolmici. Ke škodě domácích fanoušků šlo o příliš prudký balon na Trossarda.
     
    11
    Amadou Onana na pravé straně zastavuje drzý průnik Rice. Poté se na hranici vápna dostal právě Declan Rice ke střele levačkou. Jenže reprezentant Albionu našel u pravé tyčky jenom připraveného Pickoforda.
     
    13
    Séamus Coleman přizvedl hlavou míč na zadní tyčce. Leandro Trossard se poté snažil obejít dva hráče v modrém, ale úspěšný nebyl. Everton jde na balon po delší době.
     
    14
    Leandro Trossard si dobře naběhl na centr z levé strany na zadní tyčce. Jenže svou levačkou z první trefuje jenom brankáře Evertonu Jordana Pickforda.
     
    15
    Rice měl poté k dispozici rohový kop z levé strany, ten směřoval na zadní tyčku. Tam ale právě Jordan Pickford vyboxoval míč mimo ohrožený prostor.
     
    16
    Arsenal kombinoval na pravé straně hřiště, poté domácí zahrozili Gabrielelem Martinellim. Ten si dobře naběhl po pravé straně do vápna a zkusil to svou silnější nohou. Jordan Pickford ale dokázal robinzonádou balon vyrazit.
     
    17
    Hosté se dostali ke slibné standartce na ose hřiště, jenže trefili jenom Gabriela Magalhãese do hlavy. Hra je přerušena, hráč Arsenalu je totiž lehce otřesen.
     
    19
    Hra pokračuje a na balonu jsou toho času hosté. Séamus Coleman se pokoušel po dobrém sprintu na pravé straně centrovat, ale našel jenom hlavu domácího obránce na hranici malého vápna.
     
    20
    Jeden z hostů má problém s pravým kotníkem. Hra je přerušena a v akci jsou zdravotníci.
     
    21
    Idrissa Gueye je stále na hrací ploše v péči zdravotníků. To vypadá, že bude muset střídat.
     
    22
    Rice měl k dispozici další rohový kop z levé strany. Ten nyní směřoval na přední tyčku. Tam se ale domácí dopustili útočného faulu, Everton jde útočit.
     
    23
    Everton na pravé straně jenom odevzdal míč. Kai Havertz rozběhl poté svého kolegu v útoku dlouhou kolmicí. Na balon se pak ale dostal nejdříve brankář hostů Jordan Pickford.
     
    24
    Ben White zastavuje pokus hostů o rychlý brejk. Domácí nyní kombinují na polovině hřiště a nikam nespěchají.
     
    25
    Gabriel Martinelli byl na pravé straně připraven pálit po přihrávce Martina Ødegaarda, jenže míč dostal ve vápně jenom na paty.
     
    26
    Everton drží míč na levé straně a nyní doslova jenom tahá čas. Navíc Amadou Onana vymyslel jenom bídnou přihrávku. Arsenal jde útočit.
     
    27
    Kai Havertz se dostal poté do rychlého útoku po pravé straně, ale na hranici vápna trefuje jenom nohu obránce Evertonu.
     
    28
    Amadou Onana se snažil utéci po ose hřiště záložníkům Gunners, ale zradil ho trávník a byl nucen přihrát dozadu.
     
    29
    Amadou Onana se bohužel při došlapu zranil a nevypadá to s ním vůbec dobře. Hra je přerušena, v akci jsou zdravotníci.
     
    30
    Amadou Onana ukazuje směrem k lavičce, že bude moci pokračovat ve hře. Oba celky využili pauzu k občerstvení.
     
    31
    Hra opět pokračuje. Na balonu jsou hráči Evertonu, kteří ale dlouhým nákopem poslali míč k Davidu Rayovi. Arsenal jde nyní útočit do zformované obrany.
     
    32
    Leandro Trossard na pravé straně hledal Whita, ale toho nenašel. Na druhé straně vystartoval do rychlého kontru Dominic Calvert-Lewin. Ten v plné rychlosti ale trefuje levou tyčku domácí branky. Od té se balon odrazil k jeho osobě znovu, ale hostující rychlonožka poté míjí svatyni Gunners.
     
    33
    Arsenal se poté dostal ke dvěma střelám z hranice vápna, obě byly zablokovány obránci Evertonu. Dominic Calvert-Lewin poté na pravé straně uklidňuje hru a posílá míč do autu.
     
    34
    James Tarkowski na ose hřiště ve vápně nepustil ke střele Gabriela Martinelliho. Toho zastavuje čistým skluzem.
     
    35
    Gabriel Martinelli poté zůstává ležet ve vápně a to vypadá na problém s vazy. V akci jsou opět zdravotníci a hra je přerušena.
     
    37
    Gabriel Martinelli už je opět na nohou a vypadá to, že to půjde ještě zkusit.
     
    38
    Gabriel Martinelli už je zpátky na hřišti. Arsenal nyní házenkářským způsobem obléhá branku Evertonu.
     
    39
    Amadou Onana ukázal na levé straně rychlé nohy. White jej ale držel za dres. Hosté se dostali na hranici vápna, kde Partey zatáhl za záchrannou brzdu.
     
    40
    Everton právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení po přímém volném kopu z levé strany. IDRISSA GUEYE si vzal kratší rozběh a svou levačkou se snažil překvapit brankáře u levé tyčky. Jenže na kraji zdi Declan Rice vyskočil a hlavou balon tečoval nešťastně mimo dosah brankáře Davida Raye, 0:1.
     
    42
    Je tady další ošetřovaní hráče Evertonu na hrací ploše, hra je opět přerušena.
     
    43
    Na balonu jdou hráči Gunners, ty nyní působí lehce zaskočeným dojmem,
     
    44
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí ale rychlé srovnávají skóre zápasu po rychlé akci na pravé straně hřiště. Martin Ødegaard poslal po zemi balon na osu hřiště, tam si naběhl zcela volný ATAKEHIRO TOMIJASU, který propálil všechno, co mu stálo v cestě, 1:1.
    44. Takehiro TOMIJASU - 1:1
     
    45
    Ben White se na pravé straně dopustil zbytečného útočného faulu. Na balon jdou hráči Evertonu.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 7 minut.
     
    45+2
    Amadou Onana byl podkopnut Ricem na ose hřiště. Hosté budou rozehrávat od vlastního velkého čtverce.
     
    45+3
    James Garner na pravé straně odevzdal míč Gunners, domácí ale na pravé straně při pokusu o brejk jenom faulují.
     
    45+4
    Poté přišel od středového kruhu dlouhý centr na pravou stranu. Na balon se dostal hlavou Takehiro Tomijasu, no a poté se hráči Evertonu provinili útočným faulem.
     
    45+5
    Dominic Calvert-Lewin na levé straně ukázal rychlé nohy, ale na balon se nedostal včas. David Raya rychle před ním odkopává balon do bezpečí.
     
    45+6
    Leandro Trossard na levé straně poslal balon na svého kolegu. Takehiro Tomijasu pak expedoval míč na zadní tyčku. Tam ale obrana Evertonu dostala míč se štěstím mimo ohrožený prostor. Thomas Partey to pak zkoušel pravačkou z hranice vápna, jenže jeho pokus svátečního střelce byl nepřesný.
     
    45+7
    První poločas skončil.
     
    První dějství je minulostí. Arsenal FC po něm doma hraje s Evertonem FC nerozhodně 1:1. Declan Rice si nešťastně srazil hlavou balon po standartce do vlastní branky ve 40. minutě. Gunners ale o čtyři minuty později uklidnil Takehiro Tomijasu, který z hranice vápna propálil všechno, co mu stálo v cestě. Oba týmy tak mají ke třem bodům stejně daleko.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:08.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Everton začal druhé dějství na balonu. Žádný z trenéru zatím nesáhl ke střídání.
     
    47
    Gabriel Martinelli ukázal na pravé strany své rychlé nohy. Jenže na balonu, který směřoval do autu byl pozdě.
     
    48
    Gabriel Martinelli centroval z pravé strany po úprku okolo pravé lajny na puntík, tam nejvýše vyšplhal Kai Havertz. Jenže jeho hlavička se mezi tři tyče branky Evertonu nevešla.
     
    49
    Everton se snažil projít středem hřiště. Amadou Onana chtěl kolmicí uvolnit svého kolegu, který by šel sám na brankáře. Jenže Dwight McNeil dostal míč jenom na paty.
     
    50
    James Tarkowski na středu hřiště poslal na zem skluzem jednoho z domácích a obratem viděl za své počínání žlutou kartu.
     
    51
    Ben White si dobrým pohybem na pravé straně řekl o přihrávku. Tu ale dostal jenom do špeku. Everton jde na míč.
     
    52
    Jarrad Branthwaite o chvíli později stačil odkopnout balon od útočníka Arsenalu Gabriele Martinelliho, který vystihl špatnou přihrávku hostů.
     
    53
    Ben White dostal balon šikovnou přihrávkou na pravou stranu, jenže jeho centr neprošel. Young bude zahrávat aut před vlastním vápnem.
     
    54
    Abdoulaye Doucouré bez balonu trefil domácího hráče po vzájemném souboji. Gabriel Magalhães skončil na zemi a má problém s ramenem a první jmenovaný dostal žluté napomenutí.
     
    56
    James Tarkowski z osy hřiště nastartoval svého kolegu. Jenže útočník Evertonu Dominic Calvert-Lewin už balon nestihl na hrací ploše u levé lajny.
     
    57
    James Garner utekl po pravé straně, ale balon jej při zpracování neposlechl. Hosté jdou stále na balonu, ale zvolili přihrávku až na svého stopera.
     
    58
    Gabriel Magalhães skončil opět na zemi a bude muset okamžitě střídat. Na hřišti jsou opět zdravotníci.
     
    59
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Gabriel Magalhães, přichází Olexandr Zinčenko.
     
    60
    Na balonu jsou hráči Evertonu na pravé straně. Abdoulaye Doucouré nastartoval své dlouhé nohy u lajny, ale k míči to měl daleko a navíc byl ještě k tomu v ofsajdu.
     
    61
    Martin Ødegaard přihrál balon na pravou stranu. Jenže jeho kolega Ben White vyrobil jenom mizerný centr, který bez problémů obrana Evertonu dostala mimo ohrožený prostor.
     
    62
    Nový muž na hřišti Olexandr Zinčenko to zkusil centrem z levé strany. Na ose ale Youn poslal hlavou míč mimo ohrožený prostor.
     
    63
    David Raya se nyní dostal rukama na balon, který po táhlé střele mířil k jeho pravé tyčce. Arsenal ale nyní míří do plných.
     
    64
    Gabriel Martinelli se dostal na pravé straně k zakončení, které Jordan Pickford rukou vyrazil na rohový kop.
     
    65
    Martin Ødegaard měl z pravé strany k dispozici dva rohové kopy v krátkém čase. Po tom druhém se dostal Declan Rice k zakončení z hranice vápna, jenže jeho pravačka byla velmi nepřesná.
     
    66
    Séamus Coleman se pozdě rozběhl na pravé straně a nyní se gestem omlouvá svému kolegovi za dobrý centr. Arsenal jde na míč, ale míří do plných.
     
    67
    Kai Havertz se dostal na levé straně vápna k zakončení hlavou po centru z pravé strany. Jeho trknutí zády od branky, ale putovalo jenom na levou tyčku. Po následné dorážce Gunners byl pískán ofsajd.
     
    68
    Declan Rice fauloval na levé straně a vidí žlutou kartu.
     
    69
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Thomas Partey, přichází Emile Smith Rowe,
    ze hřiště odchází Ben White, přichází Jurriën Timber.
     
    70
    Arsenal měl na levé straně volno. Leandro Trossard pláchl do vápna Evertonu. Tam jej ale od míče čistě odstavil Séamus Coleman.
     
    71
    Jurriën Timber byl na hranici vápna čistě odstaven od balonu, jenže rychlý kontr Evertonu zastavuje zbytečný faul hostů na polovině hřiště.
     
    72
    Tak to byly neskutečné zmatky ve vápně Evertonu. Martin Ødegaard trefuje jenom nohu obránce Evertonu a po následné dorážce balon končí na rohovém kopu.
     
    73
    Po rohovém kopu musel Timber zatáhnout za záchrannou brzdu na polovině hřiště a vidí žlutou kartu.
     
    74
    Střídání v týmu Everton FC:
    ze hřiště odchází Dominic Calvert-Lewin, přichází Youssef Chermiti.
     
    75
    James Garner pláchl po pravé straně a po zemi hledal svého kolegu. Youssef Chermiti se dostal na míč, ale jeho střela byla zablokována.
     
    76
    Emile Smith Rowe byl na levé straně načapán v ofsajdu a po něm přišla ze strany Gunners střela po odpískání. Bylo to ale bez žlutého napomenutí.
     
    77
    Gabriel Jesus je připraven u postranní čáry nastoupit do hry.
     
    77
    Střely 20:5
    Střely na branku 4:2
     
    78
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Leandro Trossard, přichází Gabriel Jesus.
     
    79
    Gabriel Jesus špatně přihrál na levé straně. Youssef Chermiti už běžel směr sever, ale naštěstí pro Gunners se stihl vrátit stoper.
     
    80
    Gabriel Martinelli frnkl po pravé straně a dokázal odcentrovat na zadní tyčku, tam ale nikdo v červeném nebyl. Everton jde nyní útočit do zformované obrany.
     
    81
    Gabriel Martinelli na pravé straně nyní zvolil přihrávku dozadu, kde na pravé straně vápna fauloval Dwight McNeil. Gunners mají k dispozici slibnou standartku.
     
    82
    Martin Ødegaard sympaticky kroutil balon na hranici malého vápna. Tam ale Ashley Young dostal hlavou míč mimo ohrožený prostor.
     
    83
    To je škoda, domácí podruhé v zápase trefují tyčku. Gabriel Martinelli z pravé strany dostal balon na levou stranu velkého čtverce. Tam byl nepokrytý Emile Smith Rowe, který ale z první pravačkou trefuje jenom levou tyčku branky Evertonu.
     
    83
    Žlutá karta pro tým Arsenal FC (Kai Havertz).

    Žlutá karta pro tým Everton FC (Jordan Pickford).
     
    85
    Everton šel ve čtyřech do rychlého kontru. Jenže Jarrad Branthwaite ale ztratil balon. Z brejku Arsenalu po pravé straně bylo ale nakonec jenom příliš povyku pro nic.
     
    86
    Olexandr Zinčenko poslal z levé strany vysoký centr na hranici malého vápna. Jordan Pickford po špatné komunikaci s obráncem poslal rukou míč na rohový kop.
     
    87
    Gabriel Jesus se dostal z hranice vápna k parádnímu obstřelu, který Jarrad Branthwaite hlavou poslal na rohový kop.
     
    88
    Po rohu Gunners ztratili balon, ale Everton toto napodobil o chvíli později. Gabriel Martinelli pláchl po pravé straně a našel nalevo volného kolegu. Gabriel Jesus ale hlavou neposlal hlavou míč mezi tři tyče.
     
    89
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí se radují podruhé po špatné přihrávce hostů. Martin Ødegaard se dostal po rychlém kontru k zakončení, ale trefil jenom drn. Balon se odrazil šťastně nalevo, kde byl volný KAI HAVERTZ. Ten už neměl problém dostat míč do odkryté části branky, 2:1.
     
    90+1
    V akci je ještě VAR kvůli možné ruce Gabriela Jesuse.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.
     
    90+2
    VAR rozhodl, branka Arsenalu platí!
     
    90+2
    Střídání v týmu Everton FC:
    ze hřiště odchází Abdoulaye Doucouré, přichází Beto.
     
    90+3
    Gabriel Martinelli dostal balon po pravé straně až do pokutového území hostů, ale tam špatnou přihrávkou ztratil míč.
     
    90+4
    Olexandr Zinčenko byl sražen na zem u levé strany vápna. Penalta to ale nebude.
     
    90+5
    Olexandr Zinčenko zkusil nachytat Jordana Pickforda, ale ten pohotově dostal balon rukou na roh.
     
    90+6
    Pan rozhodčí ale nedal pokyn pro uvedení míče do hry a Zinčenko si rozehrávku zopakoval. Nyní ale Arsenal tahá čas.
     
    90+7
    Gabriel Martinelli se po ztrátě hostů dostal s míčem z pravé strany až na osu hřiště, jenže jeho ostré zakončení míjí branku Evertonu.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Arsenal FC doma sice poráží v posledním utkání sezóny Everton FC poměrem 2:1. Jenže na titul to bohužel nestačilo, West Ham totiž venku padl s City 1:3. Gunners tak končí druzí o dva body za Citizens. Po vyrovnaném prvním dějství, které skončilo 1:1, měl Arsenal více střel i držení míče, jenže do konce nebylo jasno o výsledku. Uklidnění domácím fanouškům přinesl v 89. minutě KAI HAVERTZ, jenž dostal míč po závaru před brankou Evertonu do odryté části branky. City jako první tým v historii Premier League slaví čtvrtý titul v řadě. (19:23:29)
     
     

    Vít Káňa

    Branky: 44. Tomijasu (Ødegaard), 89. Havertz (Ødegaard) – 40. Gueye

    Karty:   39. Partey (ARS), 68. Rice (ARS), 73. Timber (ARS), 83. Havertz (ARS) – 50. Tarkowski (EVE), 54. A. Doucouré (EVE), 83. Pickford (EVE)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 26:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:11.
    Arsenal FC: Raya – B. White (69. Timber), Saliba, Magalhães (59. Zinčenko), Tomijasu – Ødegaard (C), Partey (69. Smith Rowe), Rice – Trossard (78. Jesus), Havertz, Martinelli.
    Náhradníci: Ramsdale – Kiwior, Jorginho, Vieira.

    Trenér: Mikel Arteta

    Everton FC: Pickford – Coleman (C), Tarkowski, Branthwaite, Young – Garner, Gueye, Am. Onana, McNeil – A. Doucouré (90+2. Beto) – Calvert-Lewin (74. Chermiti).
    Náhradníci: Virginia, Crellin – Keane, Godfrey, Warrington, Hunt, Dobbin.

    Trenér: Sean Dyche

    Rozhodčí: Michael Oliver
    bahis siteleri