Arizona – NY Rangers 5:8 (kon.) | Colorado – Nashville 7:4 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 2:3 (kon.)
Buffalo – Toronto 0:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:3 (2:1 po s.n.) | Montreal – Carolina 0:3 (kon.)
Philadelphia – Chicago 1:5 (kon.) | Tampa – NY Islanders 4:1 (kon.) | Washington – Boston 2:3 (2:3 po s.n.)
St. Louis – San Jose 0:4 (kon.) | Seattle – Dallas 0:3 (kon.) | Calgary – Los Angeles 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 3:2 (kon.)
konec
Seattle Kraken
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Dallas Stars
Neděle 31.03.2024, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Roope HINTZ - 0:3
     
    58:43
    5/6
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars potvrzují své vítězství! Johnston poslal puk z obranného pásma až na útočnou modrou ROOPEMU HINTZOVI, který jej pak bekhendem nasměroval do opuštěné domácí klece. Asistence: Wyatt Johnston, Esa Lindell.
    Hintz R., Johnston W., Lindell E., Benn J., Suter R.
    Schultz J., Eberle J., Beniers M., Schwartz J., McCann J., Bjorkstrand O.
     
    57:11
    Daccord už zůstává na své střídačce.
     
    53:41
    Thomas Harley (DAL) je druhým vyloučeným hráčem Dallasu, když si obránce Stars odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    43:18
    Po nepovedeném útoku Seattlu se hosté dostali do přečíslení dvou na jednoho, kde Pavelski nahrál Hintzovi, jemuž jeho střela moc nesedla a puk jen po ledě projel pod tělo Daccorda.
    40:28 Joe PAVELSKI - 0:2
     
    40:28
    5/4
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars okamžitě dávají gól v přesilové hře! Heiskanen na modré čáře přenechal kotouč Hintzovi, jehož střelu tečoval JOE PAVELSKI do jednoho z obránců, avšak puk se k němu vrátil a následně už jej dorazil do odkryté klece. Asistence: Roope Hintz, Miro Heiskanen.
    Pavelski J., Hintz R., Heiskanen M., Benn J., Robertson J.
    Borgen W., Tanev B., Oleksiak J., Gourde Y.
     
    40:19
    Adam Larsson (SEA) za bránou Dallasu dohrál Chrise Taneva, který následně ihned míří do šatny. Rozhodčí nakonec dávají pětiminutový trest plus trest do konce utkání za faul loktem.
    38:12 Wyatt JOHNSTON - 0:1
     
    38:12
    5/5
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otevírají stav otevírají skóre tohoto utkání! Vhazování v útočném pásmu vyhrál Johnston pro Stankovena, který poslal touš na modrou k Lundkvistovi a jeho nahození ztečoval WYATT JOHNSTON mezi betony Daccorda. Asistence: Nils Lundkvist, Logan Stankoven.
    Lundkvist N., Johnston W., Suter R., Stankoven L., Benn J.
    Larsson A., Eberle J., Schwartz J., McCann J., Evans R.
     
    34:02
    Hosté se ve vlastním oslabení dostali do velké šance, když Johnston poslal puk do jízdy Hintzovi, kterému se však Daccorda z bezprostřední blízkosti nepodařilo překonat.
     
    33:25
    Seattle bude hrát první přesilovou hru utkání, protože na trestnou lavici míří Craig Smith (DAL), jenž si odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    22:39
    Taktéž domácí hráči mají za sebou svou obrovskou příležitost! Dumoulin dostal obrovský kus prostoru, a tak si najel až na hranici levého kruhu a jeho následnou střelu Oettinger vyrazil a poté si i poradil s dorážkou jednoho z domácích.
    21:31 Bjorkstrand parádně zaskočil za svého brankáře a zabránil inkasované brance.
     
    21:31
    Stars mohli otevřít skóre tohoto zápasu, protože po zákroku Daccorda se k puku dostal Robertson, který objel domácího brankáře, ale toho na brankové čáře zachránil Bjorkstrand!
     
    19:43
    V závěru první třetiny bylo kolem domácí brány pořádné horko. Duchenova střela z levé strany totiž prošla Daccordovi mezi betony, ale puk se naštěstí pro domácí odrazil za bránu, kde ho Duchene ihned zkoušel vrátit zpět před klec Krakena a dorážku do prázdné klece měl na své holi Marchment, ale trefil jen bránícího Larssona.
     
    06:11
    První velkou šanci zápasu měli hostující hokejisté. Po souboji za bránou Seattlu se Stankovenovi podařilo dostat touš mezi kruhy, kde zrovna projížděl Benn, avšak Daccord si proti němu velmi dobře povyjel a kotouč vyrazil do ochranné sítě.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 39. W. Johnston (Lundkvist, Stankoven), 41. Pavelski (Hintz, Heiskanen), 59. Hintz (W. Johnston, Lindell)


    Seattle Kraken: Daccord (Grubauer) – Dumoulin, Larsson, Oleksiak, Borgen, R. Evans, Schultz – Tolvanen, Beniers, Bjorkstrand – Schwartz, McCann, Eberle – B. Tanev, Gourde, Burakovsky – Kartye, Morrison, Winterton.
    Trenér: David Hakstol

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Harley, Heiskanen, Lindell, C. Tanev, Lundkvist, R. Suter – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Duchene, Seguin – Benn, W. Johnston, Stankoven – Faksa, Steel, Cr. Smith.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Sutherland, Syvret – Suchánek, McNamara
    bahis siteleri