Celta Vigo – Rayo Vallecano 0:0 (kon.) | Girona – Real Betis 3:2 (kon.) | Alavés – Real Sociedad 0:1 (kon.)
Real Madrid – Ath. Bilbao 2:0 (kon.)
konec
Girona FC
3:2 (1:1)
Real Betis
Neděle 31.03.2024, 16:15 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Girona právě vstřelila branku!
    Domácí gól platí! Miláček fanoušků Girony CRISTHIAN STUANI se stává hrdinou zápasu. Centr Miguela Gutiérreze z levé strany si v pokutovém území zpracoval Artěm Dovbyk. Ten pak balón posunul za obranu na Stuaniho, jenž ho nadvakrát dotlačil za záda Ruie Silvy – 3:2.
     
    76
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Druhým dvougólovým střelcem zápasu je WILLIAN JOSÉ. Aitor Ruibal našel na pravém křídle rozběhnutého Pabla Fornalse. Ten balón nahrál do šestnáctky, kde dnes již podruhé fatálně chyboval David López. Ten balón na penaltě netrefil a z toho těžil Willian José, jenž nedal Gazzanigovi šanci střelou po jeho levé ruce – 2:2.
     
    65
    Girona právě vstřelila branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Parádně jim vyšla přímočará akce! Kolmice Viktora Cygankova našla Portua, jenž dokázal balón v pádu posunout na ARTĚMA DOVBYKA. Ten už utíkal sám na brankáře Ruie Silvu a zakončil z jeho pohledu k levé tyči. Dovbyk zaznamenává už 16. gól v sezóně a dotáhl se na čelo tabulky střelců La Ligy.
     
    45+4
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Davida Lópeze darovala Betisu vyrovnání v samotném závěru první půle! Domácí stoper trestuhodně rozehrál přímo na nohu napadajícího WILLIANA JOSÉHO. Ten využil toho, že brankář Gazzaniga se v tu chvíli nacházel daleko od své brány a tak ho z nějakých 30 metrů přehodil.
     
    36
    Girona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Pokutový kop proměnil ARTĚM DOVBYK, který si počkal na pohyb brankáře Ruie Silvy a po zemi balón poslal na opačnou stranu, než kam Silva skočil.

    Martin Augustin

    Branky: 36. Dovbyk (pen.), 65. Dovbyk (Portu), 90+2. Stuani – 45+4. José, 76. José

    Karty:   41. I. Martín (GIR), 89. Torre (GIR), 90+5. Y. Herrera (GIR) – 31. Isco (RBE), 45+1. Riad (RBE), 83. Ávila (RBE), 90+6. Fornals (RBE)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 0:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:14.
    Girona FC: Gazzaniga – E. García, Da. López (82. Stuani), Blind – Couto, I. Martín (90+7. Juanpe), A. García (C), Gutiérrez – Cygankov (82. Y. Herrera), Portu (82. Torre) – Dovbyk.
    Náhradníci: Carlos, Fuidias – J. García, Solís, V. Fernández, A. Martínez, B. García.

    Trenér: Míchel

    Real Betis: R. Silva – Ruibal, Pezzella, Riad (46. Papastathopoulos), Abner (77. Miranda) – G. Rodríguez, Isco – Fornals, Fekir (C) (62. Carvalho), A. Pérez (62. Ávila, 84. Rodri) – José.
    Náhradníci: Vieites, Bravo – Cardoso, Ezalzúlí, S. Altimira, Bellerín, Diao.

    Trenér: Manuel Pellegrini

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez
    bahis siteleri