Kanci Uh. Brod – Devils Zlín 7:6 (po pr.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 4:6 (kon.) | IHC Přerov – HC Boskovice 10:4 (kon.)
IHC Přerov – Brno 3:7 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 4:1 (kon.) | HC Hořovice – Černošice 8:5 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 7:4 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
10:4 (4:2, 6:2)
HC Boskovice inline
Sobota 11.05.2024, 11:10 • ZS Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Přerov si v premiérovém duelu této extraligové sezony připisuje první výhru. Doma nezaváhal a porazil Boskovice vysoko 10:4. Night Birds si ve druhém dějství hlídali svůj náskok a postupně ho ještě navyšovali. Hattrickem a čtyřmi asistencemi se blýskl útočník Karel Plášek, jeho spoluhráč Jakub Navrátil zase zaznamenal gól a čtyři gólové nahrávky. (12:10:29)
     
    Konec zápasu.
     
    39:02
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov v poslední minutě zápasu dovršuje desítku v počtu vstřelených branek. RADIM HRADIL se natlačil před bránícího soupeře a ve vyložené šanci zakončil mimo dosah lapačky Jana Külzera. Bez asistence.
     
    38:36
    Jakub Navrátil obral o kotouč Jakuba Cika a jel sám na Jana Külzera. Toho chtěl překonal baseballovým úderem ze vzduchu, zblízka se mu to však nepodařilo. Külzer vestoje zakročil.
     
    37:35
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Michal Šimo si připisuje třetí asistenci v tomto zápase. LUKÁŠ CIK po jeho přihrávce využil toho, že Šejba měl zakrytý výhled, a prudkou střelou se nemýlil. Asistence: Michal Šimo.
     
    37:14
    Jakub Cik vystihl přerovskou rozehrávku a uháněl sám na střídajícího domácího brankáře Robina Šejbu. Ten ale vzájemný souboj vyhrál, když pokus hostujícího obránce vyrazil do ochranné sítě.
     
    36:20
    Do velké šance se před Jana Külzera protáhl David Svozil, následně nicméně přestřelil pravý horní roh boskovické branky.
     
    34:50
    Střídání v týmu IHC Night Birds Přerov:
    ze hřiště odchází Žurek, přichází Šejba.
     
    34:50
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Sovičky využívají i svou druhou přesilovku v utkání. Po kombinaci s Navrátilem a Pláškem se dostal k zakončení TOMÁŠ HANÁK, který zavěsil pod horní tyč boskovické branky. Pro Hanáka jde o druhý gól v aktuálním duelu. Asistence: Karel Plášek a Jakub Navrátil.
     
    34:15
    Přerov se v početní výhodě nikam nežene a spíše čeká, co vymyslí jeho soupeř.
     
    33:25
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline:
    Husák – 1,5MIN, vysoká hůl.
     
    33:04
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Neuběhla ani minuta a domácí celek se prosazuje znovu, celkově poosmé v tomto střetnutí. Střela z pravé strany v podání DANIELA MINISTRA prošla Janu Külzerovi někde mezi rukou a tělem až do brány. Asistence: Michal Hotěk.
     
    32:39
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Karel Plášek a JAKUB NAVRÁTIL si tentokrát prohodili role. Prvně jmenovaný si po nahrávce od Zbořila všiml najetého Navrátila a ten rychle umístil puk pod horní tyč boskovické branky. Asistence: Karel Plášek a Mikuláš Zbořil.
     
    32:28
    Na druhé straně se připomněl Karel Plášek. Ten si roztáhl Jana Külzera a vzápětí z pravé strany nastřelil jeho masku.
     
    31:46
    Stanislav Husák útočil na hattrick. Rychlou kličkou se z pravé strany protáhl před bránu, přerovská obrana jej ale stihla včas zablokovat.
     
    30:57
    Lukáš Šmíd projel středem přerovské obrany, poté minul místo u pravé tyče branky Petra Žurka.
     
    29:24
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Na ploše se pohyboval veterán v barvách Boskovic David Šebek a také on se podílel na snižujícím gólu svého celku. Michal Šimo po akci na útočné polovině našel zpoza brány STANISLAVA HUSÁKA, který prudkou střelou mimo dosah stojícího Žurka zaznamenává podobně jako před chvílí Indrák druhou trefu v probíhajícím zápase. Asistence: Michal Šimo.
     
    27:52
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    DANIEL INDRÁK manévrem hokejkou oklamal na levé straně útočné poloviny protihráče a najel si k brance. Následně zvolil prudké zakončení nad vyrážečku Jana Külzera, které se zastavilo až v síti za klečícím gólmanem Boskovic. Indrák si připisuje druhý gól v tomto utkání. Asistence: Tomáš Hanák a Karel Plášek.
     
    24:39
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Jakub Navrátil poslal puk do blízkosti levé tyče KARLU PLÁŠKOVI, který v pádu a ještě k tomu z otočky našel ten správný recept na Jana Külzera. Plášek se tak prosazuje potřetí v tomto duelu a máme tady hattrick. Navrátil si ho připisuje pro změnu v asistencích. Asistence: Jakub Navrátil.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Plášek (Indrák), 10. Indrák (Ministr, Hradil), 12. T. Hanák (Plášek, Navrátil), 19. Plášek (Navrátil), 25. Plášek (Navrátil), 28. Indrák (T. Hanák, Plášek), 33. Navrátil (Plášek, Zbořil), 34. Ministr (Hotěk), 35. T. Hanák (Plášek, Navrátil), 40. Hradil – 2. Husák (Šimo, J. Cik), 10. Šmíd (Ošlejšek), 30. Husák (Šimo), 38. L. Cik (Šimo)


    IHC Night Birds Přerov: Žurek (35. Šejba) – Hotěk, Zbořil (C), D. Svozil, T. Hanák – Hradil, Indrák, Ministr, Navrátil, Plášek (A)
    Trenér: David Podepřel

    HC Boskovice inline: J. Külzer – Šebek, Fojt, L. Cik, N. Külzer, J. Cik – Müller, Ošlejšek, Šimo (A), Husák, Šmíd (C)
    Trenér: David Šebek

    Rozhodčí: Čech, Novotná

    Diváci: 88
    bahis siteleri