Mongolsko – Indonésie 9:3 (kon.) | Malajsie – Kuvajt 1:15 (kon.)
konec
Mongolsko
9:3 (2:0, 2:1, 5:2)
Indonésie
Úterý 16.04.2024, 13:00 • Ice Skating Rink, Kuvajt • Mistrovství světa - IV. Divize • 1. kolo
Partner:
     
    55:05
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Další gól! Ten přidává mongolský útočník GERELT IDER, který upravuje na 9:3. Dočkáme se dvojciferného skóre? Asistence: Cerenbalžir Bátarchú.
     
    52:59
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Ve třetí třetině sledujeme solidní brankové hody! Skóre duelu koriguje 17letý RAIHAN HAFIZ. Mongolský brankář Bazarváni už musí být nešťastný, jelikož inkasoval třetí gól ze čtvrté střely soupeře. Bez asistence.
     
    51:23
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Skóre duelu postupně narůstá do rozměrů, které odpovídají obrazu hry. Na 8:2 navyšuje CENGEL UNDARMÁ. Asistence: Činzolbó Mišigsuren.
     
    48:12
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    O 62 sekund později přidává Mongolsko další gól! Prosadil se také kapitán MIŠIGSUREN NAMŽIL. Asistence si připsali Batu Gendunov a Nyamdavaa Urtnasan, kteří jsou s bilancí 2+3 nejproduktivnějšími hráči duelu – 7:2. Asistence: Batu Gendunov a Nyamdavá Urtnasan.
     
    47:10
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Mongolové ale rychle odpovídají! NYAMDAVÁ URTNASAN se trefuje podruhé v zápase a jeho tým opět vede o čtyři branky – 6:2. Asistence: Munchtulga Ganbátar.
     
    46:44
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Jestli se Indonésie může o něco opřít, tak je to produktivita! Třetí střela na branku v zápase přináší druhý gól! LUCAS SALOMO se zapisuje mezi střelce a snižuje na docela přijatelný rozdíl – 5:2. Asistence: Kenneth Dero Siregar.
     
    44:39
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka! 7 sekund po buly se prosazuje NYAMDAVÁ URTNASAN, který zvyšuje na 5:1. Asistence: Batu Gendunov.
     
    37:15
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Druhá střela Indonésie v zápase končí gólem! Brankáře Bazarvaaniho překonal ABRAHAM NOVENDRA – 4:1. Bez asistence.
     
    28:14
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Mongolsko vede už o čtyři góly! Do střelecké listiny se zapisuje také ENCHAMGALAN ERDENEŽAV. Asistence: Munchtulga Ganbátar.
     
    21:43
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Mongolové se prosazují dokonce ve vlastním oslabení! Obranu soupeře si vychutnal BATU GENDUNOV, který skóruje podruhé v zápase – 3:0. Bez asistence.
     
    18:37
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka Mongolska! Přesně zamířil obránce ENCHSUCH ERDENETOGTOCH – 2:0. Asistence: Nyamdavaa Urtnasan a Batu Gendunov.
     
    9:53
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Favorizované Mongolsko se ujímá vedení! Prosadil se právě zmíněný BATU BATOROVIČ GENDUNOV. Ten tedy dává první gól šampionátu a ukazuje, že bude velkým kandidátem na trofej pro nejlepšího střelce či vítěze kanadského bodování turnaje. Asistence: Nyamdavá Urtnasan.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Gendunov (Urtnasan), 19. Erdenetogtoch (Urtnasan, Gendunov), 22. Gendunov, 29. Erdenežav (Ganbátar), 45. Urtnasan (Gendunov), 48. Urtnasan (Ganbátar), 49. Namžil (Gendunov, Urtnasan), 52. Undarmá (Mišigsuren), 56. Ider (C. Bátarchú) – 38. Novendra, 47. Salomo (Siregar), 53. Hafiz


    Mongolsko: Bazarváni (S. Bátarchú) – Urtnasan, Pürevdorž, Erdenetogtoch, Erdenebat, Zorigt – Gendunov, Namžil /C/, Mišigsüren – Ider, Cogtó, C. Bátarchú – Undarmá, Boldbátar, Daványam – Enchtur, Erdenežav, Ganbátar.
    Trenér: Mergen Arslan

    Indonésie: Rais (Darmawan) – Prijanto, Kaykobad, Nugraha, Wijaya, Bagaskara, Yussanto – Salomo, Praptasuganda, Siregar – Fadilla, Hafiz, Novendra – Zea, Saputra /C/, Sutanto.
    Trenér: Jevgenij Nurislamov

    Rozhodčí: Kang (KOR) – Alhammadi (UAE), Chua (MAS)

    Diváci: 50
    bahis siteleri