Indonésie – Malajsie 7:6 (po pr.) | Mongolsko – Kuvajt 5:2 (kon.)
po prodl.
Indonésie
7:6 (2:3, 0:2, 4:1 - 1:0)
Malajsie
Čtvrtek 18.04.2024, 13:00 • Kuwait Ice Skating Rink, Kuvajt • Mistrovství světa - IV. Divize • 2. kolo
Partner:
     
    Střetnutí mezi Indonésií a Malajsií nabídlo parádní přestřelku, v níž o bonusovém bodu rozhodla v prodloužení indonéská reprezentace. Přitom to s Indonésany ještě po druhé třetině nevypadalo vůbec dobře, neboť prohrávali o tři branky. Ve třetí části ovšem zaveleli k velkolepému obratu, když dotáhli třígólové manko, potom odpověděli i na šestou trefu soupeře a v prodloužení vsítil rozhodující gól Abraham Novendra při vlastním oslabení.

    Svěřenci trenéra Nurislamova dnešním vétězstvím zřejmě rozhodli o konečném třetím místě v tabulce, protože Kuvajt s Mongolskem jsou výkonnostně o level výše. Malajsie získala první bod, s nímž však s největší pravděpodobností skončí poslední, čtvrtá. (15:26:10)
     
    Konec zápasu.
     
    61:10
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Indonésané rozhodují o vítězství v prodloužení při oslabení ve třech! ABRAHAM NOVENDRA je hrdinou mužstva, když potrestal chybu soupeřova zadáka a v úniku nedal M Haikalovi žádnou šanci. Bez asistence.
     
    60:47
    Jenže malajským hokejistům se nedaří získat kýžený tlak. Soupeř zatím brání na jedničku a daří se mu bez problémů vyhazovat.
     
    60:10
    Malajsie vstupuje do prodloužení ve velké výhodě, v přesilové hře čtyři na tři, při níž mohou rozhodnout o kýženém bonusovém bodu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Potřetí v utkání putuje na trestnou lavici obránce Indonésie Haykal Kaykobad, což může být komplikace hlavně vzhledem k blížícímu se prodloužení.
     
    58:37
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Efekt hry bez gólmana se dostavil záhy! V pokračujícím tlaku Wijaya vybídl ke skórování úplně volného JEREMIAHA ONG PRAPTASUGANDU, který nabídnutou možností nepohrdl. Asistence: Ronald Wijaya.
     
    58:24
    A je to tady. Izzan Rais míří na střídačku a indonéští hokejisté se pokouší o vyrovnání s šesti bruslaři na ledové ploše.
     
    57:20
    Utkání se blíží ke konci a Indonésie je opět ve ztrátě. Kouč Nurislamov už určitě přemýšlí i o možném odvolání gólmana.
     
    56:18
    Malajsie právě vstřelila branku!
    Hokejisté Malajsie otupili tlak konkurenta tím nejlepším možným způsobem, gólem! CHEE MING BRYAN LIM potrestal díru ve středu, prohnal se až před brankáře a s ním si poradil s bravurou. Bez asistence.
     
    55:45
    Útočit nezapomněla ani Malajsie. Muhammad Faiq Haikal M Haikal vyslal do brejku Mohamada Nabila Aimana Mohamada Nazira, ten se zamotal do vlastních kliček.
     
    54:22
    Indonéské snahy směrem do útoku pokračují. Daffa Abyan Bagaskara na sebe natáhl dva hráče a zadovkou oslovil Ronalda Chandru, dělovka z voleje proletěla nad břevnem.
     
    53:59
    Samozřejmě Indonésie nepolevuje a zkouší úplně převrhnout misky vah na svou stranu. Keionne Zea střílel z pravého kruhu přímo doprostřed brány, kde byl brankář.
     
    52:21
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Velkolepý comeback dovršen! Praptasuganda tentokráte v roli asistenta vyslal milimetrově přesnou nahrávku na LUCASE NATHANIELA SALOMA a tomu se povedlo poslat skóre střetnutí do vyrovnané podoby. Asistence: Jeremiah Ong Praptasuganda.
     
    52:02
    Do otevřenější obrany soupeře se zkusil prohnat Mohamad Nabil Aiman Mohamad Nazir, stopku mu vystavil poslední bránící Bennerscheidt.
     
    51:28
    Indonésané jsou na koni. Sice nadále ztrácí, ovšem ve třetím dějství jsou jednoznačně lepším týmem a vyrovnávací trefa visí ve vzduchu.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Siregar (Novendra, Hafiz), 12. Salomo (Wijaya, Praptasuganda), 49. Wijaya (Salomo), 50. Praptasuganda (Kaykobad, Salomo), 53. Salomo (Praptasuganda), 59. Praptasuganda (Wijaya), 62. Novendra – 8. Azra (Muhd Fadzli Amin), 15. Ch. M. B. Lim, 19. M. F. H. M Haikal (Azra, Versluis), 26. Versluis (TS), 34. Versluis (Azra), 57. Ch. M. B. Lim


    Indonésie: Rais (Putra) – Kaykobad, Prijanto, Bennerscheidt, Nugraha, Chandra (C), Alqaeda, Yussanto – Novendra, Hafiz, Siregar – Praptasuganda, Wijaya (A), Salomo – Bagaskara, Saputra (A), Zea – Sutanto, Fadilla.
    Trenér: Jevgenij Nurislamov

    Malajsie: M. A. H. M Haikal (Tengku) – Hanapiyah, M. F. H. M Haikal, Anjam, Yow (C), Mohammad, Raja Amin, H. J. Lim – Muhd Fadzli, Mohamad Nazir, Versluis – Wan Abdullah, Yu, Azra – Hazurin, Tee, Ch. M. B. Lim (A) – Goh, Tan (A).
    Trenér: Michail Dolinin

    Rozhodčí: Wikstrand (NOR) – Alhammadi (UAE), Huang (SGP)

    Diváci: 60
    bahis siteleri