Tábor – Havířov 8:1 (kon.)
konec
HC Tábor
8:1 (3:0, 3:1, 2:0) Stav série: 3:3
AZ Havířov
Pátek 12.04.2024, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Semifinále druhé ligy mezi týmy HC Tábor a AZ Havířov dospělo do šestého zápasu. Hosté vedou 3:2 na zápasy.
     
    1. zápas semifinále – Havířov – Tábor 4:2 – 1:0 na zápasy

    První zápas začal lépe pro Havířov, který se v průběhu první třetiny dostal do dvoubrankového náskoku. Ovšem Táborští stihli ještě v téže části hry snížit na rozdíl jediného gólu a byli zpět ve hře. A hned v první minutě prostředního dějství skóroval Tomáš Hubata a kohouti manko smazali. Ve třiatřicáté minutě vrátil vedení Havířovu Tomáš Franek a Tábor tak musel znovu dotahovat. Navíc pak inkasoval čtvrtý gól z hole Šimona Kratochvila a prohrával 2:4. Táborští měli šance, nastřelili tyč, ale na kontakt už se nedostali. Nepomohla jim ani závěrečná power-play. Havířov se tak ujal vedení 1:0 na zápasy.
     
    2. zápas semifinále – Havířov – Tábor 5:1 – 2:0 na zápasy

    Po úvodní dvacetiminutovce druhého zápasu vedli Havířovští 2:0 a znovu to byli hosté, kdo musel dotahovat ztrátu. Jakub Mrva pak na začátku druhé třetiny zvýšil na 3:0 a s kohouty to nevypadalo dobře. Ti sice snížili z jejich pohledu na 1:3, ovšem záhy zase inkasovali a ve druhé periodě pak ještě jednou. Havířov tak měl před poslední dvacetiminutovkou v základní hrací době náskok o 4 góly. A jelikož se, i přes několik šancí Tábora, skóre už neměnilo. Po výhře 5:1 zapsal Havířov druhý sériový bod.
     
    3. zápas semifinále – Tábor – Havířov 4:1 – 1:2 na zápasy

    Za stavu 2:0 pro AZ se celá série přestěhovala na jih Čech, kde kohouti měli jasný cíl, doma dvakrát vyhrát a dorovnat sériové manko. Už ve druhé minutě poslal Havířov do vedení Franek, ale kohouti stihli vyrovnat a byli zase zpět ve hře. Poté se skóre měnilo až v sedmatřicáté minutě, Matěj Zadražil strhl vedení Tábora a to si Jihočeši udrželi i po čtyřiceti minutách hry. Ve třiačtyřicáté minutě pak zvýšil na 3:1 Tomáš Hajič a hosté ztráceli dva góly. No a v pětapadesáté minutě definitivně zlomil odpor soupeře Jan Duda a bylo to 4:1. Takto skončil i celý zápas a v Táboře se radovali ze snížení série na 1:2.
     
    4. zápas semifinále – Tábor – Havířov 2:1 – 2:2 na zápasy

    První třetina čtvrtého duelu nepřinesla ani jednu branku, ale šancemi na obou stranách se to jen hemžilo. V šestnácté minutě ale mohli jít do vedení hosté, kteří jeli trestné střílení, to ale Spratek neproměnil. V další části hry následovala urputná bitva o to, kdo jako první strhne vedení na svou stranu, ale nakonec ani prostřední část hry nezaznamenala změnu ve skóre. Bezbrankový stav tak setrval až do třiačtyřicáté minuty, kdy se trefil Tomáš Hajič a Tábor vedl. O chvilku později ale bylo zásluhou Šimona Kratochvila vyrovnáno. Když už to vypadalo, že zápas půjde do nastavené hrací doby, prodloužení odmítl Lukáš Prášek, který poslal Tábor do vedení. Minutu a půl před koncem třetí třetiny Lukáš Prášek z vlastního pásma poslal puk na prázdnou bránu a sudí ukázal na branku – gól. Ovšem poté došlo na dlouhou debatu mezi sudími a ti nakonec branku odvolali z důvodu, že šlo o tyčku. Nic to ale nezměnilo na tom, že po výhře 2:1 bylo na zápasy vyrovnáno – 2:2.
     
    5. zápas semifinále – Havířov – Tábor 2:1 – 3:2 na zápasy

    Ve středu se hrál asi nejdůležitější zápas celé série. Jeden z týmů se totiž mohl dostat do vedení a vypracovat si tak mečbol. V šesté minutě poslal havířovský AZ do vedení Šimon Kratochvil a domácí tak byli v tu chvíli blíže vedení v sérii. Následně pak už až do čtyřicáté minuty branka nepadla a třetí třetina tak byla ještě hodně zajímavá. V devětačtyřicáté minutě totiž vyrovnal Rudolf Huna a Tábor byl zpátky. A už to vypadalo na prodloužení, jenže v čase 59:41 využil přesilovou hru Lukáš Bednář a bylo hotovo. Po výhře 2:1 tak má Havířov mečbol a vede 3:2 na zápasy.
     
    6. zápas semifinále – Tábor – Havířov – postup Havířova do finále nebo bude vyrovnáno a dojde na rozhodující sedmý duel v Havířově?

    Na jihu Čech se v pátek budou dít věci. Hosté totiž mají k dispozici mečbol a mohou ho tak využít k postupu do finále druhé hokejové ligy, naproti tomu bude Tábor usilovat o vyrovnání, aby si vynutil rozhodující sedmý duel a odvrátil tak hrozbu konce sezóny. Pokaždé zatím platilo pravidlo můj dům, můj hrad, kdy pokaždé vyhrálo domácí mužstvo. Bude tomu tak i dnes nebo se to změní? To se nechme překvapit.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Hubata, Plášil, Jáchym, Suchánek (A), Hajič, K. Černý (A), Gajdolín, Říha – A. Zeman, Milfait, Prášek – Šulek, Matušík (C), Severa – Krliš, Zadražil, Huna – Nevšímal, Zíb, J. Duda.
    Trenér: Jakub Grof

    AZ Havířov: Sachr (Šimonů) – Michálek, Kunc, Ševčík, Valenta, Vosátko, Ficek, Ščurek – Klimša (A), Haas (C), Bednář – Franek, Karafiát, Kratochvil – Antoníček, Ćmiel, Pavlík – Pawliczek, Mrva (A), Apolenář – Spratek.
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Barek, Zeliska – Hradil, Pěkný.
     
    K utkání je vše připraveno, za malou chvilku začínáme.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    David Klimša hned z prvního útoku hostů vystřelil k protější tyči a jen o kousek ji minul. Následně pak získali puk kohouti a míří s ním dopředu.
     
    01:12
    A znovu se procpali do útočného pásma Havířovští a kombinují před Matějem Žajdlíkem, který se musí mít mezi třemi tyčemi na pozoru.
     
    02:04
    Matěj Zadražil čekal mezi kruhy na přihrávku, která nepřišla. Hned na to pak znovu hosté získali kotouč na svou stranu a pádí s ním zase před Matěje Žajdlíka.
     
    02:27
    Postavení mimo hru na straně domácích a hra se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    03:17
    Jan Nevšímal převzal puk, nabruslil s ním do těsné blízkosti Havířovské branky, tam si ale vše pohlídal David Sachr a jistí puk.
     
    05:03
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Šimon Pavlík – 2 min., krosček.
     
    05:16
    Hosté se hned dostali na kotouč a vyhodili ho ven až před branku Matěje Žajdlíka. Šetří tak cenné vteřiny z oslabení.
     
    06:13
    Havířov zatím hraje oslabení velmi dobře a nepouští soupeře do rozestavení, aby ohrozil branku Davida Sachra.
     
    06:20
    Po zákroku hostujícího brankáře je hra přerušena a bude se vhazovat po levé ruce Davida Sachra.
     
    06:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku přeci jen využívají a jdou do vedení. LUKÁŠ PRÁŠEK na levé straně napřáhl ke střele a pověsil kotouč do sítě hostů tak prudce, že hned vypadl ven před brankoviště Havířova – 1:0. Asistence: Ondřej Šulek a Tomáš Hubata.
    06:59 Lukáš PRÁŠEK - 1:0
     
    08:16
    Hosté se snažili najít rychlou odpověď, ale ta nepřišla, pokus Davida Vosátka od modré čáry šel jen vedle pravé tyče z pohledu domácího brankáře Matěje Žajdlíka.
     
    09:19
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    David Klimša – 2 min., krosček.
     
    09:53
    Další přesilovka pro Tábor, který se už usadil před brankou hostů a kombinuje. Na pozoru se opět musel mít David Sachr, který pokryl střelu z levého kruhu.
     
    10:38
    Obrana Havířova zachytila puk a hned ho vyhodila až před branku Tábor, hosté tak šetří další vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    11:05
    A další výhoz puku, tohle oslabení hosté zatím velmi dobře zvládají, pozor si ale musejí dávat na další ataky soupeře.
     
    11:19
    Havířov tohle oslabení zvládl a už je v plném počtu.
     
    11:57
    Táborští ze svého pásma založili další akci, na jejím konci mohla být nebezpečná střela Ondřeje Šulka, ale byla zablokována beky Havířova.
     
    12:19
    Branka Tábora je posunuta a hra je na chvíli zastavena. Nyní probíhá její ukotvení zpět a během chvilky se bude zase pokračovat ve hře.
     
    13:07
    Havířovští byli v šanci, na levé straně zakončoval Jakub Mrva, ale jeho pokus končí na brankáři Matěji Žajdlíkovi a hra je přerušena.
     
    13:07
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Dominik Pawliczek – 5 min. + OK, sekání.
     
    13:30
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Tomáš Hubata – 2 min., držení.
     
    14:01
    Po pětiminutovém vyloučení hostů se rychle síly na ledě srovnaly a hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    14:57
    Matěj Zadražil se dostal s pukem na levou stranu, u hrazení ale málem touš ztratil. Nicméně domácí se stále drží v hostujícím pásmu a kombinují před Davidem Sachrem.
     
    15:07
    Další faul hostů, domácí mají ponechanou výhodu, pokus ji nevyužijí, hosté půjdou do tří.
     
    15:10
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Petr Antoníček – 2 min., sekání.
     
    15:30
    Domácí jsou v plném počtu a pokračují v přesilovce pět na tři.
     
    16:05
    Tábor právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilová hra je využita a Tábor jde do dvoubrankového vedení. V blízkosti Davida Sachra se švihem prosadil VÁCLAV KRLIŠ a navyšuje tak náskok svého týmu – 2:0. Asistence: Jakub Matušík a Jan Nevšímal.
    16:05 Václav KRLIŠ - 2:0
     
    16:30
    Ještě ale pokračuje klasická početní výhoda a domácí mají před hostující brankou znovu menší tlak.
     
    17:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    A také klasická početní výhoda byla domácími využita, ti jdou do tříbrankového trháku. Na levé straně měl před sebou volný prostor ke střele a odkrytou klec Jan Milfait a jeho pokus poté šikovně tečoval JAKUB MATUŠÍK, jenž poté pohodlně zakončil – 3:0. Asistence: Jiří Říha.
    17:59 Jakub MATUŠÍK - 3:0
     
    18:50
    Hosté nyní budou mít šanci mírnit náskok soupeře, i oni si zahrají přesilovou hru.
     
    18:50
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Miloslav Jáchym – 2 min., vysoká hůl.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Domácí vyhazují puky a šetří cenné vteřiny z oslabení. Pomalu také končí úvodní dějství.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a lépe se povedla Táboru. Ten měl k dispozici přesilovou hru, kterou využil Lukáš Prášek a kohouti vedli 1:0. V sedmnácté minutě pak využil dvojnásobnou početní výhodu Václav Krliš a Táborší šli do vyššího náskoku. A aby toho nebylo málo, zužitkovali i tu klasickou přesilovku díky jedovce Jana Milfaita a domácí jsou v tříbrankovém trháku. Hosté v úvodu druhé periody budou dohrávat početní výhodu a pokusí se ji využít.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu AZ Havířov:
    ze hřiště odchází David Sachr, přichází Daniel Šimonů.
     
    20:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté hned na začátku druhé třetiny také využili přesilovku a snižují na rozdíl dvou branek. Bednář poslal puk na pravou stranu, kde si ho našel MARCEL KUNC a z hrany pravého kruhu prostřelil domácího brankáře a bere mu čisté konto – 3:1. Asistence: Lukáš Bednář a David Klimša.
    20:41 Marcel KUNC - 3:1
     
    22:08
    Do akce se řítili znovu hosté, kteří se pokusili ohrozit brankáře Matěje Žajdlíka, ale na kontaktní branku se nedostali.
     
    22:15
    Jakub Matušík nabral ryychlost a na levé straně pak svižnou ranou poslal puk na branku Daniela Šimonů, který ale natáhl hůl a kotouč zastavil.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Matouš Ćmiel – 2 min., hrubost.
     
    23:14
    Táborští mají šanci znovu odskočit na vyšší rozdíl, když mají přesilovou hru a už se usadili před brankou hostů.
     
    24:24
    Havířov je v plném počtu.
     
    25:19
    Matěj Zadražil našel skákavý kotouč a od levého hrazení ho nahodil před havířovskou branku, ovšem nebyl tam nikdo, kdo by mohl tečovat.
     
    26:19
    Hosté se dostali do přečíslení, ale zabrzdilo je zakázané uvolnění a hra se stěhuje zpět před Daniela Šimonů, buly po jeho pravé ruce.
     
    26:36
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí jdou znovu do tříbrankového náskoku. Matušík poslal puk na modrou čáru a odtud pak JIŘÍ ŘÍHA táhlou střelou rozvlnil síť za zády Daniela Šimonů – 4:1. Asistence: Jakub Matušík a Ondřej Šulek.
    26:36 Jiří ŘÍHA - 4:1
     
    27:10
    Domácí znovu zaútočili před brankou hostů a vynutili si další faul soupeře, pokud nevyužijí ponechanou výhodu, zahrají si další přesilovou hru.
     
    27:25
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    David Klimša – 2 min., nedovolené bránění.
     
    28:37
    Jakub Matušík objel branku soupeře a dostal puk před brankoviště Daniela Šimonů, dojíždějící Lukáš Prášek ale švihem poslal kotouč jen vedle tyče.
     
    29:25
    David Klimša je na ledě a hosté jsou v plném počtu.
     
    30:03
    Jsme za polovinou řádné hrací doby a domácí stále drží slušný náskok nad Havířovem.
     
    30:11
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Tomáš Hajič – 2 min., vysoká hůl.
     
    31:04
    Hosté se pokusili překonat Matěje Žajdlíka, který ale ve svém brankovišti zastavil další pokus a hru přerušuje. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    31:55
    Domácí vyhazují puk až před klec Daniela Šimonů a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody. Nyní už se ale zase před domácí klec derou Havířovští.
     
    32:11
    Tábor je v plném počtu.
     
    33:06
    Tomáš Hubata číhal u levého hrazení na přihrávku z rohu, ale nakonec se jí nedočkal. Záhy se pak ale dostal k odražené střele a zakončil na hraně levého kruhu, jeho střela ale mířila mimo tři tyče.
     
    34:38
    Jakub Matušík napřáhl v pravém kruhu k pořádné jedovce, tu ale zastavil vyrážečkou Daniel Šimonů a podržel svůj tým.
     
    35:26
    Václav Krliš si nabruslil blíže brance soupeře a poté svižnou ranou po zemi poslal touš na Šimonů a ten si zapisuje další přesný zákrok.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Lukáš Bednář – 2 min., hrubost.
     
    35:49
    Tábor právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a domácí zvyšují náskok a s hosty to už moc dobře nevypadá. Hubata poslal puk do jízdy a ONDŘEJ ŠULEK ho pohotově dostal za bezmocného Daniela Šimonů – 5:1. Asistence: Tomáš Hubata a Jiří Severa.
    35:49 Ondřej ŠULEK - 5:1
     
    36:20
    Domácí znovu obléhají branku soupeře a hosté se museli opět bránit.
     
    37:28
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak to je už téměř exhibice. Do samostatného úniku se dral JIŘÍ SEVERA, který zblízka prostřelil Šimonů mezi jeho betony a už je to o pět gólů – 6:1. Asistence: Kamil Černý.
    37:28 Jiří SEVERA - 6:1
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:35
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Kamil Černý – 2+2, hrubost.

    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Šimon Kratochvil – 2 min., hrubost.
     
    39:40
    Hosté se snažili překonat brankáře domácích, ale ten jim nedovolil nic.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je také u konce a domácí ji vyhráli 3:1. Před třetí periodou tak mají náskok o pět gólů a jsou tak na dobré cestě k vyrovnání stavu série a jejímu pokračování.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:22
    Hosté dohrávají přesilovou hru, Dominik Ficek se dostal ke střele mezi kruhy, tu ale poslal jen do náruče domácího brankáře Matěje Žajdlíka.
     
    41:35
    Tábor je v plném počtu.
     
    42:01
    Následně pak z levé strany střílel Ondřej Šulek ale jeho táhlá střela zaletěla jen vedle protější tyče.
     
    43:42
    Táborští se stále ženou za pukem a soupeři ho prakticky nenechávají. Nadále tak drží luxusní náskok v průběhu třetího dějství.
     
    44:41
    Hosté se dostali do postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma, kde se za chvíli bude vhazovat.
     
    45:10
    Dnešní utkání sleduje 3891 diváků.
     
    45:25
    Matěj Žajdlík musel krýt pokus hostů a kotouč ukryl v lapačce. Následně pak nechal hru přerušit a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    45:41
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Jiří Severa – 2 min., bitka.

    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Šimon Kratochvil – 2 min., bitka + OK, nesportovní chování,
    Šimon Kratochvil – 5 min. + OK, krosček.
     
    45:56
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Jakub Mrva – 2 min., sekání.
     
    46:50
    Tábor právě vstřelil branku!
    Další z mnoha využitých domácích přesilovek, JAN NEVŠÍMAL mezi kruhy dostal kotouč a poté ho svižnou ranou poslal do sítě Havířova – 7:1. Asistence: Petr Zíb.
    46:50 Jan NEVŠÍMAL - 7:1
     
    49:30
    Domácí se natlačili před Šimonů a na něho šla další střela, kterou ale zneškodnil a následně nechal hru přerušit. Buly po jeho levé ruce.
     
    50:05
    Tábor právě vstřelil branku!
    Další využití přesilové hry, kdy na pravou stranu dostal přihrávku VÁCLAV KRLIŠ a z nápřahu pak trefil odkrytou síť Daniela Šimonů – 8:1. Asistence: Matěj Zadražil a Jan Duda.
    50:05 Václav KRLIŠ - 8:1
     
    52:14
    Petr Zíb švihem z pravé strany poslal další střelu na branku Havířova, tentokráte ale zakročil Daniel Šimonů a hned puk rozehrává spoluhráčům.
     
    53:10
    Nyní o sobě dali vědět zase hosté, kteří se dostali ke střele, ale Lukáš Bednář ji poslal jen vedle protější tyče.
     
    54:08
    Havířovští stále drží pásmo a nyní ve skrumáži před Žajdlíkem zakončil Petr Antoníček, ale jen do betonu domácího brankáře.
     
    54:20
    Na druhé straně se do velké šance dostali zase domácí hráči a jen díky Danielu Šimonů Havířov neinkasoval.
     
    54:22
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Adam Zeman – 5 min. + OK, hrubost.
     
    54:22
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Daniel Spratek – 5 min. + OK, hrubost.
     
    54:22
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Daniel Spratek – 2 min., sekání.
     
    55:40
    Je tu další přesilovka domácích, ti se nyní ale brání akci soupeře, který vybojoval útočnou třetinu i pro následující chvíle. Buly po levé ruce Matěje Žajdlíka.
     
    56:22
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    57:00
    Nyní se už, snad, duel dohraje v poklidu. Těch trestů dnes bylo hodně a dost to zápas poznamenalo. Především i díky kouskování hry a zdržování.
     
    57:05
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Jiří Karafiát – 2 min., hrubost.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:31
    Kohouti na branku hostů vyslali další střelu, kterou pokryla obrana Havířova. Nicméně domácí se stále tlačí před hostující klec a chtějí ještě skórovat.
     
    58:54
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Tomáš Valenta – 2 min., sekání.
     
    58:59
    Nedisciplinovanost hostů pokračuje dále, domácí tak mají k dispozici přesilovku pět na tři a už kombinují před Danielem Šimonů.
     
    59:35
    Vypadá to, že se zápas už jen dohrává, domácí se nikam neženou a hosté už jen vyhazují puky do bezpečí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí vítězí nad Havířovem vysoko 8:1 a srovnávají stav série na 3:3. Vynutili si tak rozhodující sedmý zápas v Havířově. Hosté byli dost nedisciplinovaní a v kolonce jejich trestů moc volných políček nezbylo. Vyloučeními se to jen hemžilo a hra se díky tomu, zejména ve třetí třetině, hodně kouskovala. Nyní už je před semifinále druhé hokejové ligy na programu jediný zápas. Kdo v neděli bude slavit postup do finále, to se nechme překvapit.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:37:16)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Prášek (Šulek, Hubata), 17. Krliš (Matušík, Nevšímal), 18. Matušík (Milfait, Říha), 27. Říha (Matušík, Šulek), 36. Šulek (Hubata, Severa), 38. Severa (K. Černý), 47. Nevšímal (Zíb), 51. Krliš (Zadražil, J. Duda) – 21. Kunc (Bednář, Klimša)


    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Hubata, Plášil, Jáchym, Suchánek (A), Hajič, K. Černý (A), Gajdolín, Říha – A. Zeman, Milfait, Prášek – Šulek, Matušík (C), Severa – Krliš, Zadražil, Huna – Nevšímal, Zíb, J. Duda.
    Trenér: Jakub Grof

    AZ Havířov: Sachr (21. Šimonů) – Michálek, Kunc, Ševčík, Valenta, Vosátko, Ficek, Ščurek – Klimša (A), Haas (C), Bednář – Franek, Karafiát, Kratochvil – Antoníček, Ćmiel, Pavlík – Pawliczek, Mrva (A), Apolenář – Spratek.
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Barek, Zeliska – Hradil, Pěkný

    Diváci: 3891
    Tábor 3 4 Havířov
    #1 Středa 03.04.2024 • 17:30
    Havířov - Tábor 4:2
    #2 Čtvrtek 04.04.2024 • 17:30
    Havířov - Tábor 5:1
    #3 Neděle 07.04.2024 • 18:00
    Tábor - Havířov 4:1
    #4 Pondělí 08.04.2024 • 18:00
    Tábor - Havířov 2:1
    #5 Středa 10.04.2024 • 17:30
    Havířov - Tábor 2:1
    #6 Pátek 12.04.2024 • 18:00
    Tábor - Havířov 8:1
    #7 Neděle 14.04.2024 • 17:00
    Havířov - Tábor 2:1 po s.n. (2:1)
    bahis siteleri