Mladá Boleslav – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 6:4 (kon.) | Jihlava – Sparta 3:4 (po pr.)
Pardubice – Třinec 5:4 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:4 (0:2, 3:0, 3:2) Stav série: 2:1
HC Kometa Brno
Pátek 22.03.2024, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
    59:44 Mikuláš JENČOVSKÝ - 6:4
     
    59:44
    5/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři nakonec potvrzují svou výhrou, napodruhé to už MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU vyšlo! Sice mu k tomu pomohla ještě teč rukavicí od Denise Svobody, nicméně na šesté brance Liberec to již nic nezmění. Asistence: Jakub Šedivý.
    Jenčovský M., Šedivý J., Meisel L., Pérez J., Handl R.
    Svoboda D., Otava R., Horváth K., Němec F., Ekrt J., Rakus R.
    58:37 Patrik ULBRICHT - 5:4
     
    58:37
    6/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Moravané sice dvojnásobnou početní výhodu nevyužili, po jejím konci se ale prosazuje skrytou střelou PATRIK ULBRICHT, který kotouč umístil bezpečně za Hambálkova záda. Asistence: Adam Veselský, Antonín Pospíšil.
    Ulbricht P., Veselský A., Pospíšil A., Ekrt J., Habermann J., Moravec D.
    Gajda P., Rozsíval D., Handl R., Galvas T., Král A.
     
    56:40
    Hosté vyhráli buly v útočné třetině a Jan Kavan opouští své působiště, Brno to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    56:29
    Ale pozor, domácí hráli v šesti, a tak si zpříjemní Kometa závěrečné minuty další přesilovkou! Trest za Liberec odsedí David Rozsíval a Karel Beran si bere pro Brno oddechový čas.
     
    55:20
    Obrovská šance domácích, která vznikla po nepovedené střele Dannyho Chludila! Dopředu vystartovali Vojtěch Hois a Radek Janata, přičemž první jmenovaný lahůdkově prošel hostující defenzívou a předložil puk na stříbrném podnose pro Radka Janatu, ten měl ale pas na bekhend, a tak nemohl zakončit plnohodnotně. Následně se hrací předmět podíval na branku Jana Kavana, kde se strhla lehká mela, jež se však obešla bez vyloučení.
     
    52:28
    Adam Král za vlastní klecí zahrál se sekáním, a tak si Kometa zahraje další přesilovku. To je obrovská šance pro Brňany!
    51:41 Robin RAKUS - 5:3
     
    51:41
    5/4
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Moravané svou početní výhodu využívají beze zbytku! Poměrně nenápadné nahození Denise Svobody od levých prken totiž po teči ROBINA RAKUSE propadlo Vojtěchu Hambálkovi až za jeho záda, a tak ztrácí svěřenci Karla Berana na šelmy pouze dvě branky. Asistence: Denis Svoboda, Jan Ekrt.
    Rakus R., Svoboda D., Ekrt J., Moravec D., Veselský A.
    Hois V., Meisel L., Ehrenberger J., Jenčovský M.
     
    50:34
    Jaromír Pérez si proti Jindřichu Habermannovi počínal ve vlastní třetině nedovoleným bráněním, a tak má před sebou Kometa další přesilovku.
    49:01 Jaromír PÉREZ - 5:2
     
    49:01
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Toto pravidlo se teď projevilo v celé své kráse poté, co proměnil pobídku Mikuláše Jenčovského z pravého kruhu JAROMÍR PÉREZ LISA. Jan Kavan se nestihl proti této bombě přesunout, a tak loví ze své sítě již pátý kotouč. Asistence: Mikuláš Jenčovský, Radek Janata.
    Pérez J., Jenčovský M., Janata R., Macháček M., Král A.
    Otava R., Moravec D., Svoboda D., Bůžek J., Boltvan A.
     
    45:53
    David Moravec se v útočné třetině provinil podrážením, a tak si Liberec zahraje další přesilovku.
    44:07 Radim HANDL - 4:2
     
    44:07
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ostrá rána Vojtěcha Hoise z otočky pouze škrtla lapačku Jana Kavana a hrací předmět putoval na zadní mantinel. Odtud doputoval touš k připravenému RADIMU HANDLOVI, který jej pohotově ze vzduchu doklepl za brankovou čáru. Kometa protestovala ohledně výšky, ze které bylo zakončení provedeno, sudí ale trefu posvětili. Asistence: Vojtěch Hois.
    Galvas T., Hois V., Gajda P., Handl R., Ehrenberger J.
    Ulbricht P., Bárta De., Chludil D., Němec F., Veselský A.
     
    39:05
    Kotouč se po střele Tomáše Galvase podíval do vzduchu, odkud jej musel sklepávat Patrik Ulbricht, jelikož se snášel dost možná za záda Jana Kavana!
     
    37:07
    Nádherná nahrávka Radka Janaty na Jaromíra Péreze! Tne dokázal zkrotit skákavý kotouč a posléze se uvolnit do zakončení, včas se k němu ale nakonec přece jen vrátil Patrik Ulbricht, jenž střelu poslal mimo tři tyče.
    35:41 Patrik KŘÍŽEK - 3:2
     
    35:41
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedlouho po návratu z trestné lavice skóruje PATRIK KŘÍŽEK, který vykupuje své hříchy ke vzdálenější tyči! Liberečtí tak obracejí stav utkání a poprvé v něm vedou. Asistence: David Rozsíval, Jakub Šedivý.
    Křížek P., Rozsíval D., Šedivý J., Král A., Jansa S.
    Boltvan A., Otava R., Němec F., Ulbricht P., Bárta De.
     
    33:22
    Síly na ledě se nicméně srovnají poté, co se Denis Bárta uvedl sekáním.
     
    31:39
    Patrik Křížek zahrál nedovoleně vysokou holí, a tak si početní výhodu v této části hry zahrají také hosté.
     
    29:34
    A pozor, hosté hráli v šesti! Trest za špatné střídání odsedí Dominik Halačka. Libereckým se tak naskýtá dobrá příležitost pro otočku.
    24:03 Vojtěch HOIS - 2:2
     
    24:03
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Výborný vstup do druhé části znamená vyrovnávací trefu Severočechů! Jakub Ehrenberger našel před brankou dobře postaveného VOJTĚCHA HOISE, jenž dokázal hrací předmět spolehlivě uklidit do horní části Kavanovy branky. Asistence: Jakub Ehrenberger.
    Hois V., Ehrenberger J., Macháček M., Gajda P., Handl R.
    Jurný J., Bůžek J., Ekrt J., Moravec D., Rakus R.
    23:39 Patrik KŘÍŽEK - 1:2
     
    23:39
    5/4
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí svou početní výhodu proměňují a rázem je to pouze o gól! Tomáš Galvas si sjel pro střelu mezi kruhy kotouč doputoval po teči PATRIKA KŘÍŽKA nekompromisně za záda Jana Kavana! Asistence: Tomáš Galvas, Radek Janata.
    Křížek P., Galvas T., Janata R., Pérez J., Jenčovský M.
    Boltvan A., Ulbricht P., Otava R., Němec F.
     
    23:20
    Obrovská šance, ve které se ocitl Patrik Křížek! Tomu nabízel kotouč k uklizení do branky Jana Kavana ideálně z pravé strany Jaromír Pérez, Křížek ale puk přesměroval jen vedle levé tyčky!
     
    23:01
    První přesilovku si nyní nabídnou také Tygři. Antonín Pospíšil dosedá na trestnou lavici za držení hole.
     
    11:32
    Obrovská příležitost, ve které se mohl zjevit Kevin Horváth! Jen díky zákroku Jakuba Šedivého se totiž puk nedostal na brněnskou pětadvacítku, která stala naprosto nepokrytá mezi libereckým levým kruhem a brankovou čarou.
    10:57 Adam VESELSKÝ - 0:2
     
    10:57
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané sice nevyužili ani druhou početní výhodu, moc je to však nemusí mrzet. Krátce po návratu Šedivého na led totiž skóroval ADAM VESELSKÝ, který puk zametl za Hambálkova záda střelou mezi betony. Asistence: David Moravec.
    Veselský A., Moravec D., Boltvan A., Rakus R., Němec F.
    Ehrenberger J., Průšek P., Pérez J., Král A., Handl R.
     
    10:25
    Veselský uháněl kupředu společně s Robinem Rakusem a rozhodl se pro střelu, protože mu možnost nahrávky překazil Adam Král položený na ledě. Mířil nad beton, ale Hambálek dokázal obrovské šanci zamezit.
     
    08:51
    Jakub Šedivý si počínal proti pravidlům a míří na trestnou lavici za zásah do oblasti hlavy a krku. Kometa tak má před sebou druhou přesilovku dnešního zápasu.
     
    06:47
    To se ale nyní povedlo Radimu Handlovi, který se vehnal do brněnské třetiny a vypálill z prostoru levého kruhu! Nejednalo se vůbec o špatnou střelu, protože Kavan toho moc neviděl, avšak ani Handl a ani následná dorážka Pavla Průška, který byl před brněnskou klecí velmi neoblomný, skóre nesrovnala.
    05:32 Antonín POSPÍŠIL - 0:1
     
    05:32
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    A z následného kontru se prosazují hosté! ANTONÍN POSPÍŠIL dostal kotouč ideálně do jízdy na pravou stranu, podržel si jej a následně puk umístil okolo clonícího hráče pod Hambálkovu horní tyčku. Asistence: Denis Bárta.
    Pospíšil A., Bárta De., Svoboda D., Chludil D., Veselský A.
    Průšek P., Galvas T., Gajda P., Hois V., Handl R.
     
    00:24
    A hned v úvodu utkání dosedá na trestnou lavici Jaromír Pérez, jenž puk nedovoleně sevřel ve své třetině rukou. Brňané si tak zahrají první přesilovku.

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 24. Křížek (Galvas, Janata), 25. Hois (J. Ehrenberger), 36. Křížek (Rozsíval, Šedivý), 45. Handl (Hois), 50. J. Pérez (Jenčovský, Janata), 60. Jenčovský (Šedivý) – 6. A. Pospíšil (De. Bárta), 11. Veselský (D. Moravec), 52. Rakus (D. Svoboda, Ekrt), 59. Ulbricht (Veselský, A. Pospíšil)


    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Schnattinger) – Šedivý, A. Král, P. Průšek, Galvas, J. Ehrenberger (A), Macháček, Meisel – Jenčovský (C), J. Pérez, Janata – Gajda, Hois (A), Handl – S. Jansa, Křížek, Rozsíval – Prokůpek, Vološín, Liška.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    HC Kometa Brno: Kavan (Ondráček) – D. Svoboda, A. Pospíšil, Ulbricht (A), F. Němec, Bůžek, Zubíček, Jurný – Boltvan (A), Otava (C), K. Horváth – Ekrt, Rakus, D. Moravec – Chludil, Veselský, De. Bárta – Habermann, Halačka, J. Nesvadba.
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Bejček, Sýkora – Hradil, Juránek

    Diváci: 132
    Liberec 2 3 Kometa Brno
    #1 Pondělí 18.03.2024 • 16:00
    Kometa Brno - Liberec 3:1
    #2 Úterý 19.03.2024 • 17:30
    Kometa Brno - Liberec 3:4 po s.n. (1:2)
    #3 Pátek 22.03.2024 • 17:00
    Liberec - Kometa Brno 6:4
    #4 Sobota 23.03.2024 • 17:00
    Liberec - Kometa Brno 2:4
    #5 Úterý 26.03.2024 • 18:00
    Kometa Brno - Liberec 4:1
    bahis siteleri