Jablonec B – Velvary 0:0 (10:15) | Kolín – Chlumec n/C 0:0 (10:30) | Most/Souš – Přepeře 0:0 (15:00)
Živanice – Zápy 0:0 (17:00)
před zápasem
SK Sparta Kolín
0:0 (-:-)
FK Chlumec nad Cidlinou
Sobota 25.05.2024, 10:30 • Brankovická 1216, Kolín • Česká fotbalová liga (B) • 28. kolo
Vsaďte si
     
    FK Chlumec nad Cidlinou

    Chlumec je na tom v tabulce o trochu hůře, nachází se na desáté pozici, ale na svého dnešního soupeře ztrácí pouhé tři body, které případnou dnešní výhrou může smazat a dostat se na stejnou metu, jako je právě Kolínská Sparta. Chlumečtí ale ne prožívají dobré období, protože z posledních pěti zápasů vyhráli pouze jednou. Naposledy ale prohráli na domácím hřišti s rezervou Liberce vysoko 1:6. Nejlepším střelcem Chlumce nad Cidlinou je s devíti brankami Tomáš Bastin. (17:23:27)
     
    SK Sparta Kolín

    Kolínští se v tabulce České fotbalové ligy skupiny B nacházejí na šesté příčce a do konce letošní soutěže si klidný střed tabulky nejspíše udrží. Kolínská Sparta má v poslední době velmi kolísavé výsledky, když z posledních pěti utkání třikrát prohráli a zvítězili dvakrát. Kolínu se daří zejména na domácím hřišti, na kterém vyhrál v posledních šesti utkáních pětkrát. Naposledy Kolínští podlehli na hřišti Ústí nad Labem domácím vysoko 4:1. Nejlepším střelcem Kolína je Dominik Veselý, který se prosadil v tomto zmiňovaném zápase a má na kontě 12 branek.
     
    Krásné sobotní dopoledne všem fotbalovým fanynkám a fanouškům. Vítám vás u dvacátého osmého kola České fotbalové ligy skupiny B a společně budeme sledovat utkání mezi týmy SK Sparta Kolín a FK Chlumec nad Cidlinou. Prostřednictvím textového on-line přenosu Vás provedu soubojem mezi tabulkovými sousedy. Utkání započne v 10:30.
     
     

    Matyáš Hampl

    Branky:


    SK Sparta Kolín:
    FK Chlumec nad Cidlinou:
    bahis siteleri