Prostějov – Vyškov 0:1 (kon.) | Sparta B – Příbram 5:1 (kon.) | Táborsko – Žižkov 5:0 (kon.)
Dukla Praha – Opava 2:0 (kon.) | Olomouc B – Kroměříž 4:2 (kon.) | Chrudim – Varnsdorf 1:1 (kon.)
Vlašim – Líšeň 4:5 (kon.) | Brno – Jihlava 1:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
4:2 (2:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Středa 17.04.2024, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    77
    Olomouc B právě vstřelila branku! Sigma pojišťuje vedení čtvrtou brankou. Matěj Hadaš skvěle našel MATĚJE MIKULENKU ve vápně. Ten nejdříve poslal soupeře "na párek", následně míč uklidil parádní přízemní ránou k pravé tyčce.
     
    65
    Olomouc B právě vstřelila branku! Hanáci jsou znovu ve vedení! Po vzoru Kroměříže se prosadili ze standardky, respektive z rohového kopu. Po něm míč propadl do vápna kousek od brankáře. Tam se ale nejrychleji zorientoval YUNUSA MURITALA, který okamžitě zavěsil pod břevno.
     
    60
    Kroměříž právě vstřelila branku! A je vyrovnáno! Tak toto nečekal asi nikdo, ale hosté během pěti minut srovnali stav. NICOLAS MARTINEK se postavil k volnému přímému kopu z dobré vzdálenosti a míč fantasticky zakroutil přímo k pravé tyčce.
     
    56
    Kroměříž právě vstřelila branku! Hosté udeřili ze standardky v podobě rohového kopu! Míč byl po centru od praporku hlavou prodloužen po ose k zadní tyči, kam si seběhl JIŘÍ OULEHLA, který balon pohotově hlavičkoval do branky.
     
    44
    Olomouc B právě vstřelila branku! Domácí jdou do vedení o dvě branky! A tentokrát po n nádherné akci, kdy míč zakroutil do vápna Štěpán Langer. Jeho spoluhráč ho hlavičkou prodloužil k úplně volnému JANU FIALOVI, který se už tváří v tvář gólmanu nemýlil.
     
    35
    Olomouc B právě vstřelila branku! Domácí konečně dokázali svou aktivitu směrem dopředu zužitkovat a dostali se do vedení. Jeden z Hanáků dokázal krásně vysunout EBRIMU SINGHATEHA za obranu. Ten míč doběhl, uháněl s ním k brankáři, kterého nakonec přízemní střelou taky překonal.

    Jiří Polášek

    Branky: 35. Singhateh, 44. Fiala, 65. Muritala, 77. Mikulenka – 56. Oulehla, 60. Martinek

    Karty:   4. Israel (OLB), 40. Amasi (OLB), 67. Hadaš (OLB), 70. Muritala (OLB), 90. Šíp (OLB) – 42. Houser (KRO), 44. Silný (KRO), 73. Cupák (KRO), 89. Fulnek (KRO)


    SK Sigma Olomouc B: Digaňa – Slavíček, Dohnálek, Matys, Elbel – Amasi (61. Šíp), Israel (46. Muritala), Langer (C) – Mikulenka (84. Cahel), Fiala (90+5. Fabiánek), Singhateh (61. Hadaš).
    Náhradníci: Koutný – Jaja.

    Trenér: Tomáš Janotka

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Gergela – Oulehla, Fulnek, Zavadil, T. Matoušek (C) (83. Kiška) – Cupák, Machalík (83. Vincour), Hrdlička (74. Dočkal), Houser (87. M. Jaroň) – Silný, Martinek (74. Kudela).
    Náhradníci: J. Dostál – Wala.

    Trenér: Martin Onda

    Rozhodčí: Adam Trska
    bahis siteleri