Vyškov – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Řisuty – Vel. Meziříčí 5:4 (po pr.) | Havířov – Nový Jičín 8:5 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:2 (kon.) | Tábor – Příbram 1:2 (kon.)
konec
Hokej Vyškov
6:1 (1:0, 2:0, 3:1) Stav série: 1:0
BK Havlíčkův Brod
Sobota 23.03.2024, 15:00 • Zimní stadion Vyškov • 2. liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne. Dnešním dnem se rozjedou čtvrtfinálové série play off druhé hokejové ligy. V tomto textovém přenosu se podrobně zaměříme na souboj mezi týmy Hokej Vyškov a BK Havlíčkův Brod.
     
    Vyškov skončil po základní části na výborné druhé pozici, když nasbíral 92 bodů. Lépe na tom byl už pouze suverénní Havířov. Spolu s ním byl Vyškov jediným týmem, který překonal hranici 200 vstřelených branek – konkrétně jich bylo hned 224. Úvodní fázi soutěže zakončili Hanáci třemi výhrami v řadě. Tuto sérii následně natáhli na šest utkání. Kopřivnici vyřídili v osmifinále v minimálním počtu tří zápasů. Nejprve doma Vyškov zvítězil vysoko 9:1, následně vyhrál na ledě soupeře 4:2. Poslední duel byl nejvyrovnanější. Svěřenci trenéra Michala Konečného ho před týdnem na svém kluzišti urvali poměrem 3:2 až v 19. minutě prodloužení. „Havlíčkův Brod samozřejmě známe, ale oni nás taky. Je to zkušený mančaft doplněný mladými dravci, takže očekávám bojovný a hodně bruslivý hokej. To, že vyřadili silnou Opavu, a taky jen na tři zápasy, jasně dokazuje kvalitu tohoto mužstva,“ uvedl kouč na adresu příštího soupeře v rozhovoru pro Vyškovský deník.
     
    Havlíčkův Brod šel do vyřazovacích bojů z pátého místa. V základní části nasbíral o 27 bodů méně než Vyškov. Rovněž klub z Vysočiny postoupil do čtvrtfinále v nejkratším možném termínu. V sérii s Opavou přitom neplatil za favorita. Hned v prvním utkání prohrával Brod ještě v 54. minutě 1:3, nakonec ale zvládl zdánlivě prohrané utkání skrze prodloužení otočit na konečných 4:3. V domácí odvetě pak svěřenci Aleše Kraučuka zvítězili 6:3, když od stavu 3:3 rozhodli o výsledku třemi využitými přesilovkami. Třetí zápas v Krnově skončil výhrou Havlíčkova Brodu v poměru 2:1. „Očekávám bojovnou a urputnou sérii. Vyškov bude favoritem, ale my určitě neskládáme zbraně. Posílil nás povedený konec základní části i vítězná série s Opavou, takže chceme jít dál,“ burcuje na klubovém webu zkušený forvard Luboš Voříšek.
     
    Ze čtyř vzájemných utkání v této sezoně vyhrál hned tři Vyškov. To poslední ovšem ovládl ve druhé polovině února Havlíčkův Brod, jenž vyhrál na stadionu soupeře 6:4. Zápasy těchto soupeřů jsou tradičně velmi bohaté na góly. Ještě nikdy nepadlo méně než sedm branek. Uvidíme, zda na tom něco změní důležitost play off. Velkým favoritem je každopádně Vyškov.
     
    Úvodní sestavy:

    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Studený, Mikulík, Dluhoš, Hohl, Hefka, Zavřel, Žižka (C) – Sebera, D. Štefka, Krejčiřík – Lehečka (A), Kořenek, Vašíček – M. Janeček, Tomajko, Lekeš – Komínek (A), J. Štefka, Popelka.
    Trenér: Michal Konečný

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (M. Nedvěd) – Vala, Ja. Novák (A), Benák, M. Krejčí, Kerber, D. Vacík, Kutlvašr – Voříšek (A), Valášek, Tecl – Kopic, Pártl, Endál – P. Kuchta (C), Havlát, Bureš – Dymák, Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Škach, Schenel – Smetková, Viskot.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Vyškov nastoupil do prvního zápasu čtvrtfinálové série v červených dresech, Havlíčkův Brod hraje v bílých.
     
    00:21
    Tobiáš Synek si velmi rychle připsal důležitý úvodní zákrok. Jeden z hostů nasadil k sólu po levé straně. Chybělo tomu pouze přesnější zakončení.
     
    01:29
    Vyškov obléhal hostující branku. Ta byla vychýlena ze svého postavení. Bude se vhazovat po pravé ruce Čeňka Nováka.
     
    02:00
    Jan Štefka se uvolnil na pravé straně. Místo přihrávky mezi kruhy zvolil dloubnutí kotouče na bližší tyč. Čeněk Novák ho ukryl mezi betony.
     
    02:45
    Havlíčkův Brod je neustále pod tlakem aktivního domácího napadání. Hraje se převážně v pásmu hostů.
     
    03:42
    Čeněk Novák raději podržel mezi betony prudké nahození ze středního pásma.
     
    04:00
    Krátce po vhazování v obranném pásmu Havlíčkova Brodu vyhodili hosté na zakázané uvolnění. Takže další buly.
     
    04:32
    Jan Novák nahazoval puk od pravého mantinelu. Před brankou jej před Synkem tečoval Marek Tecl. Puk skončil v síti – naštěstí pro domácí pouze v té ochranné.
     
    05:03
    Sledujeme silnější pasáž Havlíčkova Brodu. Po vyhraném vhazování střílel Jiří Benák pouze do bloku.
     
    05:14
    Vyškovu se po delší době podařilo vyvézt kotouč. Havlíčkův Brod krátce na to vyhodil na další zakázané uvolnění.
     
    05:44
    Už asi potřetí vyjela hostující branka ze svého postavení. Znovu se tak nějakou dobu hrát nebude. Bude muset dojít k výraznější úpravě.
     
    06:38
    Milan Valášek střílel po předávce spoluhráče z levého kruhu křižmo po zemi za vzdálenější tyčku.
     
    07:23
    Havlíčkův Brod se zničehonic dostal do akce dva na jednoho. Lukáš Endál nahrával pod sebe nalevo. Byl to zřejmě Marek Kopic, kdo střílel mimo branku. Po odrazu kotouče zakončoval ještě i prvně jmenovaný, parádně ho ale v pádu vychytal Tobiáš Synek.
     
    07:50
    Jan Štefka střílel chvíli po vyhraném buly z levého kruhu jen do protihráče před sebou.
     
    08:14
    Štefka posunul po levé straně kotouč na Tomáše Žižku. Ten narýsoval přihrávku na zadní tyč, kde byl úplně volný Tomáš Komínek. Proti jeho zakončení z první se ale stihl fantasticky přemístit Čeněk Novák, jenž zasáhl betonem. To byla obrovská šance!
     
    09:22
    Matěj Sebera se krásně proháčkoval skrze několik protihráčů až před Čeňka Nováka! Místo přihrávky napravo zkusil kličku, na malém prostoru už ale brankáře u levé tyče nevymíchal.
     
    10:00
    Vyškov drží Havlíčkův Brod uzamčen v pásmu. Tlak domácího celku, jenž je považován za velkého favorita, graduje.
     
    11:31
    Hosté zničehonic zahrozili hezkou souhrou na jeden dotyk. Jan Novák obdržel zpětnou přihrávku mezi kruhy. Z první mířil nad branku.
     
    12:19
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení! Vojtěch Krejčiřík obkroužil branku a adresoval přihrávku na modrou čáru, odkud vystřelil ADAM STUDENÝ. Jeho rána byla těsně před Novákem tečována jedním z hostů mezi betony. Asistence: Vojtěch Krejčiřík.
    12:19 Adam STUDENÝ - 1:0
     
    13:28
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Vlastimil Hefka – 2 min., sekání.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lukáš Bureš – 2 min., podrážení.
     
    14:00
    V krátkém sledu tresty na obou stranách. Havlíčkův Brod se o přesilovku připravil faulem ihned po vhazování. Momentálně tak hrají oba týmy ve čtyřech.
     
    14:38
    Matěj Sebera chyboval v obranném pásmu, kde mu nečekaně utekl kotouč. Do zakončení se zprava dostal Milan Valášek, jenže upadl, a tak dloubl vleže puk jen do Synka.
     
    15:49
    Oba celky hrají v plném počtu. Při hře čtyři na čtyři byli lepším týmem hosté. Ti nyní získali vhazování v pásmu.
     
    16:56
    Urputný souboj o kotouč za brankou Havlíčkova Brodu vyrezultoval faulem. Vyškov si zahraje přesilovku.
     
    16:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    David Vala – 2 min., podrážení.
     
    17:06
    Tomáš Komínek dostal nabito na střelu náprahem z levé strany. Čeněk Novák měl dobrý výhled a lapil jeho pokus do výstroje.
     
    17:40
    Filip Pártl potáhl puk po pravé straně. Vypadalo to, že bude nahrávat, místo toho se hezky zbavil protihráče a povyjel si do střelecké pozice. Jeho ránu zápěstím vyrážel Synek lapačkou.
     
    18:56
    Havlíčkův Brod hraje v plném počtu.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny.
     
    19:58
    Dva hostující pokusy o střelu skončily na blocích. Domácí ještě zkusili rychle přesunout hru na druhou půlku, ohrožení branky z toho už ovšem nebylo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první třetině může být spokojenější favorizovaný Vyškov. Díky trefě Studeného ze 13. minuty vede nad Havlíčkovým Brodem 1:0. Domácí byli aktivnějším týmem, své možnosti si vypracovali ale i hosté. Celkově zatím sledujeme svižný hokej nahoru dolů, a tak se můžeme těšit na další průběh.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Vyškovu nevyšla snaha o založení útočné akce přihrávkou o mantinel. Je pískáno zakázané uvolnění.
     
    21:19
    David Vala dvakrát odehrával zkušeně kotouč z vlastní poloviny do bezpečí. Následně se Vyškov provinil dalším vyhozením přes všechny čáry.
     
    21:48
    Jan Dluhoš teď odehrál puk před napadajícím protihráčem do brankové konstrukce, byť zřejmě z boku! Ta následně zazvonila ještě jednou. Vyškov měl štěstí, bude se pouze vhazovat.
     
    22:08
    Domácí po buly získali kotouč. David Štefka převzal přihrávku, zbavil se na středové čáře protihráče a upaloval sám na branku. Sólo gólem neokořenil, střílel někam do břicha Nováka.
     
    23:25
    Ve druhé třetině je častěji u kotouče Havlíčkův Brod, nebezpečnější je ovšem ze svých protiútoků Vyškov. David Lekeš nyní nabral rychlost na pravé straně a z kruhu střílel zpoza protihráče do Novákovy lapačky.
     
    23:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Michal Kerber – 2 min., podrážení.
     
    24:30
    Dluhoš posunul od modré čáry nalevo. Vojtěch Krejčiřík si sjel do kruhu, jeho ránu na bližší tyč lapil Čeněk Novák.
     
    25:18
    Jan Štefka obdržel pohotový pas do jízdy. Z pravé strany střílel zápěstím nad betony Nováka. Ten si připsal další úspěšný zákrok.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Jakub Lehečka – 2 min., podrážení.
     
    25:52
    Havlíčkův Brod přečkal i třetí vyškovskou přesilovku bez újmy na skóre. Nyní už je v plném počtu a zahraje si pro změnu zkrácenou početní výhodu.
     
    27:12
    Kuriózní situace. Vyškov se ve vlastním oslabení dostal do přečíslení tří na jednoho. Zpětná přihrávka z mezikruží na pravou stranu k Vojtěchu Krejčiříkovi díky zásahu hostujícího beka nedoputovala.
     
    27:43
    Jakub Lehečka opouští trestnou lavici. Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Matěj Zavřel – 2 min., hákování.
     
    29:00
    Vyškov v pěti dlouho nezůstal. Zatím se mu daří aktivně nabourávat hostující přesilovku. Probudily se také oochozy.
     
    29:36
    Čeněk Novák musel po Synkově rozehrávce o levý mantinel vyjet hodně ven z branky proti dojíždějícímu Adamu Popelkovi. Vzápětí musel zasahovat proti střele ke své levé tyči sám Tobiáš Synek.
     
    30:27
    Havlíčkův Brod kombinoval na levé straně. Luboš Voříšek střílel pouze do bloku. Přesilovka je téměř u konce.
     
    30:31
    Ani tato přesilová hra nebyla využita. Je za námi polovina řádné hrací doby a stále platí hubené jednogólové vedení Vyškova.
     
    31:11
    Skrumáž před Čeňkem Novákem. Ten se z bezprostřední blízkosti přehodit nenechal.
     
    32:30
    Dva domácí hráči si před brankou překáželi. Paradoxně to nemuselo být na škodu, neboť se puk odrazil mezi kruhy k úplně volnému Adamu Popelkovi. Ten ale střílel z ideální pozice jen do Novákova betonu.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., držení.
     
    33:20
    Hostům se ihned po buly podařilo vyhodit puk na protější konec hrací plochy.
     
    34:07
    Tomáš Komínek kombinoval se Žižkou. Zvolil přízemní střelu z levé strany. Novák ji vyrazil.
     
    34:30
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a odskakují na rozdíl dvou branek! Lehečka nabil od modré čáry do levého kruhu Komínkovi. Jeho pumelice byla sražena hostujícím obráncem mezi kruhy k ADAMOVI STUDENÉMU, jenž z otočky dokázal technicky zacílit bekhendem mimo dosah Nováka. Asistence: Tomáš Komínek a Jakub Lehečka.
    34:30 Adam STUDENÝ - 2:0
     
    35:06
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Už je to o tři góly! Janeček našel zpětnou přihrávkou podél levého mantinelu na modré čáře MATĚJE MIKULÍKA. Ten vyslal vyšší nahození zápěstím a střela zapadla překvapivě až za Nováka. Ten měl dost možná zakrytý výhled. Asistence: Michal Janeček.
    35:06 Matěj MIKULÍK - 3:0
     
    36:10
    Vyškov je dvěma slepenými góly pořádně povzbuzen a už je znovu pevně usazen v pásmu Havlíčkova Brodu. Hostům se naopak během půlminuty v podstatě rozpadly šance na dobrý výsledek.
     
    36:34
    Dominick Vašíček napřáhl z pravého křídla k tvrdé ráně příklepem. Čeněk Novák máchnul lapačkou. Hra přerušena.
     
    37:27
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., podrážení.
     
    37:56
    Adam Studený tečoval před brankou nahození od modré čáry. Puk poslal kousek vedle levé tyče.
     
    38:27
    Až nyní se podařilo Havlíčkovu Brodu vyhodit kotouč z obranného pásma. Vyškov má místy až drtivý tlak.
     
    38:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Jiří Benák – 2 min., hákování.
     
    39:00
    Domácí se do pásma rychle vrátili. Matěj Sebera propasíroval kotouč do levého kruhu. Následnou střelu likvidoval nadvakrát Čeněk Novák. Do konce druhé třetiny schází poslední minuta.
     
    39:37
    Milan Valášek je zpátky na ledě. Jeho spoluhráči mají za sebou krušné chvilky. Čeněk Novák musel vyrážet v závěru dvojnásobného oslabení další tvrdou ránu nápřahem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Havlíčkův Brod se dlouho držel v kontaktu, pak ale vsítili domácí hokejisté dvě branky v rozmezí 36 vteřin, a učinili tak rázný krok k zisku prvního čtvrtfinálového bodu. V polovině 35. minuty zaznamenal v přesilové hře svou druhou dnešní trefu Studený, na něhož jen chvíli poté navázal Mikulík. Hosté byli ve zbytku dějství pod velkým tlakem, a to i vinou několika vyloučení.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Vyškov se krátce po buly dostal do přečíslení tří na jednoho. Jan Štefka nezvládl zpracovat přihrávku na levou stranu, jinak by měl Novák zřejmě problém.
     
    40:44
    BK Havlíčkův Brod hraje v plném počtu.
     
    42:18
    Marek Tecl táhl kotouč podél pravého mantinelu. V závěru akce zasáhl neúmyslně do tváře dotírajícího Dominika Hohla, který teď leží na zemi.
     
    43:19
    David Vala střílel po zemi. Tobiáš Synek vyrážel betony. V úvodu třetího dějství sledujeme oboustranně aktivní hokej.
     
    43:43
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají z následné protiakce čtvrtý gól. Komínek přihrál nesobecky pod sebe ADAMOVI STUDENÉMU a ten mířil z pravé strany zápěstím mimo Novákovu lapačku ke vzdálenější levé tyči. Zkompletoval tím tak svůj hattrick! Asistence: Tomáš Komínek a Jakub Lehečka.
    43:43 Adam STUDENÝ - 4:0
     
    44:15
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Michal Janeček – 2 min., faul kolenem.
     
    44:58
    Havlíčkův Brod se může v početní výhodě pokusit alespoň o čestný zásah. Obrovský závar před Synkem gólem neskončil. Následně gólman Vyškova likvidoval střelu z levého kruhu.
     
    45:31
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov se prosazuje i ve vlastním oslabení! Dluhoš oslovil dlouhatánským pasem rozjetého TOMÁŠE KOMÍNKA, jenž svůj únik vyšperkoval přesnou ranou zápěstím pod víko. Asistence: Jan Dluhoš a Tobiáš Synek.
    45:31 Tomáš KOMÍNEK - 5:0
     
    47:19
    O výsledku je prakticky rozhodnuto. Bude zajímavé sledovat, kterak oba týmy přistoupí ke zbytku utkání. Připomínám, že ještě nikdy nepadlo ve vzájemných střetnutích Vyškova s Havlíčkovým Brodem méně než sedm branek.
     
    48:45
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    David Lekeš – 2 min., podrážení.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., držení.
     
    49:50
    Tomáš Komínek se pustil po levé straně do individuální akce. zvolil hezkou piruetku, nakonec se ale proti přesile do zakončení nedostal.
     
    50:30
    Lukáš Endál obdržel přihrávku do jízdy a upaloval úplně sám na Tobiáše Synka! Ten drží i po této akci čisté konto, neboť hostujícího šikulu vyčapal vyrážečkou.
     
    50:51
    Oba týmy se během krátkého rozmezí vrátily do plného počtu.
     
    50:52
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká David Štefka.
     
    52:15
    Tobiáš Synek i nadále drží naději na vychytanou nulu. Křižnou ránu z pravé strany prodlužoval do rohu kluziště.
     
    52:52
    Trest za vyškovské špatné střídání právě vypršel. Havlíčkův Brod zápas nezabalil, stále je na hostech vidět snaha dát alespoň branku. Dnes jim ale zjevně není přáno.
     
    53:28
    Další zákrok Tobiáše Synka proti střele z levé strany. Hosté se k ní dostali po špatné vyškovské rozehrávce.
     
    54:45
    Tobiáš Synek hýří sebevědomím. Teď si dokonce dovolil kličku před dotírajícím protihráčem. Domácí příznivci to náležitě ocenili.
     
    56:33
    Adam Studený posouval z levé strany puk před branku, kde operoval Dominick Vašíček. Čeněk Novák prostor uhájil. Druhému jmenovanému je navíc pískána vysoká hůl.
     
    56:33
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Dominick Vašíček – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:54
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov se podruhé v utkání prosazuje v oslabení. TOMÁŠ KOMÍNEK s Jakubem Lehečkou ujeli sami na branku. Několikrát si vyměnili ze strany na stranu puk a nakonec ho dopravili takříkajíc až "do kuchyně". Nádherná akce, autorem branky je prvně jmenovaný. Asistence: Jakub Lehečka.
    56:54 Tomáš KOMÍNEK - 6:0
     
    57:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen zaznamenávají čestný úspěch a připravují Synka o čisté konto. ROBERT HAVLÁT obdržel v přesilové hře Valáškovu přihrávku ze středu na levou stranu. Zpracoval si puk bruslí, posunul si ho před brankoviště a procedil ho za záda vyškovského fantoma. Asistence: Milan Valášek a Petr Kuchta.
    57:14 Robert HAVLÁT - 6:1
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Za tohoto stavu je jisté, že i celého utkání.
     
    59:02
    Matěj Sebera si sjížděl před branku. Inkasoval nešťastný úder do obličeje.
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejisté Vyškova splnili na úvod čtvrtfinálové série play off s Havlíčkovým Brodem roli papírových favoritů a ujali se po výhře 6:1 vedení. Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, hosty však definitivně zlomili až dvěma slepenými góly z přelomu 35. minuty. Ve třetím dějství už se hrálo místy bez obran. Vyškov se dokonce dvakrát prosadil ve vlastním oslabení. Brod pak krátce před koncem přeci jen docílil alespoň čestného úspěchu. I tentokrát tak byla pokořena sedmigólová hranice, méně branek ve vzájemných duelech ještě nikdy nepadlo. Klíčovými muži střetnutí byli jednoznačně autor hattricku Adam Studený a brankář Tobiáš Synek. Odveta je na Vysočině na programu v pondělí. (17:32:23)

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 13. Studený (Krejčiřík), 35. Studený (Komínek, Lehečka), 36. Mikulík (M. Janeček), 44. Studený (Komínek, Lehečka), 46. Komínek (Dluhoš, Synek), 57. Komínek (Lehečka) – 58. Havlát (Valášek, P. Kuchta)


    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Studený, Mikulík, Dluhoš, Hohl, Hefka, Zavřel, Žižka (C) – Sebera, D. Štefka, Krejčiřík – Lehečka (A), Kořenek, Vašíček – M. Janeček, Tomajko, Lekeš – Komínek (A), J. Štefka, Popelka.
    Trenér: Michal Konečný

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (M. Nedvěd) – Vala, Ja. Novák (A), Benák, M. Krejčí, Kerber, D. Vacík, Kutlvašr – Voříšek (A), Valášek, Tecl – Kopic, Pártl, Endál – P. Kuchta (C), Havlát, Bureš – Dymák, Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Škach, Schenel – Smetková, Viskot
    Vyškov 3 0 Havlíčkův Brod
    #1 Sobota 23.03.2024 • 15:00
    Vyškov - Havlíčkův Brod 6:1
    #2 Pondělí 25.03.2024 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Vyškov 3:4
    #3 Středa 27.03.2024 • 18:00
    Vyškov - Havlíčkův Brod 4:1
    bahis siteleri