Jihlava – Vsetín 1:3 (kon.) | Zlín – Litoměřice 3:2 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (1:1, 0:0, 0:2) Stav série: 1:3
VHK ROBE Vsetín
Neděle 24.03.2024, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Zdravím Vás u čtvrtého semifinálového klání hokejové Chance ligy ze zimního stadionu v Pelhřimově. Své síly zde znovu poměří domácí HC Dukla Jihlava a hosté VHK ROBE Vsetín. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    První dva zápasy série hostil legendární vsetínský Lapač. A nutno říct, že každý z těchto duelů se vyvíjel úplně jiným způsobem. Do série vstoupili lépe domácí Valaši, kteří si hned na startu připsali výhru 5:3. Hned druhý den se ale přiklonilo štěstí na stranu Dukly. Té se povedlo uspět v samostatných nájezdech a díky tomu se série přesunula na Vysočinu za vyrovnaného stavu.
     
    Stejně tak vyrovnaný byl i dosud poslední zápas série, který hostil pelhřimovský stadion. V přetahované se ujal jako první vedení Vsetín, pak Jihlava otočila. Totéž se povedlo následně Valachům a Dukla jen srovnala krok. Pouze na poslední trefu Luboše Roba z 57. minuty už nestačila a Vsetín se znovu ujal náskoku v sérii.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, Kočí, Dvořák, Ozols, Dundáček, Koštoval – Čachotský (C), R. Toman, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Štefančík – Jelínek, Menšík, Šik – Chvátal, Rauš, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Smetana (A), Š. Jenáček, Staněk, Teper, Ondračka, Larsen, Ďurkáč – Matějček, Klhůfek, Rob (A) – Holec, Bērziņš, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Š. Bláha – Machala, Kratochvil, Zabusovs.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Svoboda, Zeliska – Štěpánek, Dědek.
     
    Oba týmy nastupují na ledovou plochu, utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní buly pro Vsetín. Valaši ale pouze nahodili kotouč po pravém křídle na hole obránců domácí Dukly.
     
    00:40
    Hru přes modrou vysunul dopředu Jakub Teper. Za brankou Adama Berana si ovšem kotouč vzala zpět Jihlava.
     
    01:03
    První výraznější zákrok Adama Berana! Jan Kern si najel zpoza branky a zadovkou se pokusil vymést skulinu u bližší tyče. Jihlavský gólman ale prostor úspěšně uzavřel.
     
    01:12
    Aby toho nebylo málo, tak ihned po buly vystartoval proti Žukovově kleci osamocený Otakar Šik. Strážce valašské svatyně ovšem neměl příliš práce se zachycením kotouče.
     
    01:46
    Jihlavští se drží v útočné třetině, Žukov musel v krátkém čase likvidovat hned dvě slibné příležitosti.
     
    02:24
    Až příliš zvednutý kotouč se stal osudným pro vsetínského beka Ondřeje Smetanu, který si tak odsedí dvě minuty za zdržování hry, vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    02:39
    Po vyhraném buly si najel Tomáš Havránek na střed k modré čáře a odsud vyslal tvrdou pumelici směrem k Maximu Žukovovi. I tuto střelu ale udržel brankář Vsetína ve svém náručí.
     
    03:25
    Valachům se daří držet domácí Duklu od možnosti vystřelit, proto Jihlavští zatím stále jen kombinují po obvodu útočné třetiny.
     
    04:12
    Kousek chyběl Harkabusovi k dotažení křižné přihrávky k pravé tyči branky Vsetína. Včas zaúřadoval jeden z obránců hostujícího celku.
     
    04:24
    Hosté v plném počtu.
     
    04:55
    Marek Chvátal obkroužil vsetínskou klec a rychle se pokusil o bekhendový blafák. Před Žukovem ale stál ještě jeden z obránců v zelenožlutých barvách, který puk vyrazil a Vsetín se naopak vydal na útočný výlet.
     
    05:51
    Ten zakončil z prostoru mezi kruhy Štěpán Matějček. Mezi třemi tyčemi ale stál připravený Adam Beran, který včas vytasil svou lapačku.
     
    05:59
    Valaši se museli vrátit do své třetiny, o rozehrávku se pokouší Robin Staněk. Zatím ale nijak úspěšně.
     
    06:36
    Nepřesná souhra v útočném pásmu vrátila Duklu až za vlastní branku, kde vyčkává na vhodnou chvíli pro rozjezd Michal Koštoval.
     
    07:24
    Jako za starých spoluhráčských časů našel Maxim Žukov svým vyhozením kotouče hůl Vlastimila Bilčíka. Jihlavští ale hrací předmět dlouho neudrželi a naopak se takřka ihned museli vrátit k obraně prostoru před Beranem.
     
    08:13
    Tuhý souboj o puk v rohu kluziště zvládla lépe Dukla. Vysunutý kotouč na modrou napálil směrem k brance Otakar Šik, avšak jeho rána neměla příliš velký důraz, zároveň chyběla i přesnost. Proto se proletěla poměrně daleko od pravé tyče branky Žukova.
     
    09:29
    Richard Cachnín si nezpracoval přesně kotouč proti dojíždějícímu Bláhovi. Z návratu do vlastní třetiny se ale Jihlavští rychle oklepali a znovu uzmuli pozice v útočném pásmu.
     
    10:24
    Ondřej Machala to vzal odvážně na sebe. Nejprve sám vyvezl kotouč do útočné třetiny, pak nadvakrát poslal kotouč na Berana.
     
    11:01
    5/5
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský tým otevírá skóre utkání! Patriks Zabusovs našel křižnou přihrávkou ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, stojícího u pravé tyčky branky Adama Berana. Ten tak neváhal ani nejmenší okamžik a vymíchl ležícího gólmana Dukly. Asistence: Patriks Zabusovs a Matouš Kratochvíl.
    Matějček Š., Zabusovs P., Ondračka T., Larsen M., Kratochvil M.
    Dundáček F., Koštoval M., Havránek T., Harkabus T., Rauš A.
    11:01 Štěpán MATĚJČEK - 0:1
     
    11:35
    Tvrdá Kočího střela se odrazila o mantinely těsně vedle Žukovovy klece. Po návratu kotouče zpět na modrou, se o zakončení z obdobné pozice pokusil Šimon Jelínek, avšak nyní se obětavě vložil do kotouče jeden z bránících hráčů valašského celku.
     
    12:23
    Domácí se stále drží v útočné třetině a neustále utahují smyčku před Žukovem. Umístit kotouč za záda vsetínského brankáře se jim ale nedaří.
     
    13:40
    Po hodně dlouhé době se Vsetínským povedlo vyhodit puk ven z pásma. Za modrou ale rychle otočil hru Fabien Kočí a výsledkem je Štefančíkovo zakončení z těsné blízkosti. Žukov ale přikryl puk na ledové ploše.
     
    14:26
    Nahození ze středního pásma Beran bez obtíží pohlídal a nasměroval do akce Marka Chvátala. Ten se sám prosmýkl přes všechny čáry a po otočce kolem branky také zakončil. Žukov ale na poslední chvíli dokázal vyskočit proti puku a tím ho vyrazit.
     
    16:10
    Vlastimil Bilčík za vlastní brankou nastavil kotouč pro Čachotského, který se prosmýkl přes celé hřiště. Na modré čáře ho ale Adam Hořanský zasáhl koncem hole, za což si odsedí dvě minuty.
     
    16:29
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Adam Hořanský – 2 min., vysoká hůl.
     
    17:04
    Nadějná souhra Jihlavských na ose, avšak střela do prvního hráče Vsetína.
     
    17:22
    Z prostoru mezi kruhy tečoval přihrávku zprava do branky Tomáš Havránek. Žukov se ale dostal dopředu a puk sevřel mezi betony.
     
    17:38
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovku a vrací se do hry! U levé tyče stál připravený RICHARD CACHNÍN, který se zmocnil odraženého kotouče od betonů Žukova a okamžitě jej nacpal do volné skuliny vsetínské svatyně. Asistence: Otakar Šik a Marcel Štefančík.
    Cachnín R., Štefančík M., Kočí F., Bilčík V., Šik O.
    Staněk R., Teper J., Bláha Š., Machala O.
    17:38 Richard CACHNÍN - 1:1
     
    18:35
    Pro volný kotouč si sjel do vlastní třetiny Luboš Rob. Při pokusu o přesun zpět přes modrou čáru byl ale zachycen v postavení mimo hru.
     
    19:07
    Domácí se vrátili do útočné třetiny a pokračují v aktivní kombinaci.
     
    19:37
    Chyba jihlavské obrany zapříčinila přečíslení Vsetína v útočné třetině. Hostům se ale už nepovedlo zakončit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Úvod zápasu se nesl ve vyrovnaném, avšak velmi aktivním duchu. Gólově ale z toho těžil Vsetín, který se ujal první branky zápasu. Domácí Dukla se ale díky tomu zmohla a sama převzala otěže hry. Z toho také vytěžila vyrovnávací gól, druhá část utkání tedy začne za stavu 1:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Druhou třetinu zahájil aktivněji Vsetín, proti čemuž se Dukla ubránila za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění.
     
    21:00
    Zprvu slibný pokus o jihlavský únik, avšak nakonec další icing domácího týmu. Vhazuje se po pravé ruce Adama Berana.
     
    21:12
    Dukla zastavila na modré vsetínský přesun do útočného prostoru a sama se vydala do nadějné šance. Tomáš Harkabus poslal před brankovištěm krosovou nahrávku na Štefančíka, který ale nedokázal přesně zacílit kotouč.
     
    22:05
    Zákrok Filipa Dundáčka na modré čáře, který odnesl Štěpán Bláha chvilkovou nemohoucností se zvednout z ledu. Jihlavský bek tak obdržel dvouminutový trest za vražení na hrazení.
     
    22:21
    Díky přesilovce se Valaši usadili v útočné třetině. Na Berana zatím mířila jediná střela z hole Jakuba Tepera od modré, proti které se ale ani nemusel natahovat.
     
    23:12
    Domácím se povedlo vyhodit kotouč dopředu, který za vlastní svatyní zastavil gólman Žukov.
     
    23:44
    Nejprve naznačení, následně přímá střela, o níž se postaral Štěpán Matějček. Adam Beran ale zůstal ve střehu a puk přikryl na ledové ploše.
     
    24:05
    Domácí v plném počtu.
     
    24:16
    Prudká střela Jihlavských od modré. Trochu nešťastně jí ale svýma nohama zblokoval Matouš Menšík.
     
    24:48
    Maxim Žukov měl nyní plné ruce práce. Nejprve dokázal vyrazit střelu zprava, avšak přímo na Chvátalovu hůl, který se ihned postaral o dorážku. I tu vsetínský gólman vytěsnil a jeho spoluhráči pak vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    25:13
    Machalovo vyklepnutí kotouče do volného prostoru nenašlo žádného z jeho spoluhráčů. Pomalu, ale jistě se tak puk doklouzal na další zakázané uvolnění hostů.
     
    25:33
    Jihlavská obrana precizně zafungovala a zablokovala hostům přesun do útoku. K vidění je tak boj o kotouč ve středu hrací plochy.
     
    26:27
    Cachnínovu snahu o průnik podél mantinelu Valaši zastavili už v zárodku. Puk ale stále drží domácí, kteří čekají na příležitost pro lepší prosmýknutí se ven ze třetiny.
     
    27:35
    Namísto postupné rozehrávky od vlastní branky zvolil Jakub Ďurkáč dlouhý nához.
     
    27:42
    Z buly se prosmýkl do samostatného průniku Ondřej Machala. Toho se pokusil zastavit Vlastimil Bilčík, avšak za cenu faulu, čímž bylo nařízeno trestné střílení proti jihlavské brance.
     
    27:42
    Toho se chopil sám Ondřej Machala a pokusil se přelstít Berana vytažením kotouče na levou stranu. Gólman Dukly se ale dokázal přemístit a kotouč vyrazit.
     
    29:03
    Snahu Vsetína o další přesun do útočné oblasti tentokrát zbrzdila vlastní nepřesnost hostů. Přesto si nakonec Adam Beran na kotouč sáhl, a to po střele pod velkým úhlem od levého mantinelu.
     
    29:56
    Přihrávka zpoza brány a následná důrazná rána Fabiena Kočího! Žukov ale včas zvládl vytáhnout svou lapačku, do níž kotouč bez obtíží zaplul.
     
    30:47
    Chytrá akce Tomáše Čachotského, který obkroužil prostor útočné třetiny, následně poslal přímý pas mezi kruhy pro zakončení Radima Tomana. Tomu ovšem trochu smolně jeho dorážku zblokoval padající Dundáček a Vsetín se vydal do brejku.
     
    31:46
    Ne z druhé, ale až z třetí vlny napasoval puk na Berana Jakub Teper. Gólman domácích ale ihned vyrazil betony hrací předmět k opačnému mantinelu.
     
    32:15
    Osamocený Luboš Rob obdržel přihrávku ve středním pásmu, vyjel si dopředu a nasměroval puk na vzdálenější tyč branky Adama Berana. Strážce jihlavské klece ale povedeně reagoval svým betonem.
     
    32:56
    Po buly poslal vyšší střelu na Žukova Richard Cachnín. Vsetínský brankář měl ale celou situaci na očích a díky tomu vyrazil puk nad sebe do ochranného plexiskla.
     
    33:52
    Na poslední chvíli zachránil Ďurkáč situaci vystřelením puku do mantinelu vedle odkrytého prostoru branky Vsetína. Tlak domácího týmu ale tímto neustal.
     
    34:13
    Do dvou hráčů Vsetína poslal svou střelu od modré Adam Dvořák. Celkem zákonitě tedy došlo k zablokování střelecké příležitosti.
     
    35:02
    Otakar Šik našel přesným pasem nalevo stojícího Menšíka. Ten se ještě před brankovištěm pokusil o kros na Šimona Jelínka, avšak to zastavil Žukov, který si sáhl pro puk lapačkou.
     
    35:34
    Matějčkovu úvodní střelu od modré srazila skupinka hráčů obou týmu na hranici pravého kruhu. Tlak ze strany Vsetína ale neustával. Další zakončení padlo z hole Luboše Roba, jehož střelu vytěsnil Beran nad sebe do ochranné sítě.
     
    36:17
    Ve snaze hokejkou vyhodit puk do bezpečí trefil Adam Beran Marcela Štefančíka do helmy.
     
    36:48
    Rychlé Šikovo zakončení mezi betony Maxima Žukova. Vsetínský gólman je ale dokázal včas sevřít a mezi nimi i kotouč. Následně se strhla mela v brankovišti, kterou odnese Matouš Menšík dvouminutovým trestem za sekání.
     
    36:48
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matouš Menšík – 2 min., sekání.
     
    37:11
    Obrovská šance osamoceného Tomáše Čachotského, který stál těsně před brankovištěm tváří v tvář gólmanu Žukovovi. Střelu na střed branky ale dokázal hlídač klece Valachů vyrazit.
     
    38:06
    Vsetínu se tentokrát nedaří usadit v útočné třetině. Nejprve zvládla Dukla vyhodit kotouč, následně se ocitl v ofsajdu.
     
    38:38
    Přesto má nakonec jihlavská obrana plné ruce práce. Soupeřovu rozehrávku se jí ale daří napadat poměrně natěsno, díky čemuž jí efektivně blokuje.
     
    38:48
    Domácí v plném počtu.
     
    39:37
    Po vyrovnání početních sil je opět aktivnější domácí tým. Žukovova tvrz ale nevypadá, že by mohla být jakýmkoliv způsobem dobyta.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jakub Ďurkáč – 2 min., vysoká hůl.
     
    39:47
    Ondřej Machala ihned po buly vyvezl kotouč do útočné třetiny Vsetína.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhé dějství je už u konce. K vidění byl oboustranně velmi aktivní, avšak vyrovnaný hokej. Pro Jihlavské je důležité, že Adam Beran pokryl trestné střílení. Potom se sami dostali do řady příležitostí, avšak vždy si vylámali zuby na brankáři Vsetína. Šance jsou tedy do závěrečné třetiny stále otevřené.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Nepřesná zadovka na Havránka znemožnila Dukle v pokračování slibné šance. Domácí se tedy museli vrátit pro kotouč až k Adamu Beranovi.
     
    40:50
    Obrovská chyba v nezpracování kotouče Tomášem Harkabusem, po které bleskově vyrazil dopředu Štěpán Bláha. Adam Beran se ale proti jeho samostatnému zakončení blýskl velmi povedeným zákrokem, byť za cenu vyhození branky z jejího obvyklého postavení.
     
    40:58
    Jihlavští vyvezli po křídle ven ze třetiny a rychle obsadili pozice před Žukovem. Na něj vyslali dvě střely, s oběma si ale vsetínský gólman dokázal poradit.
     
    41:43
    Hosté v plném počtu.
     
    41:53
    Ránu Daniela Berzinše z levého kruhu Beran vytěsnil svými betony.
     
    42:07
    Na druhé straně dostal přihrávku mezi kruhy osamocený Marcel Štefančík. Ve snaze zakončit mu ale Žukov kotouč zalehl a ukončil tak velkou jihlavskou příležitost.
     
    42:47
    Adam Rauš nevyzrál sám na trojnásobnou přesilu. Vsetín tedy otočil hru a ke střele z mezikruží se dostal Berzinš. Ten ale zvedl kotouč příliš vysoko, až do ochranné sítě nad jihlavskou brankou.
     
    43:35
    Dlouhé Dundáčkovo nahození nenašlo adresáta v jihlavských barvách. Protiakci tedy rozjel Ondřej Smetana, který vysunul dopředu Hořanského. Tomu se ale tváří v tvář gólmanu Beranovi nepovedlo umístit puk za jeho záda.
     
    44:49
    Domácí si znovu rozehrávají poblíž Beranovy branky. Proti tomu zvolil Vsetín taktiku vysokého napadání, aktivně si v tomto počíná Štěpán Matějček.
     
    46:00
    Tlak Vsetína byl v posledních vteřinách doslova drtivý, Adam Beran musel čelit množství střel z různých úhlů a pozic. Přesto udržel situaci pod kontrolou.
     
    46:35
    Dukla se marně snaží dostat puk ven ze třetiny, nápor ze strany hostujícího celku jí horko těžko umožní se vůbec dostat k modré čáře.
     
    47:25
    Po vhazování se dostal dopředu Adam Hořanský, který si zvládal poradit i s jihlavskou obranou, avšak do samotného zakončení ho už hráči domácího celku nepustili.
     
    48:20
    Tlak na vlastní branku dokázali Jihlavští na čas přerušit, byť za cenu zakázaného uvolnění.
     
    48:36
    Křižný Menšíkův pas přes útočné pásmo nenašel u branky žádného z adresátů ve žlutočerveném. I tak se ale Dukle tentokrát daří držet v útočné třetině.
     
    49:32
    Z rychlé kombinace Dukly se vyrojil souboj o kotouč u mantinelu. Domácí z něj vyšli vítězně, ale museli se vrátit do středního pásma.
     
    Dnešní utkání sleduje 2500 diváků. V Pelhřimově je tedy opět vyprodáno.
     
    50:29
    Křižná střela Tomáše Harkabuse do vzdálenějšího růžku Žukovovy branky. Vsetínský gólman ovšem i tentokrát zvládl vyrazit puk mimo vlastní ohrožení.
     
    50:53
    Střelu Kočího z otočky od modré zblokovali hosté jejím odražením do ochranné sítě.
     
    50:58
    Skákavý kotouč vyrazil Žukov doslova na poslední chvíli. Jihlava ale zůstává v útočné třetině aktivnější.
     
    52:02
    Dundáčkův pokus o nahrávku našel pouze Luboše Jenáčka. Hosté se tak mohli zformovat v útočném pásmu, avšak Berana tentokrát výrazněji neohrozili.
     
    52:46
    Středem pole se probil na druhou stranu Matouš Menšík, kterému se povedlo také od modré zakončit. Puk ale letěl příliš vysoko a zastavil se o plexisklo nad vsetínskou klecí.
     
    53:48
    5/5
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Úspěšná vsetínská souhra v útočné třetině a Valaši si znovu berou vedení! Na hranici pravého kruhu dopravil z první k bližší tyči kotouč PATRIKS ZABUSOVS. Asistence: Mads Larsen a Tomáš Ondračka.
    Zabusovs P., Larsen M., Ondračka T., Machala O., Kratochvil M.
    Ozols P., Kočí F., Menšík M., Čachotský T., Šik O.
    53:48 Patriks ZABUSOVS - 1:2
     
    54:15
    Tomáš Čachotský rozdával kotouče zpoza branky Žukova, avšak vždy mu stál v cestě nějaký napadající hráč v zelenožlutém.
     
    54:58
    Domácí se tentokrát na několikrát pokusili propasírovat kotouč z těsné blízkosti brankoviště. Maxim Žukov ale zůstal nadále ve střehu a neumožnil jakékoliv uvolnění vymezeného prostoru.
     
    55:16
    Harkabusovou střelu vyrazil Žukov svým ramenem. Jeho spoluhráči posléze poslali kotouč na zakázané uvolnění.
     
    55:37
    Po Menšíkově přihrávce zpoza branky se dostal k bekhendovému zakončení Otakar Šik. I to ale zvládl Žukov pokrýt. Avšak tentokrát se rozhořela před jeho brankou menší potyčka, za kterou budou sudí vylučovat.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Daniels Bērziņš – 2 min., krosček.
     
    55:48
    Střelu od modré z hole Tomáše Havránka vytěsnil Žukov svým tělem.
     
    56:10
    Vzápětí rychle vypálil od levého mantinelu Radim Toman. Jeho ránu ale srazil vsetínský obránce, který se vložil do dráhy letu kotouče.
     
    56:14
    Rychlá souhra Dukly zprava a následná Harkabusova dělovka od modré. Po té to vypadalo, že má Žukov puk v náručí, avšak vyklouzl mu a ještě mohl zakončit Matouš Menšík. Ten ale nedokázal tak rychle reagovat.
     
    57:19
    Po křídle rozjeli akci Šik s Cachnínem, střelecké vyústění ale zatím nepřinesla.
     
    57:43
    Hosté v plném počtu.
     
    58:04
    Domácí se vrátili do vlastní třetiny a zformovali se k výjezdu po křídle. Ten sice Vsetínští zastavili, avšak následně vyhodili puk na icing, takže se poněkud kontraproduktivně hra stejně přesunula před Žukova.
     
    58:23
    Dukla to zkouší v šesti bez gólmana!
     
    58:49
    Přihrávka na Tomáše Harkabuse nebyla do ideálního postavení. Najíždějící hráč Dukly se objevil v ofsajdu.
     
    58:51
    Oddechový čas pro tým HC Dukla Jihlava.
     
    58:51
    Adam Beran se sice vrací do branky, ale dá se očekávat, že jí v nejbližším možném okamžiku zase opustí.
     
    59:02
    Štefančíkův průnik po levém křídle zastavila obrana valašského celku. Dukla se ale nadále drží v útočné oblasti.
     
    59:46
    5/6
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je dobojováno! Dvojice vsetínských hráčů narušila rozehrávku od Tomáše Harkabuse a PATRIKS ZABUSOVS napasoval z pravého kruhu kotouč do prázdné branky jihlavského týmu. Asistence: Ondřej Machala.
    Zabusovs P., Machala O., Ondračka T., Ďurkáč J., Klhůfek P.
    Menšík M., Havránek T., Harkabus T., Toman R., Čachotský T., Štefančík M.
    59:46 Patriks ZABUSOVS - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Vyrovnaný semifinálový duel mezi Jihlavou a Vsetínem, po kterém se ale může radovat valašský tým. Vsetínu se povedlo rozhodnout v závěru utkání a díky tomu vybojoval mečbol. Ten může stvrdit v úterním souboji před vlastními fanoušky na Lapači. Domácí Dukla ale měla více než velké množství šancí, ve kterých si vylámala zuby na bezchybně chytajícím Maximu Žukovovi.
     
    Já se s vámi odsud z Pelhřimova pro dnešní den loučím a předávám žezlo kolegům do Vsetína k rozhodujícímu duelu této série. (18:55:01)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 18. Cachnín (Šik, Štefančík) – 12. Matějček (Zabusovs, Kratochvil), 54. Zabusovs (Larsen, Ondračka), 60. Zabusovs (Machala)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, Kočí, Dvořák, Ozols, Dundáček, Koštoval – Čachotský (C), R. Toman, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Štefančík – Jelínek, Menšík, Šik – Chvátal, Rauš, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Smetana (A), Š. Jenáček, Staněk, Teper, Ondračka, Larsen, Ďurkáč – Matějček, Klhůfek, Rob (A) – Holec, Bērziņš, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Š. Bláha – Machala, Kratochvil, Zabusovs.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Svoboda, Zeliska – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 2500
    Jihlava 1 4 Vsetín
    #1 Úterý 19.03.2024 • 17:30
    Vsetín - Jihlava 5:3
    #2 Středa 20.03.2024 • 17:30
    Vsetín - Jihlava 2:3 po s.n. (0:1)
    #3 Sobota 23.03.2024 • 16:30
    Jihlava - Vsetín 3:4
    #4 Neděle 24.03.2024 • 16:30
    Jihlava - Vsetín 1:3
    #5 Úterý 26.03.2024 • 17:30
    Vsetín - Jihlava 4:1
    bahis siteleri