Chomutov – Kobra 3:0 (kon.) | Havířov – Žďár n/S 8:2 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.)
Tábor – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Letňany – Děčín 6:2 (kon.) | Vyškov – Kopřivnice 9:1 (kon.)
SHKM Hodonín – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Příbram – Vrchlabí 4:2 (kon.)
konec
HC Tábor
4:2 (1:0, 0:2, 3:0) Stav série: 1:0
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 12.03.2024, 18:00 • Tábor • 2. liga • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Rudolf HUNA - 4:2
     
    59:39
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto! Táborský Matušík vyhrál u mantinelu souboj a poslal dopředu RUDOLFA HUNU. Ten od modré neměl problém trefit prázdnou branku! Asistence: Jakub Matušík.
     
    59:02
    Začala poslední minuta třetí třetiny a drama tak vrcholí! Hraje se před domácí brankou, napětí na stadionu by se dalo krájet!
     
    58:02
    Benátky hrají v šesti!
     
    57:01
    Benátky kombinovaly v útočném pásmu. Po zrychlení přihrávky rázem měly po střele šanci na dorážku u tyče, Žajdlík ale i v leže dobře zasahuje!
     
    56:03
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Milan Dančišin – 2 min., podrážení. Hosté mají velkou šanci na vyrovnání. Po faulu domácího hráče mají v závěru přesilovku.
    52:24 Adam ZEMAN - 3:2
     
    52:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Stadion jihočeského celku je na nohou! Minutu a pět sekund po návratu z trestné lavice otáčí ADAM ZEMAN stav a do vedení tak jde opět Tábor! Dramatický zápas má novou zápletku! Matušík vybojoval na modré čáře puk, dal ho Hunovi do akce 2 na 1, který situaci řeší ještě pasem na lépe postaveného Zemana. A ten prostřeluje přesouvajícího se hostujícího brankáře! Asistence: Rudolf Huna a Jakub Matušík.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Adam Zeman – 2 min., vražení na hrazení. Domácí útočník se provinil v útočném pásmu a hosté tak dostávají vítanou přesilovku.
     
    45:01
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Milan Dančišin – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání.

    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou:
    Dominik Řepík – 2 min., hákování,
    Jiří Hozák – 2 min., krosček.

    Sudí to vyřešili k velké nelibě domácích tak, že Dančišin pád přifilmoval a je z toho tedy místo přesilovky 5 na 3 jen výhoda jednoho muže.
     
    45:01
    Na ledě se pořádně přiostřilo! Po hostujícím faulu v rohu za Brázdilem sudí avizoval faul. Jeden z hostí následně po přerušení zbytečně sestřelil domácího hráče a následuje menší potyčka. Uvidíme, jaké z toho budou tresty!
     
    44:32
    Hubata mohl záhy otočit stav! Objel branku, vyjel si do střelecké pozice a naštěstí pro hosty předvádí další výborný zákrok Brázdil!
    44:14 Matěj ZADRAŽIL - 2:2
     
    44:14
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tohle musí být pro domácí úleva! Po čtyřech minutách a 14 sekundách je srovnáno! Po buly se dostal puk na modrou, odkud trefil MATĚJ ZADRAŽIL přesně prostor na zadní tyči! Asistence: Miloslav Jáchym.
    37:57 David ŠAFRÁNEK - 1:2
     
    37:57
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tohle je pro domácí velká rána! Tábor je ve hře lepší celek, má šance, jenže stále nemůže prostřelit skvělého Brázdila. A z protiútoku na druhé straně podruhé inkasuje! Kapitán DAVID ŠAFRÁNEK trefil po šťastním odrazu a přejetí s pukem na levý kruh přesně prostor nad lapačkou a otáčí tak stav! Žajdlík pravděpodobně přes hráče před sebou na puk neviděl, ten navíc zapadl přesně k tyči. Asistence: Václav Jankovský a Lukáš Kučera.
    30:48 Viktor MARTÍNEK - 1:1
     
    30:48
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tohle je pro domácí rána! Měli puk více v držení, měli šance, proti Brázdilovi se ale nemůžou prosadit. A tak to hosté trestají. Tábor za vlastní brankou nepřesně rozehrál, Zumr skvěle chytil tuto rozehrávku a následně rychle poslal puk k mezikruží, odkud VIKTOR MARTÍNEK trefuje přesně prostor nad lapačkou! Asistence: Dominik Zumr.
     
    25:31
    A další důležitý zákrok Brázdila! Ten zatím výrazně drží hostující tým! Huna dostal na modré puk do jízdy a měl plno času pro svůj únik. Hostující gólman ale dokázal lapit i tento pokus!
     
    24:27
    Další obrovská šance Tábora! Pravděpodobně Zeman dostal puk do jízdy a zkusil brankáře překonat rychlou kličkou. Brázdil ale bohužel pro Jihočechy kryje!
     
    22:03
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1, který po ukázkové přihrávce zakončil Severa. Brázdil byl ale po přesunu u tyče buď dostatečně rychle, nebo domácí hráč trefil jen tyč!
    16:03 Milan DANČIŠIN - 1:0
     
    16:03
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Po rychlém útoku se puk vrátil na modrou, odkud ho poslal rychle zpět před branku Suchánek. Tam si ho dobře zpracoval MILAN DANČIŠIN, který po rychlé stahovačce měl před sebou odkrytou branku! Asistence: Jakub Suchánek a Jan Nevšímal.
     
    15:30
    Jeden z hostí měl před sebou prázdnou branku, bohužel pro Benátky ale tuto tutovku neproměnil! Kotouč poslal jen nad horní tyč!
     
    13:37
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Miloslav Jáchym – 2 min., podrážení. Domácí hráč podržel soupeře ve vlastním pásmu a hosté si tak zkusí první přesilovku.
     
    10:21
    Jankovský je zpět na ledě a Benátky tak hrají v pěti!
     
    09:35
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    09:04
    Plášil napřáhl na vrcholu mezikruží, Brázdil si puk našel a tvrdou střelu chytá!
     
    08:21
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou:
    Jaroslav Brázdil – 2 min., zdržování hry / posunutá branka, odpyká Václav Jankovský. Málo vídaná situace! Hostující gólman znovu posunul branku a Benátky tak jdou i přes protesty do tří!
     
    07:35
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou:
    Jaroslav Brázdil – 2 min., zdržování hry / posunutá branka, odpyká Jiří Hozák. Hostující gólman bez souboje posunul během krátké chvíle podruhé branku a sudí ve středním pásmu to viděl. Domácí tak mají první přesilovku.
     
    07:15
    Další zajímavá možnost hostí! Žajdlík byl vytažen vedle tyče a puk hosté následně dokázali dostat zpět před branku. Tam ale zasáhl jeden z domácích a touš odpálil.
     
    05:01
    Obrovská šance domácích gólem nekončí! Po buly v útočném pásmu přeskočil puk hokejku jednomu z obránců Benátek a Zeman tak mohl ujet do úniku. Ten zakončil střelou na stranu lapačky a Brázdil dokázal puk do ní chytit!

    Michal Heřman

    Branky a nahrávky: 17. Dančišin (Suchánek, Nevšímal), 45. Zadražil (Jáchym), 53. Zeman (Huna, Matušík), 60. Huna (Matušík) – 31. Martínek (Zumr), 38. Šafránek (Jankovský, L. Kučera)


    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Jáchym, Plášil, Hajič, K. Černý (A), Hubata, Suchánek (A), Gajdolín – Zeman, Matušík (C), Krliš – Huna, Zadražil, L. Prášek – Severa, Milfait, Dančišin – Šulek, Zíb, Nevšímal – J. Duda.
    Trenér: Jakub Grof

    HC Benátky nad Jizerou: Brázdil (Hofman) – M. Němeček, Antoš, Kliment, Knesl, Kulvejt, Mašek, Fišer, D. Novák II – Řepík, Havlas (A), Hozák (A) – L. Kučera, Šafránek (C), Jankovský – Martínek, Zumr, Vágner – Vorel, Husák, Peca.
    Trenér: Martin Novák

    Rozhodčí: Šperl, Valda – Teršíp, Tuháček

    Diváci: 1 783
    Tábor 3 0 Benátky n/J
    #1 Úterý 12.03.2024 • 18:00
    Tábor - Benátky n/J 4:2
    #2 Čtvrtek 14.03.2024 • 16:30
    Benátky n/J - Tábor 1:2
    #3 Sobota 16.03.2024 • 18:00
    Tábor - Benátky n/J 7:1
    bahis siteleri