Mladá Boleslav – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 6:4 (kon.) | Jihlava – Sparta 3:4 (po pr.)
Pardubice – Třinec 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:1) Stav série: 0:3
HC Sparta Praha
Pátek 22.03.2024, 18:00 • Veřejné sportoviště pro lední sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Sparta Praha ovládla i třetí zápas čtvrtfinále, tentokrát znovu výhrou 4:3 v prodloužení a celou sérii vyhrála 3:0 na zápasy, se s vámi loučí a zase za půlroku napočtenou z Jihlavy u zápasu juniorské extraligy se těší Tomáš Lysý. (10:25:32)
     
    V prodloužení se radovala Sparta. Jihlava měla možnost rozhodnout zápas trestným střílením Hynka Peše, který ale svůj nájezd neproměnil. V čase 67:51 zavezl puk do pásma po levé straně Marek Daníček, prostřelil Sigmunda na bližší tyči a zapsal svůj třetí bod v dnešním utkání, kterým rozhodl o postupu úřadujícího mistra do semifinále – 3:4 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    67:51 Marek DANÍČEK - 3:4
     
    67:51
    3/3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Úřadující mistři jsou v semifinále. MAREK DANÍČEK ujel po levé straně, dostal se přes kruh a zamířil na bližší tyč, kterou Filip Sigmund nestačil celou pokrýt. Pro Duklu sezona bojovným výkonem v play off končí, Sparta může snít o obhajobě titulu. Bez asistence.
    Daníček M., Hrabík O., Samson O.
    Modl J., Číhal L., Katolický Š.
     
    67:08
    Nyní je na druhé straně opět u puku Sparta. Dělovka Andreje Fábryho z pravého kruhu šla i zákrokem Sigmunda těsně nad.
     
    66:27
    Hynku Pešovi není v prodloužení přáno, po střele z pravého kruhu poslal kotouč těsně vedle.
     
    66:00
    Robert Váňa číhal u pravé tyče na odražený puk, který se k němu těsně nedostal.
     
    63:52
    Samsonova střela z levého kruhu neprošla mezi betony Sigmunda.
     
    63:06
    Ondřej Hrabík nabral na pravé straně rychlost a natlačil se až do branky. Po zakončení mu zmařil radost důležitým zákrokem Sigmund.
     
    61:40
    Hynek Peš zkusil blafák do bekhendu, který ale Šimon Vedral skvělým zákrokem pokryl a drama třetího čtvrtfinále pokračuje dále.
     
    61:40
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Oliver Samson – TS, podrážení.
     
    61:40
    V situaci tři na tři není nouze o zajímavé akce a nyní Oliver Samson, který byl po gólu Sparty na 3:2 vyloučen za nesportovní chování, dopustil podrážení Hynka Peše. Uvidíme další trestné střílení.
     
    61:17
    Peš v situaci dva na dva najel po levé straně před branku a protože byl jeho spoluhráč Modl pokrytý, zkusil střelu, kterou Vedral vyrazil před sebe. I zde sebrali kotouč spoluhráči brankáře.
     
    60:10
    Hned po buly se dostal před branku Sigmunda útočník hostí Marek Daníček, jehož zakončení vychytal gólman Dukly a puk k jeho štěstí zůstal na brankovišti, kde ho sebrali hráči Jihlavy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí části se děly věci. Sparta nejprve ve 44. minutě srovnala po využitém trestném střílení z hole Ondřeje Hrabíka. Taktická bitva se na konci vyvíjela lépe pro Spartu, kterou poslal v čase 58:04 do vedení Oliver Samson. Jenže branku oslavil nevhodnou gestikulací směrem ke střídačce Jihlavy, byl vyloučen a Dukla půl minuty před koncem při hře bez brankáře poslala zápas do prodloužení – 3:3.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:30 Jakub MODL - 3:3
     
    59:30
    6/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava bleskově reaguje na vedení Sparty a 29,8 sekundy před koncem je zápas opět vyrovnaný. Číhal nahodil puk z pravé strany na branku, Vovsík ho před Vedralem přiťukl pro JAKUBA MODLA a ten spustil obrovskou jihlavskou gólovou radost. Tentokrát bez posunků směrem ke střídačce soupeře. Asistence: Matěj Vovsík, Lukáš Číhal.
    Modl J., Číhal L., Vovsík M., Váňa R., Katolický Š., Chlubna T.
    Pavlák D., Červenka J., Odehnal M., Hrubý D.
     
    58:29
    Jihlava zkouší hru v šesti bez brankáře.
     
    58:04
    Oliver Samson sice po ráně z první od modré vsítil dost možná rozhodující branku, ovšem ukázal i absolutní zkrat, když při návratu na střídačku ukázal zbytečné gesto směrem k jihlavské střídačce. Tohle si mohl sparťanský forvard odpustit. Velké hráče podobná gesta po vstřelených brankách rozhodně nedělají.
    58:04 Oliver SAMSON - 2:3
     
    58:04
    5/4
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení a jsou blízko k vítězství a postupu do čtvrtfinále. Hauser přihrál kotouč na modrou pro OLIVERA SAMSONA, který se opřel do kotouče a puk prošel mezi Sigmundovými betony do sítě. Sparta poprvé v dnešním utkání vede a necelé dvě minuty jí chybí k postupu do semifinále. Asistence: Petr Hauser, Marek Daníček.
    Samson O., Hauser P., Daníček M., Hrabík O., Červenka J.
    Vovsík M., Topol A., Váňa R., Nosek R.
     
    57:47
    Lukáš Číhal při dalších dvou blocích inkasoval na levém kruhu střelu přímo do hlavy, naštěstí do zadní části helmy a je v pořádku.
     
    57:25
    Jihlavští hrají i v klasickém oslabení velmi obětavě a přichází další dvě zblokované střely, po kterých se Dukla osvobozuje.
     
    57:07
    Se střelou z pravé strany z velké blízkosti neuspěl ani ex-jihlavský hokejista Andrej Fábry a Dukla kritický moment zvládla.
     
    56:57
    Obrovská bojovnost Jihlavy slaví úspěch. Tvrdý políček po ráně z první nyní inkasoval nejprve Matěj Vovsík, po něm i Šimon Báťa a následně znovu Matěj Vovsík, jenž po pár sekundách kasíroval i další štípanec. Kapitána domácích je mi nyní upřímně líto a připomíná mi svého časuu obrovského bojovníka Dukly Radka Hubáčka.
     
    56:31
    Dukla se hned po buly osvobozuje a posílá puk do středního pásma. Pražané ale bleskově zaváží kotouč zpět.
     
    56:19
    Oddechový čas pro tým HC Sparta Praha.
     
    56:19
    Zápas se možná láme, Dukla jde do 30 sekundového dvojnásobného oslabení. Dvě minuty za podrážení dostává Tomáš Vandas a na trestné si za tento prohřešek hodně nadává.
     
    56:03
    Střelu Petra Hausera kousek před modrou z osy hřiště Sigmund velmi dobře schoval ve výstroji, na kotouč totiž dobře viděl.
     
    55:36
    Sparta se dostala ke střele, zblokovaný puk vyrazil Sigmund před sebe na jihlavské hole a červenožlutí se opět osvobozují.
     
    54:59
    Dukla hned po vhazování vyhazuje kotouč za branku Vedrala.
     
    Buly proběhne ve středním pásmu u obranné modré Dukly.
     
    54:49
    Sudí trestají jen zákrok, který byl signalizován již před šarvátkou. Rostislav Nosek jde přísně ven za hrubost.
     
    54:49
    Ještě než půjde jeden z hráčů na trestnou lavici – a zřejmě z řad Dukly – je před brankou Sigmunda pořádná šarvátka a uvidíme, zda i v nastane nějaký trest.
     
    53:55
    Všechny tři zápasy série, pominene-li závěr prvního klání, byly velmi vyrovnané a zdá se, že utkání pomalu směřuje k prodloužení, stejně jako druhý mač. Jihlava je ale v posledních minutách aktivnějším týmem.
     
    51:31
    Neujalo se ani nahození jednoho z obránců Sparty, které šlo těsně vedle pravé tyče Sigmunda.
     
    51:11
    Peš směřoval puk z levé strany na bližší tyč pro Jakuba Modla, který kotouč usměrnil zblízka těsně vedle.
     
    49:53
    Jihlava bojuje v útočném pásmu Sparty u pravého mantinelu o puk. Nakonec neúspěšně.
     
    48:35
    Zcela jasně a zřetelně je nyní vidět, že oba týmy nechtějí udělat chybu.
     
    46:57
    Dvě pumelice Lukáše Číhala pořádně prověřily tělesnou schránku hostí. Nejprve předvedl obětavý blok Bogdan Stepanchuk, následně na stejné pozici levého kruhu blokoval kotouč i Mikuláš Odehnal. Jihlava pokračovala v tlaku a nahození Vildomce se snažil před brankou tečovat Báťa. Neúspěšně.
     
    45:20
    Před brankou Sigmunda se na chvilku zjevil nehlídaný Petr Hauser, který ale zblízka nezvedl puk nad levý beton jihlavského brankáře.
     
    44:19
    Pražané po vstřelené brance opět ožili a tlačí se před Sigmunda.
    43:21 Ondřej HRABÍK - 2:2
     
    43:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v zápase vyrovnávají stav. ONDŘEJ HRABÍK se rozjel po levé straně a z kruhů zamířil přesně na vzdálenější tyč. Sigmund se po puku natahoval lapačkou marně.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Vandas – TS, podrážení.
     
    43:21
    Domácí udělali ve středním pásmu zbytečnou chybu, když si Topol s Pešem nepohlídali Hrabíka, kterého první jmenovaný podrazil a Sparta bude mít výhodu trestného střílení.
     
    43:10
    Sparta zvládla oslabení dobře a hraje v pěti.
     
    42:35
    Oba dva týmy si dnes zatím přesilovkami nepomáhají, ani nyní nevychází Dukle početní výhoda dle představ.
     
    41:53
    A také nyní končí vyhození Sparty až u Sigmunda.
     
    41:37
    Sparta se hned po buly osvobozuje.
     
    41:10
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Ondřej Culek – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Začátek třetí části bude ještě maličko opožděn, necelých 15 minut nestačilo na zaschnutí vody v celém jihlavském ledovém paláci.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:40.
     
    Hned na začátku druhé třetiny přišlo vyrovnání Sparty z hole Petra Hausera, který z levé strany dorazil do sítě střelu Daníčka, po níž puk orazítkoval břevno. Sparta pokračovala v tlaku, ovšem další branku nepřidala ani po samostatném úniku Hausera. Zákonitě přišel trest, Jihlava nejprve ubránila oslabení a 4,1 sekundy před odchodem do kabin tečoval Tobias Chlubna střelu Peše z levého kruhu do sítě – 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:56 Tobias CHLUBNA - 2:1
     
    39:56
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    4,1 sekundy před koncem druhé třetiny se Dukla opět dostává do vedení. Už při předešlé šanci červenožlutých a dorážce Chlubny měl Vedral hodně problémů a tak tak udržel kotouč v brankovišti. Sparta poté vyhodila puk do středního pásma a po opětovném nahození Jihlavy se zdálo, že Pražané v klidu uhlídají stav 1:1. Jenže František David za brankou ledabyle rozehrál po prknech, kotouče se na levém kruhu ujal Hynek Peš a jeho střelu ztečoval do sítě TOBIAS CHLUBNA. Asistence: Hynek Peš.
    Chlubna T., Peš H., Číhal L., Vovsík M., Báťa Š.
    David F., Culek O., Hrabík O., Hauser P., Daníček M.
     
    38:46
    Až na jeden moment se ani Spartě přesilovka nevydařila a Dukla je v pěti.
     
    38:16
    Po střele Ondřeje Hrabíka z pravého kruhu se ke kotouči za brankou dostal Albert Bareš. Rychlým manévrem zkusil kotouč zasunout k tyči kolem pravého betonu Sigmunda, který prostor u své tyče velmi dobře ucpal.
     
    37:48
    Jihlava dobře napadá rozehrávku Sparty, která během první minuty přesilovky vyslala na branku jednu střelu. Ta ale byla zblokovaná.
     
    37:04
    V úvodních sekundách oslabení není vůbec znát, že Dukla hraje ve čtyřech, jelikož se natlačila do útočného pásma a Vedral měl se spoluhráči plné hokejky práce!
     
    36:46
    Při protiútoku Sparty se provinil sekáním Tobiáš Niederhafner a jde na dvě minuty ven.
     
    35:59
    Po hezké kombinační akci Dukly se k puku mezi kruhy dostal Robert Váňa, který tlačil kotouč k pravé tyči nad beton Vedrala. Gólman Sparty by měl hodně práce, ovšem zachránil ho dobrý blok jeho spoluhráče.
     
    34:55
    Před brankou Sigmunda byl k vidění pořádný závar, který nakonec hráči červenožlutých a jejich gólman zvládli.
     
    34:26
    Pískán je další ofsajd Dukly.
     
    32:51
    Petr Hauser si rychle najel do útočného pásma. Na jeho střelu těsně nad ledem našel Sigmund recept a schoval puk mezi betony.
     
    32:44
    Na ledě maličko planou emoce, Dukla se zlobí za zbytečně odpískaný icing. Po chvíli se ale pokračuje a celé situaci pomohlo, že se nyní za možná nepřesný ofsajd sudí omluvili.
     
    32:10
    Dukla mohla jít do přečíslení dva na jednoho, ovšem přihrávka Vandase z pravé strany byla zblokována a na spoluhráče neprošla.
     
    31:31
    Jakub Červenka zkoušel střelu od modré, jelikož před Sigmundem bylo také dost hráčů a jihlavský brankář neměl dobrý výhled. I nyní je puk ztečován do ochranné sítě.
     
    30:37
    Akci Sparty, která je po vstřelené brance znovu aktivnější, zastavuje ofsajd.
     
    30:00
    Polovina bojovného zápasu je za námi, Sparta ve druhé části srovnala stav zápasu a velmi důležitá bude třetí branka. Kdo jí dá, může být hodně blízko k vítězství.
     
    28:33
    Přesilová hra Dukle příliš nevyšla a hosté hrají v pěti.
     
    27:58
    Číhal byl na modré v tísni a zblokovaný puk se po jeho střele odrazil k Petru Hauserovi, který ujížděl sám na branku Sigmunda. Ten jeho zakončení po forhendové kličce schoval do lapačky. Důležitý zákrok.
     
    27:18
    Sparta se dvakrát po sobě osvobozuje.
     
    26:51
    Nahození Adama Topola od modré šlo těsně mimo branku Vedrala, který by na touš přes hustý provoz neviděl.
     
    26:33
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    David Senčák – 2 min., vysoká hůl.
     
    25:59
    Filip Sigmund se nyní musí ve své brance co otáčet. Hosté se usadili v útočném pásmu a pálí ostrými z každé pozice. Na ránu Hausera z vrcholu pravého kruhu by byla lapačka jihlavského brankáře asi krátká, puk šel ale vedle. Sparta byla snad minutu usazená v útočném pásmu a její tlak končí zbytečným faulem.
     
    25:17
    Konečně se začalo něco dít. Hynek Peš si jel pro puk a když ho posunul na své spoluhráče, vystavil mu tvrdý hit Oliver Samson. Oboustranně čisté.
     
    24:28
    Vzhledem k tomu, že se nyní na ledě příliš mnoho neděje, můžeme informovat, že kolega dohlížitel na trestné lavici Petr Dörrer byl vyhlášen ve své práci zaměstnancem měsíce. Krásná práce! Příště platí jeden lahodný mok pro každého na trestné.
     
    22:50
    Hned po vstřelené brance mohla Sparta přidat další, když si David Hrubý sjel před branku k odraženému puku, ovšem i díky zákroku Sigmunda šel puk jen do ochranné sítě.
    22:30 Petr HAUSER - 1:1
     
    22:30
    5/5
    Sparta právě vstřelila branku!
    První střela z kruhu z hole Daníčka skončila pouze na břevnu, na dorážku PETRA HAUSERA už byl ale Sigmund krátký a Sparta srovnává stav – 1:1! Asistence: Marek Daníček, Ondřej Hrabík.
    Hauser P., Daníček M., Hrabík O., Pavlák D., Samson O.
    Vovsík M., Löffler D., Coufal K., Báťa Š., Katolický Š.
     
    22:20
    Sigmund si nahození z modré pohlídal a svírá puk v lapačce.
     
    21:30
    Neskutečný zákrok Vedrala, který se stačil přesunout po rychlém pasu krz brankoviště a vymazat forvarda Dukly efektním zákrokem lapačkou.
     
    21:15
    Icing Dukly, hra zůstane stále v pásmu Dukly.
     
    20:55
    Jihlava se osvobozuje pouze vyhozením puku na střídačku hostů. Vhazovat se tedy bude opět před Sigmundovou klecí.
     
    20:40
    Sparta si drží minimálně půl minuty útočné pásmo, ke střele se však ne a ne dostat.
     
    20:05
    Zahajovací buly druhé třetiny vyhrála Sparta a zakládá první útok druhé dvacetiminutovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:49.
     
    Úvodní dějství nabídlo hokej, ve kterém sice byla Sparta aktivnější a asi i hokejovější, ale žádnou pořádnou šanci si skoro nevypracovala. Dukla, spoléhající na boj o každý metr ledu a zarputilost, se naopak ujala minutu a tři čtvrtě před koncem třetiny vedení po přesném zakončení Jáchyma Jungwirtha z prostoru mezi kruhy – 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Dukla po buly před svou brankou získala puk a posilněná úvodní trefou jde hned dopředu.
    18:16 Jáchym JUNGWIRTH - 1:0
     
    18:16
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už ale Sparta kapituluje. Po vyhraném buly obkroužil Václav Kudrna branku a poslal puk mezi kruhy, kde přihrávku možná ještě trošku ztlumil Ondřej Chvátal na JÁCHYMA JUNGWIRTHA. Mladší bratr zraněného útočníka juniorů a A-týmu Jonáše Jungwirtha se z první opřel do puku a poslal ho k tyči nad vyrážečku Vedrala. Asistence: Ondřej Chvátal, Václav Kudrna.
    Jungwirth Já., Kudrna V., Chvátal O., Číhal L., Jeletz D.
    Odehnal M., Bartoň T., Culek O., Novák F., Stěpančuk B.
     
    18:09
    Hynek peš se po návratu z trestné lavice ihned zapojil do útoku a sjel si po pravé straně před branku. Jeho střele moc nechybělo, ale Vedral byl pozorný.
     
    17:37
    Další výborný blok Dukly, nyní v podání právě Rostislava Noska.
     
    17:07
    Na druhé straně neukázal gólman Šimon Vedral příliš jistou rozehrávku a nechybělo moc, aby Rostislav Nosek z levé strany trefil část branky, do které by se asi gólman Sparty vrátit nestihl.
     
    16:57
    Jakub Modl obětavě padl do střely a i díky němu se Dukla osvobodila z obranného pásma.
     
    16:35
    Zblokovaný puk se dostal až k Sigmundovi, který ho hokejkou odvrátil do strany, kde byli ale rychlejší hráči Sparty.
     
    16:08
    Hned po dalším buly se Dukla osvobozuje vyhozením puku až na druhou stranu.
     
    16:05
    Filip Sigmund chytá nahození Marka Daníčka z pravého kruhu.
     
    15:57
    První vyloučení zápasu přichází na straně Dukly po podrážení, kterého se dopustil v útočném pásmu Hynek Peš.
     
    15:19
    Marek Daníček ukázal bruslařské přednosti a natlačil se přes obránce Löfflera do samostatného úniku. Sjel si před Sigmunda, zakončil ale těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    14:52
    Zatím nejlepší pasáž první třetiny Dukly. Střela Coufala šla těsně nad ledem na bližší tyčku, kam sáhl Vedral svou lapačkou.
     
    14:13
    Nyní už byl brankář Sparty prakticky překonán a může vděčit svým obráncům, že Nosek s Váňou zblízka nedokázali dotlačit puk za jeho záda.
     
    14:01
    Váňa si před brankou našel prostor na nahození Jeletze, které tečoval těsně vedle.
     
    13:22
    Hynek Peš byl sice na pravé straně útočného pásma zablokován bekem Davidem, vzápětí se ale dostal k puku, který zpoza branky dával před Vedrala. Přesně tenhle moment vycítil Jakub Modl, k puku a zakončení mu scházel krok.
     
    12:42
    Chlubna čekal na levé straně na dlouhou přihrávku, kterou nedostal úplně přesně na hůl, ale puk protečoval tak, aby se nepískal icing.
     
    11:55
    Pražané jsou zatím v utkání aktivnější. Dukla se soupeři vyrovnává bojovností, což zatím stačí.
     
    09:34
    Chvátal sice protečoval puk do útočného pásma, zde se k němu ale nikdo z hráčů Dukly nedostal.
     
    08:31
    Sparta se dvakrát dostala do zakončení. Nejprve se střelou prezentoval Hauser, ovšem jeho pokus nebyl nebezpečný. Při dalším protiútoku zkoušel srazit puk mezi betony Sigmunda Ondřej Hrabík, ale neúspěšně.
     
    07:09
    Dukla se sice dvakrát dostala do útočného pásma, ale Vedrala ani jednou neohrozila a vzápětí je pískáno její zakázané uvolnění.
     
    05:37
    Po dalším vyhraném buly Sparty pálil od modré Oliver Samson. Podobné pokusy zatím Sigmund bez problémů lapí.
     
    04:32
    Sparta je od začátku zápasu střelecky aktivnější, jihlavský brankář se musel mít opět na pozoru.
     
    04:20
    Šimon Vedral za svou brankou přečetl hru, když hokejkou ztlumil nahození po prknech. Sparta se rychle dostala na druhou stranu a u své levé tyče opět Filip Sigmund zasáhl lapačkou.
     
    03:10
    Ke střele se od modré znovu dostali Pražané, nyní z hole Ondřeje Culka. Takové rány jsou pro Filipa Sigmunda věru rozchytávací.
     
    02:35
    Vovsíkovo nahození z levé strany poprvé zahřálo i Šimona Vedrala.
     
    02:02
    Po levé straně se do pásma natlačil Marek Daníček, který udělal několik rychlých kroků. Další zákrok pro Sigmunda.
     
    01:03
    Od modré se do střely opřel František David a Filip Sigmund, který neměl úplně dobrý výhled, skryl puk do lapačky.
     
    00:22
    Hned od začátku zápasu do sebe oba týmy pořádně jdou, dneska by mohl být k vidění parádní juniorský extraligový hokej.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Cinka) – Topol, Vandas, Vovsík (C), Vildomec, Číhal (A), Jeletz, Löffler – Coufal, Báťa (A), Katolický – Peš, Modl, Chlubna – Nosek, R. Váňa, Niederhafner – Já. Jungwirth, Kudrna, O. Chvátal.
    Trenér: Petr Svoboda

    HC Sparta Praha: Vedral (Kalista) – Samson, Cichoň, T. Bartoň, J. Červenka, Culek, David (A), D. Pavlák – Senčák, Fábry (C), Bareš – F. Novák, Odehnal, Stěpančuk – Hauser (A), Hrabík, Daníček – Hrubý, L. Novák, Poláček.
    Trenér: Tomáš Netík

    Rozhodčí: Jakub Valenta, Václav Kosnar – Jakub Maňák, Jakub Teršíp.
     
    Letošní vzájemné zápasy:
    ČF2: HC Sparta Praha – HC Dukla Jihlava 4:3 pr.
    ČF1: HC Sparta Praha – HC Dukla Jihlava 5:3
    56. kolo: HC Dukla Jihlava – HC Sparta Praha 3:4
    46. kolo: HC Sparta Praha – HC Dukla Jihlava 0:2
    42. kolo: HC Dukla Jihlava – HC Sparta Praha 3:7
    33. kolo: HC Sparta Praha – HC Dukla Jihlava 3:2
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u třetího čtvrtfinálového zápasu DHL extraligy juniorů, ve kterém bude domácí HC Dukla Jihlava odvracet proti HC Spartě Praha konec sezony. Úřadující mistr se totiž v holešovické hale v prvních dvou utkáních hodně nadřel, ale v obou případech slavil výhru a do Jihlavy cestuje s vedením 2:0 na zápasy. Připomínáme, že čtvrtfinále se hraje na tři vítězná utkání. Třetí mač začíná na Veřejném sportovišti pro lední sporty v Jihlavě od 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Já. Jungwirth (Kudrna, O. Chvátal), 40. Chlubna (Peš), 60. Modl (Vovsík, Číhal) – 23. Hauser (Daníček, Hrabík), 44. Hrabík (TS), 59. Samson (Hauser, Daníček), 68. Daníček (Hrabík, Samson)


    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Cinka) – Topol, Vandas, Vovsík (C), Vildomec, Číhal (A), Jeletz, Löffler – Coufal, Báťa (A), Katolický – Peš, Modl, Chlubna – Nosek, R. Váňa, Niederhafner – Já. Jungwirth, Kudrna, O. Chvátal.
    Trenér: Petr Svoboda

    HC Sparta Praha: Vedral (Kalista) – Samson, D. Pavlák, David (A), Culek, J. Červenka, T. Bartoň, Cichoň – Hauser (A), Hrabík, Daníček – Bareš, Senčák, Fábry (C) – F. Novák, Odehnal, Stěpančuk – Hrubý, L. Novák, Poláček.
    Trenér: Tomáš Netík

    Rozhodčí: Jakub Valenta, Václav Kosnar – Jakub Maňák, Jakub Teršíp
    Jihlava 0 3 Sparta
    #1 Pondělí 18.03.2024 • 18:00
    Sparta - Jihlava 5:2
    #2 Úterý 19.03.2024 • 18:00
    Sparta - Jihlava 4:3 po prodl.
    #3 Pátek 22.03.2024 • 18:00
    Jihlava - Sparta 3:4 po prodl.
    bahis siteleri