Arsenal – Everton 2:1 (kon.) | Brentford – Newcastle 2:4 (kon.) | Brighton – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
Burnley – Nottingham 1:2 (kon.) | Crystal Palace – Aston Villa 5:0 (kon.) | Chelsea – Bournemouth 2:1 (kon.)
Liverpool – Wolverhampton 2:0 (kon.) | Luton – Fulham 2:4 (kon.) | Manchester City – West Ham 3:1 (kon.)
Sheffield Utd. – Tottenham 0:3 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
0:2 (0:0)
Manchester United
Neděle 19.05.2024, 17:00 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Příjemnou neděli u sledování posledního hracího dne Premier League! Manchester United se dnes večer pokusí zabojovat o poháry na hřišti Brightonu.
     
    BRIGHTON & HOVE ALBION (10. místo)
    37 Z, 12–12–13, 55:60 (-5), 48 bodů

    Brighton toho chtěl v takřka uplynulém hořkosladkém ročníku jistě uhrát trochu víc, aspoň tedy co se domácí soutěže týče. Svěřenci Roberta De Zerbiho po prohře proti Chelsea ví, že neskončí na vyšší než desáté příčce, a po letošním exkurzu do Evropské ligy si tak od kontinentálních pohárů dají znovu přestávku.

    Seagulls krom četných zranění doplatili také na bídnou jarní formu. Porážka 1:2, kterou v samotném závěru v přesilovce gólem mírnil Welbeck, byla pro ně hned pátou v posledních deseti kolech, přičemž ve stejném intervalu získali pouhopouhé dvě výhry. Udělají za nepovedeným závěrem sezóny důstojnou tečku?

    Poslední výsledky Brightonu
    15. 5.: Brighton – Chelsea 1:2
    11. 5.: Newcastle – Brighton 1:1
    5. 5.: Brighton – Aston Villa 1:0

    Nejlepší střelci Brightonu
    João PEDRO – 30 Z, 9 branek
    Simon ADINGRA – 30 Z, 6 branek
    Evan FERGUSON – 27 Z, 6 branek
     
    MANCHESTER UNITED (8. místo)
    37 Z, 17–6–14, 55:58 (-3), 57 bodů

    Pozornost rudé strany Manchesteru se bude dělit mezi Brighton a londýnský Brentford, kde svou sezónu završí Newcastle. United se totiž středeční dramatickou výhrou 3:2 nad strakami udrželi v boji o sedmé místo, které by mohlo znamenat vstupenku do Konferenční ligy. K tomu, aby jí získali, musí v závěrečném kole získat více bodů než svěřenci Eddieho Howea v Londýně.

    Pro kouče Erika ten Haga tak jde o předposlední šanci zachránit jinak velmi bídný ročník, který se do historie dost možná zapíše jako nejslabší od konce osmdesátých let. Ta vůbec poslední přijde na konci měsíce ve finále FA Cupu proti městským rivalům ze City, ve kterém, pohoří-li dnes ve Falmeru, budou Red Devils muset uspět. Jiná cesta do Evropy totiž už nebude.

    Poslední výsledky United
    15. 5.: Manchester Utd – Newcastle 3:2
    12. 5.: Manchester Utd – Arsenal 0:1
    6. 5.: Crystal Palace – Manchester Utd 4:0

    Nejlepší střelci United
    Bruno FERNANDES – 34 Z, 10 branek
    Rasmus HÖJLUND – 29 Z, 9 branek
    A. Garnacho, S. McTominay, M. Rashford – 7 branek
     
    PRVNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    První střetnutí United s Brightonem je malým střípkem v mozaice letošního zmaru manchesterských titánů. Na Old Trafford totiž v září tehdy kvalitně naladěným sokům podlehli 1:3, přičemž o jejich jedinou trefu se postaral dnes v Seville hostující Medžbrí. Výhru modrobílých naopak řídili Welbeck, Groß a tahoun Pedro.

    16. 9. 2023: Man United – Brighton 1:3 (0:1)

    Branky: 73. Medžbrí (Martínez) – 20. Welbeck (Adingra), 53. Groß (Lamptey), 71. Pedro (Lamptey).

    Žluté karty: 45+3. Fernandes (MAN), 90+2. Medžbrí (MAN) – 4. Lamptey (BRN), 24. van Hecke (BRN).

    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:9.

    Manchester United: Onana – Dalot, Lindelöf, Martínez (85. Wan-Bissaka), Reguilón (85. Garnacho) – McTominay (85. Pellistri), Casemiro (64. Medžbrí), Eriksen – Fernandes (C) – Rashford, Höjlund (64. Martial).
    Připraveni: Bayındır – Evans, Maguire, Gore.
    Hlavní trenér: Erik ten Hag.

    Brighton & Hove Albion: Steele – Veltman, van Hecke, Dunk (C), Lamptey (77. Milner) – Groß, Dahoud (77. Gilmour) – Adingra (85. Ferguson), Lallana (64. Fati), Mitoma – Welbeck (64. Pedro).
    Připraveni: Verbruggen – Júlio, Webster, Baleba.
    Hlavní trenér. Roberto De Zerbi.
    Do tréninku United se v týdnu vrátili Varane a Lindelöf.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavním rozhodčím dnešního utkání byl jmenován ostřílený Craig Pawson, pro kterého půjde o již 247. odřízený duel v Premier League. Na stranách mu pomohou Marc Perry a Steve Meredith.
     
    Úvodní sestavy:

    Brighton & Hove Albion: Steele – Groß, Webster, Igor, Barco – Baleba, Moder – Adingra, Lallana (C), Pedro – Welbeck.
    Náhradníci: Verbruggen – Lamptey, Offiah, Gilmour, Buonanotte, Peupion, Enciso, Fati, Baker-Boaitey.
    Trenér: Roberto De Zerbi.

    Manchester United: An. Onana – Wan-Bissaka, Casemiro, L. Martínez, Dalot – Mainoo, Amrábat – Amad Diallo, Garnacho – McTominay, Fernandes (C).
    Náhradníci: Bayındır – Varane, Evans, Kambwala, Eriksen, Collyer, Rashford, Höjlund, Antony.
    Trenér: Erik ten Hag.

    Rozhodčí: Pawson – Perry, Meredith.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné nedělní odpoledne, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní sestavy.
     
    Týmy nastupují na hrací plochu, domácí v modrobílé a hosté v červené. Start se rychle blíží.
     
    Úvodní výkop obstará United, jdeme na to!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Manchester v úvodních sekundách hledá cestu před Steeleho klec, zatímco domácí nepříjemně pressují.
     
    2
    Onana rozehrává od branky. Brighton je nepříjemný, hostům se stále nedaří prorazit vpřed.
     
    4
    Pedro se skvěle dostal přes Amrabáta, jeho následný krátký centr byl zblokován. Domácí si z pokračujícího náporu pár sekund nato vybojovali roh.
     
    5
    Groß od praporku míč nasměroval na zadní tyč. Tam na něj skvěle číhal Webster, jehož hlavička se ovšem do branky nevešla. Onana bude odkopávat.
     
    6
    Red Devils do zápasu jistě nevstoupili tak, jak chtěli. Seagulls mají na hřišti převahu, přičemž manchesterské hráče trápí zejména přechod do ofenzívy.
     
    7
    Brighton kombinuje na hostující straně a přihrávkami se snaží si vytvořit nějaký prostor pro rychlé tažení k Onanově svatyni. Obrana United zatím drží.
     
    8
    No pozor, teď se do velké šance málem dostal Garnacho! Argetinec se prodral přes zjevně zaskočenou domácí defenzívu a málem ukořistil dlouhý nákop na hraně vápna, jenže k balónu se nakonec jako první dostal Steele!
     
    10
    United se pomalu probouzí. Fernandes vsadil na dalekonosnou střelu, které ovšem chyběl důraz a brankář ji vesměs bez obtíží lapil do svých rukavic.
     
    11
    Menší zdravotní problémy teď reklamoval Mainoo, který pro Fernandese vybojoval míč. Zdá se nicméně, že objev této sezóny se rychle dal do kupy.
     
    12
    Hra se postupně otevírá, do skvělé příležitosti se teď dostal Barco! Hosté mu nechali až moc prostoru v pokutovém území, přičemž jeho zakončení musel řešit až výborný Onana!
     
    13
    Manchester opatrně drží míč těsně za středovým kruhem, domácí ho nyní moc nenapadají.
     
    14
    Garnacho našel pěkný nákop na vzdálenější hraně pokutového území a rychlým křižným pasem míč nasměroval na střed, kde byl ale pouze Steele.
     
    16
    Dalot si na křídle v souboji s Adingrou počínal hodně neohrabaně a může být rád, že za svalení soupeře na trávník neviděl žlutou. Standardka pro Brighton.
     
    17
    O exekuci kopu se postaral Groß, jehož balón nataženou nohou ještě prodloužil Moder. Onana si ale udržel přehled o pozici míče a lapil ho.
     
    18
    Seagulls znovu startují dopředu, opět po pravé straně. Red Devils zatím nehrají jako tým bojující o poháry, z jejich strany to dosud nebylo ono.
     
    19
    Barco se u postranní čáry zkušeně dostal za dotěrného Dialla a hned centroval, jenže jeho balón v pokutovém území našel jen připravený Onana.
     
    20
    Domácí pomalu přitápí pod kotlem. Hostující obrana teď jen tak tak pokryla rychlého Pedra, jehož střelu z hranice šestnáctky zblokoval Wan-Bissaka.
     
    22
    Brighton si aktivitou vynutil další faul, Sofján Amrábat (MAN) dnes jako první dostává žlutou kartu.
     
    23
    Onana si teď jistě oddechl, Websterova hlavička po standardce totiž zaplula jen pár čísel vedle zadní tyče jeho svatyně. Manchester se musí rychle probrat...
     
    24
    Z Gtech Community Stadium přichází nepříjemné zprávy pro hosty, Newcastle se tam ujal vedení díky trefě Harveyho Barnese. Připomeňme jen, že svěřenci Erika ten Haga dnes potřebují získat více bodů než straky, pokud se chtějí dostat na konečné sedmé místo.
     
    25
    United jeví známky života, tohle vypadalo velmi slibně! Fernandes během rychlého brejku krátkou přihrávkou do běhu nabil McTominaymu, jenž ovšem zakončil vysoko nad břevno!
     
    26
    Domácí chvíli kombinovali na středu hřiště, Igor nyní táhne míč vpřed po levém křídle.
     
    27
    Brighton si pěknou rychlou souhrou vybojoval rohový kop, tentokrát ho bude zahrávat Barco.
     
    28
    Webster během rohů hostům přidělává pořádné starosti! Tentokrát svou hlavičku nasměroval přesně mezi tři tyče, přičemž těsně před brankovou čarou ji zblokoval Martínez!
     
    29
    Red Devils jsou znovu pod tlakem, který se rychle stupňuje. Svěřencům ten Haga se teď nedaří se dostat na míč a přesunout hru na druhou stranu plochy.
     
    30
    Mainoo sice skvěle zakročil proti Balebovi, jenže míč srazil jen na nedaleko stojícího Webstera. Seagulls si tak stále vylepšují statistiku držení balónu.
     
    31
    Pedro málem potrestal děravou obranu United a poté, co se prodral kolem několika protihráčů, z posledních sil zakončil jen těsně vedle vzdálenější tyče! Onana teď měl velké štěstí!
     
    33
    Chvíli se teď nejspíš hrát nebude, Lisandro Martínez klečí na pažitu a s bolestivou grimasou se drží za kotník. Zdravotníci zatím zůstávají v zámezí.
     
    34
    Věci do svých rukou nyní vzal Lallana, jehož střelu, částečně zblokovanou zotaveným Martínezem, rychle zneškodnil Onana. Ten poté míč rozehrál nakrátko.
     
    35
    Brighton zakládá další útočnou akci z hloubi své poloviny, na míči je defenzivní záložník Moder.
     
    36
    Domácí jsou ve varu a je vidět, že chtějí co nejdříve otevřít skóre. Barco během brejku narýsoval pěknou přihrávku do vápna, Onana byl ovšem ve střehu.
     
    37
    Manchesteru se tentokrát podařilo rohový kop Seagulls rychle zneškodnit a dostat se k balónu.
     
    38
    Hodně nepovedený skákající míč končí v náručí gólmana Steeleho. United se dnes na jižním pobřeží opravdu trápí a místy působí až odevzdaným dojmem.
     
    39
    Dění zastavuje útočný faul Baleby, ke kterému došlo pár metrů před hostujícím vápnem.
     
    40
    No, neskončil ani první poločas a v bitvě o konečné sedmé místo je nejspíš hotovo. Newcastle totiž na půdě Brentfordu vede už 3:0 a vzhledem k tomu, jak se vyvíjí bitva v Brightonu, je krajně nepravděpodobné, že by ho Manchesterští o pohárovou pozici připravili.
     
    42
    Pojďme se nicméně vrátit k dění na hřišti, kde mají hosté šanci po velmi dlouhé době potrápit Steeleho. Garnacho totiž pro svůj tým vybojoval roh.
     
    43
    Jenže ten se Manchesteru ani trochu nepovedl, míč úplně přeletěl brightonskou svatyni.
     
    44
    Za pár desítek sekund na Amex Stadium začne nastavení, které bude nejspíš krátké. Častěji jsou na míči v závěru svěřenci Erika ten Haga.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 2 minuty.
     
    45+1
    Na trávníku se projevila frustrace. Bruno Fernandes (MAN) nepovedeným skluzem poslal k zemi Balebu, za což okamžitě viděl kartičku žluté barvy.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:04.
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 6:4.
     
    Derniéra na lavičce Brightonu zatím Robertu De Zerbimu vychází, jeho svěřenci na trávníku v prvním poločase dominovali a proti takřka neškodným hostům si vytvořili celou řadu nebezpečných šancí. Ani jednu z nich nicméně nepřetavili v gól, a dosud opravdu chabě hrající United tak má stále možnost se vrátit do zápasu. Uvidíme, jak se duel bude vyvíjet dál.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté do druhé půlky vstoupili dobře, rychle se dostali na míč a McTominay si aktivitou na levé straně vynutil rohový kop. Steele bude muset zpozornět.
     
    47
    Mírný nápor Manchesteru pokračuje vhazováním na opačném křídle, z hrany malého vápna totiž míč do zámezí pro jistotu odkopl bránící Igor.
     
    48
    Brighton nezůstává pozadu. Groß se dostal do střelecké příležitosti před Onanou, jeho rána ovšem škrtla o Barca a zamířila vedle brankové konstrukce.
     
    49
    Slibně se rozvíjející akci Manchesteru pokazil Amrabát, který hodně nepromyšlenou přihrávkou míč takřka odevzdal protihráčům. Ti míří vpřed.
     
    50
    Seagulls v obrovské šanci, při hostech na Amex Stadium znovu stáli všichni svatí! Pedrovu hlavičku na samotné brankové čáře zblokoval Casemiro, přičemž následná střela dalšího hráče v modrobílém zamířila mimo!
     
    52
    Domácí se museli stáhnout do defenzívy, rohový kop ovšem ubránili bez větších obtíží.
     
    53
    Mainoo byl hodně okatě zatažen za dres, rozhodčí zastavuje hru a nařizuje volný kop.
     
    54
    Misky pomyslných vah se překlopily na opačnou stranu, sledujeme povedenou pasáž ze strany United. Casemirův centr zblokoval Adingra, je z toho roh.
     
    57
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion:
    ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Julio Enciso.
     
    57
    Adama Lallanu ze hřiště vyprovodil potlesk stojících ochozů, domácí záložník dnes totiž po čtyřech letech v klubu odehrál svůj poslední zápas za Brighton.
     
    58
    Dalot na sebe upoutal pozornost zakončením z hodně nešikovné pozice, ze které nemohl branku pořádně ohrozit. Steele se slabý míč z úhlu pohlídal.
     
    59
    Žolík Enciso se na pravé straně rychle hnal za nastřeleným míčem, než ho k trávníku poslal Casemiro. Dle sudího to bylo za hranou, nařízena standardka.
     
    59
    Střídání v týmu Manchester United:
    ze hřiště odchází Lisandro Martínez, přichází Jonny Evans.
     
    60
    Střídání v týmu Manchester United:
    ze hřiště odchází Bruno Fernandes, přichází Rasmus Höjlund.
     
    61
    Garnacho byl přistižen v jasném postavení mimo hru, po krátké pauze míč rozehraje Steele.
     
    62
    Dalot se na hraně šestnáctky nalepil na Adingru a nedovolil mu nasměrovat míč před Onanu. Ten ovšem nemůže být v klidu, bude čelit rohovému kopu.
     
    63
    Upřímně moc nevím, o co přesně se teď Mainoo pokoušel. Mladý hostující záložník nicméně míč nasměroval nad břevno, Steele se za ním jen ohlédl.
     
    64
    Diallo pár sekund nato vsadil na dalekonosnou střelu, Steele byl ovšem opět bez práce. Manchester se teď v koncovce trápí, střídání mu zatím moc nepomohly.
     
    66
    Sledujeme poměrně klidnou pasáž hry. Častěji jsou na míči hosté, kteří se snaží se znovu protlačit dopředu. Nyní jsou nicméně až vzadu u Onany.
     
    67
    Rýsuje se další střídání, Erik ten Hag v dohledné době pošle do hry uzdraveného Varaneho.
     
    69
    Střídání v týmu Manchester United:
    ze hřiště odchází Sofján Amrábat, přichází Raphaël Varane.
     
    70
    Uff, tohle nikdy nevidíme rádi. Webster zblokoval Garnachovu dělovku hlavou, míč ho trefil přesně do oblasti spánku. Na trávník míří zdravotníci.
     
    71
    Adam Webster klečí na trávníku a zdá se být otřesený, dnes už nejspíš nebude schopen pokračovat.
     
    72
    Domácí stoper si rychle vyměnil pár slov se svým trenérem a zdá se, že se zkusí vrátit do hry.
     
    73
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Pozor, hosté využívají chvilkové nepozornosti domácí obrany a naprosto nečekaně se ujímají vedení! Casemiro z hloubi vlastní poloviny hřiště nasměroval míč až na kraj domácí šestnáctky, kde jej parádně vystihl nedostatečně střežený DIOGO DALOT a velmi jednoduchou střelou překonal padajícího Steeleho – 0:1!
    73. Diogo DALOT - 0:1
     
    75
    Střídání v týmu Manchester United:
    ze hřiště odchází Kobbie Mainoo, přichází Christian Eriksen,
    ze hřiště odchází Amad Diallo, přichází Marcus Rashford.
     
    76
    United jsou na koni a rychle chtějí přidat další zásah, Brighton ovšem jejich výpad nyní zvládl zastavit.
     
    77
    Kousek před hostující šestnáctkou došlo k nepříjemné srážce mezi bránícím Casemirem a Encisem, oba borci se z trávníku zvedají jen velmi pomalu.
     
    78
    Red Devils jsou ve vedení, Brentford navíc proti Newcastlu stáhl skóre z 0:3 na 2:3 díky Janeltovi a Wissovi. Stačí, aby vyrovnal, a Manchester by měl jistou účast minimálně v Evropské konferenční lize.
     
    79
    Domácí teď mají více ze hry, zdánlivě jim ale zvlhnul střelný prach. Onana je bez práce, Seagulls si teď v útoku totiž zrovna dvakrát nerozumí.
     
    81
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion:
    ze hřiště odchází Simon Adingra, přichází Ansu Fati,
    ze hřiště odchází Valentin Barco, přichází Tariq Lamptey,
    ze hřiště odchází Carlos Baleba, přichází Billy Gilmour.
     
    82
    Hosté byli znovu v postavení mimo hru, Seagulls si berou míč a neztrácí čas se založením protiakce.
     
    83
    Rychlý Enciso na hraně šestnáctky rýsoval přihrávku na nabíhajícího Fatiho, kterého si ovšem pozorní protihráči pohlídali a k balónu ho nepustili.
     
    85
    Brighton toho z rohového kopu tentokrát moc nevymyslel, Onana si z rozehrávkou dává načas.
     
    86
    Vše nasvědčuje tomu, že tři body budou putovat na Old Trafford. Vzhledem k tomu, že Newcastle v Londýně znovu odskočil do dvougólového vedení, ovšem United sezónu uzavřou na nepohárovém osmém místě.
     
    87
    Třetí žlutá karta zápasu, první pro Seagulls. Po svém faulu jí tentokrát obdržel Billy Gilmour (BRN).
     
    88
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Máme hotovo, hosté navzdory nepřesvědčivému výkonu nakonec jižní pobřeží Anglie přeci jen vyloupí! Tříbodový zisk pěknou ranou zpečetil RASMUS HÖJLUND, který si po standardce narazil míč s Eriksenem, protáhl se do vápna a zakončil přesně na přední tyč – 0:2!
     
    89
    Brighton bude ještě jednou bránit rohový kop, tentokrát míč za svou svatyni uklidil Igor.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    90+2
    Tohle mohl Höjlund vymyslet mnohem lépe! Hostující žolík vyrazil do přečíslení dva na jednoho s Garnachem, kterému chtěl poslat míč na střed, jenže ho přitom takřka naservíroval jedinému vracejícímu se zadákovi.
     
    90+3
    Onana skvěle vystihl Fatiho padající míč a následně si na něj lehl. United nemají kam spěchat.
     
    90+4
    Casemiro (MAN) před svou svatyní zatáhl za záchranou brzdu a za podrážení dostává žlutou kartu.
     
    90+5
    Na Amex Stadium běží poslední desítky sekund této sezóny, Pedro vhazuje vedle Onanova vápna.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:9.
     
    Máme hotovo! Manchester United sice dnes na půdě Brightonu dlouhou dobu hrál druhé housle a nedařilo se mu domácí obranu jakkoliv zaskočit, nakonec ale prolomil své ofenzivní trápení a díky trefám Dalota a Höjlunda si veze domů tři body. Seagulls mohou litovat, že během prvního poločasu, ve kterém naprosto dominovali, nenašli recept na gólmana Onanu.
     
    Tříbodový zisk ovšem Red Devils k zajištění vstupenky do pohárů stačit nebude, Newcastle totiž v Brentfordu vyhrál 4:2 a ukořistil konečné sedmé místo. Naděje svěřenců Erika ten Haga se tak mohou upínat už jen k finále FA Cupu, ve kterém musí příští týden ve Wembley bezpodmínečně porazit teď už mistrovské City.
     
    Dnešní utkání sledovalo 31 662 diváků.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (19:09:43)
     
     

    Vojtěch Martinek

    Branky: 73. Dalot, 88. Höjlund (Eriksen)

    Karty:   87. Gilmour (BRN) – 22. Amrábat (MAN), 45+1. Fernandes (MAN), 90+4. Casemiro (MAN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:9.
    Brighton & Hove Albion: Steele – Groß, Webster, Igor, Barco (81. Lamptey) – Baleba (81. Gilmour), Moder – Adingra (81. Fati), Lallana (C) (57. Enciso), Pedro – Welbeck.
    Náhradníci: Verbruggen – Offiah, Buonanotte, Peupion, Baker-Boaitey.

    Trenér: Roberto De Zerbi.

    Manchester United: An. Onana – Wan-Bissaka, Casemiro, L. Martínez (59. Evans), Dalot – Mainoo (75. Eriksen), Amrábat (69. Varane) – Amad Diallo (75. Rashford), Garnacho – McTominay, Fernandes (C) (60. Höjlund).
    Náhradníci: Bayındır – Kambwala, Collyer, Antony.

    Trenér: Erik ten Hag.

    Rozhodčí: Pawson – Perry, Meredith.

    Diváci: 31 662
    bahis siteleri