Lecce – Atalanta BC 0:2 (kon.) | Turín – AC Milán 3:1 (kon.)
konec
US Lecce
0:2 (0:0)
Atalanta Bergamo
Sobota 18.05.2024, 18:00 • Stadio Via del mare, Lecce • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příjemné sobotní odpoledne při zápasu předposledního kola italské Serie A, ve kterém mimo jiné dojde i na souboj domácího Lecce s Atalantou Bergamo. Utkání 37. kola začíná v 18 hodin, a tak Vám přeji příjemnou zábavu!
     
    US Lecce
    Tento jihoitalský tým z regionu Apulie se nachází dvě kola před koncem soutěže na třinácté příčce tabulky se ziskem 37 bodů. V dosavadním průběhu ligy dokázali svěřenci kouče Gottiho, který se týmu ujal v polovině března, ovládnout osm zápasů, v dalších třinácti poté se svým sokem remizovali. Problémem Lecce je hlavně ofenziva, neboť méně branek (32) vstřelilo jen Empoli (26) a poslední Salernitana (28).
    V posledním kole přivítali „Giallorossi“ na domácí půdě Udinese Calcio, které se nacházelo na sestupovém osmnáctém místě. Avšak papírové předpoklady dokázali hosté hodit za hlavu a také se dostat v 36. minutě do vedení, když otevřel skóre po přihrávce Payera útočník Lorenzo Lucca. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale domácí se na vyrovnání nezmohli a naopak na druhé straně definitivně pojistil výhru Udinese Lazar Samardžič. Lecce tak v posledním kole nestačilo na Udinese v poměru 0:2.
     
    Atalanta Bergamo
    Tento italský fotbalový tým ze severní části Itálie se nachází v tabulce na páté příčce, která zaručuje postup do základní fáze Ligy mistrů pro další ročník. Do tohoto víkendu nasbírali svěřenci trenéra Gasperiniho úctyhodných třiašedesát bodů, a to za devatenáct výher a šest nerozhodných výsledků. Bergamo drží v poslední době skvělou formu, když naposledy v lize prohrálo na začátku dubna.
    Poslední ligové utkání odehrála Atalanta o minulém víkendu na domácí půdě proti AS Řím. Rozhodujícími momenty celého zápasu nakonec byly dvě akce z osmnácté a dvacáté minuty, kdy dvakrát překonal brankáře Římanů belgický útočník Charles De Ketelaere. AS si v první půli nevypracoval ani jednu střelu mezi tři tyče. Ve druhé části hry už se sice hosté zlepšili, nakonec dokázali i snížit, když stav korigoval z penalty Lorenzo Pellegrini na 1:2 z pohledu Říma. Atalanta už si však závěr pohlídala a naopak mohla sama své vedení navýšit, ale další gól už nepadl a domácí Bergamo tak prodloužilo svou sérii neporazitelnosti výhrou 2:1 nad AS Řím.
    „Orobici“ se ještě v týdnu utkali ve finále italského poháru s Juventusem. klíčovým okamžikem celého finále nakonec byla situace ze čtvrté minuty, když vstřelil jediný gól duelu turínský Dušan Vlahović. Atalanta vyrovnat nedokázala a musela se tak před Juventusem sklonit po prohře 0:1.
     
    Úvodní sestavy:

    US Lecce: Falcone – Gendrey, Baschirotto (C), Pongračić, Gallo – Gonzàlez, M. Beriša, Ramadani, Dorgu – Krstović, Piccoli.
    Náhradníci: Brancolini, Samooja, Borbei – Venuti, Sebastian Esposito, Touba, Samek, Rafía, Oudin, Blin, Almqvist, Burnete, Pierotti.
    Trenér: Luca Gotti

    Atalanta Bergamo: Musso – Tolói (C), Hien, Bonfanti – Hateboer, Pašalić, Scalvini, Zappacosta – Mirančuk – Touré, Scamacca.
    Náhradníci: Carnesecchi, Rossi – Djimsiti, Bakker, M. Ruggeri, Éderson, Adopo, Mendicino, Lookman, De Ketelaere.
    Trenér: Gian Piero Gasperini

    Rozhodčí: Rapuano – Passeri, Constanzo.
     
    Hlavní trenér Gian Piero Gasperini dnes nemůže svůj tým vést přímo ze hřiště, kde jej pro dnešní duel nahradí Tullio Gritti.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Antonio Rapuano poprvé foukl do píšťalky, úvodní výkop provedla hostující Atalanta.
     
    1
    Atalanta kombinovala na polovině hřiště až do momentu, kdy dobře zasáhl domácí záložník Beriša. Ani on se však daleko nedostal.
     
    2
    El Bilal Touré se pokusil o průnik středem, poté se pokusil akci rozvinout přihrávkou do kraje, která však nebyla příliš přesná. Bergamo ještě zůstalo u balonu, ale centr Zappacosty našel jen obránce Lecce.
     
    3
    „Orobici“ kombinují na útočné polovině, domácí fotbalisté se zatím hlavně brání.
     
    4
    Hostující Alexej Mirančuk dobře prošel přes volný střed hrací plochy a na hraně šestnáctky vyslal nepřímou skákavou střelu, kterou musel vyrážet brankář Falcone.
     
    5
    Následnou akci na druhou stranu zastavuje faul, což neušlo oku sudího Rapuana.
     
    6
    Hosté zatím jasně potvrzují roli favorita a ve většině času drží balon u svých kopaček.
     
    7
    Tohle ale była gólovka! Hostující El Bilal Touré dobře počkal na pohyb Pašaliče a následně také chorvatskému záložníkovi nahrál, Pašaličse poté pokusil o zakončení, avšak zblízka gólmana Falconeho nepřekonal. Velmi dobrý zákrok italského gólmana.
     
    8
    Po další akci pálil Alexej Mirančuk, ale tentokrát neměl domácí brankář těžkou práci.
     
    9
    První velkou šanci měli i domácí, a to když se k dobré přihrávce dostal osamocený Piccoli, avšak zblízka trefil jen gólmana Mussa. O pár desátek sekund se celá situace znovu opakovala, ale i tentokrát z ní vyšel lépe brankář Atalanty.
     
    10
    Lecce mělo k dispozici rohový kop, který propadl až k Gendreyovi, ten však nezamířil mezi tři tyče.
     
    11
    Domácí Patrick Dorgu se k míči nedokázal dostat, jeden z hostujících obránců totiž byl rychlejší.
     
    12
    Scalviniho přihrávka byla velmi nepřesná a končí v autu, vhazuje u levé lajny Lecce.
     
    13
    Valentin Gendrey dobře obešel obránce Bonfantiho a poté se pokusil o centr, který však skončil jen v náručí brankáře Mussa.
     
    13
    Po Pašaličově přihrávce pálil aktivní El Bilal Touré, ale trefil jen clonícího obránce domácího celku.
     
    14
    Hra je tentokrát přerušena, a to po faulu Zappacosty na domácího Gonzáleze.
     
    14
    A vzápětí je znovu pískáno, neboť se nedovoleně provinil Giorgio Scalvini.
     
    15
    Valentin Gendrey tentokrát kolem Zappacosty neprošel, Lecce se ještě na chvíli dostalo k míči, avšak poté hrací předmět jen odevzdalo.
     
    16
    Na trávník si teď v přerušené hře sedl krajní obránce Lecce Gendrey, snad to ale nebude nic, co by mu nedovolilo pokračování v zápase.
     
    17
    Rozehrávka brankáře Falconeho končí jen u stopera Atalanty Hiena, který míč posouvá až k druhému gólmanovi Mussovi.
     
    18
    Po přihrávce Mirančuka pálil hostující Scamacca, jeho dělovku ale vyrazil brankář Falcone.
     
    18
    A italský gólman Lecce musel zasahovat i o chvíli později, a to když musel vyrazit střelu Tourého. To se mu povedlo, ale Bergamo má k dispozici roh.
     
    19
    Z rohového kopu hosté neuspěli, po rychlé rozehrávce může hrát Lecce.
     
    20
    Domácí tým měl k dispozici na začátku 20. minuty zajímavou standardku, kterou rozehrálo Lecce signálem na Krstoviće, ten ale balon v těžké pozici pořádně netrefil.
     
    21
    Giorgio Scalvini středem hřiště neprošel, do rychlého brejku míří domácí.
     
    22
    Tato rychlá protiakce vyústila až v zakončení Krstoviće, ten ale balon nedostal až k brance Mussa.
     
    23
    Scalviniho hraniční zákrok na Ramadaniho přímo před hlavním rozhodčím prošel, Atalanta zamířila do útoku, ten však nakonec ukončuje hvizd rozhodčího Rapuana, který raději půjde zkontrolovat zdravotní stav záložníka domácích Ramadaniho.
     
    24
    Záložník domácího Lecce bude v pořádku, rozhodčí Rapuano vrátí míč ke kopačkám hostů.
     
    24
    Gianluca Scamacca poslal míč přímo z voleje na branku, avšak zařízení netrefil.
     
    25
    Akce Atalanty Bergamo po pravé straně nevyšla, vhazuje domácí tým.
     
    26
    Roberto Piccoli se chtěl obtočit kolem Hateboera, což se mu však kvůli dobrému zákroku obránce Atalanty nepovedlo.
     
    26
    O chvíli později už se ale hostující Hans Hateboer provinil ostrým faulem, který oceňuje hlavní rozhodčí žlutou kartou.
     
    27
    Nikola Krstović dobře sklepl balon pro Dorgua, který se míč nachystal a následně vystřelil, svým vcelku povedeným zakončením ale minul branku.
     
    27
    Na druhé straně střílel také Gianluca Scamacca, ale míč poslal až nad horní tyčku Falconeho branky.
     
    28
    Znovu teď zůstal na trávníku sedět Valentin Gendrey a vypadá to, že bude muset ze hřiště. Do té doby se ale bude muset Lecce obejít bez něj.
     
    29
    Hezkou akci Atalanty zakončoval svým centrem Tóloi, ale balon se nakonec odráží od Tourého do zámezí.
     
    29
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází kvůli zranění Valentin Gendrey, přichází Lorenzo Venuti.
     
    30
    Nikola Krstović si teď dlouho chtěla balon ke střele, kterou sice nakonec vyslal, ale hostující obránce Bonfanti ji dokázal ve skluzu zblokovat.
     
    31
    Lecce drželo balon na útočné polovině, pak sice o balon přišli, ale po dobrém defenzivním zákroku stopera Baschirotta mají míč zase zpátky.
     
    33
    Nákop gólmana Falconeho nebyl příliš povedený, rozehrávat může zase Bergamo.
     
    33
    Mirančukův centr ze středu hřiště usměrnil na branku El Bilal Touré, ale domácí brankář s jeho zakončením neměl problém.
     
    34
    Střídající Lorenzo Venuti dobře potáhl míč po levé straně a poté nacentroval hrací předmět příhodně pro Dorgua, který však ze vzduchu netrefil branku.
     
    35
    Hostující Gianluca Scamacca si teď očividně přidržel Pongračiće, až mu dokonce natrhl dres. Sudí Rapuano ale kartu nevytahuje.
     
    36
    Přihrávku na nabíhajícího Piccoliho dokázal dobře ztečovat obránce Hien, rozehrává brankář Musso.
     
    37
    Po sérii odrazů před šestnáctkou Lecce fauloval hostující El Bilal Touré zezadu Ramadaniho a vidí zaslouženou žlutou kartu.
     
    39
    Atalanta držela balon na útočné polovině, míč se poté dostal až k Zappacostovi, jehož první střela sice byla zblokována. Italský záložník si však sebral hrací předmět nazpět a svým druhým povedeným projektilem orazítkoval spojnici!
     
    40
    Lecce se na druhé straně ke střeleckému zakončení nedostalo, avšak i nadále zůstává v držení míče.
     
    41
    Ramadaniho rozehrávka však už byla velmi nepřesná a míč končí vysoko nad brankou.
     
    41
    Antonino Gallo za sebe nepustil Scamaccu, následně je hra po faulu na jednoho z domácích hráčů přerušena.
     
    42
    A znovu v akci Ylber Ramadani, tentokrát se snažil přelobovat brankáře Mussa, což se mu však vůbec nepovedlo a balon skončil v autu.
     
    43
    Domácí se se svou kombinací dostali až do autu, takže vhazuje hostující Atalanta.
     
    44
    Giorgio Scalvini sice zachytil rozehrávku Lecce, ale poté si nepřišel na obránce Galla.
     
    44
    Hateboerův centr odvrátil Venuti, Bergamo ještě zůstalo u míče, jenže poté zachyboval Mario Pašalić, který poté raději zastavil unikajícího Ramadaniho faulem. Žlutá karta pro chorvatského záložníka.
     
    45
    Domácí se dostali do vedení, a to když si na přesnou přihrávku za obranu naběhl Patrick Dorgu a poté překonal brankáře Mussa. Problémem však byl ofsajd útočníka Lecce, kvůli kterému gól nebude platit.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu.
     
    45+1
    Po nákopu brankáře Falconeho skončil na zemi Scalvini, sudí Rapuano odpískal nejprve faul, a poté i konec první půle.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase je stav utkání předposledního kola italské Serie A mezi Lecce a Atalantou nerozhodný 0:0.
    Oba týmy vstoupily do zápasu velmi aktivně, nejprve měl dobrou šanci záložník hostů Pašalič, ale zblízka trefil jen gólmana Falconeho. Na druhé straně zase neuspěl útočník Piccoli, který také ztroskotal na zákroku brankáře. Na největší příležitost první části hry jsme ale čekali až do 39. minuty, když svou druhou střelu poslal hostující Zappacosta do spojnice břevna a tyče. V úplném závěru dostal míč do sítě domácí Dorgu, avšak branka kvůli ofsajdu nemohla platit.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atalanta Bergamo:
    ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Éderson,
    ze hřiště odchází El Bilal Touré, přichází Charles De Ketelaere.
     
    46
    Úvodní výkop do druhé půle provedlo Lecce, které se ale až do zakončení neprokombinovalo.
     
    47
    Scamaccovi balon oskočil, Atalanta zůstala ještě u míče, ale teď již hraje Lecce.
     
    47
    Hezká akce domácí, kterou zakončoval po přihrávce Piccoliho Nikola Krstović, ale balon poslal vysoko nad branku.
     
    48
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Tak tohle střídání se opravdu povedlo, Bergamo jde hned zkraje poločasu do vedení! Gianluca Scamacca vyslal do úniku CHARLESE DE KETELAEREHO, který si poradil s obráncem Gallem a následně přeloboval brankáře Falconeho – 0:1! Asistence: Gianluca Scamacca.
    48. Charles De Ketelaere - 0:1
     
    49
    Lecce se o rychlou odpověď nepokusilo, a tak hraje znovu hostující celek.
     
    50
    Znovu v akci duo Scamacca – De Ketelaere, ale tentokrát ani jeden z nich nezakončil.
     
    51
    Domácí Joan Gonzàlez byl poslán na hrací plochu Édersonem, hlavní rozhodčí dnešního utkání přerušuje hru.
     
    51
    A další hraniční zákrok na Gonzáleze, tentokrát se ale obešel bez hvizdu.
     
    52
    Édersonova přihrávka sice mířila na Scamaccu, který si ji ale nedokázal dobře zpracovat.
     
    52
    Lecce teď získalo balon a podniklo rychlý brejk, který však zastavuje dobrým zákrokem jeden z hostujících obránců.
     
    53
    Domácí Marin Pongračić dokázal ubránit De Ketelaereho jen za cenu rohového kopu.
     
    53
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Je to o dvě branky! Rohový kop posadil Alexej Mirančuk přesně na hlavu hostujícího útočníka, kterým byl GIANLUCA SCAMACCA. Italský snajpr přehlavičkoval všechny obránce Lecce, včetně brankáře Falconeho, který situaci trochu podcenil. Asistence: Alexej Mirančuk.
    53. Gianluca SCAMACCA - 0:2
     
    54
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Medon Beriša, přichází Alexis Blin,
    ze hřiště odchází Patrick Dorgu, přichází Santiago Pierotti,
    ze hřiště odchází Joan Gonzàlez, přichází Rémi Oudin.
     
    55
    Hlavní sudí Rapuano přerušuje hru po faulu na hostujícího Pašaliče, Atalanta měla k dispozici standardku, po následném sraženém centru uvidíme další roh.
     
    56
    Na další centr od rohového praporku si naskočil stoper Isak Hien, avšak svou hlavičku poslal jen těsně vedle pravé tyče Falconeho branky!
     
    57
    Dobrou práci teď předvedl domácí Pierotti, který posílal zajímavou přihrávku skrz pokutové území. Míč se dostal až k Gallovi, jehož následný centr usměrnil Piccoli jen vedle tyče.
     
    58
    Tentokrát je pískáno proti brance Bergama, a to po nedovoleném zákroku Tóloie.
     
    59
    Domácí celek rozjede další akci z vlastní poloviny.
     
    60
    Krstović dokázal míč posunout na Pierottiho, tam však akce Lecce skončila.
     
    61
    Édersonův centr velmi dobře sklepl De Ketelaere pro Alexeje Mirančuka, který však z voleje pálí jen do míst, kde byl připraven gólman Falcone.
     
    62
    Gallův centr z levé strany propadl až k Bonfantimu, který míč odvrací na rohový kop.
     
    62
    Rohový kop domácím nevyšel, Atalanta střídá.
     
    62
    Střídání v týmu Atalanta Bergamo:
    ze hřiště odchází Gianluca Scamacca, přichází Berat Djimsiti.
     
    63
    Domácí obránce Antonino Gallo dobře zblokoval přihrávku na nabíhajícího Hateboera, po následném autu může rozehrávat zase Lecce.
     
    64
    Lorenzo Venuti poslal hlavou balon jen před sebe, kde jej žádný ze spoluhráčů netečoval a míč nakonec končí až v rukavicích gólmana Mussa.
     
    65
    Po akci na pravé straně centroval De Ketelaere, avšak jeho pokus odvrátil domácí kapitán Baschirotto.
     
    65
    Hra je teď přerušena, neboť se taktickým faulem ve středu hřiště provinil Rafael Tóloi.
     
    66
    Lecce nejprve dobře zakombinovalo, ale poté nedokázal Pierotti nahrát nabíhajícímu Venutimu.
     
    67
    Zaslouženou žlutou kartu teď vidí hostující kapitán Rafael Tolói, který hodně ostrým zákrokem atakoval střídajícího Oudina.
     
    68
    Ze standardky se Lecce neprosadilo, hosté znovu budou střídat.
     
    68
    Střídání v týmu Atalanta Bergamo:
    ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Michel Ndary Adopo.
     
    69
    Mirančuk trochu zahnal Bonfantiho, který ale balon stihl na hrací ploše a následně nacentroval, avšak jeho pobídka našla jen hlavu domácího obránce.
     
    70
    Hans Hateboer kolem Rémiho Oudina neprošel, poté nizozemský fotbalista svého soupeře fauloval.
     
    71
    Střídající Michel Adopo teď byl poslán na trávník Pierottim, sudí Rapuano byl blízko a přerušil hru.
     
    72
    Po odkopu brankáře Falconeho dobře udržel míč domácí Nikola Krstović a poté se nechal faulovat Hienem.
     
    73
    Gallův centr jen proletěl pokutovým územím Atalanty, poté z druhé strany posílal míč do šestnáctky Krstović, ale našel jen rukavice gólmana Mussa.
     
    74
    Po přihrávce Bonfantiho vypálil nebezpečně Giorgio Scalvini, ale své zakončení poslal kousek nad horní tyč.
     
    75
    Střídání v týmu Atalanta Bergamo:
    ze hřiště odchází Giovanni Bonfanti, přichází Mitchel Bakker.
     
    76
    Lecce rozehrává z vlastní obranné poloviny, Atalanta už se nikam nežene.
     
    78
    Atalanta má k dispozici po zákroku jednoho z obránců Lecce další rohový kop, který rozehraje Bakker.
     
    78
    Po rohovém kopu končí míč v rukavicích gólmana Falconeho, který se pokusil o založení rychlé akce, ale příliš neuspěl.
     
    79
    Alexej Mirančuk v ofsajdu, akce Atalanty tak rychle skončila a hraje znovu domácí celek.
     
    80
    Domácí teď poslali v krátkém sledu do šestnáctky soupeře dva centry, avšak nikdo z hráčů Lecce se nedokázal dostat až k zakončení na Mussovu branku.
     
    81
    Na začátku 81. minuty utkání kombinuje Atalanta Bergamo s balonem u půlicí čáry.
     
    81
    Hostující Éderson vybojoval pro své barvy standardku, a to po jasném faulu domácího Pierottiho.
     
    82
    Po přihrávce De Ketelaereho se snažil obejít obránce Mitchel Bakker, ale neuspěl. Rohový kop však bude následovat.
     
    82
    K zakončení se po rohovém kopu dostal střídající Berat Djimsiti, ale hrací předmět poslal jen vedle zařízení.
     
    83
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Ylber Ramadani, přichází Hamza Rafía.
     
    83
    Domácí Santiago Pierotti si míč nedokázal dobře zpracovat, takže bude moci rozehrávat zase obrana „Orobici“.
     
    84
    Michel Ndary Adopo dostal dobrou přihrávku mezi tři hráče, poté ale nedokázal předat balon dále.
     
    85
    Od Charlese De Ketelaereho se balon odráží jen do zámezí, s další útočnou akcí vyrukovalo Lecce, jenže ta končí po pádu Krstoviće.
     
    86
    Domácí Marin Pongračić se teď velmi dobře vrhl do útoku a nakonec vybojoval na hraně šestnáctky zajímavou standardku pro své barvy.
     
    87
    K exekuci standardní situace se postavil Roberto Piccoli, avšak trefil jen tyč Mussovy branky.
     
    88
    De Ketelaere ani v tomto případě neudržel balon u svých kopaček, avšak tentokrát mu vůbec nepomohli spoluhráči.
     
    88
    Lecce v průběhu 88. minuty hraje s balonem, čas na zdramatizování či případné vyrovnání se ale rychle krátí.
     
    89
    Atalanta se už pořádně nikam nežene, snaží se vycházet hlavně z pevné defenzivy a hrozí jen z brejků.
     
    89
    Teď ale obrana Bergama zachybovala a ke střele se dostal Roberto Piccoli, který však nezamířil přesně.
     
    90
    Poslední minutu základní hrací doby započne brankář Falcone se svou rozehrávkou.
     
    90
    Hostující stoper Isak Hien si pomohl proti Krstovićovi nedovoleně, sudí Rapuano přerušuje hru.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    90+1
    Lecce zachybovalo v kombinaci a Atalanta zamířila do protiútoku, přihrávku na De Ketelaereho ale dokázal zblokovat jeden z obránců domácího týmu.
     
    90+2
    Na trávníku teď zůstal ležet Nikola Krstović, hlavní rozhodčí raději přerušuje hru a zkontroluje zdravotní stav domácího útočníka.
     
    90+3
    Lecce drží balon na polovině hřiště, Bergamo svého soupeře ale nepouští dále.
     
    90+3
    Z hodně velké dálky teď chtěl vypálit střídající Hamza Rafía, což také udělal, ale branku o hodně minul.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Zápas předposledního kola italské Serie A mezi Lecce a Atalantou Bergamo končí příznivěji pro hostující fotbalisty, kteří ve druhé půli vstřelili dvě branky a nakonec zvítězili 2:0.
    V prvním poločase jsme viděli mnoho šancí, jako například příležitosti Pašaliče či Piccoliho, avšak oba gólmani inkasovaný gól nedopustili. Ve 39. minutě pak domácího brankáře Falconeho zachránila po střele Zappacosty spojnice břevna a tyče.
    Do druhé půle vstoupila aktivněji Atalanta, která také byla odměněna. Po hezké přihrávce od postranní lajny se střídající Charles De Ketelaere zbavil obránce a následně přehodil domácího brankáře – 0:1. O pět minut později to už bylo o dvě branky, když se po rohovém kopu prosadil Gianluca Scamacca. Lecce se poté ve zbytku zápasu snažilo o zdramatizování duelu, nejblíže kontaktní brance byl Roberto Piccoli, ale ze standardní situace trefil jen tyčku.
    Lecce tak na domácí půdě padlo s Atalantou Bergamo 0:2.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:12.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne a třeba zase někdy na počtenou. (19:58:10)

    Matěj Skula

    Branky: 48. De Ketelaere (Scamacca), 53. Scamacca (Mirančuk)

    Karty:   26. Hateboer (ABC), 37. Touré (ABC), 44. Pašalić (ABC), 67. Tolói (ABC)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:12.
    US Lecce: Falcone – Gendrey (29. Venuti), Baschirotto (C), Pongračić, Gallo – Gonzàlez (54. Oudin), M. Beriša (54. Blin), Ramadani (83. Rafía), Dorgu (54. Pierotti) – Krstović, Piccoli.
    Náhradníci: Brancolini, Samooja, Borbei – Sebastian Esposito, Touba, Samek, Almqvist, Burnete.

    Trenér: Luca Gotti

    Atalanta Bergamo: Musso – Tolói (C), Hien, Bonfanti (75. Bakker) – Hateboer, Pašalić (68. Adopo), Scalvini, Zappacosta (46. Éderson) – Mirančuk – Touré (46. De Ketelaere), Scamacca (62. Djimsiti).
    Náhradníci: Carnesecchi, Rossi – M. Ruggeri, Mendicino, Lookman.

    Trenér: Tullio Gritti

    Rozhodčí: Rapuano – Passeri, Constanzo
    bahis siteleri