Finsko – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Česko – Německo 1:0 (kon.) | Kanada – Švédsko 5:1 (kon.)
konec
Česko
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Německo
Čtvrtek 11.04.2024, 19:30 • Adirondack Bank Center, Utica • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (21:54:10)
     
    Český tým postupuje do semifinále světového šampionátu a potřetí za sebou si tak zahraje o medaile. Dvakrát po sobě z toho byl bronz. Jak to dopadne letos? To se nechme překvapit.
    Češky potřetí za sebou postoupily do semifinále mistrovství světa a zahrají si o medaile
     
    Je dobojováno! Zápas byl hodně dramatický a až do třetí třetiny na ukazateli svítil stav 0:0. Ve třiapadesáté minutě ale skórovala od modré čáry Daniela Pejšová, která rozvlnila síť za zády Sandry Abstreiterové a Češky vedly 1:0. Závěr pak byl poznamenán vyloučením na české straně a Němky měly velký tlak před Peslarovou, ale ta v důležitých chvílích svůj tým podržela a i její zásluhou se už skóre neměnilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Tři vteřiny před koncem třetí třetiny se ještě bude vhazovat před Klárou Peslarovou, už to ale spíše vypadá, že se nic nestane a národní tým těsné vedení uhájí.
     
    59:46
    Němky drží útočnou třetinu a urputně se snaží o vyrovnání, ale Klára Peslarová zavřela brankoviště a hra je přerušena. Bude se vhazovat po její levé ruce.
     
    59:07
    Němky jsou v šesti a bez brankářky.
     
    58:38
    Michaela Pejzlová se tlačila před branku soupeřek, byla ale tísněna Lilli Welckeovovou a ta jí nedovolila vystřelit ve vlastním oslabení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:09
    Češky budou do konce třetí třetiny hrát v oslabení, Křížová dostala pětiminutový trest a do konce utkání a české barvy nyní čekají asi krušné chvíle.
     
    57:05
    Vyloučení v týmu Česko:
    Denisa Křížová – 5 min. + OK, napadení, odpyká Anna Kalová.
     
    56:36
    Blíží se finiš třetí třetiny a ještě bude určitě hodně zajímavý. Češky sice vedou, pouze ale o jeden gól a Němky mnohdy nebezpečně operují před Peslarovou, která nyní zakročila proti dalšímu pokusu soupeřek.
     
    55:20
    Němky jsou opět u puku a už rozjíždějí další akci a míří před Kláru Peslarovou, která se znovu chystá zasáhnout.
     
    54:37
    Daria Gleissnerová byla v obrovské šanci, když už překonala českou brankářku Peslarovou, ale za jejími zády zvoní tyč! Nyní si musela lavička národního týmu pořádně oddychnout.
     
    54:02
    Nyní si musely dávat pozor hráčky národního týmu, před kterými vznikla skrumáž, ale Peslarová zakročila. A o chvilku později pak zakročila proti teči Celiny Haiderové, která byla obzvláště hodně nebezpečná!
     
    53:28
    Komerční přestávka.
    52:54 Daniela PEJŠOVÁ - 1:0
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 53. Pejšová (Tejralová, Pejzlová)


    Česko: Peslarová (Škodová) – Tejralová (C), Pejšová, Čajanová, Radová, Trnková, Kosinová, Jandušíková – Křížová (A), Pejzlová (A), Vanišová – Šapovalivová, Hymlárová, Mlýnková – Plosová, Přibylová, Neubauerová – Kalová, Čabelová, Pištěková.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Německo: Abstreiterová (Hemmerleová) – Harková (A), Gleissnerová (C), Strobelová, Jobst-Smithová, Schaffrathová, Botthofová, T. Schmitzová – Eisenschmidová, Klugeová (A), Nixová – Voigtová, Li. Welckeová, Lu. Welckeová – Schieferová, Feldmeierová, Haiderová – Wagnerová, Karpfová, Christofová.
    Trenér: Jeff MacLeod

    Rozhodčí: Lieffersová (CAN), Nurmiová (FIN) – Cheyrouxová (FRA), Welshová (CAN)
    bahis siteleri