Tatran – Chodov 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 7:8 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
6:1 (1:0, 3:0, 2:1) Stav série: 1:0
FAT PIPE Florbal Chodov
Středa 27.03.2024, 19:00 • Sportovní centrum Řepy • Livesport Superliga • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z prvního utkání semifinále Livesport Superligy! Dnes se proti sobě postaví týmy ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice a FAT PIPE Florbal Chodov. Utkání začíná v 19:00.
     
    Formát play-off

    Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

    Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s vítězem v play-off 1. ligy mužů
     
    Cesty týmů do semifinále

    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice

    Tatran projel základní části velmi hladce, sice to nebylo jako minulý rok bez porážky, ale s tím se dalo počítat, protože Tatran hrál Pohár mistrů, který dokázal jako první český klub vyhrát! Po 26 zápasech skončil na první pozici, sice s velmi malým náskokem, ale na to se nikdo neptá! Do čtvrtfinále si celek z Prahy vybral Českou Lípu, která tento rok poprvé postoupila mezi nejlepší osmičku týmů v Česku! Od začátku série Tatran dokazoval vysokého papírového favorita a cestu do semifinále našel hned po prvních čtyřech prvních zápasech, které dokázal vyhrát bez větších problémů! Nejzajímavější věc v sérii co se stala, tak byla, že Marek Beneš dokázal v jednom zápase v České Lípě nasbírat devět kanadských bodů za 7 branek a 2 asistence!!! Do semifinále opět jako první vybíral tým ze Střešovic a zvolil si logicky celek Chodova a v semifinále tak uvidíme nejstarší české derby!

    FAT PIPE Florbal Chodov

    Chodov opět prožil velmi průměrnou sezónu. Za 26 zápasů se umístil na čtvrté pozici a to znamenalo, že postupuje rovnou do čtvrtfinále, kde si sice volilo soupeře, ale byl už vlastně daný a byla to Sparta, který zbyla jako poslední, ta se umístila pouze o příčku níže než Chodov. Celou sérii začal Chodov velmi dobře, oba dva domácí zápasy dokázal na Jižním Městě vyhrát a na hřiště soupeře si odvezl dvoubodový náskok v sérii! Ve třetím zápase to měla Sparta skvěle rozehrané a necelých 5 minut do konce ještě vedla 6:4, ale poté dokázali chodovští z ničeho nic vyrovnat zásluhou Toma Ondruška a rozhodující branku vstřelil v čase 58:41 Marek Šmíd. Poté byly ještě přidány dvě branky do dokryté klece a i třetí zápas dokázal vyhrát Chodov. Čtvrtý zápas to vypadalo, že Chodov si pohlídá náskok z prvních dvou třetin, což také udělala, ale v čase 59:59 vstřelil vyrovnávací branku Lukáš Ujhelyi, ale ta neměla platiti, protože časoměřič pustil časomíru později asi o nějaké 1,2 vteřinky, ale rozhodčí po zhlédnutí videa branku uznali. Poté přišla dlouhá série nájezdů a nakonec dokázala Sparta díky Čermákovi vyhrát na nájezdy a prodloužila si tak sérii. V pátém zápase ale Chodov i přes křivdu dokázal vyhrát 5:3 a postoupil do semifinále kam si jej zvolil Tatran.
     
    Nejproduktivnější hráči ve čtvrtfinále

    Za Tatran se umístil na prvním místě famózní Marek Beneš, který nasbíral za čtyři zápasy 15 kanadských bodů! Na druhé místě se objevil Tomáš Hanák s 12 kanadskými body a na třetím místě se umístil Martin Kisugite s 8 kanadskými body.

    Za Chodov byl nejproduktivnější Marek Vávra s Tomem Ondruškem, kteří shodně nasbírali 13 kanadských bodů v 5 zápasech! Na třetím místě skončil za nimi Mikuláš Komárek.
     
    Kdo je favorit

    V základní části dokázal oba dva zápasy vyhrát Tatran sice pouze o jeden a dva góly, ale to jim stačilo na zisk 6 bodů, toto je play-off a Chodov se může rozhodně připravit lépe a překvapit, domácí prostředí může hrát roli, ale ani jeden z týmů necestuje nikam daleko. V prvním zápase by měl zvítězit Tatran.
     
    Rozhodčími dnešního zápasu jsou Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora.
     
    Úvodní sestavy

    Tatran: Jurco (Kliment) – F. Eliáš, Tlapák, Sládeček, Kisugite, Meliš – Malhocký, J. Boček, Kreysa, A. Kučera, Kolísko, Šimek, Sádlo, Mare. Beneš (C), Mar. Čermák, Havlas, Vavroušek, T. Hanák, Šindelář.
    Trenér: Martin Pánek

    Chodov: Hodík (Dittrich) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Horký – Kovářík, Komárek, Vošta, Vávra, Ondrušek (C), Kafka, Eremiáš, V. Petráň, Votava, V. Klápa.
    Trenér: David Podhráský

    Rozhodčí: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora
     
    Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se proti sobě postaví v prvním semifinálovém zápase Tatran Střešovice, který nastoupí v černo-červených dresech a Chodov, který přijel na Řepy v bílých dresech. Přeji všem příjemnou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    0:39
    Marek Beneš vyhrál první buly pro Tatran, který zatím pouze kombinuje na své polovině, je jasné, že v prvních minutách asi moc šancí neuvidíme.
     
    0:58
    Ale opak je pravdou! Tatran se dostal před Karla Hodíka a snažil se dostat do střelecké pozice, nakonec vše chodovská obrana zvládla a drží míček.
     
    1:19
    Tomáš Jurco si také musel dávat pozor na teč Klápy, který míček sice zasáhl, ale minul branku domácího týmu.
     
    1:57
    David Šimek se dostal ke střele ze středu hřiště, ale Marek Matoušek skvělým blokem pomohl svému gólmanovi!
     
    2:26
    Tatran nyní uklidňuje hru na své polovině a na hrací ploše se už opět objevují první formace obou týmů.
     
    2:59
    Diváci v hale od začátku zápasu hlasitě podporují své hráče, Tatran má dokonce i dva velmi hlasité bubny v hledišti.
     
    3:27
    Vojtěch Petráň se dostal ke střele z levé strany, ale minul branku Tomáše Jurca, který nemusel v tuto chvíli zasahovat.
     
    3:57
    Chodov se snaží točit svou třetí formaci proti té první střešovické, uvidíme, jestli se jim tento krok vyplatí.
     
    4:29
    Obrovská šance Vojtěcha Klápy, který se dostal velmi jednoduše do středu hřiště, ale trestuhodně minul levou tyč domácí branky!
     
    4:49
    Šimon Vavroušek zlomil svou florbalku a musel rychle běžet na střídačku, vzápětí Tatran uklidňuje hru na své polovině a čeká.
     
    5:28
    Střela Jonáše Kreysy letělo pouze mimo branku a oba brankáři stále čekají na nějaký těžší zákrok v zápase, který je stále ve svém začátku.
     
    5:59
    Chodov nyní kombinuje na polovině hřiště, domácí jsou velmi dobře rozestavení a jejich soupeř nemá moc prostoru na kombinaci před brankou Tomáše Jurca.
     
    6:37
    Tom Ondrušek sbírá míček na své polovině po vyhození od soupeře, Tatran si už dlouhou dobu nesáhl na míček.
     
    7:06
    Až nyní se na míček dostal Matěj Havlas, ale ten byl skvěle obrán o míček ihned vzápětí, což se mu nelíbilo a chtěl si vzít míček zpět.
     
    7:39
    Milan Tichý zaváhal s Horkým v rozehrávce, ale nakonec vše chodovská obrana zvládla a bude rozehrávat ze své poloviny.
     
    8:15
    Pavel Sládeček skvěle vyhnal Chodov až na svou polovinu, kde se snaží kombinovat Vošta s Horkým.
     
    8:35
    David Horký se dokázal dostat ke střele z pravé strany, ale nakonec těsně minul levou tyč domácí branky a Jurco nemusel zasahovat.
     
    8:58
    Matěj Havlas skvěle vybojoval míček, poté ho předal přes kros na volného Martina Beneše, který měl před sebou už pouze Karla Hodíka, ale trestuhodně minul branku!
     
    9:21
    Tatran drží míček na své polovině za velkého povzbuzování fanoušků, ovšem zatím se nikam nežene.
     
    9:45
    Karel Hodík měl nyní míček na své brance a všiml si ho včas a vzal si ho pod svou kontrolu. Chodov bude opět na míčku.
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:34
    Jiří Bauer skvěle zapracoval do obrany a odebral míček Bočkovi, následně vybojoval pro svůj tým rozehrávku z rohu hřiště za brankou Karla Hodíka.
     
    10:58
    Vojtěch Petráň vystřelil z levé strany na Tomáše Jurca a ten si dokázal míček bez problému najít a zasahuje po delší době.
     
    11:27
    Stále se hraje velmi vyrovnaný florbal, poté přišla branka od Tatranu, ale nakonec Tomáš Hanák atakoval Karla Hodíka a branka nemůže být uznána!
     
    12:05
    Chodov stále kombinuje na své polovině, zatím to k prvnímu gólu v zápase rozhodně nevede.
     
    12:44
    Chodov se dostal za branku soupeře, ale tam skvěle zapracoval Adam Tlapák a svého hráče odstrčil mimo dostřel branky.
     
    13:14
    Rozhodčí nyní poskytují výhodu, dvouminutový trest to není, Dolanský a Sýkora rozhodně nebudou pískat nic jemného.
     
    13:57
    Z ničeho nic jsme se už dostali na konec 14. minuty první třetiny, stále čekáme na první branku, nyní skóre mohl změnit Kafka, ale opět minul branku soupeře.
     
    14:35
    David Horký byl pod velkým tlakem, ale nakonec vše skvěle zvládl, poté ovšem musel zasahovat Karel Hodík, kterému šel míček přesně do středu branky!
     
    15:02
    Kisugite mohl střílet, ale chodovská obrana rychle přispěchala a dokázala jeho střelu zablokovat, následně uklidňuje hru Milan Tichý.
     
    15:28
    Marek Beneš dostal dost prostoru za brankou Chodova, vzápětí se dostal do obrovské šance Matěj Havlas, ale tomu byl odpískán nedovolený faul! Stav zůstává 0:0!
     
    15:57
    Chodov se bude snažit rozhodně držet co nejvíce míček pod svou kontrolou, což se daří, vzápětí vystřelil Marek Vávra, ale zakončil pouze do dobře postaveného Jurca!
     
    16:36
    Tom Ondrušek se pokus vystřelit, což se mu povedlo, ale jeho střela byla otřená od bránícího hráče mimo branku!
     
    17:05
    Blíží se nám konec první třetiny, diváci v hale si přejí první branku utkání, která zatím nepřichází, Chodov rozhodně ihned od první minuty sympaticky bojuje.
     
    17:36
    Tatran právě vstřelil branku!
    Beneš skvěle ze své poloviny našel přesně volného MARTINA KISUGITEHO, který dokázal míček dostat bez větších problémů až za Karla Hodíka a domácí vedou! Asistence: Marek Beneš.
    17:36 Martin KISUGITE - 1:0
     
    17:59
    Tatran se dostal do další dobré pozice, ale Martin Čermák nakonec nedokázal dostat přihrávku na střed, kde byl Šimon Vavroušek.
     
    18:26
    Marek Beneš zkoušel z úhlu překvapit Karla Hodíka, ale ten si vše pohlídal a dokázal úspěšně proti střele zasáhnout!
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:14
    Pozor! Rozhodčí se nyní půjde podívat na video, jestli míček přešel brankovou čáru! Branka byla mimo svou pozici a Matěj Havlas vstřelil podle všeho branku!
     
    19:14
    Je jasno, podle záběrů nebylo možné určit jestli balónek přešel brankovou čáru a bude následovat trestné střílení, které provede Marek Beneš!
     
    19:14
    Marek Beneš se rozjel na brankáře Karla Hodíka, celou dobu jel velmi pomalu a snažil se trefit místo mezi rukou a nohou, ale nakonec trefil pávě dobře postavenou ruku chodovského brankáře!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nabídla dost příležitostí na obou stranách! Na gól jsme čekali poměrně dlouho až do 18. minuty kdy se dokázal prosadit Martin Kusugite po skvělé přihrávce od Marka Beneše. Ten se poté v čase 19:14 postavil k trestnému střílení, ale na Karla Hodíka si nakonec nepřišel. Stav je tedy po první třetině 1:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:43.
     
    Střely v první části: 10:6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    20:34
    Tatran se rychle zmocnil míčku na své polovině a je jasné, že pokud domácí povedou nebudou chtít zbytečně riskovat.
     
    20:59
    Tomáš Hanák dlouho držel míček pod tlakem, poté se dostal dobře ke střele ze středu hřiště, jenže nakonec nedokázal přesně zamířit.
     
    21:24
    Domácí celek se nyní zatáhl, vzápětí se k míčku dostal Jakub Boček, druhá třetina je zatím velmi opatrná.
     
    21:58
    Na hrací ploše se objevuje první chodovská formace, která tím pádem bude naskakovat proti té třetí tatranské, což bude velmi zajímavé sledovat.
     
    22:28
    Nedovolené vrážení od Ondřeje Sádla a Chodov bude rozehrávat z útočného rohu hřiště.
     
    22:54
    Stále se spíše hraje na polovině hřiště ve druhé třetině, oba brankáři zatím čekají na první nebezpečnou střelu. Nyní drží míček Chodov.
     
    23:45
    Marek Šmíd se dostal do skvělé pozice ze středu hřiště, ale trefil pouze prvního blokujícího hráče domácího celku a Tomáš Jurco nemusel zasahovat!
     
    24:18
    Rozhodčí Dolanský a Sýkora stále rozhodují dnešní utkání velmi slušně, stále čekáme na prvního vyloučeného hráče v utkání.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Filip Kovářík – 2 min., Špatné střídání.
     
    25:06
    Tatran zatím kombinuje kolem branky Karla Hodíka, vzápětí vystřelil Marek Beneš, ale nakonec minul branku Karla Hodíka!
     
    25:47
    Chodov zatím skvěle brání proti velmi nebezpečné pětici Tatranu, která zatím nic skvělého nevymyslela.
     
    25:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    V přesilovce vystřelil Meliš z první po křížné přihrávce na Karla Hodíka, který sice skvěle zasáhl proti jeho střele, ale na dorážku TOMÁŠE HANÁKA už zareagovat nedokázal! Asistence: Milan Meliš.
    25:57 Tomáš HANÁK - 2:0
     
    26:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran rychle utíká do tříbrankového vedení! Jakub Boček zády k brance dokázal míček šikovně přiklepnout na hůl MARTINA ČERMÁKA, který střelou ze středu hřiště dokázal dostat míček do branky Karla Hodíka! Asistence: Jakub Boček.
    26:15 Martin ČERMÁK - 3:0
     
    26:56
    Skvělá příležitost pro Chodov, kdy už byl Marek Vávra v jasné situaci a stačilo dostat míček přes brankovou čáru, ale nakonec minul branku Tomáše Jurca!
     
    27:35
    Antonín Votava se dostal před Martina Kisugiteho, vzápětí se dokázal dostat i do střely, ale střelou na vzdálenější tyč nedokázal vstřelit první branku svého týmu.
     
    28:04
    Diváci v hale jsou po dvou gólech Tatranu velmi tichý, ale vzápětí jakmile jsem to zmínil, tak ožívají.
     
    28:54
    David Horký dostal míček pouze k Sládečkovi, ale nakonec Chodov dokázal dostat míček zpět na svou polovinu a uklidňuje hru.
     
    29:28
    Tom Ondrušek sice zariskoval s přihrávkou, ale vyšlo mu to, poté střela ze středu hřiště zamířila jen do blokujícího Šimona Vavrouška!
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu!
     
    30:41
    Domácí tým nyní dlouho pod tlakem svého soupeře, ale Chodov nedokáže zatím přesně ji zamířit a Tomáš Jurco zatím vše chytá nebo pouze kontroluje pohledem.
     
    31:17
    Nyní šel balónek za mantinel od Milana Tichého, který se přiznal a rozehrávat bude tým Tatranu Střešovice z dobré pozice.
     
    31:17
    Tom Ondrušek nyní něco reklamoval u rozhodčích! Ti ukazují, že něco budou zkoumat u videa! Zkoumá se potencionální trestné střílení pro Chodov!
     
    31:17
    Rozhodčí rozhodli! Hráč Tatranu Střešovice neporušil pravidla a pro Chodov bude následovat dvouminutový trest!
     
    31:33
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Vojtěch Petráň – 2 min., Zdržování hry.
     
    32:09
    Domácí celek zatím nic nevymyslel a Chodov se zatím velmi dobře brání u své branky, následně Karel Hodík vyhodil míček až na polovinu soupeře.
     
    32:34
    Stále vidíme dlouhou kombinaci před brankou Chodova, vzápětí se bude vylučovat znovu na chodovské straně!
     
    32:53
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Tom Ondrušek – 2 min., Blokování soupeřovy hole.
     
    33:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Mistr využívá další početní výhodu. MAREK BENEŠ si vzal míček na polovině hřiště a vzápětí ze středu hřiště přesně zamířil do pravého dolního rohu branky. Bez asistence.
    33:07 Marek BENEŠ - 4:0
     
    33:45
    Tatran stále má početní výhodu 5 na 4, ale v tuto chvíli jim stačí držet míček a mohou si celou situaci v klidu připravit.
     
    34:19
    Karel Hodík se přesouvá ze strany na stranu a už toho má dost, chodovská obrana se snaží rychle vyhodit míček a jít vystřídat.
     
    34:53
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    35:27
    Pomalu se nám blíží konec druhé třetiny, vzápětí se dostali k míčku hráči hostujícího celku, kteří se snaží prosadit poprvé v zápase.
     
    36:02
    Tomáš Jurco stále drží na svém kontě nulu a může na ní pomýšlet rozhodně i na konci zápasu. Ve florbale se jen tak nevidí nula na konci zápasu.
     
    36:35
    Vojtěch Klápa se dostal ze strany do střely, ale Tomáš Jurco stále bez větších problémů chytá všechny střely, které na něj míří.
     
    37:08
    Chodov se snaží napadat soupeře a pokud by vstřelil branku ještě do konce druhé třetiny, rozhodně by je to povzbudilo do poslední třetiny.
     
    37:31
    Jonáš Kreysa byl faulovaný za brankou Karla Hodíka, odkud bude rozehrávat první formace domácího celku.
     
    38:09
    Matěj Havlas mále sebral míček na polovině hřiště Komárkovi, ale nakonec vše chodovský hráč zvládl.
     
    38:42
    Komárek uklidňuje hru společně s Milanem Tichým, kterému už přišel k ruce Slunečko na polovině hřiště.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:01
    Vyloučení v týmu ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice:
    Michal Antonín Malhocký – 2 min., Špatné střídání.
     
    39:36
    Chodov zatím kombinuje před brankou Tomáše Jurca, ten stále čeká na první zákrok v této přesilové hře soupeře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla čtyři branky! Tatran dokázal využít přesilové hry a zaslouženě vede po druhé třetině už 4:0. Chodov pokud se bude chtít dostat ještě do zápasu bude muset hodně zabrat! Ve florbale není nic nemožné.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:28.
     
    Střely ve druhé části: 7:8.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    40:41
    Chodov začal velmi aktivně na balónku ve třetí třetině, důležité bude pro hostující celek co nejdříve vstřelit první branku.
     
    41:01
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    41:29
    Tvrdá střela ze středu hřiště byla zablokovaná mimo branku Tatranu, rozehrávat bude hostující tým z útočného rohu branky.
     
    41:58
    Domácí hráči jsou zatažení hluboko na své polovině a je to možná až příliš, pokud bude Chodov takhle tlačit tak branku rozhodně vstřelí.
     
    42:28
    Marek Vávra v obrovské příležitosti zakončoval, ale Tomáš Jurco byl dobře postavený a dokázal skvěle zakročit!
     
    42:57
    Stále jsme na začátku třetí třetiny, vzápětí se musel činit i Karel Hodík, který svou dlouhou nohou dokázal zasáhnout úspěšně.
     
    43:06
    Nyní velmi sporná situace, kde se dalo určitě vylučovat na straně Chodova, ale rozhodčí Dolanský pouští hru a hraje se dál.
     
    43:38
    Marek Beneš se skvěle dostal do středu hřiště, předal míček na Martina Kusigiteho, který ve skvělé pozici minul branku Karla Hodíka!
     
    44:07
    Tatran stále drží pohodlný náskok a rozhodně se nechystá nikam pospíchat a počká si na chyb soupeře, které by mohly přicházet.
     
    44:57
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Jiří Bauer – 2 min., Hrubost.
     
    45:33
    Rána Marka Beneše nyní zamířila pouze do prvního blokujícího hráče a Karel Hodík nemusel zasahovat, Sýkora vzápětí dokázal míček vyhodit daleko od své branky.
     
    45:58
    Minuta z přesilové hry je pryč, opět se Chodov brání velmi dobře proti přesilové hře Tatranu, která je i v dnešním zápase velmi silná.
     
    46:25
    Tatran byl nyní dlouho na své polovině a čekal co s míčkem udělá, vzápětí Kreysa vypálil do pevného bloku před brankou Karla Hodíka.
     
    46:57
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    47:21
    Skvělá práce od Ondřeje Vošty, který udržel míček na polovině soupeře a následně byl na jeho osobu odpískán faul.
     
    47:54
    Chodov se opět dostal na balónek, uvidíme kdy se odhodlá Chodov ke hře v šesti bez Karla Hodíka!
     
    48:29
    Šimon Vavroušek ztratil rovnováhu a to v souboji hrálo roli, míček se ale opět dostal na hole Tatranu Střešovice.
     
    49:02
    Domácí hráči drží daleko balónek daleko od své branky, vzápětí se už Chodov usadil na polovině soupeře.
     
    49:41
    Tomáš Jurco si sáhl na balónek po delší době a stále se přibližuje k další nule v sezóně!
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny!
     
    50:38
    Vošta napálil opět pouze prvního blokujícího hráče Tatranu Střešovice, který v tomto zápase hraje výborně dozadu.
     
    50:59
    Jakub Kolísko se dostal středem hřiště do střelecké pozice, ale nakonec minul branku Karla Hodíka, který už za pár minutek bude na střídačce.
     
    51:31
    Sládeček se dostal ke střele z pravé strany a mířil na vzdálenější tyč, ale nakonec pouze minul branku Karla Hodíka, který nemusel zasahovat!
     
    52:03
    Skvělá zákrok Tomáše Jurca proti Davidu Horkému, který nedokázal poprvé překonat brankáře Tatranu! Další nevyužitá šance Chodova nebyla využita!
     
    52:36
    Vojtěch Petráň se dostal ke střele z pravé strany na branku soupeře, ale nakonec pouze trefil dobře postaveného Jurca v brance.
     
    53:06
    Tatran nyní drží míček na své polovině a Chodov stále nevstřelil ani jednu branku, vzápětí Beneš hledal Kisugiteho, ale nakonec nedokázal dostat míček do branky.
     
    53:41
    Vysoká hůl od chodovského hráče na polovině domácího celku. Chodov už zkouší hru v šesti!
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 651 diváků.
     
    54:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    MARTIN ŠINDELÁŘ se dostal na vlastní polovině hřiště k odraženému míčku a poté dokázal přesně zamířit do prázdné chodovské klece. Bez asistence.
    54:45 Martin ŠINDELÁŘ - 5:0
     
    55:16
    Karel Hodík je opět na střídačce, vzápětí střela ze středu hřiště od Komárka zamířila pouze do prvního blokujícího hráče.
     
    55:56
    Tatranu se stále daří odolávat tlaku Chodova, který je místy velmi silný, ale branka stále z toho není!
     
    56:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další potrestaná power-play hostů. Čermák dokázal dostat míček přesně na malé brankoviště, kde stál volný MICHAL MALHOCKÝ a ten stačil zakončit v době, kdy se teprve chodovský brankář po vyběhnutí ze střídačky vrhal zpět do brány. Asistence: Martin Čermák.
    56:00 Michal MALHOCKÝ - 6:0
     
    56:38
    Chodov to opět zkouší v šesti a v tuhle chvíli alespoň chtějí něco natrénovat a Tomáš Jurco by ještě mohl inkasovat.
     
    57:07
    Nedovolený zákrok od Mikuláše Komárka a hostující gólman bude muset zpět do branky. Rozehrávat bude Tatran z útočného rohu hřiště.
     
    57:35
    Vošta zůstává ležet u zadního mantinelu po souboji s Bočkem, ale nakonec se zvedá a hostující tým bude moct pokračovat ve hře.
     
    58:11
    Adam Tlapák trefil bekhendem horní tyč hostující branky! Velká škoda pro Tatran, ale ten už to nemusí mrzet.
     
    58:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Čestný úspěch pro hosty. Bauer napálil jedovkou jednoho z domácích hráčů, míček se poodrážel až k MIKULÁŠI KOMÁRKOVI, který ho dokázal přesně dorazit do branky! Asistence: Jiří Bauer.
    58:18 Mikuláš KOMÁREK - 6:1
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:35
    Máme už pouze pár vteřin do konce zápasu a stav 6:1 už asi zůstane, Tatran se už nikam hnát nebude a spíše Chodov se bude snažit.
     
    Konec zápasu.
     
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice – FAT PIPE Florbal Chodov 6:1
    Branky a nahrávky: 18. Kisugite (Beneš), 26. Hanák (Meliš), 27. Čermák (Boček), 34. Beneš, 55. Šindelář, 56. Malhocký (Čermák) – 59. Komárek (Bauer). Rozhodčí: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora. Vyloučení: 1:4. Využití: 2:0. Diváci: 651. Zásahy brankářů: 23:18. Po třetinách: 1:0, 3:0, 2:1.
     
    Mistrovský Tatran Střešovice potvrdil roli favorita a v semifinálové sérii vede 1:0. Chodov doplatil na neproměňování šancí a do zítřejšího pražského derby bude muset vstoupit mnohem lépe. (21:01:19)

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 18. Kisugite (Mare. Beneš), 26. T. Hanák (Meliš), 27. Mar. Čermák (J. Boček), 34. Mare. Beneš, 55. Šindelář, 56. Malhocký (Mar. Čermák) – 59. Komárek (J. Bauer)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 23:18.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Kliment) – F. Eliáš, Tlapák, Sládeček, Kisugite, Meliš – Malhocký, J. Boček, Kreysa, A. Kučera, Kolísko, Šimek, Sádlo, Mare. Beneš (C), Mar. Čermák, Havlas, Vavroušek, T. Hanák, Šindelář.
    Trenér: Martin Pánek

    FAT PIPE Florbal Chodov: Dittrich (Hodík) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Horký – Kovářík, Komárek, Vošta, Vávra, Ondrušek (C), Kafka, Eremiáš, V. Petráň, Votava, V. Klápa.
    Trenér: David Podhráský

    Rozhodčí: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora

    Diváci: 651
    Tatran 4 1 Chodov
    #1 Středa 27.03.2024 • 19:00
    Tatran - Chodov 6:1
    #2 Čtvrtek 28.03.2024 • 19:30
    Tatran - Chodov 5:3
    #3 Neděle 31.03.2024 • 18:00
    Chodov - Tatran 7:4
    #4 Pondělí 01.04.2024 • 18:00
    Chodov - Tatran 3:7
    #5 Středa 03.04.2024 • 20:00
    Tatran - Chodov 8:5
    bahis siteleri