Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 1:2 (kon.) | Slavia – Poruba 2011 7:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:1 (0:0, 4:0, 3:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Úterý 19.03.2024, 17:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů
Partner:
     
    57:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvě minuty před sirénou sešívaní přidávají sedmou branku. Střílí ji VOJTĚCH POLÁK, jenž zůstal sám před Sobolovou brankou a přesně zavěsil pod víko. Asistence: Lukáš Strnad a Martin Vašíček.
     
    52:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Svůj druhý gól v utkání zaznamenává VIKTOR ŠTÍPEK, který ujel po pravém křídle a přesnou střelou překonává Sobola. Asistence: Ernests Krums.
     
    49:49
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Štípek – 2 min., sekání.
     
    46:28
    V přečíslení tentokrát s Polákem dnešní střelec Vašíček, tvrdou ranou ale minul!
     
    43:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní si v přesilové hře berou čtyřbrankové vedení zpět. Porubská obrana nechala na levém křídle vybruslit od mantinelu MARTINA VAŠÍČKA, který střelou na bližší tyč překonal Sobola. Asistence: Nikolas Filip.
     
    41:50
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Telnov – 2 min., držení.
     
    41:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané na startu druhé třetiny snižují. Jako blesk z čistého nebe se střelou z předbrankového prostoru trefuje VOJTĚCH MATĚJKA, který tak kazí čisté konto gólmanovi Voleveckému. Asistence: Daniel Janeček a Illia Khromyshyn.
     
    35:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čtyři minuty před druhou sirénou je tu čtvrtý gól sešívaných. Tečovaná střela Málka od modré čáry se nakonec odrazila k VIKTORU ŠTÍPKOVI, který zůstal zcela nehlídaný u pravé Sobolovy tyče. Asistence: Jakub Málek a Ernests Krums.
     
    33:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kombinace dvou hráčů, kteří letos pravidelně nastupovali za slávistické áčko, rezultuje ve třetí gól v síti Poruby. Vojtěch Polák od levého mantinelu našel před branku si najíždějícího LUKÁŠE STRNADA, jenž lehkou tečí zaznamenává svoji třetí trefu v sérii. Asistence: Vojtěch Polák a Jakub Dráb.
     
    29:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec to není soustavný tlak slávistů v útočném pásmu, ale rychlý brejk, díky kterému dávají svoji druhou branku. Na levém křídle se uvolnil nejproduktivnější hráč sešívaných v základní části ERNESTS KRUMS a rychlým švihem mimo dosah Sobola střílí svůj první gól v sérii. Asistence: Adam Vosmík a Filip Hron.
     
    23:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávističtí junioři ve čtvrté minutě druhé třetiny otevírají skóre! Křivánkova střela od modré čáry se od mantinelu za brankou odrazila k druhému domácímu bekovi Filip Hronovi, jenž přesnou nahrávkou našel u pravé tyče nehlídaného FILIPA SANDERA. Tomu už stačilo jen uklidit puk do odkryté Sobolovy klece. Asistence: Filip Hron a Miroslav Křivánek.
     
    18:21
    Největší šance první třetiny a v ní Martin Vašíček, kterého před brankovištěm našel po krásné kličce Krums. Vašíčka skvěle vychytal bystrý Sobol!
     
    13:25
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Graněčný – 2 min., hákování.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 24. Sander (Hron, Křivánek), 30. Krums (Vosmík, Hron), 34. Strnad (Polák, Dráb), 36. Štípek (Málek, Krums), 44. Vašíček (Filip), 53. Štípek, 58. Polák (Strnad, Vašíček) – 42. Matějka (Janeček, Khromyshyn)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Tesař) – Hron (A), Křivánek, Sýkora, Brotánek (A), Dráb, Hubinka, Málek – Štípek, Vosmík, Strnad – Polák, Vašíček, Krums – Kříženecký, Hasman, Jokl (C) – Skalský, Filip, Sander
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC RT TORAX Poruba 2011: Sobol (Mareček) – Kalužík, Bodnar, Janeček (C), Telnov, Kosina (A), Shevchuk, Karal – Khromyshyn, Šrubař, Veselý, Hansel, Skřipčák, Graněčný, Svozil, Matějka
    Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Němec – Matys, Uhlík
    bahis siteleri