Buffalo – New Jersey 5:2 (kon.) | Florida – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Vegas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Anaheim 6:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 5:8 (kon.) | Colorado – Nashville 7:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Florida Panthers
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
Detroit Red Wings
Sobota 30.03.2024, 17:30 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu jsou další zápasy v rámci zámořské NHL a prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat zápas mezi týmy Florida Panthers a Detroit Red Wings.
     
    Florida Panthers

    Hokejisté domácí Floridy Panthers se v tabulce ve Východní konferenci nacházejí na čtvrtém místě a už mají jisté vyřazovací boje. Na své konto zapsali sedmadevadesát bodů a ještě mají možnost svou pozici vylepšit a postoupit o nějaký ten stupínek výše. Panteři teď dvakrát po sobě prohráli, když padli doma 3:4 s Bostonem a následně pak prohráli znovu ve svém teritoriu, a sice 2:3 s New Yorkem Islanders. Třetí duel v domácím prostředí by už rádi zvládli a pokusí se proti Detroitu bodovat.

    Nejproduktivnější hráči

    Sam Reinhart 51+34
    Matthew Tkachuk 23+56
    Carter Verhaeghe 33+37
     
    Detroit Red Wings

    Hosté z Detroitu Red Wings se v tabulce ve stejné konferenci nacházejí na deváté pozici s devětasedmdesáti body a ještě bojují o play-off. Na osmou pozici mají ztrátu dvou bodů, takže šanci ještě rozhodně mají. Ovšem teď se jim vůbec nedařilo, kdy ze tří zápasů po sobě brali pouhý bod. 0:1 prohráli v Nashvillu, 3:4 po prodloužení ve Washingtonu. A naposledy pak padli v Carolině, která doma vyhrála 4:0. Budou dnes hosté úspěšní a protrhnou špatnou sérii proher?

    Nejproduktivnější hráči

    Lucas Raymond 24+36
    Alex DeBrincat 24+35
    Dylan Larkin 28+29
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly třikrát. Dvakrát vyhrála Florida, jednou pak Detroit.
     
    Česká a slovenská stopa

    Bez české a slovenské stopy.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekblad (A), Forsling, Montour, Mikkola, Ekman-Larsson, Kulikov – Tarasenko, Barkov (C), Verhaeghe – M. Tkachuk (A), Bennett, Rodrigues – Reinhart, Lundell, Luostarinen – Stenlund, Lorentz, Cousins.
    Trenér: Paul Maurice

    Detroit Red Wings: Lyon (Reimer) – Seider, Chiarot (A), Petry, Edvinsson, Gostisbehere, Määttä – Raymond, Larkin (C), Perron – Fabbri, Compher, DeBrincat – Fischer, Copp (A), Rasmussen – Czarnik, Veleno, P. Kane.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Chmielewski, Rooney – Kovachik, Fournier.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Hned na začátku první třetiny zřejmě hosté přišli o Dylana Larkina, kterého dělovkou nastřelil vlastní spoluhráč. Do šatny mu museli pomoci spoluhráči. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    01:02
    Do těsné blízkosti domácí branky si sjel David Perron, ale nedokázal ohrozit Sergeje Bobrovského.
     
    01:52
    Patrick Kane hledal spoluhráče přihrávkou, ale nakonec tahle souhra nevyšla a do akce na druhé straně míří domácí Florida.
     
    02:59
    Kevin Stenlund se ocitl v těsné blízkosti Alexe Lyona, ale nakonec před ním vůbec nevystřelil. Následně pak ale znovu domácí obléhali hostující klec.
     
    03:52
    Alexander Barkov se sice napřáhl ke střele, ale ta neprošla za záda Alexe Lyona.
     
    04:44
    Andrew Copp na hraně pravého kruhu vyslal jedovku, která procházela skrze obranu soupeře, ale zachytil ji Sergej Bobrovskij a nechal hru přerušit. Buly tak bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    04:58
    Od modré čáry střílel Dmitrij Kulikov a jeho přízemní pokus pak končí na Alexi Lyonovi. Ten nechal hru plynout a poslal puk svým spoluhráčům, kteří otáčejí hru.
     
    06:46
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    06:58
    Po pravém křídle unikal do útočného pásma hostující Michael Rasmussen, byl trochu přistrčen soupeřem, ale nakonec to ustál. Detroit ale před Bobrovským nic nevymyslel.
     
    07:31
    Na druhé straně si musel dávat pozor Alex Lyon, který čelil pokusu Cartera Verhaegheho, jenž švihem ohrozil jeho svatyni. Hra je přerušena a buly bude vhozeno před jeho klecí.
     
    07:49
    Další akce Detroitu byla ofsajdová a hra je vykázána do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    08:20
    Sergej Bobrovskij si pohrál se soupeřem a jeho ránu poté bezpečně ukryl do lapačky a před dotěrnými detroitskými útočníky raději zastavuje hru.
     
    08:55
    Lucas Raymond střílel z pravé strany z mírného úhlu, přesto zaměstnal přesouvajícího se Sergeje Bobrovského, který jeho pohotovou střelu zastavil nastavenou lapačkou.
     
    09:25
    Dobrá zpráva pro Detroit, Dylan Larkin se vrátil z kabiny a už je na střídačce, vypadá to, že by mohl zasáhnout do hry a nakonec zranění nebylo tak vážné.
     
    09:47
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Anton Lundell – 2 min., držení.
     
    10:31
    5/4
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Perron poslal kotouč na pravou stranu, kde se poté z kruhu napřáhl ke střele ROBBY FABBRI a propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Asistence: David Perron a Shayne Gostisbehere.
    Fabbri R., Perron D., Gostisbehere S., Copp A., Compher J.
    Ekblad A., Luostarinen E., Forsling G., Stenlund K.
    10:31 Robby FABBRI - 0:1
     
    11:35
    Hosté pokračují v útočném tažení a Sergej Bobrovskij se musel mít opět na pozoru. Poté ale získali puk domácí hráči a rychle otočili hru na opačnou stranu.
     
    12:35
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Steven Lorentz – 2 min., hákování.
     
    12:35
    Na řadě je další komerční přestávka a po ní si další přesilovou hru zahrají hráči Detroitu, kteří tak mají velkou šanci navýšit své vedení.
     
    12:55
    A Rudá Křídla už se derou do přesilovkové akce a snaží se o kombinaci v domácím teritoriu, kterou by mohli znovu ohrozit klec Sergeje Bobrovského.
     
    13:45
    Niko Mikkola ve vlastním oslabení měl možnost vystřelit na levém kruhu, ale akce se příliš nepovedla. Nicméně domácí aspoň pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    14:19
    Domácí vyhodili puk až před branku Alexe Lyona a vypadá to, že oslabení tentokráte zvládnou bez úhony.
     
    14:35
    Florida je v plném počtu.
     
    15:00
    Další komerční přestávka.
     
    15:28
    Nyní operovali před hostující klecí Panteři, Sam Reinhart vyslal přízemní střelu na Lyona, ale ten holí zasáhl a má puk ve své moci.
     
    16:05
    Vladimir Tarasenko se rozjel od svého brankáře a byl znovu u zrodu další útočné akce Floridy, ale domácí pak před Alexem Lyonem neohrozili jeho branku a skóre se tak nemění.
     
    16:58
    Detroit čelil další akci soupeře a ustál to. Těsný náskok tak hosté udrželi a sami okamžitě míří na opačnou stranu.
     
    17:24
    Ale akce Detroitu byla neúspěšná, na druhé straně se do šance dostával Dmitrij Kulikov, který ale do pásma Detroitu projel příliš zbrkle a je z toho jen postavení mimo hru.
     
    17:41
    Zakázané uvolnění Floridy a hra se stěhuje před branku Sergeje Bobrovského, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    18:01
    Akce střídala akci a v té další byli nyní znovu hosté, proti nepříjemnému zakončení Austina Czarnika zakročil lapačkou Sergej Bobrovskij a hra je zastavena.
     
    18:25
    Další postavení mimo hru na straně Floridy a hra je vykázána zpět do středního pásma.
     
    18:50
    Evan Rodrigues se prosmýkl obraně Detroitu a hnal se před Alexe Lyona, který ale jeho pokus z levého kruhu kryje a zastavuje hru. Buly před jeho klecí.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:21
    Patrick Kane se zjevil mezi kruhy a jeho pohotová střela končí mimo tři tyče stejně tak jako ta na druhé straně z hole Cartera Verhaegheho.
     
    19:50
    Domácí se ještě snažili o zakončení před Lyonem, ale už se nic nestalo a první dějství se tak nachyluje ke svému konci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se povedlo hostům využít přesilovou hru a ti šli do vedení. Poté byly k vidění akce na obou stranách, ale oba gólmani byli pozorní a skóre se už neměnilo. Po první třetině tak mají Rudá Křídla jednobrankový náskok v zádech.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 18:30.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Aleksander Barkov od pravého hrazení sjel blíže brance Detroitu, ale z bekhendu se mu nepovedlo přesně zakončit.
     
    21:02
    A znovu se domácí dostávali do akce, Nick Cousins však svou střelu příliš přetáhl a ta končí jen vedle protější tyče. Alex Lyon tak mohl být prozatím v klidu.
     
    21:41
    Nyní už ale musel zakročit, když na něho šla nebezpečná střela z hole Matthewa Tkachuka.
     
    22:18
    Eetu Luostarinen se natlačil do těsné blízkosti Lyona a nadvakrát zakončil, ale jeho počínání zastavil dalším zákrokem hostující brankář.
     
    22:42
    Patrick Kane se dostával do akce, ale nakonec přihrávka na Dylana Larkina byla hodně nepřesná a rázem tak končí i slibná akce Rudých Křídel.
     
    23:39
    Brandon Montour dostával přihrávku do prostoru mezi kruhy a kdyby se k němu dostala, asi by bylo před hostující brankou hodně nebezpečno. Jenže celou akci Floridy zastavil bek Ben Chiarot.
     
    24:37
    Matthew Tkachuk se natlačil před Alexe Lyona a ten si připisuje důležitý zákrok, kterým drží svůj tým a také těsné vedení.
     
    25:16
    Domácí nyní tlačí na svého soupeře a snaží se na vyrovnání, a i když bylo znovu na spadnutí, vše pokryl Alex Lyon, jenž má další důležitý zákrok proti jedovce Gustava Forslinga.
     
    27:04
    Zakázané uvolnění Detroitu a ten si znovu nevydechne. Po dalším tlaku Floridy se bude vhazovat před Lyonem.
     
    27:25
    Tlak Floridy sílí a stále není vyrovnáno, hosté všemu dobře čelí a dostávají puk daleko od branky Alexe Lyona.
     
    28:06
    Nyní byl k vidění náznak akce Detroitu, ale vše jistila pozorná obrana. A hned na to míří do akce znovu hráči Floridy, kteří mají další tlak.
     
    28:45
    Aaron Ekblad napřáhl na modré čáře a Alex Lyon nastavil lapačku a kotouč do ní ukryl. Na řadě je nyní komerční přestávka a po ní se bude vhazovat před hostující klecí.
     
    29:28
    Hosté zachytili rozehrávku soupeře ve vlastním pásmu a poté dostali puk do středního pásma, výhoz Seidera byl ale příliš vysoký a končí v hledišti. Hostující hráč tak inkasuje dvě minuty.
     
    29:28
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Moritz Seider – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    30:15
    Jsme za polovinou řádné hrací doby a hosté stále drží těsný náskok. Domácí ale v přesilové hře jsou znovu hodně nebezpeční.
     
    31:04
    Sam Bennett na pravém kruhu napřáhl ke střele a ta zaletěla až před klec Lyona, kde byl ale hostující brankář připraven s dalším zákrokem.
     
    31:28
    Detroit je v plném počtu.
     
    31:57
    Před Sergejem Bobrovským se zjevil Patrick Kane a jeho okamžitá střela končí na domácím brankáři, který pak hru přerušuje. A hned na to je oznámena další komerční přestávka.
     
    32:11
    Alex DeBrincat nadvakrát vyzkoušel pozornost Sergeje Bobrovského a domácí brankář uspěl s dalším zákrokem. Po něm pak raději hru přerušuje.
     
    32:44
    Sergej Bobrovskij uspěl s dalším zákrokem proti nebezpečnému zakončení Patricka Kaneho a hra je zastavena. Následně se strhla potyčka mezi oběma tábory a uvidíme, zda se bude vylučovat nebo postačí domluva sudích.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Sam Bennett – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    David Perron – 2 min., hrubost.
     
    33:02
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách, v útoku jsou hosté a snaží se navýšit své vedení, zatím se jim to ale proti precizní obraně Floridy a jejím brankáři nedaří.
     
    33:49
    Nyní zase ohrozili branku hostů domácí borci, pokus Sama Reinharta ale skončil pouze na betonu Alexe Lyona.
     
    34:27
    Aleksander Barkov objel branku Detroitu, poté se dostal před ní, ale v zakončení mu zabránila obrana hostujícího celku. Znovu se skóre nemění a Detroit vede 1:0.
     
    35:22
    Steven Lorentz se dostal do těsné blízkosti Alexe Lyona, ale jeho přízemní pokus končí na dalším jeho zákroku a hra je zastavena. Buly po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    35:59
    Florida udržela útočné pásmo a pokračovala v akci, ale tu překazil Ben Chiarot, který dostal kotouč k sobě. Následně pak mohli otočit hru spoluhráči, ale nepovedlo se.
     
    36:44
    Až nyní je puk ve středním pásmu a do toho útočného rychle míří detroitský útok.
     
    37:27
    Aleksander Barkov si najel do prostoru mezi kruhy a jeho svižný pokus pak proletěl jen těsně vedle levé tyče z pohledu Alexe Lyona.
     
    38:04
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Dmitrij Kulikov – 2 min., nedovolené bránění.
     
    38:04
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    38:21
    Dylan Larkin zavezl puk do útočného pásma, přenechal ho zadovkou Shaynemu Gostisbeheremu a ten poté střílel od modré čáry, ovšem pouze do obrany Floridy. Ta se poté osvobozuje.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:24
    J. T. Compher z prostoru mezi kruhy vyslal táhlou střelu, proti které zakročil Sergej Bobrovskij a raději přerušil hru. Svým zákrokem svůj tým hodně podržel.
     
    39:40
    Sam Reinhart ve vlastním oslabení střílel z pravé strany a jen díky zákroku Lyona není vyrovnáno, ten se přesunul k tyči a kotouč lapil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní nepadla žádná branka, ovšem domácí měli mnohdy drtivý tlak před brankou Detroitu, ten to ale vše ustál a těsné vedení, kterého docílil v první třetině, tak uhájil až do konce prostřední části hry.
     
    Střely na branku: 24 – 17
     
    Další třetina začne přibližně v 19:25.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    40:41
    Domácí od svého brankáře rozjížděli další akci, ale vše znovu jistil Alex Lyon. A hned se před jeho brankou strhla další mela.
     
    41:32
    Hosté dostali puk z pásma a pokračovali dopředu, ale v jejich rozletu je znovu zastavila obrana Floridy.
     
    43:15
    Alex DeBrincat si najel na levou stranu a jeho přízemní pokus končí mimo tři tyče. Následně pak do akce míří opět domácí Florida.
     
    43:58
    Lucas Raymond číhal před domácí brankou, nakonec ale střílel Alex DeBrincat z prostoru nad kruhy a jeho rána byla zastavena Sergejem Bobrovským.
     
    44:56
    Po pravé straně táhl akci Detroitu Shayne Gostisbehere a poté puk nahodil před Bobrovského, ten ho okamžitě lapil a rázem bylo po další akci hostů.
     
    45:42
    A hned na to ohrozil Lyona Steven Lorentz, jehož pokus končí na betonu hostujícího brankáře, který znovu podržel svůj tým.
     
    46:02
    Aktivní hráči Floridy neustále buší na hostující vrata, ale stále se jim nedaří vyrovnat, ač měli zase dobrý tlak do detroitské branky.
     
    46:53
    Další atak branky Lyona, ten je zatím neprůstřelný, nyní lapil další dvě střely Floridy a nechává hru zastavit. Následně pak je na řadě další komerční přestávka.
     
    47:40
    Eetu Luostarinen nabral rychlost a dostával se do útočného pásma, ale tam mu dobře sekundoval hostující bek, který mu nedovolil ohrozit Lyona v brance Red Wings.
     
    48:37
    Další tlak Floridy, je neuvěřitelné, kolik dalších střel šlo na Alexe Lyona, ale ten znovu drží svůj tým a kryje další pokusy domácích.
     
    49:30
    Detroitští vyhodili puk z obranné třetiny a chtěli jít dopředu. Ale znovu jejich rozehrávku napadala obrana Floridy, která pak rychle zase otáčí hru.
     
    50:07
    Teď vytasil parádní zákrok Sergej Bobrovskij, když lapil pokus Robbyho Fabbriho z levého kruhu a okamžitě přerušuje hru. Následuje také další komerční přestávka.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Aaron Ekblad – 2 min., krosček.
     
    50:28
    Hosté rozjíždějí přesilovkovou akci, dopředu se dral Lucas Raymond, ale nakonec ho zastavil čistě jeden z obránců floridských Panterů.
     
    51:12
    Shayne Gostisbehere prudce nahodil puk před branku Floridy, tam si ho našel Aaron Ekblad a odpálil ho až před hostující klec.
     
    52:21
    5/5
    Florida právě vstřelila branku!
    Jen co domácí ubránili oslabení, udeřili. V protiútoku střílel Ekblad, puk se pak jen odrazil na pravou stranu, kde ho nekompromisně za brankovou čáru dorazil kapitán Floridy ALEKSANDER BARKOV – 1:1. Asistence: Aaron Ekblad a Niko Mikkola.
    Barkov A., Ekblad A., Reinhart S., Forsling G., Mikkola N.
    Copp A., Raymond L., Seider M., Kane P., DeBrincat A.
    52:21 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    53:12
    Hosté se hned snažili znovu strhnout vedení na svou stranu, ale nepovedlo se jim to. Hra je přerušena, buly před domácí brankou.
     
    53:37
    A další možnost pro hosty, kteří se dostali do akce, ale obrana Floridy byla opět pozorná a zastavila ji. Pomohla tak Bobrovskému.
     
    54:25
    Další komerční přestávka.
     
    54:25
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Aaron Ekblad – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Alex DeBrincat – 2 min., hrubost.
     
    55:04
    4/4
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí při hře čtyři na čtyři strhávají vedení na svou stranu a znovu v tom měl prsty ALEKSANDER BARKOV, který nahazoval puk před branku Detroitu a i za přispění obránce hostů končí kotouč za brankovou čarou – 2:1. Asistence: Sam Reinhart a Oliver Ekman-Larsson.
    Barkov A., Reinhart S., Forsling G., Ekman-Larsson O.
    Raymond L., Petry J., Seider M., Larkin D.
    55:04 Aleksander BARKOV - 2:1
     
    55:26
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Brandon Montour – 2 min., podrážení.
     
    56:00
    4/3
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hned je ale vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. V přesilové hře poslal Kane puk na DYLANA LARKINA, který z pravého kruhu ranou k bližší tyči překonal Bobrovského a Red Wings tak jsou zase zpátky ve hře – 2:2. Asistence: Patrick Kane a Shayne Gostisbehere.
    Larkin D., Kane P., Gostisbehere S., Raymond L.
    Barkov A., Forsling G., Mikkola N.
    56:00 Dylan LARKIN - 2:2
     
    57:09
    Domácí hráči se znovu rozjeli před klec Detroitu, jejich zakončení ale končí mimo tři tyče.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:21
    Panteři zahrozili před Lyonem, ale jeden z beků hostů žabkou vyhodil kotouč z pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:01
    Domácí mají snahu znovu strhnout vedení na svou stranu, Sam Reinhart zblízka vystřelil na Alexe Lyona, ale marně jeho branku dobýval.
     
    59:30
    Po chvilce pak šli do akce zase hosté, ale Bobrovského branku vůbec neohrozili.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu přijde pětiminutové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:34
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Aleksander Barkov – 2 min., podrážení.
     
    60:59
    Hosté se pomalu rozjížděli před klec soupeře, ale nakonec jim Florida puk vypíchla a poslala až před Lyona.
     
    61:22
    Další výhoz puku až před hostující klec a domácí šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    61:59
    Alex DeBrincat tváří v tvář Bobrovskému neuspěl a ten drží svůj tým!
     
    62:34
    Domácí jsou ve čtyřech.
     
    62:49
    Sam Bennett se natlačil až před Lyona a jeho střela končí na jeho pozorném zákroku!
     
    63:25
    Další akci rozjeli hosté, ve středním pásmu je ale domácí zastavili a sami otočili hru na druhou stranu.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:45
    Poslední vteřiny nastavené hrací doby a vypadá to, že se už nic nestane a půjde se do samostatných nájezdů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Sam REINHART proměňuje.
    Sam REINHART
     
    1. série
    1:0
    Lucas RAYMOND neproměňuje.
    Lucas RAYMOND
     
    2. série
    1:0
    Aleksander BARKOV neproměňuje.
    Aleksander BARKOV
     
    2. série
    1:0
    Patrick KANE neproměňuje.
    Patrick KANE
     
    3. série
    1:0
    Anton LUNDELL neproměňuje.
    Anton LUNDELL
     
    3. série
    1:0
    Dylan LARKIN neproměňuje.
    Dylan LARKIN
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
    Autorem vítězné branky je SAM REINHART.
    Sam REINHART - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 38 – 23 | Přesilová hra: 0/1 – 1/4 | Trestné minuty: 16 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Sergej Bobrovskij (FLA) – 21 zákroků, 2 OG, úspěšnost 91,3 %, odchytal 65:00
    Alex Lyon (DET) – 36 zákroků, 3 OG, úspěšnost 94,7 %, odchytal 65:00

    Česká a slovenská stopa
    Bez české a slovenské stopy.

    Tři hvězdy utkání
    1. Aleksander Barkov (FLA) – 2+0
    2. Aaron Ekblad (FLA) 0+1
    3. Alex Lyon (DET) – 36 zákroků, 3 OG, úspěšnost 94,7 %, odchytal 65:00 (20:31:59)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 53. Barkov (Ekblad, Mikkola), 56. Barkov (Reinhart, Ekman-Larsson), rozh. náj. Reinhart – 11. Fabbri (Perron, Gostisbehere), 56. Larkin (P. Kane, Gostisbehere)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Sam Reinhart (FLA)
    1:0   Lucas Raymond (DET)
    2. série:
    1:0   Aleksander Barkov (FLA)
    1:0   Patrick Kane (DET)
    3. série:
    1:0   Anton Lundell (FLA)
    1:0   Dylan Larkin (DET)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekblad (A), Forsling, Montour, Mikkola, Ekman-Larsson, Kulikov – Tarasenko, Barkov (C), Verhaeghe – M. Tkachuk (A), Bennett, Rodrigues – Reinhart, Lundell, Luostarinen – Stenlund, Lorentz, Cousins.
    Trenér: Paul Maurice

    Detroit Red Wings: Lyon (Reimer) – Seider, Chiarot (A), Petry, Edvinsson, Gostisbehere, Määttä – Raymond, Larkin (C), Perron – Fabbri, Compher, DeBrincat – Fischer, Copp (A), Rasmussen – Czarnik, Veleno, P. Kane.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Chmielewski, Rooney – Kovachik, Fournier
    bahis siteleri