Přerov – Pardubice B 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (2:0, 1:0, 0:2) Stav série: 2:1
HC Dynamo Pardubice B
Čtvrtek 07.03.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na úvod třetí třetiny Vomáčka podruhé vychytal Březinu v úniku, o chvíli později mu proti Nemcově střele pomohla zase tyč. Vzhledem k množství přerovských šancí mohlo být dávno hotovo, ale nebylo. Pardubice toho za celý zápas mnoho nepředvedly, nic ale nevzdaly, a do hry je dostala trefa Ondřeje Chabady, na kterou Postava dobrý výhled neměl. Zubři znejistěli, zato Pardubice se dostaly na koně. V závěrečném tlaku odvolaly brankáře a v čase 57:22 z předbrankového prostoru zapsal kontaktní branku Michal Pochobradský. Závěrečné minuty nabídly pořádné drama, byly ale zároveň velmi rozkouskované, což hrálo do karet spíše Hanákům. Právě oni nakonec dokonali obrat v sérii a po dvou domácích výhrách 3:2 v předkole slaví postup. Přerov i podeváté v prvoligové éře postoupil do čtvrtfinále, ve kterém už v sobotním derby vyzve Vsetín, pardubickému béčku sezona končí. Sláva vítězům, čest poraženým, jednalo se bezesporu o velmi zajímavou hokejovou podívanou plnou osobních střetů a šarvátek. Já se s vámi pro dnešek loučím a budu se těšit zase příště, na počtenou! (20:15:41)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Kaut se intenzivně dohaduje s rozhodčími o časomíře, v tomto případě ale nemá šanci uspět. Zbývá přesně jedna vteřina do konce.
     
    59:59
    Michal Postava polapil kotouč vteřinu do konce, v tento moment už je zřejmě rozhodnuto, ještě jedno buly každopádně uvidíme.

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jiří Krisl – 2 min., podrážení.
     
    59:44
    Buly po pravici Postavy.
     
    59:44
    Pardubice to nesehrály špatně, ale přihrávka na Nedbala na levý kruh nebyla natolik rychlá, aby se Postava nestihl přesunout. Další velmi důležitý zákrok domácího gólmana.
     
    59:15
    Puk letí ven z pásma Přerova, hosté se rychle vracejí zpět.
     
    59:01
    Zubři teď bleskově propadli a srovnávací branku měl na hokejce Zdráhal, Postava ho ale v těžké pozici skvěle vychytal! No to je drama, ze kterého se ukrajuje pouze po vteřinkách. Domácí už by nutně potřebovali vyhrát buly.
     
    58:54
    Další buly, opět úspěch Dynama, opět střela Nedbala, ale tentokráte zblokována v ochranné síti.
     
    58:48
    A znovu to samé. Vyhrané buly, střela Nedbala, zákrok Postavy.
     
    58:43
    Hra se posunula pouze o čtyři vteřiny, Nedbalovo nahození schoval do lapačky Postava.
     
    58:39
    Puk pásmem Přerova pouze proletěl, odpískáno další zakázané uvolnění domácích. Vomáčka už zůstává na hostující střídačce. Závěr dnešního duelu je velice rozkouskovaný, což Pardubicím k nějakému trvalému tlaku neprospívá.
     
    58:16
    Icing Přerova.
     
    58:02
    Z ledu byly odklizeny krvavé stopy, může se pokračovat. Buly v pásmu Přerova, Vomáčka je v brance.
     
    58:02
    Nepříjemná situace pro hosty. Po souboji s Robertem Černým se do mantinelu zřejmě zakousl Herčík, který s krvavými ústy míří na střídačku. Doufejme hlavně, že jeho chrup neutrpěl žádné zranění. Nutno každopádně podotknout, že ze strany Černého se o faul nejednalo. Sudí hru přerušili právě kvůli zranění, nikoliv kvůli vyloučení.
     
    57:51
    O puk se bojuje u mantinelu v pásmu Přerova, Vomáčka míří na střídačku.
     
    57:30
    Pardubice uspěly na buly, Vomáčku povolali zpět mezi tři tyče.
    57:22 Michal POCHOBRADSKÝ - 3:2
     
    57:22
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Tak tohle bude ještě pořádné drama, Dynamo se dopracovalo na kontaktní branku při hře bez brankáře a je to už pouze o gól! Mikyska našel před brankou MICHALA POCHOBRADSKÉHO, který zblízka dokázal skórovat! Asistence: Josef Mikyska, Daniel Herčík.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Zembol (Ministr, Dobša), 13. Zeleňák (Zembol), 32. Dobša (Březina, Pechanec) – 49. Chabada (Voženílek, Zeman), 58. Pochobradský (J. Mikyska, Herčík)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Piták) – Krisl (C), R. Černý, Zeleňák, Chroboček, Kudělka (A), F. Němec, Cubo – Březina, Pechanec, Indrák – Chludil, Nemec, Pospíšil – Ministr, Zembol, Dobša – T. Doležal (A), Pšurný, Mácha.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (32. Vomáčka) – Zdráhal, Hrádek, Kaštánek, Nedbal (A), Voženílek, Chabada, M. Kubíček – Herčík, Rákos (A), Pochobradský – Urban, J. Mikyska, Rouha – Lichtag, Kaut (C), Zeman – Paleček.
    Trenér: T. Jirků

    Rozhodčí: Jechoutek, Zídek – Kubičík, Otáhal
    Přerov 2 1 Pardubice B
    #1 Pondělí 04.03.2024 • 18:00
    Pardubice B - Přerov 4:0
    #2 Středa 06.03.2024 • 17:30
    Přerov - Pardubice B 3:2
    #3 Čtvrtek 07.03.2024 • 17:30
    Přerov - Pardubice B 3:2
    bahis siteleri