Slavia – Vsetín 9:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
9:1 (3:0, 5:0, 1:1) Stav série: 2:0
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 08.04.2024, 16:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů
Partner:
     
    57:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Čestný úspěch si připisují i vsetínští junioři, kteří dvě minuty před koncem kazí čisté konto brankáři Tesařovi. Ten nedosáhl na prudkou střelu ADAMA KOLÁČKA, který po levém křídle ujel obraně sešívaných. Bez asistence.
     
    56:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zatímco většina slávistů šla střídat, tak VIKTOR ŠTÍPEK se vydal na útočný výlet a v pádu dokázal prudkou střelou procedit puk mezi betony Pavlíčka. Asistence: Jiří Tesař.
     
    39:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté půl minuty před sirénou zvyšují na 8:0. Z levé strany si do středu šikovně povyjel FILIP HRON a druhou gólovou střelou v zápase překonal Uhrina. Asistence: Lukáš Strnad a Mikuláš Janoušek.
     
    34:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na ledě zůstal asi půl minuty ležet vsetínský útočník Koláček, a to poté, co ho trefil puk. Hra ale i přes protesty hostující střídačky pokračovala a VIKTOR ŠTÍPEK se perfektně obtočil kolem vsetínské branky a dal sedmý gól domácích. Asistence: Lukáš Strnad.
     
    32:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesně osmdesát vteřin vydrželo vsetínskému gólmanovi Janu Uhrinovi čisté konto. Spoluhráči mu ale inkasovaný gól určitě vyčítat nemohou, na levé straně totiž úplně zapomněli na obránce TOMÁŠE BROTÁNKA, který perfektně vymetl horní růžek hostující klece. Asistence: Albert Skalský a Lukáš Strnad.
     
    31:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    První jeho střelu ještě brankář Pavlíček vyrazil, druhá rána JAKUBA DRÁBA už ale zasvištěla do horního růžku vsetínské branky. Gól padl už při hře 5 na 4, takže vsetínské oslabení končí. Hosté zároveň střídají gólmana. Asistence: Daniel Kříženecký.
     
    23:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Když ti to nevyjde jednou, zkus to ještě jednou. A ještě jednou, jako to teď udělal MATOUŠ JAN KUCHARČÍK. První jeho střelu vyrazil Pavlíček do vzduchu, odkud ji Kucharčík okamžitě poslal zpátky na vsetínského brankáře. Až následná dorážka kotouče, který zůstal volný v brankovišti, ale byla úspěšná. Asistence: Richard Štípek a Jakub Dráb.
     
    17:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvě a půl minuty před sirénou přidávají slávisté třetí gól. Mikuláš Janoušek vlétl s pukem do mezikruží a vyslal prudkou bekhendovou střelu, kterou Pavlíček vyrazil na druhou stranu k nehlídanému NIKOLASU FILIPOVI. Tomu už stačilo uklidit puk do odkryté klece. Asistence: Mikuláš Janoušek.
     
    14:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Uběhlo 29 vteřin a sešívaní odskakují na rozdíl dvou branek. MATOUŠ JAN KUCHARČÍK nejprve připravil šanci pro Janouška, po jehož střele puk zůstal v brankovišti, a následně volný puk dorazil. Asistence: Mikuláš Janoušek a Tomáš Brotánek.
     
    14:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Až doteď se obraně vsetínských juniorů nedalo nic vytknout. Nicméně teď jeden z hostujících beků odevzdal puk FILIPU HRONOVI, před nímž se otevřela cesta k brance. Sešívaný obránce si poradil a procedil puk přes Pavlíčka. Bez asistence.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 15. Hron, 15. Kucharčík (Janoušek, Brotánek), 18. Filip (Janoušek), 23. Kucharčík (Štípek, Dráb), 32. Dráb (Kříženecký), 33. Brotánek (Skalský, Strnad), 35. Štípek (Strnad), 40. Hron (Strnad, Janoušek), 57. Štípek (Tesař) – 58. Koláček


    HC Slavia Praha: Tesař (Volevecký) – Hron (A), Jokl (C), Brotánek (A), Málek, Dráb, Hubinka – V. Štípek, Vosmík, Strnad – Krums, Vašíček, Kříženecký – Hasman, Kucharčík, Matějovský – R. Štípek, Filip, Skalský – Janoušek
    Trenér: Luboš Jenáček

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (32. Uhrin) – Mošnička (C), Machů, Šedlbauer, Hamřík, Kučný, M. Stodůlka, Herman – Heinrich (A), Cakl, Dědek, Drozd, Ostrčil, Hrdý, Koláček (A), L. Stodůlka, Urbánek, Urge
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Valenta, Šindel – Malý, Sýkora
    Slavia 3 0 Vsetín
    #1 Neděle 07.04.2024 • 16:30
    Slavia - Vsetín 4:1
    #2 Pondělí 08.04.2024 • 16:30
    Slavia - Vsetín 9:1
    #3 Čtvrtek 11.04.2024 • 16:00
    Vsetín - Slavia 2:8
    #4 Pátek 12.04.2024 • 16:00
    Vsetín - Slavia
    bahis siteleri