Helas Brno – FTZS Liberec 1:4 (kon.) | Oxyworld Baník Chomutov – Olympik Mělník 8:11 (kon.) | Chrudim – Rapid Ústí n/L 12:3 (kon.)
Interobal Plzeň – Ž. Vlci Brno 14:1 (kon.) | Slavia – SKUP Olomouc 9:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
12:3 (3:1)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 08.03.2024, 20:00 • Sportovní hala Heřmanův Městec • 1. Futsal liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (21:31:49)
     
    39:05
    A Stránský ještě nemá dost, teď pro změnu nastřelil tyčku!
     
    37:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A premiéra na hřišti znamená i premiérovou trefu! Tomáš Koudelka přihrál JOSEFOVI STRÁNSKÉHO, který zaznamenává první gól v organizaci FK Chrudim – 12:3!
     
    36:46
    Střídání v týmu FK Chrudim:
    ze hřiště odchází Espindola, přichází Michal Špánik.
     
    36:46
    Ještě jeden time out na straně Chrudimi.
     
    35:35
    Rapid i nadále pokračuje ve hře bez brankáře.
     
    34:41
    Rapid právě vstřelil branku!
    A hosté se prosazují! Jiří Zápotocký byl u míče dříve než brankář Espindola, procpal ho na zadní tyč na kapitána MARTINA GAJDOŠE a ten se prosazuje dnes již podruhé – 11:3!
     
    33:43
    Poprvé na palubovce je v dresu Chrudimi Josef Stránský, který už mohl postupovat sám na gólmana, jenže místo toho mu byl odpískán nedovolený zákrok.
     
    33:10
    Rapid přece jen nyní drží balon a snaží se o něj nepřijít.
     
    31:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté zkusili podržet míč při hře bez brankáře, jenže to jim nevyšlo úplně ideálně. Ztráta na půlící čáře znamenala po přihrávce Igora snadnou branku pro MAXE – 11:2!
     
    31:13
    Žlutá karta pro tým FC Rapid Ústí nad Labem (Ondřej Žežulka).
     
    31:13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Desítka je na světě! Max byl hodně nepříjemně faulován Žežulkou, nakonec ale dokázal ještě posunout míč na PAVLA DROZDA a ten dosáhl hattricku – 10:2!
     
    29:06
    Rapid dostal k dispozici zajímavou standardní situaci! Do volného přímého kopu se opřel Ondřej Žežulka a Victor Espindola ho skvělým zákrokem musel vytáhnout na rohový kop!
     
    28:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže devátou branku si Rapid dal prakticky sám. Šebek chtěl rozehrát míč křížem na volného brankáře Džudžu, ale to se mu vůbec nepovedlo a místo toho trefil jen VINCENZA, který následně dopravil balon pohodlně do prázdné branky – 9:2!
     
    28:40
    Hosté nyní pouze odkopávají míče a snaží se co nejdéle ubránit na jednociferném čísle v počtu inkasovaných branek.
     
    27:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Druhý poločas nás brankami rozhodně nešetří! Další podobná kombinace těsně u branky a osmou trefu dává DAVID DROZD – 8:2!
     
    25:21
    Rapid právě vstřelil branku!
    Ani hosté ale ještě neřekli poslední slovo! Střela Džudži se těsně před Espindolou otřela o MARTINA GAJDOŠE, který srazil míč šťastně za záda chrudimského gólmana – 7:2!
     
    24:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Velmi podobná situace, která přináší další gólovou radost! Tentokrát byl autorem přesného pasu Tomáš Koudelka a nejlepší střelec Chrudimi PAVEL DROZD rozšířil svoji střeleckou bilanci – 7:1!
     
    24:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak se Rapidně povedlo zachytit začátek první půle, to se nedá říct o poločasu druhém. Pavel Drozd šikovným křižným pasem našel nepokrytého DAVIDA DROZDA a ten neomylně zakončil – 6:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 10. P. Drozd (D. Drozd), 11. Max (Slováček), 12. André (Vincenzo), 22. Vincenzo (Max), 23. André (Igor), 25. D. Drozd (P. Drozd), 25. P. Drozd (Koudelka), 28. D. Drozd (André), 29. Vincenzo, 32. P. Drozd (Max), 32. Max (Igor), 38. Stránský (Koudelka) – 8. Jaroslav Zápotocký (Džudža), 26. Gajdoš (Džudža), 35. Gajdoš (Jiří Zápotocký)

    Karty:   32. Žežulka (RUL)


    FK Chrudim: Espindola (37. Špánik, Javorski) – Everton, Vincenzo, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, André, Igor, Slováček, Stránský, Krotil.
    Trenér: Alecio

    FC Rapid Ústí nad Labem: Džudža – Čapek, Gajdoš, Vondrka, Šebek, Jiří Zápotocký, Jaroslav Zápotocký, Vobořil, Žežulka, Novotný
    Trenér: Martin Dlouhý

    Rozhodčí: Z. Nagy, Soukupová – L. Nagy
    bahis siteleri