Chomutov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:1 (2:0, 0:0, 0:1) Stav série: 2:2
VHK ROBE Vsetín
Úterý 02.04.2024, 14:00 • Chomutov, ROCKNET ARÉNA • Liga juniorů
Partner:
     
    Valaši se nakonec gólu dočkali, z jejich pohledu už to ale bylo pozdě. Lukáš Stodůlka snížil v poslední minutě utkání, nebylo to ovšem to, co by Vsetín potřeboval. Chomutov tak vyhrál u druhé utkání na své půdě a vyrovnal stav série na 2:2. Rozhodne tedy až páté utkání, které se ve čtvrtek odehraje na vsetínském Lapač. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. (16:18:11)
     
    Konec zápasu.
    59:17 Stodůlka L. - 2:1
     
    59:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín v poslední minutě třetí třetiny snižuje. LUKÁŠ STODŮLKA trpělivě čekal na hranici brankoviště, a jakmile se k němu dostala přihrávka Adama Koláčka zpoza branky, bez váhání vystřelil. Jako první tak v dnešním utkání překonal chomutovského brankáře, otázkou zůstává, jestli tato branka pro Vsetínské nepřišla až příšliš pozdě. Asistence: Adam Koláček, Tobiáš Ostrčil.
     
    59:11
    Caklovu střelu z pravého kruhu vykopl Vavřena před sebe, od pravé tyče dorážel Heinrich, kotouč je stále ve hře.
     
    58:49
    Vsetín jde do hry v šesti. Pavlíček zůstává na střídačce.
     
    58:49
    Chomutovu je odpískáno zakázané uvolnění. Vsetín si vybírá oddechový čas.
     
    58:18
    Hosté nahodili do útočného pásma, ale Klobouček dostal kotouč rychle zpátky, a navíc dostal do střelecké příležitosti také jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    57:47
    Čas se Vsetínu krátí. Valaši zakádají útok zpoza vlastní branky.
     
    57:19
    Proti další střele od modré čáry vsetínský gólman zasahovat nemusel, protože letěla vedle, nebezpečná byla ale dorážka odražené střely.
     
    56:55
    Friš Lober objel útočné pásmo, a nakonec vystřelil od modré čáry přes clonící hráče. Pavlíček si i v této nepříliš výhodné situaci našel dobrý výhled a zasahuje.
     
    56:42
    Nahození Vsetína končí na zakázaném uvolnění.
     
    55:56
    Vsetínským se daří držet kotouč daleko od své branky, jenže to není to, co teď hosté potřebují. Valaši k vyrovnání potřebují něco víc.
     
    55:22
    Valaši měli v přerušení krátkou poradu a zdá se, že jim signál vyšel. Heinrich vybojoval útočné pásmo, v něm se však Vsetín ke slovu příliš nedostává.
     
    55:14
    Chomutov se usadil v útočném pásmu a Pavlíček likviduje střelu od modré čáry. Hra je přerušena.
     
    53:34
    Chomutovští hráči se určitě neztratí po stránce rychlosti. Svého soupeře v klíčových chvílích bez problému přebruslí, a tak se i teď dostali do přečíslení dva na jednoho. Do přihrávky Filipa se ale vložil jediný bránící hráč Vsetína, který tak celou akci zastavil.
     
    53:00
    Ürge to zkoušel sám proti přesile třech hráčů Chomutova. Na útočné modré čáře byl tvrdě odstaven.
     
    52:27
    Vsetínská obrana v čele s gólmanem Pavlíčkem musí řešit nepříjemnou situaci. Kotouč podobně jako u prvního chomutovského gólu poskakoval kolem brankoviště a po sérii náhodných odrazů nebezpečně mířil za brankovou čáru.
     
    51:47
    Cakl vybídl zpoza branky Ürgeho, který měl se zpracováním letícího kotouče problém. Nakonec se mu to povedlo a z ostrého úhlu na bližší tyč vystřelil. Domácí gólman ukryvá kotouč v lapačce.
     
    51:19
    Heinrich obral soupeře o kotouč na útočné modré čáře Vsetína, našel si vhodné místo a svižně vystřelil. Vavřena zasahuje vyrážečkou.
     
    50:37
    Domácí v plném počtu.
     
    50:02
    Grosskopf na druhé straně zakočnoval přečíslení dva na jednoho. Pavlíček proti zakončení z pravého křídla vytasil lapačku a po úspěšném zákroku okamžitě rozehrál.
     
    49:52
    Koláček se ze středního pásma dostal až před branku, kde z ostrého úhlu zakončil na bližší tyč. Domácí brankář tam však žádnou skulinku nenechal.
     
    49:37
    Chomutov se osvobozuje.
     
    48:58
    Hrdý se mezikružím prokličkoval ke střele, místo dorážky ještě vybídl Kováře, ale ani tomu se z hranice brankoviště nepodařilo propasírovat puk za Vavřenova záda.
     
    48:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Zachariáš – 2 min., podrážení.
     
    47:52
    Herní tempo polevilo, ani jeden z týmů se nemůže udržet v útočném pásmu.
     
    46:30
    Koláček z levého křídla překonal domácího brankáře, jenže trefil pouze vzdálenější tyč.
     
    45:45
    Z přečíslení tři na dva Valaši nevystřelili, Hrdý následně neměl žádný prostor pro přihrávku ani střelu, a tak to po objetí branky zkusil z otočky. Vzdálenější tyč minul.
     
    45:07
    Valaši vyhazují kotouč do svého útočného pásma, Ürge se vrací do hry. Hosté hrají v plném počtu.
     
    44:44
    Nyní už hostující brankář přerušuje hru poté, co zasáhl proti střele z vrcholu pravého kruhu.
     
    44:10
    Chomutov hraje svou přesilovku velmi dobře, nyní z mezikruží zakončoval Friš Lorber, Pavlíček opět zasahuje.
     
    43:28
    O finální střelu se po přesilovkové kombinaci postaral z vrcholu pravého kruhu Grosskopf. Trefil Pavlíčkův levý beton, hostující brankář následně úspěšně zasáhl i proti dorážce.
     
    43:07
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Ürge – 2 min., sekání.
     
    42:47
    Valaši začali s napadáním soupeře v jeho pásmu. Chomutovští hráči jsou nyní trochu rozhozeni a puk po jedné z přihrávek končí na zakázaném uvolnění.
     
    42:13
    Hraje se v útočném pásmu Pirátů, hosté však svého soupeře drží jen u mantinelu.
     
    41:34
    Vsetínští zaváhali s rozehrávkou z vlastního pásma, čehož se na pravém kruhu pokusil využít Pospíšil. Svou ranou na vzdálenější tyč přestřelil.
     
    40:59
    Začátek třetí třetiny ještě domácí dohrávali v přesilovce, nyní už jsou však hosté v plném počtu a hraje se opět pět na pět.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině branka nepadla a hra se velice podobala tomu, co jsme měli možnost vidět v první třetině. Valaši byli směrem dopředu o něco málo aktivější, ale chomutovská obrana je do ničeho výraznějšího nepustila a s brejky si poradil gólman Vavřena. Celá situace tak naopak vyústila v gól Chomutova v přesilovce, ten ale kvůli zásahu vysokou holí nebyl uznán, a tak se bude i na startu třetí třetině pokračovat za stavu 2:0 pro domácí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Vsetínští drží kotouč daleko od své branky a Cakl s Lukášem Stodůlkou se navíc ocitli v přečíslení dva na jednoho. Vavřena se proti zakončení z levého křídla stačil přemístit.
     
    39:03
    Valaši velice rychle vyhazují přes všechny čáry.
     
    38:59
    Hostující obránce Zedek zahákoval soupeře v přečíslení dva na jednoho. Chomutov šanci nevyužil, nyní si však zahraje přesilovku.
     
    38:50
    Z otočky na levém křídle vystřelil Koláček. Trefuje vnější síť.
     
    38:26
    Domácí v plném počtu.
     
    38:03
    Hosté neuspěli s dotěrnou hrou do brankoviště. Po nevydařené střele od levé tyče domácí vyhazují.
     
    37:30
    Vsetín začal se svou kombinací. I na tu má ale velmi málo místa a chomutovská čtveřice navíc všechny střely obětavě blokuje.
     
    36:48
    Valaši se s kotoučem na holi vrátili velice rychle zpět, ale zatím hrají jen podél mantinelu, k ničemu jinému se nedostávají.
     
    36:29
    Chomutovští se okamžite chopili kotouče a vyhazují.
     
    36:23
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Pospíšil – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:12
    Bude se vylučovat. Valaši hrají v signaliozvané výhodě.
     
    35:29
    Domácí rozehráli útok zpoza vlastní branky. Před vsetínským brankovištěm je však vysoká koncentrace hráčů, s čímž mají Piráti problémy.
     
    35:05
    Častěji se hraje v útočném pásmu Chomutova, do větších příležitostí se ale v posledních minutách dostávají Vsetínští, a to díky individuálním akcím.
     
    34:31
    Ihned po buly vystřelil Ürge, jeho rána se proletěla nad spojnicí pravé tyče a břevna a zaduněla o zadní mantinel.
     
    34:22
    A nepřekonal jej ani Heinrich, který to zkoušel po levém křídle sám.
     
    33:54
    Vavřena dál deptá vsetínské střelce. Koláček s Caklem si dvakrát vyměnili kotouč a druhý jmenovaný z mezikruží zakončoval. Domácí gólman stále drží čisté konto.
     
    33:01
    Heinrich v brejku, do kterého se dostal hned po návratu z trestné lavice, neuspěl, ale ihned se dostal k dorážce své vlastní střely. I v tomto případě si ale domácí brankář s pokusem po ledě poradil. Heinrich pak Vavřenu nepřekonal ani napotřetí, kdy se u pravé tyče pokoušel přehodit jeho beton.
     
    32:42
    Hosté v plném počtu.
     
    32:33
    Teď byli Vsetínští v problémech, když po střele z levého kruhu nemohli najít kotouč, vše se vyřešilo s hostující gólman jej má ve své moci.
     
    32:17
    Hra je plná nepřesností na obou stranách, hraje se ve středním pásmu.
     
    31:07
    Chomutov dostal kotouč za záda vsetínského brankáře, bylo tak ale dosaženo zásahem vysokou holí a branka neplatí.
     
    30:54
    Ke kotouči se dostal jako první hostující Juráň, ten sám vyvezl puk na modrou čáru a vystřelil. Rána mířila nad.
     
    30:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Heinrich – 2 min., napadení.
     
    30:39
    To Chomutov má v útočné třetiny prostoru víc než dost. Pavlíček ale příliš práce nemá, protože hostující obrana střely blokuje.
     
    29:01
    Valaši to dobře sehráli i po vhazování před brankou soupeře, jenže pro přesnou ránu by potřebovali mnohem více prostoru. Piráti svého soupeře skvěle brání. Koláček neměl nejprve možnost vystřelit z pozice na levém kruhu a problém měl i s přihrávkou. Tu sice nakonec Heinrichovi adresoval, ten však přes bránícího hráče vůbec nezakončil.
     
    27:50
    Ürge stál v přečíslení dva na jednoho zcela volný u pravé tyče chomutovské branky. Přihrávka z pravého kruhu ale byla moc dlouhá a nedokázal tak přesně nasměrovat kotouč za přemisťujícího se gólmana.
     
    27:26
    Valaši se vymanili z tlaku soupeře. Ostrčil dostal puk po levém křídle do útočného třetiny, kde z vrcholu kruhu nahodil na branku. Domácí brankář zasahuje, oba týmy střídají.
     
    26:37
    Chomutov se opět začíná dostávat do tempa, je všude první a prezentuje se velice svižnou hrou. Friš Lorber objel vsetínskou branku a z vrcholu levého kruhu vystřelil. Pavlíček ukrývá kotouč ve své výstroji.
     
    25:59
    Pospíšil po pravém křídle bez problémů prokličkoval až do útočného pásma, tam jeho střelu srazil Cakl.
     
    24:53
    Domácí hrají v plném počtu, sám to v tuto chvíli zkusil proti třem hráčům Chomutova Heinrich a zdá se, že Valaši mají proti domácí obraně větší šanci individuálně než při kombinaci. Heinrichova střela směřovala přímo doprostřed brány a trefila připraveného Vavřenu.
     
    24:33
    Piráti předvádí velmi dobrý forčekink a Valaši to tak mají i při své přesilovce velmi složité. Hosté se k ničemu věštímu zatím nedostali.
     
    23:56
    Valaši se probojovali zpět do pásma, ale nepodařilo se jim před Vavřenou udržet. Piráti se opět osvobozují.
     
    23:41
    Přečíslení dva na jednoho zakončil z téměř nulového úhlu Rindoš. Pavlíček se natlačil ke své bližší tyči a navyšení chomutovského vedení nedovolil.
     
    23:08
    Vsetínští měli při této přesilovkové kombinaci smůlu. Juráňovi u mantinelu na pravém křídle ujel kotouč a Piráti tak bez problémů vyhazují.
     
    22:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Vostiňák – 2 min., sekání.
     
    22:42
    V situaci dva na dva se ocitli Heinrich s Koláčkem. Prvně jmenovaný to vzal na sebe, ale byl od kotouče tvrdě odstaven.
     
    21:47
    Při další šanci Vsetína hledal Kovář Juráně na pravém křídle. Druhý jmenovaný však přihrávku nedokázal zpracovat podle představ a puk se jen od jeho hokejky odrazil k mantinelu.
     
    21:06
    Kovář to zkusil sám mezi dvěma bránícími hráči Chomutova. I přes přesilu soupeře vystřelil a natahoval se i po dorážce, ale k té už jej soupeř nepustil.
     
    20:27
    Druhá třetina začíná v útočném pásmu Chomutova. Svobodovu střelu od modré zablokovali bránící hráči VHK, druhý pokus z větší vzdálenosti ukrývá Pavlíček ve své lapačce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina čtvrtého semifinálového klání je u konce. Domácí začali aktivněji a v první větší šanci se ocitli v momentě, kdy dostali k dispozici trestné střílení. To Pospíšil neproměnil, z pobytu v útočné třetině však úvodní branku vytěžil Jan Vostiňák, ke kterému se se štěstím odrazil skákavý kotouč. Chomutovský kapitán jej pak dokázal včas posunout k volné levé tyči vsetínské branky. Od této chvíle byli Valaši lepší a šli si za vyrovnáním, ať už to bylo častými přečísleními nebo tlakem a prací na brankovišti. Jenže hosty trápí zakončení. Na druhé straně jediný brejk proměnil Tomáš Hlaváček a domácí po dvaceti minutách vedou 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Domácí hrají v plném počtu. Spolu s návratem Žižky na led vystřelil obránce Mošnička. Jeho pokus domácí zblokovali a ještě se v posledních sekundách vydávají dopředu.
     
    19:22
    Valaši se tlačí do brankoviště, Cakl ale ani nadvakrát domácího brankáře nepřekonal.
     
    19:08
    Hrdý našel z vrcholu pravého kruhu spoluhráče v mezikruží, ten ale nebyl v dobré pozici pro střelu, a tak zvolil nahrávku na Zedka. Střela vsetínského obránce od modré čáry byla zblokována a končí v ochranné síti.
     
    18:41
    Piráti opět dostávají kotouč z vlastní třetiny přes všechny čáry.
     
    18:24
    Pokus o brejk se domácím nevyvedl, a tak aspoň vyhazují.
     
    17:56
    Valaši hned začali s přesilovkovou kombinací. Vavřena zasahuje pravým betonem a kotouč končí v rohu kluziště.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Žižka – 2 min., hákování.
     
    17:50
    Cakl se prodral přes dva hráče Chomutova, v tomto případě zůstal kotouč po zákroku betonem volný u levé tyče a jako první se k němu dostali domácí. V tento moment je ale hra přerušena. Bude se vylučovat.
    16:39 HLAVÁČEK - 2:0
     
    16:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    A to, co se Vsetínu ani v jednom z případů nepovedlo, teď předvedl TOMÁŠ HLAVÁČEK. Přebruslil dva vsetínské hráče a trefil se přesně mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Adam Žižka.
     
    16:30
    V podobné situaci se teď ocitl i Hamřík, jeho pokud skončil na vracející se defenzivě, hostující bek neuspěl ani s následným pokusem zpoza branky.
     
    16:07
    Z nepřehledné situace se na ose kluziště vynořil Kovář, jeho brejk skončil na levém betonu domácího gólmana.
     
    15:41
    Po delší době se do ofenzivy dostal také Chomutov. Střelu od modré poslaly hostující hokejky za branku.
     
    14:39
    Od modré pálil Marek Stodůlka, Hrdý ještě jeho střelu tečoval v mezikruží a už to vypadalo, že by kotouč mohl za gólmanova záda propadnout. Nakonec skončil jen na boční síti a dostávají se k němu domácí.
     
    14:29
    Přečíslení tři na dva zakončoval na levém křídle Koláček. Vavřena má kotouč v lapačce a bude se opět vhazovat.
     
    13:58
    Pro Vsetínské teď hrají vyhraná vhazování v útočném pásmu. Třikrát v krátkém časovém sledu se jim podařilo vystřelit ihned po buly, v tomto případě byla rána zblokována.
     
    13:38
    Po Mošničkově střele od modré se na hranici brankoviště natahoval ještě Kovář, ale nedosáhl na ni. Vavřena se ke kotouči dostal dřív a odrazil jej do rohu kluziště.
     
    13:21
    Vsetínští se po inkasované brance dostávají do útoku častěji než předtím, nejedná se však o nic nebezpečného.
     
    12:50
    Střelu od modré se za záda chomutovského brankáře ještě pokoušel usměrnit Koláček, Vavřena měl ale puk pod kontrolou.
     
    12:37
    Něco podobného se teď povedlo i Vsetínu. Za hosty se však dostal ke střele Lukáš Stodůlka, který byl v mezikruží zcela sám. Vavřena proti pokusu zasahuje vyrážečkou.
     
    11:42
    Valaši se usadili v útočném pásmu, jejich kombinaci však vystihla jedna z domácích hokejek. Piráti tak šikovně vyhazují kotouč přes všechny čáry.
    10:03 VOSTIŇÁK - 1:0
     
    10:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nakonec jsou to domácí, kdo se tři sekundy po polovině první třetiny raduje z první branky. Hra teď byla plná nepřesností a puk nakonec doslova doskákal až k levé tyči k JANU VOSTIŇÁKOVI, který jej procedil za vracejícího se gólmana, který byl v tu chvíli na hranici brankoviště a připraven zasahovat proti předpokládáné střele z pravého kruhu. Asistence: Matyáš Kincl, František Hynek.
     
    09:14
    Na druhé straně kluziště zkusili skóre otevřít Hrdý a Ürge, jenže byli v situaci dva na dva těsně bráněni a přihrávka na druhého jmenovaného do předbrankového prostoru neprošla.
     
    08:43
    Opět je to Pavlíček, kdo musí řešit zmatky ve svém brankovišti. Obrana mu ale hodně pomáhá a většinu střel zablokovala.
     
    07:55
    Skóre mohli na druhé straně otevřít Valaši, jenže ani oni v rychlém protiútoku proti chomutovskému gólmanovi neuspěli.
     
    07:13
    Dva hráči Vsetína v brejku nedovoleně zastavili svého soupeře a bylo tak nařízeno trestné střílení. K tomu se postavil Jaroslav Pospíšil, střelou na lapačku si ale na Pavlíčka napřišel. Hraje se stále bez gólů.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Herman – TS, držení.
     
    06:50
    Po zakázaném uvolnění Chomutova se vhazovalo před Vavřenou, čehož hosté chtěli ihned využít pro rychlou střelu po buly. S tou si domácí brankář poradil.
     
    06:10
    Klobouček zůstal na ose kluziště zcela sám a měl hodně prostoru pro zakončení. Střelu na pravou tyč zastavil hostující gólman Pavlíček vyrážečkou.
     
    05:30
    Zatím jsme příliš šancí neviděli. Valaši nahazují za chomutovskou branku, ale k ničemu dalšímu se nedostávají. Stejně tak vypadá obraz hry i na druhé straně.
     
    04:58
    Hostující bek zaváhal při rozehrávce, svou chybu ale stačil včas napravit a Valaši mohou doopravdy z vlastního pásma rozehrát.
     
    04:21
    Žižka to teď nadvakrát zkoušel od modré čáry. První pokus mu nesedl, ten druhý zablokoval Koláček. Piráti se stále drží před Pavlíčkem.
     
    03:23
    Hraje se v útočném pásmu Chomutova, domácí však příliš mnoho prostoru nedostávají, a tak spíš jen nahazují na branku.
     
    02:39
    A na teč na druhé straně nahazoval kotouč také domácí obránce Hynek. K jeho ráně se však nikdo nepřihlásil a Pavlíček nemusel zasahovat.
     
    02:20
    Také Vavřena se musel mít na pozoru. Hosté se usadili v útočném pásmu a předvedli nebezpečnou kombinaci, domácí brankář navíc na finální střelu od modré vůbec neviděl. Neuchytila se ale ani následná teč z předbrankového prostoru.
     
    01:52
    Hostující obrana nechala v mezikruží zcela volného Hlaváčka, který však Pavlíčkovu branku minul. Kotouč končí na zadním mantinelu.
     
    01:28
    Až nyní Valaši vyhodili z pásma. U kotouče jsou však opět domácí, kteří zakládají útok.
     
    01:03
    Vsetínským hokejistům se nedaří dostat z pásma, ani Piráti však žádnou další akci nepředvedli.
     
    00:19
    Utkání začalo soubojem za vsetínskou brankou. Vyšli z něj lépe domácí, podél mantinelu si pak kotouč našel obránce Zachariáše, který střelou na vzdálenější tyč otestoval Pavlíčkovu lapačku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: B. Vavřena (D. Štěrba) — A. Žižka, F. Hynek, O. Filip, D. Svoboda, M. Zachariáš, J. Česnohlídek — D. Grosskopf, T. Hlaváček, T. Friš Lorber, M. Kalvoda, J. Rindoš, J. Teterja, J. Pospíšil, M. Kincl, J. Vostiňák, Š. Klobouček, M. Bon

    VHK ROBE Vsetín: A. Pavlíček (J. Uhrin) — T. Mošnička, J. Machů, J. Hamřík, J. Zedek, M. Stodůlka, T. Herman — L. Stodůlka, T. Urge, M. Žárský, M. Juráň, F. Kovář, O. Cakl, T. Ostrčil, O. Hrdý, A. Koláček, D. Heinrich, Š. Urbánek

    Rozhodčí: Antonín Valda, Tomáš Hacaperka — Lukáš Kubas, Jakub Černohlávek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Vostiňák (Kincl, Hynek), 17. Hlaváček (Žižka) – 60. Stodůlka L. (Koláček, Ostrčil)


    Piráti Chomutov: B. Vavřena (D. Štěrba) — A. Žižka, F. Hynek, O. Filip, D. Svoboda, M. Zachariáš, J. Česnohlídek — D. Grosskopf, T. Hlaváček, T. Friš Lorber, M. Kalvoda, J. Rindoš, J. Teterja, J. Pospíšil, M. Kincl, J. Vostiňák, Š. Klobouček, M. Bon
    VHK ROBE Vsetín: A. Pavlíček (J. Uhrin) — T. Mošnička, J. Machů, J. Hamřík, J. Zedek, M. Stodůlka, T. Herman — L. Stodůlka, T. Urge, M. Žárský, M. Juráň, F. Kovář, O. Cakl, T. Ostrčil, O. Hrdý, A. Koláček, D. Heinrich, Š. Urbánek

    Rozhodčí: Antonín Valda, Tomáš Hacaperka — Lukáš Kubas, Jakub Černohlávek
    Chomutov 2 2 Vsetín
    #1 Čtvrtek 28.03.2024 • 18:00
    Vsetín - Chomutov 4:3 po s.n. (1:0)
    #2 Pátek 29.03.2024 • 16:00
    Vsetín - Chomutov 4:1
    #3 Pondělí 01.04.2024 • 16:30
    Chomutov - Vsetín 5:1
    #4 Úterý 02.04.2024 • 14:00
    Chomutov - Vsetín 2:1
    bahis siteleri