Švýcarsko – Česko 1:5 (kon.) | Finsko – Slovensko 6:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Česko
Čtvrtek 18.04.2024, 13:30 • Zimný štadión Poprad (SVK) • Turnaj pěti (U20)
Partner:
    54:59 Andro KADERLI - 1:5
     
    54:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Za 21 vteřin využívá náš soupeř přesilovku a připravuje Smolku o čisté konto. Zehnderovu střelu po ledě tečoval šikovně ANDRO KADERLI a kotouč přeskočil beton vítkovického brankáře. Asistence: Lenn Zehnder a Aris Häfliger.
    48:25 Vojtěch HRADEC - 0:5
     
    48:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za 38 vteřin zvyšujeme. Do samostatného nájezdu unikl mladoboleslavský VOJTĚCH HRADEC a bekhendovou kličkou procpal kotouč mezi betony švýcarského brankáře. Asistence: Radek Janata.
    47:47 Matyáš ADÁMEK - 0:4
     
    47:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš, naši hokejisté z rychlého protiútoku do přečíslení 2 na 1 zvyšují na rozdíl čtyř gólů. Po Felcmanově přesné přihrávce zavěsil z pravého kruhu na zadní tyč MATYÁŠ ADÁMEK. Asistence: Jiří Felcman a Jaromír Pérez.
    29:25 Tadeáš KALUŽÍK - 0:3
     
    29:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvakrát střílel obránce Vandas, poprvé do protihráčovy brusle, pak do betonu Jaffriho-Hayaniho a za jeho záda zblízka doráží kotouč autor hattricku z úvodního zápasu TADEÁŠ KALUŽÍK. Asistence: Tomáš Vandas a Vojtěch Hradec.
    7:26 Matěj MAŠTALÍŘSKÝ - 0:2
     
    7:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Petr vyhrál buly, narazil si s Hamrlou a ač mu sjela střela po čepeli, byl z toho za chvilku gól. Z druhé vlny naznačeným golfákem zmátl soupeře Šimek, po kličce servíroval na zadní tyč, Petr vracel bekhendem před prázdnou bránu a MATĚJ MAŠTALÍŘSKÝ pohodlně zavěsil. Asistence: Dominik Petr a Pavel Šimek.
    5:29 Dominik PETR - 0:1
     
    5:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prudký centr před bránu dostal zprava DOMINIK PETR a bekhendem po ledě do protipohybu dokázal dotlačit kotouč do brány. Asistence: Matěj Maštalířský.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 55. Kaderli (Zehnder, Häfliger) – 6. Petr (Maštalířský), 8. Maštalířský (Petr, Šimek), 30. Kalužík (Vandas, Hradec), 48. Adámek (Felcman, Pérez), 49. Hradec (Janata)


    Švýcarsko: Jaafri-Hayani (Huet) – Rhyn, Balestra, Häfliger, Micheletti, Palmisano, Horak, Leipold, Thibault – R. Meier, Dorthe, Kaderli – Hull, Graf, Moser – Gruber, E. Meier, Zehnder – Holzer, Embacher, Pedrazzini.
    Trenér: Jenni

    Česko: Smolka (Hambálek) – Vandas, Vochvet, Samson, Husinecký, Hamrla, Eichler, Vlasák, Matějíček – Pérez, Felcman, Maštalířský – Adámek, Hradec, Kalužík – Holba, Váňa, Janata – Šimek, Petr.
    Trenér: Augusta

    Rozhodčí: Jobbágy, Snášel – Šoltés, Tichý (SVK)

    Diváci: 72
    bahis siteleri