Vyškov – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Řisuty – Vel. Meziříčí 5:4 (po pr.) | Havířov – Nový Jičín 8:5 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:2 (kon.) | Tábor – Příbram 1:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
8:5 (2:1, 3:4, 3:0) Stav série: 1:0
HK Nový Jičín
Sobota 23.03.2024, 17:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • 2. liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bednářovo zakončení od modré proletělo až na zadní mantinel, pak se ale k puku dostal Klimša, jenž ho posunul na DANIELA SPRATKA, který ho zvedl nad Klimka. Asistence: David Klimša a Lukáš Bednář.
     
    55:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Sedmá branka AZetu je tady. Klimek sice vyrazil pokus Apolenáře, jenže s následným pohotovým zakončením JAKUBA MRVY už si neporadil. Asistence: Jakub Apolenář a Tomáš Valenta.
     
    52:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování před Klimkem si Bednář najel k modré čáře a zamířil za bránu, od zadního mantinelu se pak kotouč odrazil k tyči, kde stál DANIEL SPRATEK, jenž AZet posílá znovu posílá do vedení. Asistence: Lukáš Bednář a Marcel Kunc.
     
    38:33
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho a po několika pokusech to byl nakonec DAN HANDL, který kotouč dotlačil za strážce havířovské brány. Asistence: Viktor Konečný.
     
    38:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už však TOMÁŠ FRANEK přidává svou druhou trefu v dnešním utkání. Domácí útočník dostal velice dobrou přihrávku a ránou jako z děla překonal Klimka od modré čáry. Asistence: Lukáš Bednář a Marcel Kunc.
     
    35:48
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Po velice dobré kombinace hosté srovnávají skóre. Handl posunul puk na levou stranu, kde se nacházel ROMAN MALINÍK, jenž svým prudkým zakončením nedal brankáři AZetu šanci. Asistence: Dan Handl a Viktor Konečný.
     
    33:46
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Domácí si teď vůbec nepohlídali VIKTORA KONEČNÉHO. Ten si totiž počkal na pravé straně a dorazil puk do odkrytého místa v bráně, kam se Sachr nestihl přesunout po předchozím zákroku. Asistence: Dan Handl a Jan Holáň.
     
    30:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Franek dostal výbornou přihrávku od Karafiáta na pravý kruh, poté objel hostujícího obránce a prošel až před bránu, kde zakončil do betonu. Následnou dorážku JANA KŘIVOHLÁVKA už si Klimek nepohlídal. Asistence: Tomáš Franek a Jiří Karafiát.
     
    24:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ FRANEK se rozjížděl pomalinku, když si ale najel před bránu, rozhodl se pro prudké zakončení, kterým prostřelil Hořejšího, který do brány přišel jen na trestné střílení.
     
    21:47
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, takže je znovu vyrovnáno. Po střele Dudáše se VIKTORU KONEČNÉMU podařilo tečovat puk z těsné blízkosti za Sachra. Asistence: Martin Dudáš a Stanislav Báchor.
     
    10:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Naopak jsou to domácí, kteří se po rychlém protiútoku dostávají do vedení. Mrva přiťukl puk na pravou stranu JAKUBU APOLENÁŘOVI, který svou první střelou sice Klimka nepřekonal, nicméně tou další už síť branky rozvlnil. Asistence: Jakub Mrva.
     
    04:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno. Už to sice vypadalo, že kotouč skončí vedle brány, nicméně MATOUŠ ĆMIEL ho na několikátý pokus protlačil kolem tyče za čáru. Asistence: Jakub Mrva a Jakub Apolenář.
     
    02:13
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, neboť po individuální akci překonal chytajícího Sachra JAN SLUŠTÍK. Bez asistence.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 5. Ćmiel (Mrva, Apolenář), 11. Apolenář (Mrva), 25. Franek (TS), 31. Křivohlávek (Franek, Karafiát), 39. Franek (Bednář, Kunc), 53. Spratek (Bednář, Kunc), 56. Mrva (Apolenář, Valenta), 60. Spratek (Klimša, Bednář) – 3. J. Sluštík, 22. Konečný (Dudáš, Báchor), 34. Konečný (Handl, J. Holáň), 36. Maliník (Handl, Konečný), 39. Handl (Konečný)


    AZ Havířov: Sachr (41. Šimonů) – Michálek, Kunc, Ševčík, Valenta, Vosátko, Ficek, Ščurek – Klimša (A), Křivohlávek, Karafiát – Franek, Haas (C), Bednář – Pawliczek, Spratek, Kratochvil – Antoníček, Ćmiel, Mrva (A) – Apolenář.
    Trenér: Jiří Raszka

    HK Nový Jičín: Klimek (25.–25. Hořejší) – Báchor, Gřesík, J. Hruška I, Dudáš, J. Holáň – J. Sluštík (A), Hudeček, Berka – Olesz, Gebauer (C), Hilšer – D. Kafka, Handl, Chmel – M. Fišer, Konečný, Maliník (A) – Škarka.
    Trenér: Dominik Kafka

    Rozhodčí: Vaněk, Gebauer – Bartoň, Tvrdý

    Diváci: 1755
    Havířov 3 0 Nový Jičín
    #1 Sobota 23.03.2024 • 17:00
    Havířov - Nový Jičín 8:5
    #2 Pondělí 25.03.2024 • 18:00
    Nový Jičín - Havířov 0:3
    #3 Středa 27.03.2024 • 17:30
    Havířov - Nový Jičín 10:1
    bahis siteleri