Chomutov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:1 (2:0, 0:0, 0:1) Stav série: 2:2
VHK ROBE Vsetín
Úterý 02.04.2024, 14:00 • Chomutov, ROCKNET ARÉNA • Liga juniorů
Partner:
     
    Valaši se nakonec gólu dočkali, z jejich pohledu už to ale bylo pozdě. Lukáš Stodůlka snížil v poslední minutě utkání, nebylo to ovšem to, co by Vsetín potřeboval. Chomutov tak vyhrál u druhé utkání na své půdě a vyrovnal stav série na 2:2. Rozhodne tedy až páté utkání, které se ve čtvrtek odehraje na vsetínském Lapač. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. (16:18:11)
     
    Konec zápasu.
    59:17 Stodůlka L. - 2:1
     
    59:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín v poslední minutě třetí třetiny snižuje. LUKÁŠ STODŮLKA trpělivě čekal na hranici brankoviště, a jakmile se k němu dostala přihrávka Adama Koláčka zpoza branky, bez váhání vystřelil. Jako první tak v dnešním utkání překonal chomutovského brankáře, otázkou zůstává, jestli tato branka pro Vsetínské nepřišla až příšliš pozdě. Asistence: Adam Koláček, Tobiáš Ostrčil.
     
    59:11
    Caklovu střelu z pravého kruhu vykopl Vavřena před sebe, od pravé tyče dorážel Heinrich, kotouč je stále ve hře.
     
    58:49
    Vsetín jde do hry v šesti. Pavlíček zůstává na střídačce.
     
    58:49
    Chomutovu je odpískáno zakázané uvolnění. Vsetín si vybírá oddechový čas.
     
    58:18
    Hosté nahodili do útočného pásma, ale Klobouček dostal kotouč rychle zpátky, a navíc dostal do střelecké příležitosti také jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    57:47
    Čas se Vsetínu krátí. Valaši zakádají útok zpoza vlastní branky.
     
    57:19
    Proti další střele od modré čáry vsetínský gólman zasahovat nemusel, protože letěla vedle, nebezpečná byla ale dorážka odražené střely.
     
    56:55
    Friš Lober objel útočné pásmo, a nakonec vystřelil od modré čáry přes clonící hráče. Pavlíček si i v této nepříliš výhodné situaci našel dobrý výhled a zasahuje.
     
    56:42
    Nahození Vsetína končí na zakázaném uvolnění.
     
    55:56
    Vsetínským se daří držet kotouč daleko od své branky, jenže to není to, co teď hosté potřebují. Valaši k vyrovnání potřebují něco víc.
     
    55:22
    Valaši měli v přerušení krátkou poradu a zdá se, že jim signál vyšel. Heinrich vybojoval útočné pásmo, v něm se však Vsetín ke slovu příliš nedostává.
     
    55:14
    Chomutov se usadil v útočném pásmu a Pavlíček likviduje střelu od modré čáry. Hra je přerušena.
     
    53:34
    Chomutovští hráči se určitě neztratí po stránce rychlosti. Svého soupeře v klíčových chvílích bez problému přebruslí, a tak se i teď dostali do přečíslení dva na jednoho. Do přihrávky Filipa se ale vložil jediný bránící hráč Vsetína, který tak celou akci zastavil.
     
    53:00
    Ürge to zkoušel sám proti přesile třech hráčů Chomutova. Na útočné modré čáře byl tvrdě odstaven.
     
    52:27
    Vsetínská obrana v čele s gólmanem Pavlíčkem musí řešit nepříjemnou situaci. Kotouč podobně jako u prvního chomutovského gólu poskakoval kolem brankoviště a po sérii náhodných odrazů nebezpečně mířil za brankovou čáru.
     
    51:47
    Cakl vybídl zpoza branky Ürgeho, který měl se zpracováním letícího kotouče problém. Nakonec se mu to povedlo a z ostrého úhlu na bližší tyč vystřelil. Domácí gólman ukryvá kotouč v lapačce.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Vostiňák (Kincl, Hynek), 17. Hlaváček (Žižka) – 60. Stodůlka L. (Koláček, Ostrčil)


    Piráti Chomutov: B. Vavřena (D. Štěrba) — A. Žižka, F. Hynek, O. Filip, D. Svoboda, M. Zachariáš, J. Česnohlídek — D. Grosskopf, T. Hlaváček, T. Friš Lorber, M. Kalvoda, J. Rindoš, J. Teterja, J. Pospíšil, M. Kincl, J. Vostiňák, Š. Klobouček, M. Bon
    VHK ROBE Vsetín: A. Pavlíček (J. Uhrin) — T. Mošnička, J. Machů, J. Hamřík, J. Zedek, M. Stodůlka, T. Herman — L. Stodůlka, T. Urge, M. Žárský, M. Juráň, F. Kovář, O. Cakl, T. Ostrčil, O. Hrdý, A. Koláček, D. Heinrich, Š. Urbánek

    Rozhodčí: Antonín Valda, Tomáš Hacaperka — Lukáš Kubas, Jakub Černohlávek
    Chomutov 2 2 Vsetín
    #1 Čtvrtek 28.03.2024 • 18:00
    Vsetín - Chomutov 4:3 po s.n. (1:0)
    #2 Pátek 29.03.2024 • 16:00
    Vsetín - Chomutov 4:1
    #3 Pondělí 01.04.2024 • 16:30
    Chomutov - Vsetín 5:1
    #4 Úterý 02.04.2024 • 14:00
    Chomutov - Vsetín 2:1
    bahis siteleri