Kladno – Ústí n/L 0:3 (kon.) | Kert Park Praha – Karviná 12:1 (kon.) | Svítkov – Hostivař 3:4 (kon.)
konec
HBC Kladno
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Elba DDM Ústí nad Labem
Neděle 24.03.2024, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 22. kolo
     
    Dnešní utkání sledovalo 103 diváků. (14:34:51)
     
    Souboj tabulkových sousedů vyzněl lépe pro hostující Ústí nad Labem, které vyloupilo hřiště Kladna výsledkem 3:0.

    Elba zadělala na úspěch v prostředním dějství, v němž si zásluhou tref Lukáše Soukupa a Jiřího Tomáše vybudovala dvoubrankový náskok. Ve třetí části potom upravil na rozdíl tří branek Ondřej Poláček, jenž tímto momentem ještě více narušil psychiku Kladna, které se snažilo, ale na skvěle chytajícího Rechtorika recept nenašlo.

    Ústí nad Labem se díky vítězství posunulo před dnešního soupeře na třetí místo se 41 body, Kladno má o bod méně a je čtvrté.
     
    Konec zápasu.
     
    44:47
    Tomáš Rechtorik sahá po čistém kontě. Správně odhadl, že Michal Potěchin zkusí střelu pod břevno, balónek vyrazil mimo tři tyče.
     
    44:14
    Z otočky zkusil vyhodit Pavel Krajíček. Nepovedlo se, ale dobře potom zapracoval Tomáš Kapusta, který již balónek poslal na zakázané uvolnění.
     
    43:49
    Hokejbalisté v bílých dresech udržují tříbrankový náskok i po další útočné akci soupeře, zisk tří bodů je velmi blízko.
     
    43:01
    Tvrdá střela Zdeňka Krále bolestivě trefila obětavě blokujícího Pavla Krajíčka, balónek odrazem od něj zamířil mimo hřiště.
     
    42:42
    Tentokráte mohl Pavel Krajíček střílet ve výhodnější pozici, ale nevěřil si a přihrávku na Lukáše Soukupa zastavil Markytán.
     
    42:08
    Přes celé hřiště chtěl vstřelit gól Pavel Krajíček, ale prázdnou svatyni soupeře poměrně výrazně minul, takže se píská zakázané uvolnění.
     
    41:39
    Skoro až z poloviny hřiště nahazoval kapitán Michal Dědič. Žádný z pokusů o teč se neujal, míček skončil za bránou Ústí nad Labem.
     
    41:08
    Kladenští získali převahu na útočné polovině a zkouší hru bez brankáře! Jedná se o logický krok, domácí mužstvo nemá co ztratit.
     
    40:46
    Mimo dění hry Petr Adam zezadu strčil do Petra Michajličenka, který dokonce potřebuje zdravotnickou péči po bolest zad. Rozhodčí po krátké domluvě nevylučují.
     
    40:22
    Už běž poslední pětiminutovka zápasu. Štěpán Důras vyzkoušel dlouhou nahrávku na Filipa Bartáka, jeho nástřel se s úspěchem nesetkal.
     
    39:59
    Oddechový čas pro tým Elba DDM Ústí nad Labem.
     
    39:59
    Od prvního kladenského gólu dělily centimetry Michala Potěchina, jenž chtěl využít skutečnosti, že má Rechtorik zakrytý výhled, jenže vypálil jen do břevna!
     
    39:21
    Do brejku vystartoval po zisku míčku Lukáš Soukup, ale sám proti dvěma konkurentům nic zajímavého nevymyslel, obral jej Markytán.
     
    38:55
    Zdeněk Král si chytře počkal na střelu, jenže ani nezrušil trvající kouzlo Rechtorika, který se blýskl dalším výborným zákrokem.
     
    38:26
    Pod tlakem Jiří Grus nevymýšlel zbytečnosti a vyhodil přes celé hřiště na zakázané uvolnění. Ústí nad Labem dle očekávání zbytky sil věnuje defenzivní činnosti.
     
    37:58
    Domácí sice kontrolují míček, ale nedaří se jim vytvořit takovou příležitost, kterou by se mohli vrátit zpátky do hry.

    Milan Huppert


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 17. L. Soukup (Belica), 27. Tomáš, 34. Poláček (Tomáš)


    HBC Kladno: Jirotka (Gerlich) – Barták, Dědič (C), Kastner, Markytán, R. Soukup (A), Teinitzer – Adam, Dreschler, Důras, Jedelský, Král, Patera, Potěchin, Rychlý, Šimůnek, Šmíd.
    Trenér: Slavomír Švancar

    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Koudelka) – Bečvář, Grus, Haas, Poláček, Popluhar, J. Sedláček (A), M. Sedláček – Belica, Červinka (A), Kapusta, Krajíček, Macek, Michajličenko, Nedoma, Škurla, L. Soukup, Stupka (C), Tomáš, Vacek, Zicho.
    Trenér: Jaroslav Pavlík

    Rozhodčí: Kettner, Synek

    Diváci: 103
    bahis siteleri