Dukla B – Vltavín 0:3 (kon.) | Bohemians B – Admira Praha 2:3 (kon.) | Plzeň B – Robstav 2:3 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň B
2:3 (0:1)
FK Robstav
Neděle 19.05.2024, 10:30 • Luční ulice • Česká fotbalová liga (A) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    64. KRŮTA - 2:3
     
    64
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    No a pozor, už je to pouze o jednu trefu! Nádherná souhra domácích borců doputovala až na pravou stranu. Odsud přišel přesný přízemní centr na zadní tyč, kam naběhl MILAN KRŮTA. Záložník domácí rezervy pálil v pádu a překonal Hrabačku, který neměl daleko k úspěšnému zásahu. – 2:3.
    58. FALOUT - 1:3
     
    58
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Hráči z města piva snižují! Rychle rozehraný rohový kop na krátkou vzdálenost doputoval až za hranici pokutového území. Zde vzal na sebe střelecký pokus střídající PETR FALOUT a prudkou ránou překonal Hrabačku, který nedokázal reagovat. – 1:3.
    50. SOW - 0:3
     
    50
    Robstav právě vstřelil branku!
    Tohle je velice kruté pro rezervu Viktorie! Po několika pokusech o ofenzivní akce přišel obrovský trest hostů. Rychle založenou akci došla až do pokutového území, kde byl připraven NDIAPE SOW. Útočník hráčů v žlutých pohotově po zpracování vymetl šibenici v brance bezradného Vlčka. – 0:3.
    47. MUSA - 0:2
     
    47
    Robstav právě vstřelil branku!
    Hned z kraje druhé půle odskakují hosté do dvoubrankového vedení! Vybojovaný rohový kop se rozehrával z pravé strany hřiště. Přesný a načechraný centr dolétl až k ITOPOVI MUSOVI, jenž z první uklízí hrací předmět do sítě. – 0:2.
    20. HEGER - 0:1
     
    20
    Robstav právě vstřelil branku!
    Po neproměněných tutovkách přichází trest! Odvrácený balón dokázal hostující celek dostat až k zkušenému Martinu Zemanovi. Tomu tentokrát centr levou nohou vyšel ideálně, když našel v náběhu VÁCLAVA HEGERA. Vysoký středopolař zakončil hned z první a překonal Vlčka, který nemohl s touto střelou nic nadělat. – 0:1.
     
     

    Matyáš Kotlan

    Branky: 58. Falout, 64. Krůta – 20. Heger, 47. Musa, 50. Sow

    Karty:   5. Sow (ROB), 36. Šulc (ROB), 45+2. Musa (ROB), 83. Hrabačka (ROB), 86. Purkart (ROB)


    FC Viktoria Plzeň B: Vlček – Fišer (C), Doubek (46. Falout), Krůta (78. Vach), Planeta (53. Alili), Oravec, Vacek, Novák, Vrba, Nováček (61. Štauber), Lörincz (46. Kodýdek)
    Náhradníci: Daněk (B)

    Trenér: Josef Parlásek

    FK Robstav: Hrabačka – Heger (65. Řezáč), Tvaroh, Štursa (C) (61. Tolno), Petr, Aw, Zeman, Rádl (75. Havel), Musa (75. Popovič), Sow, Šulc
    Náhradníci: Hinterholzinger – Kraml

    Trenér: Stanislav Purkart

    Rozhodčí: Černý – Štípek, Hrivík

    Diváci: 100
    bahis siteleri