Mongolsko – Indonésie 9:3 (kon.) | Malajsie – Kuvajt 1:15 (kon.)
konec
Mongolsko
9:3 (2:0, 2:1, 5:2)
Indonésie
Úterý 16.04.2024, 13:00 • Ice Skating Rink, Kuvajt • Mistrovství světa - IV. Divize • 1. kolo
Partner:
     
    Utkání navštívilo 50 diváků. Z mé strany je to již vše. Šampionát bude pokračovat v 17:00 soubojem domácího Kuvajtu s Malajsií. (15:22:13)
     
    Střely na branku – 34:4 (10:0, 10:2, 14:2)
     
    Úvodní zápas světového šampionátu IV. Divize v Kuvajtu skončil jasnou výhrou Mongolska 9:3. Nutno říci, že hokejisté Indonésie byli mimořádně produktivní, když dokázali třikrát skórovat ze čtyř střel na branku. Na mnohem kvalitnějšího soupeře to však zdaleka nestačilo. Na straně Mongolů se bodově nejvíce dařilo Nyamdaváovi Urtnasanovi s Batuem Gendunovem. Oba zápas zakončili s bilancí dvou tref a tří asistencí.
     
    Konec zápasu.
     
    57:22
    Trestné střílení nebylo proměněno a Mongolsko si tak musí ještě počkat na desátý gól.
     
    57:22
    Rizqi Akira Prijanto zahákoval unikajícího protihráče a proti Indonésii je nařízeno trestné střílení!
     
    55:05
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Další gól! Ten přidává mongolský útočník GERELT IDER, který upravuje na 9:3. Dočkáme se dvojciferného skóre? Asistence: Cerenbalžir Bátarchú.
     
    52:59
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Ve třetí třetině sledujeme solidní brankové hody! Skóre duelu koriguje 17letý RAIHAN HAFIZ. Mongolský brankář Bazarváni už musí být nešťastný, jelikož inkasoval třetí gól ze čtvrté střely soupeře. Bez asistence.
     
    51:23
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Skóre duelu postupně narůstá do rozměrů, které odpovídají obrazu hry. Na 8:2 navyšuje CENGEL UNDARMÁ. Asistence: Činzolbó Mišigsuren.
     
    50:00
    Nejmladším hráčem Indonésie je teprve 15letý Adler Bennerscheidt, který se ale nevešel do dnešní zápasové nominace. Nejstarším členem kádru je ve 41 letech Felix Yussanto.
     
    49:07
    Střely na branku ve 3. třetině – 9:1
     
    48:12
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    O 62 sekund později přidává Mongolsko další gól! Prosadil se také kapitán MIŠIGSUREN NAMŽIL. Asistence si připsali Batu Gendunov a Nyamdavaa Urtnasan, kteří jsou s bilancí 2+3 nejproduktivnějšími hráči duelu – 7:2. Asistence: Batu Gendunov a Nyamdavá Urtnasan.
     
    47:10
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Mongolové ale rychle odpovídají! NYAMDAVÁ URTNASAN se trefuje podruhé v zápase a jeho tým opět vede o čtyři branky – 6:2. Asistence: Munchtulga Ganbátar.
     
    46:44
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Jestli se Indonésie může o něco opřít, tak je to produktivita! Třetí střela na branku v zápase přináší druhý gól! LUCAS SALOMO se zapisuje mezi střelce a snižuje na docela přijatelný rozdíl – 5:2. Asistence: Kenneth Dero Siregar.
     
    45:30
    Také ve třetí třetině pokračuje nezměněný obraz hry. Indonésie dosud nevystřelila.
     
    44:39
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka! 7 sekund po buly se prosazuje NYAMDAVÁ URTNASAN, který zvyšuje na 5:1. Asistence: Batu Gendunov.
     
    44:32
    Vyloučení v týmu Indonésie:
    Rizqi Akira Prijanto – 2 min., krosček.
     
    42:05
    Nejstarším hráčem Mongolska je 41letý Mishigsuren Namjil, který zastává pozici kapitána. Nejmladšími členy kádru jsou naopak sedmnáctiletí Chinzolboo Mishigsuren, Tsengel Undarmaa a druhý brankář Sodbileg Baatarkhuu.
     
    40:12
    Začala třetí třetina tohoto duelu. Mongolové dosud byli jasně lepší. Uvidíme, zda se Indonésie ještě dokáže herně trochu zvednout.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Gendunov (Urtnasan), 19. Erdenetogtoch (Urtnasan, Gendunov), 22. Gendunov, 29. Erdenežav (Ganbátar), 45. Urtnasan (Gendunov), 48. Urtnasan (Ganbátar), 49. Namžil (Gendunov, Urtnasan), 52. Undarmá (Mišigsuren), 56. Ider (C. Bátarchú) – 38. Novendra, 47. Salomo (Siregar), 53. Hafiz


    Mongolsko: Bazarváni (S. Bátarchú) – Urtnasan, Pürevdorž, Erdenetogtoch, Erdenebat, Zorigt – Gendunov, Namžil /C/, Mišigsüren – Ider, Cogtó, C. Bátarchú – Undarmá, Boldbátar, Daványam – Enchtur, Erdenežav, Ganbátar.
    Trenér: Mergen Arslan

    Indonésie: Rais (Darmawan) – Prijanto, Kaykobad, Nugraha, Wijaya, Bagaskara, Yussanto – Salomo, Praptasuganda, Siregar – Fadilla, Hafiz, Novendra – Zea, Saputra /C/, Sutanto.
    Trenér: Jevgenij Nurislamov

    Rozhodčí: Kang (KOR) – Alhammadi (UAE), Chua (MAS)

    Diváci: 50
    bahis siteleri