Lille – Lyon 3:4 (kon.)
konec
Lille OSC
3:4 (2:0)
Olympique Lyon
Pondělí 06.05.2024, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Mama BALDÉ - 3:4
     
    90+2
    Lyon právě vstřelil branku!
    Já už opravdu nemám slov... obrat je dokonán, Olympique se v nastavení dostává do vedení a není vůbec vyloučeno, že si dnes z Lille odveze plný počet bodů! Tentokrát se na střeleckou listinu zapsal MAMA BALDÉ, jehož hlavička se od natažené ruky Chevaliera odrazila do sítě! Nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděl takhle bláznivý závěr! Sečteno, podtrženo – 3:4!
    88. Alexandre LACAZETTE - 3:3
     
    88
    Lyon právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, neuvěřitelné, ne-u-vě-ři-tel-né! Závěrečná přestřelka stále není u konce, OL se nenechalo Diakitého gólem položit na lopatky a takřka okamžitě znovu vyrovnává! ALEXANDRE LACAZETTE si v domácí šestnáctce naběhl na pěkně naservírovaný míč z dílny Maitlanda-Nilese a než se Chevalier zorientoval, uklidil ho pod břevno! Začínáme odznova – 3:3!
    85. Bafodé DIAKITÉ - 3:2
     
    85
    Lille právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle gól musel rozžhavenému Lyonu sebrat dech, Les Dogues bleskově odpovídají a těsně před koncem základní hrací doby mají znovu blízko ke třem bodům! Gomes od praporku vyslal míč na hranu malého vápna na BAFODÉHO DIAKITÉHO, jenž si tvrdou hlavičkou zadělal na hattrick! Lopes ránu nezastavil – 3:2!
    82. Malick FOFANA - 2:2
     
    82
    Lyon právě vstřelil branku!
    Kouči Pierremu Sagemu tahle střídání vyšla na jedničku, souhra dvou žolíků zařídila vyrovnání na Stade Pierre-Mauroy! Baldé se na křídle protáhl za nedostatečně rychlého Ribeira, po zadní čáře naběhl až k tyči a vyslal jednoduchý pas po zemi na MALICKA FOFANU, který bez slitování míč uklidil do obrovského prázdného prostoru mezi třemi tyčemi – 2:2!
    65. Saíd BENRAHMA - 2:1
     
    65
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak pozor, na Stade Pierre-Mauroy to bude ještě hodně zajímavé! Lyon rychlou akcí dostal zatím výbornou domácí obranu do kolen a naplno toho využil nabíhající SAÍD BENRAHMA, kterému Lacazette posunul míč na pravou stranu vápna a pak následovala lehká rána na vzdálenější stranu brány! Naprosto krásná souhra – 2:1!
    37. Edon ŽEGROVA - 2:0
     
    37
    Lille právě vstřelilo branku!
    Předčasné a vynucené střídání domácím vůbec neuškodilo, ba naopak! Les Dogues chvíli před pauzou odskakují do dvougólového trháku a nebyl u toho nikdo jiný než EDON ŽEGROVA, jehož velmi jednoduchá střela proklouzla mezi nohama bránícího Ćalety-Cara a zaplula k bližší tyči za zkoprnělého Lopese – 2:0!
    21. Bafodé DIAKITÉ - 1:0
     
    21
    Lille právě vstřelilo branku!
    Až příliš tvrdá hra si nakonec nese svou daň, Lyon tentokrát volný kop neubránil a domácí se ujímají vedení! Yazıcı míč vzduchem nasměroval přímo do ohně na nedostatečně střeženého BAFODÉHO DIAKITÉHO, který si na něj naskočil. Lopes v pádu sice balón tečoval nataženou rukou, ale zastavit ho nedokázal – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 21. B. Diakité (Yazıcı), 37. Žegrova (David), 85. B. Diakité (Gomes) – 65. Benrahma (Lacazette), 82. M. Fofana (M. Baldé), 88. Lacazette (Maitland-Niles), 90+2. M. Baldé (Mata)

    Karty:   28. Gomes (LIL), 80. Haraldsson (LIL), 90+4. Yoro (LIL) – 35. Nuamah (LYO)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:14.
    Lille OSC: Chevalier – T. Santos, Yoro, B. Diakité, Ismaily – Gomes, bin Tálib – Yazıcı (26. Žegrova, 75. A. Ribeiro), Haraldsson, Gudmundsson (58. Cabella) – David (C).
    Náhradníci: Mannone, Jakubech – Bouaddi, Cavaleiro, Morais, Dago.

    Trenér: Paulo Fonseca.

    Olympique Lyon: Lopes – Mata, O'Brien, Ćaleta-Car, Tagliafico (46. Maitland-Niles) – Caqueret, Matić (68. Cherki), Tolisso (67. Mangala) – Nuamah (79. M. Baldé), Lacazette (C), Benrahma (68. M. Fofana).
    Náhradníci: Perri – Henrique, Lovren, Orban.

    Trenér: Pierre Sage.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Berthomieu.
    bahis siteleri