Švédsko – Slovensko 4:0 (kon.) | USA – Kanada 4:6 (kon.)
konec
USA
4:6 (1:0, 2:2, 1:4)
Kanada
Neděle 05.05.2024, 17:00 • Metro Arena, Espoo • Mistrovství světa do 18 let • Finále
Partner:
    58:42 Gavin MCKENNA - 4:6
     
    58:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Šestá branka je na světě a Kanada bude pravděpodobně za pár minut slavit titul mistrů světa! Carter George posunul puk na GAVINA MCKENNU, který z vlastního pásma trefil prázdnou svatyni a dokonal svůj dnešní hattrick. 4:6. Asistence: Carter George.
    55:36 Brodie ZIEMER - 4:5
     
    55:36
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Parádní hokej pokračuje a USA jsou zpět ve hře! E. J. Emery vyslal střelu od modré čáry, kterou do sítě přesně tečoval BRODIE ZIEMER. Rozhodčí ještě platnost gólu ověřili u videa, ale vše bylo v pořádku. 4:5. Asistence: E. J. Emery a Cole Hutson.
    54:19 Tij IGINLA - 3:5
     
    54:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další kanadský přesilovkový gól a Američané rázem ztrácí dvě trefy! Gavin McKenna posunul kotouč na lépe postaveného TIJE IGINLU, který to vymetl nádherně. 3:5. Asistence: Gavin McKenna a Henry Mews.
    53:40 Cole BEAUDOIN - 3:4
     
    53:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada poprvé v utkání vede a teď má blíže k zisku zlata! Jett Luchanko dostal na pravý kruh přihrávku. Následně poslal střílenou přihrávku na hůl COLEHO BEAUDOINA, jenž jen nastavil čepel a jel slavit. 3:4. Asistence: Jett Luchanko a Ryder Ritchie.
    50:25 Gavin MCKENNA - 3:3
     
    50:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada využívá přesilovku a ještě pár minut ve hře pět na čtyři má před sebou. Iginla si na vrcholu pravého kruhu všiml GAVINA MCKENNY, jehož parádní rána zapadla do šibenice. 3:3. Asistence: Tij Iginla a Porter Martone.
    35:40 Gavin MCKENNA - 3:2
     
    35:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Také Kanada využívá přesilovku a rozdíl je už opět jednobrankový! GAVIN MCKENNA dostal kotouč na čepel na levé straně a poté to zakončil naprosto precizně. 3:2. Asistence: Tij Iginla a Henry Mews.
    33:04 Cole HUTSON - 3:1
     
    33:04
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V kanadské brance končí další puk! Shane Vansaghi se krásně probil po levém křídle, aby mohl na pravém kruhu vybídnout zcela volného COLEA HUTSONA, který už měl poměrně snadnou práci. 3:1. Asistence: Shane Vansaghi a Will Skahan.
    28:31 Cole EISERMAN - 2:1
     
    28:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Teď se už COLE EISERMAN přesilovkové branky dočkal! Kotouč zavezl do útočné třetiny Cole Hutson, který poté útočníka USA nádherně uvolnil. Carter George se po puku natahoval, ale nedosáhl na něj. 2:1. Asistence: Cole Hutson.
    25:31 Ryder RITCHIE - 1:1
     
    25:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada vyrovnává! Javorové listy se dostaly do přečíslení dvou na jednoho. RYDER RITCHIE mířil dopředu z pravé strany a následné zakončení vzal na sebe. Parádně vymetl volný prostor nad ramenem brankáře Nicka Kempfa. 1:1. Asistence: Matthew Schaefer a Henry Mews.
    19:08 Christian HUMPHREYS - 1:0
     
    19:08
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se na konci první periody dostávají do vedení! Byli nesmírně důrazní, natlačili se před bránu a tam se nejlépe zorientoval CHRISTIAN HUMPHREYS. Carter George už ležel a neměl šanci zakročit. 1:0. Asistence: Logan Hensler a Trevor Connelly.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 20. Humphreys (Hensler, Connelly), 29. Eiserman (Hutson), 34. Hutson (Vansaghi, Skahan), 56. Ziemer (Emery, Hutson) – 26. Ritchie (Schaefer, Mews), 36. McKenna (Iginla, Mews), 51. McKenna (Iginla, Martone), 54. Beaudoin (Luchanko, Ritchie), 55. Iginla (McKenna, Mews), 59. McKenna (George)


    USA: Kempf (Parsons) – Hutson, Emery, Skahan, Hensler, Laurila, Rheaume-Mullen, Whipple – Stiga (A), Hagens, Ziemer (C) – Eiserman, Bednarik, Plante (A) – Connelly, Humphreys, Mooney – McMorrow, Baker, Vansaghi – Van Vliet.
    Trenér: Nick Fohr

    Kanada: George (Leenders) – Schaefer, Elick, Mews, Marrelli, Aitcheson, Brunicke, Gill – McKenna, Desnoyers, Martone (C) – Iginla, Luchanko, Ritchie – Vanacker, Josephson, Massé – Spence (A), Beaudoin, Wetsch (A) – Greentree.
    Trenér: Gardiner MacDougall

    Rozhodčí: Oesterberg (SWE), Wedin (SWE) – Bedard (CAN), Strömberg (SWE)

    Diváci: 5 800
    bahis siteleri