Banská Bystrica – Spišská N. Ves 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Košice 3:5 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
3:5 (1:0, 2:3, 0:2) Stav série: 0:3
HC Košice
sk Pátek 22.03.2024, 18:00Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Košice dali gól!
    Košice vyhrali buly v obrannom pásme, popri mantineli dostali puk až do útočného pásma a kapitán MICHAL CHOVAN triafa z uhla prázdnu bránu. Je rozhodnuté.
    Asistencia: Joona Jääskeläinen
     
    51:22
    Košice dali gól!
    Košičania idú opäť do vedenia. Dvaja proti štyrom, no MICHAL CHOVAN sa otočil s pukom pri mantineli, nahodil ho na bránu, Godla veľa nevidel, puk sa odrazil od Holwayovej korčule za jeho chrbát.
    Asistencia: Eduard Šedivý
     
    37:12
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan ale odpovedá po ôsmich sekundách! Po vyhranom buly v stredovom kruhu sa puk dostal na hokejku Holwaya, ktorý našiel dlhou prihrávkou Pecarara, ten nabil na strelu z prvej EMILOVI POIRIEROVI, ktorý strieľa veľmi podobný gól ako Pollock.
    Asistencie: Liam Pecararo, Patrick Holway
     
    37:04
    Košice dali gól!
    Košice otáčajú skóre. Odzbrojili Slovanistov v strednom pásme, Mikúš potiahol puk do útočného pásma, prihral na pravú stranu BRETTOVI POLLOCKOVI na strelu z prvej a Pollock triafal odkrytú bránku.
    Asistencia: Tomáš Mikúš
     
    35:01
    Košice dali gól!
    Defenzíva belasých si nepostrážila MAREKA BARTÁNUSA, ktorý sa dostal pred bránou k prihrávke od Bergera, okolo seba nemal nikoho, mal teda dostatok času vymiešať Godlu. Puk si dal do bekhendu a dvihol ho pod hornú žŕdku.
    Asistencia: Charles Berger
     
    30:15
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gól Slovana už dlhšie visel na vlásku a teraz sa stáva realitou. BRETT FINDLAY dostal prihrávku do jazdy od Holwaya a z pomerne veľkého uhla skóruje pomedzi Riečického betóny.
    Asistencie: Patrick Holway, Denis Godla
     
    22:44
    Košice dali gól!
    Nedáš – dostaneš. Košice strieľajú veľmi podobný gól, ako Slovan. Vydolovali puk na zadnom mantineli, následne prišla Slovákova prihrávka spoza brány na voľného SAMUELA FEJESA v predbránkovom priestore, ktorý zavesil do horného rohu Godlovej brány.
    Asistencie: Marek Slovák, Patrik Rogoň
     
    16:16
    Slovan Bratislava dal gól!
    Na zadnom mantineli sa odohrávali súboje o puk, ktorý vydoloval Preisinger, šikovne puk prestrčil pred bránku na hokejku TOMÁŠA TÖRÖKA, ktorý presným zakončením rozjasal bratislavské tribúny.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Adam Lukošik

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 17. Török (Preisinger, Lukošik), 31. Findlay (Holway, Godla), 38. Poirier (Pecararo, Holway) – 23. Fejes (Slovák, Rogoň), 36. Bartánus (Berger), 38. Pollock (Mikuš), 52. Chovan (Šedivý), 60. Chovan (Jääskeläinen)


    HC SLOVAN Bratislava: Godla (Baroš) – Holway, Golian, Kubka, Maier, Bergman, Sersen, Beňo – Pecararo, Findlay, Poirier – Ranford, Mahbod, Takáč – Török, Preisinger, Lukošik – Fominykh, Šille, Dudáš – Kukumberg
    HC Košice: Riečický (Janus) – Olsson, Breton, Lalonde, Deyl, Ferenc, Šedivý, Beluško, Dravecký – Bartánus, Berger, Chovan – Jääskeläinen, Pollock, Mikúš – Rogoň, Slovák, Fejes – Jokeľ, Havrila, Šimun

    Rozhodčí: Hronský, Stano – Gegáň, Hercog
    HC Slovan 0 4 Košice
    #1 Pondělí 18.03.2024 • 18:00
    Košice - HC Slovan 6:2
    #2 Úterý 19.03.2024 • 18:00
    Košice - HC Slovan 5:4
    #3 Pátek 22.03.2024 • 18:00
    HC Slovan - Košice 3:5
    #4 Sobota 23.03.2024 • 18:00
    HC Slovan - Košice 2:4
    bahis siteleri